FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nego ko je ona mackica, novinarka, za koga ona radi? Bas me zanima njen danasnji izvjestaj. 

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
dobro, ako ti tako kažešklasik je napisao/la:Nisi ti nizasta, realno.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jesu li bile Fukare?
- Beduin
- Kontakt:
Opet smo izgorili? Ustvari, ne pisi nista na forum, ionako dusmani jedva cekaju da ismijavaju.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Jooj reorganizacije Fukara![]()
![]()
![]()
![]()
A eto doveo nam Azmir igraca iz Amerike, hahaha.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
nema pravog vodje kod fkr i dok se ne vrati B tesko ce bit bolje sta 

I spadosmo na to da nam nijedan igrac nije otiso, a imali smo jesenas najbolju ekipu u drzavi.Beduin je napisao/la:Opet smo izgorili? Ustvari, ne pisi nista na forum, ionako dusmani jedva cekaju da ismijavaju.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Jooj reorganizacije Fukara![]()
![]()
![]()
![]()
A eto doveo nam Azmir igraca iz Amerike, hahaha.Od Djelmica na kraju spadosmo na nekog iz Bosne Kalesija i amerikanca za kojeg zna samo rodbina gdje je igrao.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam ocekivao barem pola ekipe da promijenimo, navika je navika brate. Bitno je samo da se nesto desava tokom prelaznog roka. E Azmire jesi nam ucero.klasik je napisao/la:I spadosmo na to da nam nijedan igrac nije otiso, a imali smo jesenas najbolju ekipu u drzavi.Beduin je napisao/la:Opet smo izgorili? Ustvari, ne pisi nista na forum, ionako dusmani jedva cekaju da ismijavaju.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Jooj reorganizacije Fukara![]()
![]()
![]()
![]()
A eto doveo nam Azmir igraca iz Amerike, hahaha.Od Djelmica na kraju spadosmo na nekog iz Bosne Kalesija i amerikanca za kojeg zna samo rodbina gdje je igrao.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Boom boom
.

-
- Kontakt:
Alibašić je puno obećavo dok je bio u juniorima i onda je otišo u Želju,pa Zvijezda i na kraju spao na Kalesiju u kojoj ništa efikasno nije pokazo tako da mislim da će brzo otpast ali opet se nikad ne zna hahah
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Koja zavist i koja bolest kod pojedinih navijaca kluba iz Sarajeva. (Nije FK Sarajevo)
Nevjerovatno, odmah su uzeli na zub momka koji je dosao na PROBU, i koji vjerovatno nece ni prismrditi ekipi, ali to se odmah nakoti i pocne da pljuje
I onda nama govore, mi ovakvi, mi onakvi
+7 na kraju, šampioni i to je to.
Ostalim

Nevjerovatno, odmah su uzeli na zub momka koji je dosao na PROBU, i koji vjerovatno nece ni prismrditi ekipi, ali to se odmah nakoti i pocne da pljuje

I onda nama govore, mi ovakvi, mi onakvi

+7 na kraju, šampioni i to je to.

Ostalim

Za novinarsku agenciju Fena ako mislimo na istuklasik je napisao/la:Nego ko je ona mackica, novinarka, za koga ona radi? Bas me zanima njen danasnji izvjestaj.

Dobar je mali Alibašić, stranšno brz igrač, ne bih imao ništa protiv i da ostane, ali se mora dokazati.
-
- Kontakt:
Alibašić je gazio svojebremeno u juniorima i onda otišo u Želju tad jaka konkurencija bila kod tate Osima i onda u Zvijezdu i na kraju u Bosnu ,vidit ćemo ga kakav je sad
u transu pjesma nek zagrmi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajd bar su nam svi na okupu i uigrani. Januar i jeste prelazni rok da se popune rupe, a ne da se pravi novi tim. Ozbiljne ekipe ne rade remonte u januaru, par novih igraca u vrh glave..
Jeste kada vidjeli da je Barcelona,Bayern,Juve itd. koji su bili jesenji prvaci,doveli 7 i više pojačanja i osvojili titulu?,
Jeste li kada vidjeli da su Udineze,Herta,Chievo i sl. ,bili u sredini tabele,doveli 7 i više igrača i osvojili na kraju titulu?

Jeste li kada vidjeli da su Udineze,Herta,Chievo i sl. ,bili u sredini tabele,doveli 7 i više igrača i osvojili na kraju titulu?

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Kontakt:
sta je ovo nigdje slika i neki video izjave husrefa
Bit ćedzekooooTz je napisao/la:sta je ovo nigdje slika i neki video izjave husrefa

Nije nam na probu dosao ovaj Anel Alibasic iz Kalesije sto je igrao u Zvijezdi i Zelji, vec neki Amel Alibasic
Za ove sto su na probi nni rodjena mati ne zna gdje su igrali

Za ove sto su na probi nni rodjena mati ne zna gdje su igrali

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Zna li neko kad Azmir dolazi.Evo pripreme su krenule a kad babuka stigne krecu i ostali projekti.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.