Sta je s vama kenanima?kenoHZ je napisao/la: ↑13 jan 2023, 16:38Od rata do danas prvi put sam siguran u Presjednika poput Ismira i njegove namjere (ljubav i biznis). Opet je istresao kesu i nastaviti će istim putem, tako da uopste ne sumnjam u njega. Frajer ulaže u nešto što realno nema neku specijalnu perspektivu osim lokalne. Prezadovoljan sam igračima koji su dovedeni i urađenim i planiranim u zimskoj pauzi, i jako mi je žao što je atmosfera kakva jeste.
Malo off topica, ali konstantno zavjere, podjele i nepovjerenje, pravim poređenje kroz političku situaciju poziciju i opoziciju, državi, situaciju na radnom mjestu, lokalnoj zajednici i sl. Sve isto preslikano u svim segmentima života u BiH. Do nas je sve, nismo normalni.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Aylich sa novom provokacijom hehe (Sarajevo je bezuslovna podrska sa sjevera) fb
Zadnja izmjena: SviUNapad1jeAFH, dana/u 13 jan 2023, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
Dosta Kyeremeh, Tatomirović i Šarić nema potrebe za RadovićaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jan 2023, 15:54Kyeremeh,Radovic,Tatomirovic i ja zadovoljan za ovaj rokMortemHz je napisao/la: ↑13 jan 2023, 15:47On je najpoznatiji po tome što je jako borben a i statistika je dosta solidna, takvih nam igrača fali. Tatomirović bi ovoj ekipi dosta značio, imali smo kvalitetnijih stopera ali njegovu borbenost nisi mogao zamijeniti.Shategabri je napisao/la: ↑13 jan 2023, 15:44
Prije novi Suljić.
Rijeko ko se nama vrati da nas obraduje![]()
![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Lijevi bek nam pod hitno treba.Prvi razlog sto je Tomasevic odigrao prelosu polusezonu,drugi razlog sto mu nemamo zamjene,znaci moralo bi se nesto izmisljati sa pozicijama kad se povrijedi/kartoni.Zavrsiti Radovica koji je dosta bolji igrac pa on ako misli da je nepravedno nek se izbori sa njim za mjestoH8Z7 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 16:54Dosta Kyeremeh, Tatomirović i Šarić nema potrebe za RadovićaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jan 2023, 15:54Kyeremeh,Radovic,Tatomirovic i ja zadovoljan za ovaj rok![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zanimljivo, ne treba nam lijevi bek?H8Z7 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 16:54Dosta Kyeremeh, Tatomirović i Šarić nema potrebe za RadovićaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jan 2023, 15:54Kyeremeh,Radovic,Tatomirovic i ja zadovoljan za ovaj rok![]()
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
I meni je drag Tatomirovic ali je pitanje koliko sa 34 godine moze doprinijeti. U njegovu srcanost ne sumnjam ali je zadnju sezonu bio rezerva u zalgirisu.
-
- Kontakt:
Ni Ziljkić vam ne valja
Sve sami znalci

Sve sami znalci

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Navodno ide i Tomašević. Ako dođe Kyeremeh vratiti još onog malog sa pozajmice i imaš 2 beka. Jedino fa dovesti ako ne dođe ovaj Kyeremeh.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jan 2023, 16:58Lijevi bek nam pod hitno treba.Prvi razlog sto je Tomasevic odigrao prelosu polusezonu,drugi razlog sto mu nemamo zamjene,znaci moralo bi se nesto izmisljati sa pozicijama kad se povrijedi/kartoni.Zavrsiti Radovica koji je dosta bolji igrac pa on ako misli da je nepravedno nek se izbori sa njim za mjestoH8Z7 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 16:54Dosta Kyeremeh, Tatomirović i Šarić nema potrebe za RadovićaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jan 2023, 15:54
Kyeremeh,Radovic,Tatomirovic i ja zadovoljan za ovaj rok![]()
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Inat tjeraju a kad je zaustave ljudi cmizdri pa ne ide tako direktorice.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 jan 2023, 16:54
Aylich sa novom provokacijom hehe (Sarajevo je bezuslovna podrska sa sjevera) fb
Okrenuli su i mirvaha protiv navijaca sve rade da sacuvaju pozicije loze ove sto na 3 utakmice dodju i ove koji nemaju pojma o klubu i dijasporase.
Punac masnokosog narkomana pise saopstenja u ime ovih satro legendi ali nista vam pomoci nece .

