FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 16 jan 2016, 23:54

staragarda je napisao/la:Zadovoljan sam sa odzivom na prozivci...Haurdic bas nespreman... Boravak u onoj selendri pored Mostara je izgleda učinila svoje... Sva sreća ima mjesec i više do prve utakmice pa se valjda dozove... Jedu ga ljudi danas..lično nisam bas najzadovoljniji prelaznim rokom ako je to TO... Mislim da nam treba desni bek i jos jedan napadač al ko sam ja
Ako mi vjerujes, veceras se bas desila anegdota za Mostar. Na poslu ja veceras i svratilo par njih prica sa nama i local security na poslu, jedan od njih iz sheikove pamilije i tako ja mu kazem iz Bosne da sam, spominje mi on kako je par puta dolazio u Sarajevo i tako obisao jos par gradova, spomenu prvo Mostar. Velim mu ja, "jelde lijep grad, imaju veoma star i poznat most', kad on facu napravio i klima glavom, kaze mi: "Mostar smrdi puno, previse prljav, ne svidja mi se nikako". I uze telefon, kaze e ovo je lijep grad i ovdje sam tek uzivao, kad ono Bihac i ljepote rijeke, slapovi, priroda, vodopadi, okupili se i ostali lokalci da gledaju - odusevili se. Boga mi. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 17 jan 2016, 00:14

NYKnicks Fan je napisao/la:Auu ljudi :tokralju:
**** ne vadis :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jan 2016, 00:17

Da nije mozda Seljad Bingo slago opet nesto :D

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 17 jan 2016, 00:19

tuzlak1987 je napisao/la:Da nije mozda Seljad Bingo slago opet nesto :D
A sta je slagao
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jan 2016, 00:21

Agamemnon je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Da nije mozda Seljad Bingo slago opet nesto :D
A sta je slagao
Ma fraza "ulazi Bingo" godinama evo vec :)

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 17 jan 2016, 00:24

Beduin je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Zadovoljan sam sa odzivom na prozivci...Haurdic bas nespreman... Boravak u onoj selendri pored Mostara je izgleda učinila svoje... Sva sreća ima mjesec i više do prve utakmice pa se valjda dozove... Jedu ga ljudi danas..lično nisam bas najzadovoljniji prelaznim rokom ako je to TO... Mislim da nam treba desni bek i jos jedan napadač al ko sam ja
Ako mi vjerujes, veceras se bas desila anegdota za Mostar. Na poslu ja veceras i svratilo par njih prica sa nama i local security na poslu, jedan od njih iz sheikove pamilije i tako ja mu kazem iz Bosne da sam, spominje mi on kako je par puta dolazio u Sarajevo i tako obisao jos par gradova, spomenu prvo Mostar. Velim mu ja, "jelde lijep grad, imaju veoma star i poznat most', kad on facu napravio i klima glavom, kaze mi: "Mostar smrdi puno, previse prljav, ne svidja mi se nikako". I uze telefon, kaze e ovo je lijep grad i ovdje sam tek uzivao, kad ono Bihac i ljepote rijeke, slapovi, priroda, vodopadi, okupili se i ostali lokalci da gledaju - odusevili se. Boga mi. :urnebes:
a u rijeci pastrmka :urnebes:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 jan 2016, 00:49

Sloboda1919 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
a u rijeci pastrmka :urnebes:
Ma zaboli me za njega, ali nemam razloga lagati, fakat covjek tako m govori. :mrgreen: Mada, i ostali gradovi nisu daleko od toga, Bihac je prelijep.

075 ❤

Blackmore2
Kontakt:

Post Postao/la Blackmore2 » 17 jan 2016, 10:45

ljudi jel sad trening u 11

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 17 jan 2016, 11:17

Danas se osjećam nekako šampionski ,a Vi? :thumbup:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 17 jan 2016, 11:28

NYKnicks Fan je napisao/la:Danas se osjećam nekako šampionski ,a Vi? :thumbup:
Da nemas kakvih info, da nam nece koje zvucno pojacanje doci? Nesto si puno tajnovit od sinoc hehehehe

Tuzlaado
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlaado » 17 jan 2016, 11:55

Zna sigurno nesto samo neće da prica :urnebes:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 17 jan 2016, 12:09

SARS je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Danas se osjećam nekako šampionski ,a Vi? :thumbup:
Da nemas kakvih info, da nam nece koje zvucno pojacanje doci? Nesto si puno tajnovit od sinoc hehehehe
Lijep dan, pocele pripreme, svi na broju i okupu, igraci veseli, jedva cekaju da pocnu utakmice, eh otkad toga nije bilo :thumbup:

Prvi na tabeli, sve plate, racuni izmireni, poslovalo se u plusu. :bih:

Jel bio neko sinoc u kasinu?? :mrgreen:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 jan 2016, 12:33

Tako je Vugda, j3bes pacerske odgovore i mentalitet. Ako ulazes u klub i imas neke ciljeve onda se bori i najavljuj to, usadjuj pobjednicki mentalitet ekipi, Upravi, navijacima i simpatizerima...

