Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

CLASSisPERMANENT
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 03 feb 2013, 16:46

ne znam sto ti mislis da se on nesto uzdigao, kad momak svojim izjavama odaje dosta smirenosti i pokazuje da stoji na zemlji :? bas me zanima kakav bi ti bio da ti se sa 17 godina ovoliko pažnje pridodaje :roll:
Zadnja izmjena: CLASSisPERMANENT, dana/u 03 feb 2013, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 03 feb 2013, 16:47

Bosniacum Lilium je napisao/la:
evo ko ce sa mnom praviti dar mar po dojčlandu :mrgreen:
haha pa to,nema nam druge nego gore ludilo praviti. :lol:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 03 feb 2013, 16:48

AgresivnoDjubre je napisao/la:
EdenHazard je napisao/la: nismo na bosanskom jeb'o gaH ti :mrgreen:
Nek te ispravio,kad ti znas druge nek i tebe neko.

:lol:
ma samo sam onog stom Ševčenka na avataru ispravio i još par njih :mrgreen:

ich liebe od sve snage :lol:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 feb 2013, 16:49

Ma ja imam utisak da je momak prepotentan kao da je Sasa Matic u najmanju ruku, a i ruku na srce imam jednog poznanika koji je uvijek oko ovih ZMBT lafo zvijezda, kaze momak je najprepotentniji od njih. Ako laze on laze i on. Ali stojim pod svojom, ako je on pjevac onda je Gile bozanstvo. A ne znam ko mu pridodaje toliko paznje, mozda curice od 15 godine sto pisnu u gace kad ga vide. Daj molim te.

CLASSisPERMANENT
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 03 feb 2013, 16:51

A ja sam baš drugačije priče čuo da je lik najšutljiviji od svih njih :roll:
Gile jeste bolji od svih naših ovdje (doduše i on je naš, al je tamo :mrgreen: ) ali ne bi mi bili Bosančerosi kad ne bi srali po svemu što valja :!:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 feb 2013, 16:52

AgresivnoDjubre je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
evo ko ce sa mnom praviti dar mar po dojčlandu :mrgreen:
haha pa to,nema nam druge nego gore ludilo praviti. :lol:
pa Allaha mi :lol: samo da mi je ubost kakav poslic da skupim petobanku za pasos :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 03 feb 2013, 16:53

Bosniacum Lilium je napisao/la: pa Allaha mi :lol: samo da mi je ubost kakav poslic da skupim petobanku za pasos :lol:
Bas jarane nemam ni ja pasos ahhaha Morat cu i ja sta skupiti para,pa cemo onda zajedno ahahah :lol: A ideju podrzavam. :mrgreen:

@ hazard

Ma daj ba. :mrgreen:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 feb 2013, 16:56

CLASSisPERMANENT je napisao/la:A ja sam baš drugačije priče čuo da je lik najšutljiviji od svih njih :roll:
Gile jeste bolji od svih naših ovdje (doduše i on je naš, al je tamo :mrgreen: ) ali ne bi mi bili Bosančerosi kad ne bi srali po svemu što valja :!:
A ne serem ja moj prijatelju, vec sam samo realan. Momak nije dobar koliko ga ove curice i ovi momcici furaju i to je to. Ne kazem da je los il nesto, ali nije ni Z od zvijezde kako ga predstavljaju. A Gile ne da je bolji od svih ovdje, vec je najbolji kandidat uz Darka Lazica koji se ikad pojavio u ZG.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 feb 2013, 16:56

idemo zaradit gore za neku bembaru preko onih dojčland ruft me an baba i kasnije doci ovdje i curciti se bivsim trebama :mrgreen:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 03 feb 2013, 16:57

A_d_0 je napisao/la:
CLASSisPERMANENT je napisao/la:A ja sam baš drugačije priče čuo da je lik najšutljiviji od svih njih :roll:
A ne serem ja moj prijatelju, vec sam samo realan. Momak nije dobar koliko ga ove curice i ovi momcici furaju i to je to. Ne kazem da je los il nesto, ali nije ni Z od zvijezde kako ga predstavljaju. A Gile ne da je bolji od svih ovdje, vec je najbolji kandidat uz Darka Lazica koji se ikad pojavio u ZG.
+1 :mrgreen:

