FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Tata
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Tata » 21 avg 2009, 18:52

ebo ja majku, a ja mislio moj komsija najbolji ispodjedanaestogodisnjidjecakfudbaler na svijetu :mrgreen:

sto ih voda, al mi je drago sto nece uskoro busiti casillasa :mrgreen:
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 avg 2009, 22:39

Tata je napisao/la:ebo ja majku, a ja mislio moj komsija najbolji ispodjedanaestogodisnjidjecakfudbaler na svijetu :mrgreen:

sto ih voda, al mi je drago sto nece uskoro busiti casillasa :mrgreen:
a polako,doce i to vrijeme aBd :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 avg 2009, 22:41

Barcelona nudi četiri milijuna eura za Rafinhu

Europski klupski nogometni prvak Barcelona ozbiljno je zagrizla za braniča njemačkog Schalkea, Brazilca Rafinhu (23)...

Prema pisanju španjolskih medija, Katalonci su Schalkeu ponudili četiri milijuna eura, no Nijemci zahtijevaju deset milijuna i ispod tog iznosa ne želi pustiti svoga nogometaša.

Rafinhin ugovor s klubom iz Gelsenkirchena traje do 2011., a zanimljivo je da je ovo ljeto Brazilac vodio razgovore oko prelaska u Bayern, no do realizacije posla ipak nije došlo. Schalke je Rafinhu doveo prije četiri godine iz Coritibe za pet milijuna eura, pa je jasno da bi bio na gubitku kada bi pristao na Barceloninu prvu ponudu.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 avg 2009, 22:46

Bio je sastanak prije 3 dana tj 19-tog...pa evo par stvari koje su bile,predsjednicki fazoni i to :D

Na tom sastanku glasovali su clanovi kluba:

Ti clanovi, popularno zvano socis na katalonskom zapravo odlucuje o dosta stvari tako da je i privilegija u neku ruku i isplativa...
Neznam kolko ih ima tocno, ali 441 ih je glasalo ovaj put. Donesene su neke sitne odluke...:
1) Nece se povecat placanje socia do 2010. zbog ekonomske krize i odlicnog financijskog stanja kluba
2) Laporta predlozio sociima da glasaju ponovo za njega.
3) Proslogodisnji troskovi odobreni su od 430 socia, a ovogodisnji od strane 407 socia...
4) 381 njih glasalo je za popravke spomenika i neka unapredjenja..
5) Laporta je odlucio/najavio da ce od sada predsjdnik bit na vlasti 6 godina uz maksimalno 2 mandata...
Za svakog predsjednika je obaveza imat kucu ili stan u kataloniji..
6) Katalonski je sad sluzbeni jezik u Barceloni 8-) ...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 avg 2009, 08:54

Mirza_Hordas je napisao/la:Barcelona nudi četiri milijuna eura za Rafinhu

Europski klupski nogometni prvak Barcelona ozbiljno je zagrizla za braniča njemačkog Schalkea, Brazilca Rafinhu (23)...

Prema pisanju španjolskih medija, Katalonci su Schalkeu ponudili četiri milijuna eura, no Nijemci zahtijevaju deset milijuna i ispod tog iznosa ne želi pustiti svoga nogometaša.

Rafinhin ugovor s klubom iz Gelsenkirchena traje do 2011., a zanimljivo je da je ovo ljeto Brazilac vodio razgovore oko prelaska u Bayern, no do realizacije posla ipak nije došlo. Schalke je Rafinhu doveo prije četiri godine iz Coritibe za pet milijuna eura, pa je jasno da bi bio na gubitku kada bi pristao na Barceloninu prvu ponudu.
kako bi ovo bio dobar potez Barce...nisu ni svjesni koja je zvjer ovaj Rafinha...treba dati koliko salke trazi i vozdra...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 avg 2009, 10:21

I ja se slazem kako im treba .. Momak je odlican igrac i bio bi strasna zamjena ...
Ojacao bi klupu a i prvu postavu sigurno kada bi dobio sansu ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 avg 2009, 14:24

La Masia: Srce Barcelonine omladinske škole

U sjajnoj momčadi Barcelone koja je protekle sezone osvojila trostruku titulu i nogometni svijet očarala svojom tečnom i kombinatornom igrom glavnu riječ vodili su igrači potekli iz tog kluba, točnije iz Barcelonine omladinske škole čiji je važan dio smješten u staroj zgradi poznatoj po nazivu La Masia.

La Masia je locirana uz sami stadion Nou Camp i srce je omladinskog pogona Barcelone. Ova stara i skromna građevina čini važan dio povijesti i naslijeđa Barcelone, a kada je sagrađena davne 1702. godine u njoj je bilo sjedište Katalonije.

Ispočetka La Masia je korištena kao radionica u kojoj su arhitekti i građevinari Nou Campa modelirali svoje projekte, a bila je i točka sa koje su počinjali obilasci važnih gostiju i suradnika za vrijeme izvođenja radova na stadionu. Nakon što je Nou Camp pušten u rad, 24. rujna 1957. godine, vrata La Masie su bila zatvorena dok se za nju ne pronađe nova svrha. Pod predsjedavanjem Enrica Laudeta zgrada je preuređena i proširena za upotrebu kao društveno sjedište kluba, koje je nekada bilo smješteno u zgradi u ulici Via Laeitana. Novo društveno sjedište otvoreno je 26. rujna 1966. godine.

Kako je klub rastao i stvarani novi odjeli, postalo je jasno da La Masia više nije dovoljno velika, te je sjedište klupskih društvenih aktivnosti premješteno na područje pored kojeg se danas nalazi klizačka dvorana. Tako je La Masia ponovno ostala neupotrebljena, sve dok mjesto predsjednika nije preuzeo Josep Lluis Nunez, koji joj je odmah pronašao svrhu: La Masia je postala sjedište mladih nogometaša koji su dolazili izvan Barcelone. Zgrada je brzo renovirana i 20. listopada 1979. je službeno otvorena za upotrebu.

Rezidencija se sada koristi za razvoj mladih igrača koji su morali napustiti svoje obitelji kako bi trenirali u Barceloni, te ujedno razvijali svoje sportske, ali i intelektualne sposobnosti. U godini u kojoj je proslavljena stogodišnjica kluba La Masia je proslavila svoju dvadesetu godišnjicu, a generalno mišljenje o njoj danas je izuzetno pozitivno.

Nekoliko mladića koji su živjeli u La Masiji su se probili u prvu momčad, uključujući legendarnog Amora, današnjeg trofejnog trenera Guardiolu, zatim Sergija, De la Penu, današnjeg kapetana momčadi Puyola, te Xavia, Reinu, Victora Valdesa, Gabrija i Lionela Messija, kao i veliki broj igrača koji igraju u ostalim španjolskim klubovima.

Toliko je bilo uspjeha da mnogi danas koriste naziv La Masia općenito kao naziv za mlade igrače iz omladinske škole Barcelone. No, igrači koji žive u La Masiji ne dolaze samo iz Katalonije ili ostatka Španjolske, tu danas živi i veliki broj mladih igrača iz drugih država.

La Masia se sastoji od dva kata i nekoliko mansardi, sa ukupnom površinom od 610 kvadrata. Dom je za 60 dječaka, od čega ih 12 spava u samoj La Masiji, dok ostalih 48 živi u ostalim sobama smještenim u zgradama oko stadiona. La Masia ima kuhinju, blagovaonicu, dnevnu sobu, urede, kupaonice, tuševe i četiri velike spavaonice sa svlačionicama.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 avg 2009, 14:14

Ibrahimovic asks for extra training sessions

Catalan sports paper El Mundo Deportivo claims that Barcelona player Zlatan Ibrahimovic has asked for extra training sessions.The Swedish striker would be aware that it will not be easy to adapt to Barcelona's 4-3-3, the movements he has to make and the way the ball circulates, and that he will have to make an extra effort if he wants to adapt to the system.Ibrahimovic would therefore have asked Guardiola and the assistant coaches for more training sessions and, following the example of former Barcelona centre forward Henrik Larsson, he would also plan to watch a lot of videos to adapt quicker.

Svaka cast majstore to se cjeni :!:

Veceras revans utakmica Spanskog super kupa ,prenos na sportklubu mislim da ce poceti u 22 i 30 ali utakmica pocinje u 22 H,pa ce se ukljuciti u 30-toj minuti jer prenose Talijane od 20 i 30...

