Bravo momcino vidis da znas i sam ,bolje nego da slusas tudze nebuloze !Billy je napisao/la:Billy je napisao/la:
Sinoć se ubolo, a večeras nešto po mom mišljenju najizglednije:
Ubolo se i sinoć![]()
![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
-
- Kontakt:
17:00 Bohemians 1905 - Jablonec 2 - 1.85
Utakmicu Bohemians 1905 - Jablonec igram iskljucivo sto sam vidio da je kvota na pobjed gosta dosta opala, tako da sam odlucio da istrazim malo dublje i da nadjem razlog zbog cega je opala kvota.Bohemians se nalazi na 13 mjestu sa isto toliko osvojenih bodova dok je Jablonec na 7 mjestu sa 19 bodova.Ekipa Bohemians u danasnji mec ulazi dosta oslabljena fakticki moze se reci da dolazi bez kompletne odbrane.Veoma vazan stoperski dvojac J. Stochl i M. Smid je odigrao 14 utakmica zaredom a da nisu bili zamijenjeni nikad u tih 14 utakmica ali danas trener Bohemiansa nece moci racunati na njih. Smid mora odraditi utakmicu suspenzije dok Stochl ne moze igrati zbog klauzole u ugovoro o posudbi, zato sto dolazi iz Jabloneca kao posudjen igrac. Za ekipu nece nastupiti jos R. Sirl i M. Kolar tako da ekipi ostaje u odbrani samo jedan igrac koji je odigrao vecinu utakmica a to je desni bocni Vaclav Kalina koji ima 34 godine. Stoperski tandem u ovoj utakmici bi trebali ciniti mladi igraci Jan Hauer i Daniel Krch koji se nisu naigrali ove sezone,tacnije Jan Hauer nije odigrao ni minute dok je Daniel Krch odigrao ukupno 101 minutu,tj. ulazeci sa klupe.Ekipa Bohemians ce imati problema sa sastavljanjem momcadi zbog ovako vaznih izostanaka u ekipi a i zbog nekih povrijedjenih igraca koji od prije ne mogu igrati.
Moja prognoza pobjeda ekipe Jablonec.
Da naglasim da ove nisu dojave cisto na osjecaj igram
Utakmicu Bohemians 1905 - Jablonec igram iskljucivo sto sam vidio da je kvota na pobjed gosta dosta opala, tako da sam odlucio da istrazim malo dublje i da nadjem razlog zbog cega je opala kvota.Bohemians se nalazi na 13 mjestu sa isto toliko osvojenih bodova dok je Jablonec na 7 mjestu sa 19 bodova.Ekipa Bohemians u danasnji mec ulazi dosta oslabljena fakticki moze se reci da dolazi bez kompletne odbrane.Veoma vazan stoperski dvojac J. Stochl i M. Smid je odigrao 14 utakmica zaredom a da nisu bili zamijenjeni nikad u tih 14 utakmica ali danas trener Bohemiansa nece moci racunati na njih. Smid mora odraditi utakmicu suspenzije dok Stochl ne moze igrati zbog klauzole u ugovoro o posudbi, zato sto dolazi iz Jabloneca kao posudjen igrac. Za ekipu nece nastupiti jos R. Sirl i M. Kolar tako da ekipi ostaje u odbrani samo jedan igrac koji je odigrao vecinu utakmica a to je desni bocni Vaclav Kalina koji ima 34 godine. Stoperski tandem u ovoj utakmici bi trebali ciniti mladi igraci Jan Hauer i Daniel Krch koji se nisu naigrali ove sezone,tacnije Jan Hauer nije odigrao ni minute dok je Daniel Krch odigrao ukupno 101 minutu,tj. ulazeci sa klupe.Ekipa Bohemians ce imati problema sa sastavljanjem momcadi zbog ovako vaznih izostanaka u ekipi a i zbog nekih povrijedjenih igraca koji od prije ne mogu igrati.
Moja prognoza pobjeda ekipe Jablonec.
Da naglasim da ove nisu dojave cisto na osjecaj igram

taj drugi listic nije ni uplacen, barem ne na toj slici, tako svako moze printscreen nekoliko pripremljenih listica i onda kasnije postavit.Billy je napisao/la:Billy je napisao/la:
Ubolo se i sinoć![]()
![]()
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Ja danas igram da ce Webber pobjediti.Zadnja mu je trka u karijeri, valjda ga pusti Vettel da pobjedi 

sreca pa prodjeDovla87 je napisao/la:evo Head je postavio ,ovi ostali cujemo se na poluvremenuHead je napisao/la:sta imas naplacivatiDovla87 je napisao/la:Tekma se igra u 13:00 kvota je 5,25 ko hoce nek se javi u PP ,naravno uplacuje se na wwin ova tekma ,2 e i vase je.![]()
BASKETBALL, NBL INDONESIA, PP2 HALF TIME 2 (prvo poluvreme 2)
13:00 Garuda Bandung-Aspac Jakarta PP2
samo sto nema u premieru

haj napisi bilo sta samo da se cujemo

B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Pa baš misliš da ga nije uplatio ako je "pripremio" samo ovaj listić,baš njega postavio ovdje,baš ove parove?ElLoco7 je napisao/la:taj drugi listic nije ni uplacen, barem ne na toj slici, tako svako moze printscreen nekoliko pripremljenih listica i onda kasnije postavit.Billy je napisao/la:Billy je napisao/la:
Ubolo se i sinoć![]()
![]()
Čestitke Billy,samo deri majstore

You'll never walk alone.
bevanda4 je napisao/la:Eto ovaj noćni što sam obećao.. Da se ne prati isključivo NBA.
Tiket je napravljen isključivo od statistike između klubova i po tome bi trebali sve biti ziceri![]()
Pa haj da vidimo.

