sto ih voda, al mi je drago sto nece uskoro busiti casillasa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
a polako,doce i to vrijeme aBdTata je napisao/la:ebo ja majku, a ja mislio moj komsija najbolji ispodjedanaestogodisnjidjecakfudbaler na svijetu![]()
sto ih voda, al mi je drago sto nece uskoro busiti casillasa
kako bi ovo bio dobar potez Barce...nisu ni svjesni koja je zvjer ovaj Rafinha...treba dati koliko salke trazi i vozdra...Mirza_Hordas je napisao/la:Barcelona nudi četiri milijuna eura za Rafinhu
Europski klupski nogometni prvak Barcelona ozbiljno je zagrizla za braniča njemačkog Schalkea, Brazilca Rafinhu (23)...
Prema pisanju španjolskih medija, