Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Re: Chat
ne znam sto ti mislis da se on nesto uzdigao, kad momak svojim izjavama odaje dosta smirenosti i pokazuje da stoji na zemlji
bas me zanima kakav bi ti bio da ti se sa 17 godina ovoliko pažnje pridodaje 
Zadnja izmjena: CLASSisPERMANENT, dana/u 03 feb 2013, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
haha pa to,nema nam druge nego gore ludilo praviti.Bosniacum Lilium je napisao/la:
evo ko ce sa mnom praviti dar mar po dojčlandu
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- EdenHazard
- Kontakt:
ma samo sam onog stom Ševčenka na avataru ispravio i još par njihAgresivnoDjubre je napisao/la:Nek te ispravio,kad ti znas druge nek i tebe neko.EdenHazard je napisao/la: nismo na bosanskom jeb'o gaH ti
ich liebe od sve snage
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Ma ja imam utisak da je momak prepotentan kao da je Sasa Matic u najmanju ruku, a i ruku na srce imam jednog poznanika koji je uvijek oko ovih ZMBT lafo zvijezda, kaze momak je najprepotentniji od njih. Ako laze on laze i on. Ali stojim pod svojom, ako je on pjevac onda je Gile bozanstvo. A ne znam ko mu pridodaje toliko paznje, mozda curice od 15 godine sto pisnu u gace kad ga vide. Daj molim te.
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
A ja sam baš drugačije priče čuo da je lik najšutljiviji od svih njih
Gile jeste bolji od svih naših ovdje (doduše i on je naš, al je tamo
) ali ne bi mi bili Bosančerosi kad ne bi srali po svemu što valja 
Gile jeste bolji od svih naših ovdje (doduše i on je naš, al je tamo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa Allaha miAgresivnoDjubre je napisao/la:haha pa to,nema nam druge nego gore ludilo praviti.Bosniacum Lilium je napisao/la:
evo ko ce sa mnom praviti dar mar po dojčlandu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Bas jarane nemam ni ja pasos ahhaha Morat cu i ja sta skupiti para,pa cemo onda zajedno ahahahBosniacum Lilium je napisao/la: pa Allaha misamo da mi je ubost kakav poslic da skupim petobanku za pasos
@ hazard
Ma daj ba.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
A ne serem ja moj prijatelju, vec sam samo realan. Momak nije dobar koliko ga ove curice i ovi momcici furaju i to je to. Ne kazem da je los il nesto, ali nije ni Z od zvijezde kako ga predstavljaju. A Gile ne da je bolji od svih ovdje, vec je najbolji kandidat uz Darka Lazica koji se ikad pojavio u ZG.CLASSisPERMANENT je napisao/la:A ja sam baš drugačije priče čuo da je lik najšutljiviji od svih njih![]()
Gile jeste bolji od svih naših ovdje (doduše i on je naš, al je tamo) ali ne bi mi bili Bosančerosi kad ne bi srali po svemu što valja
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
idemo zaradit gore za neku bembaru preko onih dojčland ruft me an baba i kasnije doci ovdje i curciti se bivsim trebama 
- EdenHazard
- Kontakt:
+1A_d_0 je napisao/la:A ne serem ja moj prijatelju, vec sam samo realan. Momak nije dobar koliko ga ove curice i ovi momcici furaju i to je to. Ne kazem da je los il nesto, ali nije ni Z od zvijezde kako ga predstavljaju. A Gile ne da je bolji od svih ovdje, vec je najbolji kandidat uz Darka Lazica koji se ikad pojavio u ZG.CLASSisPERMANENT je napisao/la:A ja sam baš drugačije priče čuo da je lik najšutljiviji od svih njih![]()
Gile jeste bolji od svih naših ovdje (doduše i on je naš, al je tamo) ali ne bi mi bili Bosančerosi kad ne bi srali po svemu što valja
Gile oplodi me
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Moze,to podrzavam.Bosniacum Lilium je napisao/la:idemo zaradit gore za neku bembaru preko onih dojčland ruft me an baba i kasnije doci ovdje i curciti se bivsim trebama
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
babe su sigurne kad je u pitanju velika lova, ali ajd eto, valjda naletimo na neke mlade koje imaju isto dubok dzep
Zato sad teretanica i pripremaj se. Ozbiljno mislim 
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Neka ne bi ja mogao trpiti babe,ne znam zasto.Bosniacum Lilium je napisao/la:babe su sigurne kad je u pitanju velika lova, ali ajd eto, valjda naletimo na neke mlade koje imaju isto dubok dzepZato sad teretanica i pripremaj se. Ozbiljno mislim
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
Ma dobro svakom njegovo 
joj sutra teškog dana u školi...
tri testa(bosanski,biologija i matka) i moram predavati lekciju iz historije
btw. ima li netko lijek protiv upale mišića,ne mogu ustati
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
bič pliz, sutra drugi put radim polugodisnji test iz sociologije
88 stranica za nauciti, a ja ne znam nista 
samo odmaraj
sto se tice matematike, ne znam da li moze to kod tebe upaliti, ali ovom se tehnikom svi u mom razredu bave, kako na matisi tako i na fizici
kad neko uradi zadatak, uslika i posalje ti blutuom
lijepi multitasking, kad odmakne profesor samo prebacis sa kalkulatora na zadatke 
samo odmaraj
sto se tice matematike, ne znam da li moze to kod tebe upaliti, ali ovom se tehnikom svi u mom razredu bave, kako na matisi tako i na fizici
kad neko uradi zadatak, uslika i posalje ti blutuom
ma šta je 88 stranicaQUARESMA 18<<< je napisao/la:bič pliz, sutra drugi put radim polugodisnji test iz sociologije88 stranica za nauciti, a ja ne znam nista
i ja moram 68,isti vrag
koja si ti škola?
Završni hemija, jedno 250 stranica plus zadaci, 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
ma šuti, budi sretan što si još u školibazeni je napisao/la:joj sutra teškog dana u školi...![]()
kako bih volio da se vratim, ne u školu
sad pišem neki glupi podnesak, a nemam pojma o čemu se radi
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Rek'o prof. osnova da ce pitat jedinicar i kome je navukao na dva. Ja sam imao 2 zakljuceno ali nemam pojma jec li mi navukao. Nije mi nista rekao. Sad moram sklojtat da li da ucim.
Jooj sutra je paran datum (4.2) i moze reci neparni napolje a parni ce radit brojevi u dnevniku, a ja sam br. 7.
Jooj sutra je paran datum (4.2) i moze reci neparni napolje a parni ce radit brojevi u dnevniku, a ja sam br. 7.
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.