Zar Kyeremeh nije bek? Ako nije onda nam treba, a čini mi se da sam pročitao da je on bek, ako nije halalite moja greškaMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2023, 16:59Zanimljivo, ne treba nam lijevi bek?H8Z7 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 16:54Dosta Kyeremeh, Tatomirović i Šarić nema potrebe za RadovićaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jan 2023, 15:54
Kyeremeh,Radovic,Tatomirovic i ja zadovoljan za ovaj rok![]()

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Desno krilo primarna pozicija, ali je neki portal prenio da je bekH8Z7 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:02Zar Kyeremeh nije bek? Ako nije onda nam treba, a čini mi se da sam pročitao da je on bek, ako nije halalite moja greška![]()
90!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma neki novinar se prosuo da je lijevi bek Kyeremeh. Momak desno krilo, eventualno je znao odigrati kao wingback i desni vezni.H8Z7 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:02Zar Kyeremeh nije bek? Ako nije onda nam treba, a čini mi se da sam pročitao da je on bek, ako nije halalite moja greška![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa brate, nekidan kad je S.1 objavio da nam on dolazi i to na poziciju lijevog beka, raja se ovdje zezala da frajer igra skoro sve pozicije osim teH8Z7 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:02Zar Kyeremeh nije bek? Ako nije onda nam treba, a čini mi se da sam pročitao da je on bek, ako nije halalite moja greška![]()

Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 13 jan 2023, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Igrači će odmah na trening.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Desno krilo - 69 utakmicaH8Z7 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:02Zar Kyeremeh nije bek? Ako nije onda nam treba, a čini mi se da sam pročitao da je on bek, ako nije halalite moja greška![]()
Ofanzivni vezni - 55 utakmica
Lijevo krilo - 21 utakmica
Desni vezni - 18 utakmica
Napadač - 16 utakmica
Lijevo krilo - 3 utakmice
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Što se obrukaMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:05Pa brate, nekidan kad je S.1 objavio da nam on dolazi i to na poziciju lijevog beka, raja se ovdje zezala da frajer igra skoro sve pozicije osim te![]()

Ništa ponašajte se kao da niste pročitali post, ništa se nije desilo

Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 13 jan 2023, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Aylah se prvi put uclanila u klub i vec provokacije baca navijacima koji su s klubom sve prosli. Operisana zena od inteligencije totalno. Kako nas svako zlo pogodi, nikad da nas zaobiđe nesto. Ova tuka lagano postaje najantipaticnija osoba koja je prosla kroz klub.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BegovicRamiz
- Kontakt:
hahahahahahahah sapostenja pa sta je ovo
horde ugasile skolu fudbala?????
yebem ti led i ko vas nazva legendama
jos prisili imena poput Vahidina i Cale
horde ugasile skolu fudbala?????
yebem ti led i ko vas nazva legendama
jos prisili imena poput Vahidina i Cale
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ofanzivni vezni 55 utakmica. Da neće Francis na prednjeg veznog nekim čudom? Jest da sam lud što mislim da će Dalara na klupi ostati, ali hajd..MortemHz je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:05Desno krilo - 69 utakmica
Ofanzivni vezni - 55 utakmica
Lijevo krilo - 21 utakmica
Desni vezni - 18 utakmica
Napadač - 16 utakmica
Lijevo krilo - 3 utakmice

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lud si definitivnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:11Ofanzivni vezni 55 utakmica. Da neće Francis na prednjeg veznog nekim čudom? Jest da sam lud što mislim da će Dalara na klupi ostati, ali hajd..![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️