075 ❤

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 17 jan 2016, 13:04

slika

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 17 jan 2016, 13:05

:) Ma samo naprijed,velikim koracima.
Neka se igra i u Zenici,Klub bi sigurno obezbjedio 15-tak autobusa,narod bi sam se organizavao,ja bi jedan bus,dado jedan,ma to su slatke brige :)
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 17 jan 2016, 14:03

Tužna vijest za ljubitelje fudbala: Preminuo legendarni golman Slobode Ranko Cakić
Tužna vijest za sve ljubitelje nogometa u BiH stigla je iz Leskovca. Tamo je poslije duge i teške bolesti, u 63. godini, preminuo Ranko Cakić, jedan od najboljih golmana u historiji tuzlanske Slobode, sredinom sedamdesetih godina i među najboljima u bivšoj zajedničkoj državi.
Bio je član generacije ekipe s Tušnja koja je u sezoni 1976./1977. u Prvoj ligi biše Jugoslavije osvojila treće mjesto i izborila plasman u Kup UEFA, zajedno s Mustafom Hukićem, Dževadom Šećerbegovićem, Fuadom Mulahasanovićem i ostalim igračima po mnogima najbolje generacije Slobodinih fudbalera u 96-godišnjoj historiji.

Bio je vrstan sportista, a osim odbranama, plijenio je i ponašanjem i poštenjem. U sezoni 1976., dobio je trofej za fair-play Fudbalskog saveza Jugoslavije za gestu na utakmici s Partizanom u Beogradu. Dok je trajao napad “crno-bijelih”, potrčao je na drugu stranu terena da pruži pomoć jednom povrijeđenom domaćem fudbaleru, a tada je Partizan postigao gol.

Ranko Cakić se po završetku karijere vratio u Leskovac, gdje se uspješno bavio voćarstvom.

Posljednji ispraćaj i ukop Ranka Cakića obavit će se u ponedjeljak, 18. januara u 12 sati, na Gradskom groblju u Leskovcu.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 17 jan 2016, 14:26

Zodiac je napisao/la:
Tužna vijest za ljubitelje fudbala: Preminuo legendarni golman Slobode Ranko Cakić
Tužna vijest za sve ljubitelje nogometa u BiH stigla je iz Leskovca. Tamo je poslije duge i teške bolesti, u 63. godini, preminuo Ranko Cakić, jedan od najboljih golmana u historiji tuzlanske Slobode, sredinom sedamdesetih godina i među najboljima u bivšoj zajedničkoj državi.
Bio je član generacije ekipe s Tušnja koja je u sezoni 1976./1977. u Prvoj ligi biše Jugoslavije osvojila treće mjesto i izborila plasman u Kup UEFA, zajedno s Mustafom Hukićem, Dževadom Šećerbegovićem, Fuadom Mulahasanovićem i ostalim igračima po mnogima najbolje generacije Slobodinih fudbalera u 96-godišnjoj historiji.

Bio je vrstan sportista, a osim odbranama, plijenio je i ponašanjem i poštenjem. U sezoni 1976., dobio je trofej za fair-play Fudbalskog saveza Jugoslavije za gestu na utakmici s Partizanom u Beogradu. Dok je trajao napad “crno-bijelih”, potrčao je na drugu stranu terena da pruži pomoć jednom povrijeđenom domaćem fudbaleru, a tada je Partizan postigao gol.

Ranko Cakić se po završetku karijere vratio u Leskovac, gdje se uspješno bavio voćarstvom.

Posljednji ispraćaj i ukop Ranka Cakića obavit će se u ponedjeljak, 18. januara u 12 sati, na Gradskom groblju u Leskovcu.

Mislim da je on prije 4-5 godina bio u Tuzli (ako ga nisam pomijesao sa nekim) i da sam se tad upoznao snjim, mislim one godine kad cemo ispast iz lige.

Jesmol ono za njega u zamjenu dobili od Zvezde reflektore?

Mislim da bi trebala neka delegacija ispred Slobode otici na sahranu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 jan 2016, 14:58

NYKnicks Fan je napisao/la:slika
To je to, ovisno od forme Efendica da Skahic uskoci umjesto Mehmedagica, otom-potom.

Neka pociva u miru grande Ranko Cakic, hvala mu za sve sto je pruzio u Slobodi.

075 ❤

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 17 jan 2016, 16:17

Ethel je napisao/la:Saša Kajkut bi nam legao samo tako...
bolje anas sharbini :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.