staragarda je napisao/la:Zadovoljan sam sa odzivom na prozivci...Haurdic bas nespreman... Boravak u onoj selendri pored Mostara je izgleda učinila svoje... Sva sreća ima mjesec i više do prve utakmice pa se valjda dozove... Jedu ga ljudi danas..lično nisam bas najzadovoljniji prelaznim rokom ako je to TO... Mislim da nam treba desni bek i jos jedan napadač al ko sam ja
Ako mi vjerujes, veceras se bas desila anegdota za Mostar. Na poslu ja veceras i svratilo par njih prica sa nama i local security na poslu, jedan od njih iz sheikove pamilije i tako ja mu kazem iz Bosne da sam, spominje mi on kako je par puta dolazio u Sarajevo i tako obisao jos par gradova, spomenu prvo Mostar. Velim mu ja, "jelde lijep grad, imaju veoma star i poznat most', kad on facu napravio i klima glavom, kaze mi: "Mostar smrdi puno, previse prljav, ne svidja mi se nikako". I uze telefon, kaze e ovo je lijep grad i ovdje sam tek uzivao, kad ono Bihac i ljepote rijeke, slapovi, priroda, vodopadi, okupili se i ostali lokalci da gledaju - odusevili se. Boga mi.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