Ameri za jedan gol..
dodat ću još dva super odlična pada

Boston za 2 poena.

Kemba van radi blowouta. 11 koševa.
Sad ide jedno pitanje: da ste na mom mjestu bi li kročili više u kladionicu?

U desetom selu živi Antuntun!
-
- Kontakt:
Bi, ja se nikad ne predajem. 

Kazem da je nelogicno postavljat neuplacen listic.Believe je napisao/la:Pa baš misliš da ga nije uplatio ako je "pripremio" samo ovaj listić,baš njega postavio ovdje,baš ove parove?ElLoco7 je napisao/la:taj drugi listic nije ni uplacen, barem ne na toj slici, tako svako moze printscreen nekoliko pripremljenih listica i onda kasnije postavit.Billy je napisao/la:
Ubolo se i sinoć![]()
![]()
Čestitke Billy,samo deri majstore
*La Roma non si tifa, si AMA!*
-
- Kontakt:
Možda mu je mrsko resize pošto bude predugo, pa mu je to lakše postaviti.
ma... pitanje je bilo retoričkogojzerica je napisao/la:Bi, ja se nikad ne predajem.

U desetom selu živi Antuntun!
narode moze li neko pomoci ?? Jucer je odgodjen Dinamo Z, da li se mogu u Williamsu pare podici ili se mora cekati odigravanje utakmice ?? inace se kladim u premieru pa ne znam kako to hoda... hvala
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam dugo ganjao x na rukometu. Danas to radim.
Flensburg - Kiel X
Ne preporučujem nikome; svakako nisam ubo na normalnim tiketima, tako da su još manje šanse da ubodem na ovim ludostima.
Inače, od nekih "normalnijih/sigurnijih" parova sam ganjao City 1, Sevilla 6+ (žuti kartoni), Inter odg3+, Vitesse 2, Deng 17+, Clippersi 1, Borac 1, Werder 3+, Valencia kp2, Lakersi over 201, Cousins 22+.
Sretno svima.
Flensburg - Kiel X
Ne preporučujem nikome; svakako nisam ubo na normalnim tiketima, tako da su još manje šanse da ubodem na ovim ludostima.
Inače, od nekih "normalnijih/sigurnijih" parova sam ganjao City 1, Sevilla 6+ (žuti kartoni), Inter odg3+, Vitesse 2, Deng 17+, Clippersi 1, Borac 1, Werder 3+, Valencia kp2, Lakersi over 201, Cousins 22+.
Sretno svima.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- DrinaJedina
- Kontakt:
I men'se čini da Borac danas neće kiksat' 

Bologna - Inter 2
Universitario - Bolivar 2
Cardiff - Man Utd 2
Alcorcon - Murcia 1
na 10 km ...
Od prelaza kvote 30 samo tri meca danas i to italijani ..
Livorno - Juve 1/2
Sampa - Lazio 1/2 i 2/1
Sassoulo - Atalanta 1/2
Universitario - Bolivar 2
Cardiff - Man Utd 2
Alcorcon - Murcia 1
na 10 km ...
Od prelaza kvote 30 samo tri meca danas i to italijani ..
Livorno - Juve 1/2
Sampa - Lazio 1/2 i 2/1
Sassoulo - Atalanta 1/2
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
oj tek sad gledam preko 1,60 kv na atletio x2 protiv zenita hahaaahahaha
B-I-R !
ElLoco7 je napisao/la:taj drugi listic nije ni uplacen, barem ne na toj slici, tako svako moze printscreen nekoliko pripremljenih listica i onda kasnije postavit.Billy je napisao/la:Billy je napisao/la:
Ubolo se i sinoć![]()
![]()
Mislim da nema prostora za ovu diskusiju. Svi smo ovdje kako bi uspjeli šta otkinuti od klade, pa mislim da bi i naša diskusija trebala ići tim pravcem.

Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
Evo i mene nakon dugo vremena, vidim slabo je ostalo od stare ekipe na ovoj temi, sad ovi "mladji" preuzimaju komandu
Ajde da probamo za veceras nesto:
Sevilla - Betis (6,5) žk2 @1,70
Brooklyn - Detroit kp1 @1,60
Široki - Krka kp1 @1,60
LA Clippers - Chicago (+6,5) H2 @1,85
Boozer 16,5 over @1,85
Sretno svima

Sevilla - Betis (6,5) žk2 @1,70
Brooklyn - Detroit kp1 @1,60
Široki - Krka kp1 @1,60
LA Clippers - Chicago (+6,5) H2 @1,85
Boozer 16,5 over @1,85
Sretno svima

SAMO ČELIK !
- inacefindecko
- Kontakt:
JOOOOOOOOOJ LAZIA, s igračem više primaju gol.. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ!
Medveščak Zagreb-Traktor C. 1 2.30, 1.trećina 1 2.75, tk 1/1 3.75
nakon što je prije dva dana u dramatičnoj utakmici preokretom u zadnjim minutama pao Metalurg iz Magnitogorska u ledenoj dvorani zagrebačkog Doma Sportova užarela atmosfera i pakleni ambijent ledene ugostiti će Traktor.
Očekujem sigurnu pobjedu medvjeda, dominaciju od prve minute i bodovi ostaju u brlogu
nakon što je prije dva dana u dramatičnoj utakmici preokretom u zadnjim minutama pao Metalurg iz Magnitogorska u ledenoj dvorani zagrebačkog Doma Sportova užarela atmosfera i pakleni ambijent ledene ugostiti će Traktor.
Očekujem sigurnu pobjedu medvjeda, dominaciju od prve minute i bodovi ostaju u brlogu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.