FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Omar500
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Omar500 » 20 avg 2011, 22:06

E opet od Travnika :roll: . Nisam bio na utakmici, ispade kvalitetniji od nas ili se jednostavno bore za razliku od ovih nasih igraca...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 avg 2011, 22:08

Omar500 je napisao/la:E opet od Travnika :roll: . Nisam bio na utakmici, ispade kvalitetniji od nas ili se jednostavno bore za razliku od ovih nasih igraca...
Oni bukvalno veze nemaju, cijelu utakmicu kontrolisali, u drugom nam nisu osutali na go, onaj mesar ga zabi, a prije toga smo imali bruku sansi, jednostavno su imali vise srece
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 20 avg 2011, 22:10

Bianconeri1988 je napisao/la:Široki i Borac remiziraše...To nam odgovara... :D

Izgubili jesmo, ali ako je neka pozitivna stvar, rješili smo se možda dva i po nas najteža gostovanja (Tuzla je treće) i to odmah na početku sezone.

Tek je početak sezone, igra pojedinih igrača se čini zabrinjavajućom, ali nije u redu da ih sad sve redom kritikujemo i napadamo...

Samo jedna gostujuća pobjeda aBd će dovesti stvari u normalu.

Sad igramo protiv Zrinjskog, 3 boda ne bi trebala doći u pitanje i sljedeće vikend "idemo u goste" Olimpicu prije te pauze...

Dvije pobjede bi nam mnogo značile...

Ovakva pozitivna razmisljanja mi se svidzaju a ne "Amare odlazi" itd.. Znaci za neku detaljniju analizu ekipe i rezultata treba da prodze barem jos 5-6 kola a do tada samo bezze trosimo internet hahhahhahahha
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 20 avg 2011, 22:10

KB-TM87 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:E opet od Travnika :roll: . Nisam bio na utakmici, ispade kvalitetniji od nas ili se jednostavno bore za razliku od ovih nasih igraca...
Oni bukvalno veze nemaju, cijelu utakmicu kontrolisali, u drugom nam nisu osutali na go, onaj mesar ga zabi, a prije toga smo imali bruku sansi, jednostavno su imali vise srece
A ne znam šta je, i Širokog smo pritisli bili, jednostavno nam ljudi iz kontre zabiju, a mi ne uspijemo realizovati. Mi se nikada nismo branili na gostovanjima niti ćemo. Uglavnom, sad tekma protiv Zrinjskog, očekujem bar 5 milja na utakmici

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 20 avg 2011, 22:11

KB-TM87 je napisao/la:
i vise zelje volje srcanosti i borbenosti :!:
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 20 avg 2011, 22:11

KB-TM87 je napisao/la:Evo sam se vratio, bilo nas je kamara. Nismo imali sreće kad ga onaj idiot zabi, puka sreća, šteta, imali smo dosta prilika, al ne znanje je odlučilo. Loše izmjene Amara, izvesti Selimovića koji je bio najbolji, Pericu :roll:
citajuci postove momaka koji su isli tamo glavni krivac za poraz je osim, e pa treneru javno se izvini se javno momcima koji zadnju marku dadnu da vas bodre a vi too ne znate da cjenite i oduzite se ako nista borbom
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 avg 2011, 22:12

Ma i ako bude 5 milja biće dobro, bila nas je bruku a oni tako igraju... Al onaj drugi go, stvarno nemam riječi... :?

I da pogrijesio je Osim sa izmjenama, Pero i Vernes su bili najbolji na terenu, al šta je tu je, idemo dalje !

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 20 avg 2011, 22:13

KB-TM87 je napisao/la:
cuj veze nemaju izigrali su nam odbranu dvaput ko sale samo sreca pa je karic odbranio

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 20 avg 2011, 22:13

JEL IH SRAMOTA?E NEK SE STIDE!
nikad u zivotu nisam kritikovao Osima,ali ako on misli sa "igracima" ovakvog kalibra nesto napraviti odmah mozemo prestati igrati ovu smijesnu ligu.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 20 avg 2011, 22:13

Ne mogu se dva poraza vadit na srecu odnosno nesrecu,nesto smrdi u nasoj ekipi i struci.Fali jedan kvalitetan spic i jedan dobar pomocnik koji moze posteno odradit ekipu da promjeni taktiku u po dana i u po noci.To bi valjda svima trebalo bit jasno.Bice bolje dok se malo razradi ovo.