Igraci koji su pozvani za utakmicu:aldés, Pinto, Jorquera; Alves, Puyol, Piqué, Henrique, Fontàs, Muniesa, Maxwell, Abidal; Xavi, Touré, Keita, Busquets, Gudjohnsen, Jonathan; Pedro, Jeffren, Messi, Henry, Ibrahimovic, Bojan

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 23 avg 2009, 14:36

ljudi, moze li mi ko reci na kojoj stranici da gledam nasu barcu veceras, unaprijed hvala
...rob do bagro...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 avg 2009, 14:48

ibra_barca je napisao/la:ljudi, moze li mi ko reci na kojoj stranici da gledam nasu barcu veceras, unaprijed hvala
Veceras kad bude utakmica stavit cu link ;) pola sata gledati stream i onda se prebaciti u fotelju i gledati na sportklubu prenos8-)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 23 avg 2009, 15:24

" Playing with Messi is very easy.He takes care of everything " - Pedro,Barcelona player :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 23 avg 2009, 15:44

miky_hz je napisao/la:
ibra_barca je napisao/la:ljudi, moze li mi ko reci na kojoj stranici da gledam nasu barcu veceras, unaprijed hvala
Veceras kad bude utakmica stavit cu link ;) pola sata gledati stream i onda se prebaciti u fotelju i gledati na sportklubu prenos8-)

Pa zar nema prenos na TVE veceras . . . Ja konto da će tu biti al hajde ipak stavi link ;)

Mes que un club... BAAAAAARCAAAAAA!!!
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 23 avg 2009, 15:47

[quote="miky_hz"]Ibrahimovic asks for extra training sessions

Catalan sports paper El Mundo Deportivo claims that Barcelona player Zlatan Ibrahimovic has asked for extra training sessions.The Swedish striker would be aware that it will not be easy to adapt to Barcelona's 4-3-3, the movements he has to make and the way the ball circulates, and that he will have to make an extra effort if he wants to adapt to the system.Ibrahimovic would therefore have asked Guardiola and the assistant coaches for more training sessions and, following the example of former Barcelona centre forward Henrik Larsson, he would also plan to watch a lot of videos to adapt quicker.

Svaka cast majstore to se cjeni :!:

Pohvalno od Ibre nema sta, vidjeo je valda da ce trebati vremena da se uklopi u sistem jer mi je u prvoj tekmi izgledao da ne zna gdje treba da se kreće...
Ali ovo sto je uradio je za svaku pohvalu jer iz toga moze da se zakljuci kolioko zeli da se sto prije integrise u ekipu a ne da je podredi sebi... Respect Ibra :D
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 avg 2009, 21:15

Evo ga sastav sluzbeno objavljen

--------------Valdes----------------

--Alves-----Pique-----Puyol---Maxwell---

--------------Yaya Toure-----------

-----------Xavi----------Keita---------

---Messi--------Ibra------------Henry---

U ovom trenutku najaci sastav s obzirom da nema Iniesta, samo sto je Maxwell poceo a Abidal na klupi valjda sto je slabo iftario :)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 23 avg 2009, 21:30

miky_hz je napisao/la:Evo ga sastav sluzbeno objavljen

--------------Valdes----------------

--Alves-----Pique-----Puyol---Maxwell---

--------------Yaya Toure-----------

-----------Xavi----------Keita---------

---Messi--------Ibra------------Henry---

U ovom trenutku najaci sastav s obzirom da nema Iniesta, samo sto je Maxwell poceo a Abidal na klupi valjda sto je slabo iftario :)
to volimm , ibra messi i henry :D btw. pise da ce prijenos biti na onoj spanskoj TVE, mada je i prosli put pisalo a nije bilo.. vidjecemo ;)

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 avg 2009, 21:38

Ima na Spanskoj TVE ali u Spaniji kod nas ovdje je TVE Internacional i nije isti program,tako da nece vjerovatno biti...al sad cu jos malo nakacit neki stream cim pocne utakmica i pregledat tih prvih pola sata i onda na sportklubu se ukljucuju u utakmicu

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 23 avg 2009, 22:05

jel moze neki link brzo plss ?

Blaugrana

Mes Que Un Club

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 23 avg 2009, 22:12

ima li kakav link da gledam barcu, brzo, molim vas..., poludit cu
...rob do bagro...

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 23 avg 2009, 22:38

Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 avg 2009, 22:40

Tata je napisao/la:jel vama tesko googlati :S

http://www.Rojadirecta.org

http://www.Justin.tv

**** te justin.tv kad trazi premium :evil: i na rojad svi linkovi justin,imaju 2 us stream ali oni mi nemogu,evo i na sportklubu slagali tek izgleda ce biti snimak 20 do 1 :evil:

Evo link http://www.freedocast.com/forms/PopOut. ... D4213B109A radi

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.