Gile oplodi me :lol:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 03 feb 2013, 17:00

Bosniacum Lilium je napisao/la:idemo zaradit gore za neku bembaru preko onih dojčland ruft me an baba i kasnije doci ovdje i curciti se bivsim trebama :mrgreen:
Moze,to podrzavam. :D Al nemoj mi baba haahha Eh i ovo zadnje podrzavam,da vide sta su propustile haah

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 feb 2013, 17:02

babe su sigurne kad je u pitanju velika lova, ali ajd eto, valjda naletimo na neke mlade koje imaju isto dubok dzep :roll: Zato sad teretanica i pripremaj se. Ozbiljno mislim :mrgreen:

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 03 feb 2013, 17:03

Bosniacum Lilium je napisao/la:babe su sigurne kad je u pitanju velika lova, ali ajd eto, valjda naletimo na neke mlade koje imaju isto dubok dzep :roll: Zato sad teretanica i pripremaj se. Ozbiljno mislim :mrgreen:
Neka ne bi ja mogao trpiti babe,ne znam zasto. :lol: Ma samo mlade,kad sam vec gospodin biti cu to do kraja. :lol: :lol: Nista ti teretana ja necu,ja cu udariti po pivama dok ne dobijem pravi stomak (pivski) haha lakse ce me svabe primiti sebi ahah

CLASSisPERMANENT
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 03 feb 2013, 17:04

Ma dobro svakom njegovo :)

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 03 feb 2013, 17:07

joj sutra teškog dana u školi... :cry:
tri testa(bosanski,biologija i matka) i moram predavati lekciju iz historije :cry:
btw. ima li netko lijek protiv upale mišića,ne mogu ustati :mrgreen:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 03 feb 2013, 17:09

bič pliz, sutra drugi put radim polugodisnji test iz sociologije :mrgreen: 88 stranica za nauciti, a ja ne znam nista :lol:

samo odmaraj ;)

sto se tice matematike, ne znam da li moze to kod tebe upaliti, ali ovom se tehnikom svi u mom razredu bave, kako na matisi tako i na fizici :)
kad neko uradi zadatak, uslika i posalje ti blutuom :mrgreen: lijepi multitasking, kad odmakne profesor samo prebacis sa kalkulatora na zadatke :mrgreen:

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 03 feb 2013, 17:11

QUARESMA 18<<< je napisao/la:bič pliz, sutra drugi put radim polugodisnji test iz sociologije :mrgreen: 88 stranica za nauciti, a ja ne znam nista :lol:
ma šta je 88 stranica :lol:
i ja moram 68,isti vrag :mrgreen:
koja si ti škola?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 03 feb 2013, 17:12

Završni hemija, jedno 250 stranica plus zadaci, :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 03 feb 2013, 18:12

bazeni je napisao/la:joj sutra teškog dana u školi... :cry:
tri testa(bosanski,biologija i matka) i moram predavati lekciju iz historije :cry:
btw. ima li netko lijek protiv upale mišića,ne mogu ustati :mrgreen:
ma šuti, budi sretan što si još u školi :D
kako bih volio da se vratim, ne u školu :mrgreen: al na faks....bez brige, bez pameti...kako je bilo lijepo..
sad pišem neki glupi podnesak, a nemam pojma o čemu se radi :D sutra jednu žalbu i prigovor i još me stečajevi čekaju, posla preko glave....
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 03 feb 2013, 18:51

Rek'o prof. osnova da ce pitat jedinicar i kome je navukao na dva. Ja sam imao 2 zakljuceno ali nemam pojma jec li mi navukao. Nije mi nista rekao. Sad moram sklojtat da li da ucim. :D
Jooj sutra je paran datum (4.2) i moze reci neparni napolje a parni ce radit brojevi u dnevniku, a ja sam br. 7. :lol:
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.