VOLIM TE ŽELJO
svoj ti pos'o !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 avg 2011, 22:15

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Evo sam se vratio, bilo nas je kamara. Nismo imali sreće kad ga onaj idiot zabi, puka sreća, šteta, imali smo dosta prilika, al ne znanje je odlučilo. Loše izmjene Amara, izvesti Selimovića koji je bio najbolji, Pericu :roll:
citajuci postove momaka koji su isli tamo glavni krivac za poraz je osim, e pa treneru javno se izvini se javno momcima koji zadnju marku dadnu da vas bodre a vi too ne znate da cjenite i oduzite se ako nista borbom

:mrgreen: , kako neki jedva docekaju, cirkus...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 20 avg 2011, 22:16

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:
ti ocigledno nisi ni isao , tako da nemas ni pravo da trazis da se on nekome izvinjava :mrgreen:

nemam volje da pricam bilo sta , valjda ce proigrat u sledecim kolima. I samo ne znam otkud vi nabrojaste onolike 100% sanse adilovica ispade da je frajer imao 5 prilika za postizanje gola , a ja bas to i nisam primjetio , al i vid mi je slabija strana :mrgreen:
Zadnja izmjena: lottdogg, dana/u 20 avg 2011, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 avg 2011, 22:18

Ma loš Adilović, imo jednu šansu, samo može primit loptu, nešto na snagu, trudi se, al nema znanja...

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 20 avg 2011, 22:21

KB-TM87 je napisao/la:Ma loš Adilović, imo jednu šansu, samo može primit loptu, nešto na snagu, trudi se, al nema znanja...
Da ti repliciram na onaj post mrsko mi ga traziti.Ako su oni krampe i veze nemaju onda one nase manekenke su jos gore,ne mogu da vjerujem onako ne zalaganje ja ne znam.Mrtve im pozdravim.
Sad sam stigao kuci,kad se ohladim mozda i bacim lafo izvjestaj
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 20 avg 2011, 22:23

ti ocigledno nisi ni isao , tako da nemas ni pravo da trazis da se on nekome izvinjava :mrgreen:

nemam volje da pricam bilo sta , valjda ce proigrat u sledecim kolima. I samo ne znam otkud vi nabrojaste onolike 100% sanse adilovica ispade da je frajer imao 5 prilika za postizanje gola , a ja bas to i nisam primjetio , al i vid mi je slabija strana :mrgreen:[/quote]
Rekao sam momcima koji su isli, procitaj lijepo pa mi se obrati , ok?? On zna igrace kaznit nekakvim dodatnim treninzima, et sad je osim glavni krivac ko ce njega kaznit???? ak nista nek mu kazna bude da se obrije :lol: :lol:
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 avg 2011, 22:23

Pa vidio si kad smo im go dali, kako su se uspaničili, i prije gola smo kontrolisali igru uz par teških grešaka odbrane, to sve u drgom samo bez greške. Jalo inicijativa što bi se reklo, mada je smiješno kako nije ono bio penal nad Zebom, na liniji stavio loptu sudija, poslije toga Selimović da ošuta, lopta ispod noge prođe.... Budite jaki u porazu, suzdržani u pobjedi. Fudbal je igra, a u igrama se nekad gubi, a nekad pobjedjuje. ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 avg 2011, 22:24

mah tebi i jos par vas je osim kriv za sve... ;)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 avg 2011, 22:26

FK Sarajevo je napisao/la:Sad Adilovic ne valja,a kad je dolazio predstavljen je najboljim napadacem lige.Mislim da ste trebali uvaziti misljenje Robijasa o njemu :D .

Oni ne vjeruju - al .... " dovesce ih Seki do prosjackog stapa". Zivi bili pa vidjeli. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 20 avg 2011, 22:26

Mislim da sad imamo savrseno sansu poslje da povezemo tri pobijede i da uzmemo malo daha.
svoj ti pos'o !

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 20 avg 2011, 22:27

nick je napisao/la:mah tebi i jos par vas je osim kriv za sve... ;)
da nisam ja kriv, on je trener i snosi krivicu, jao bajre kud je ne primi i zakuca :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 50 gostiju.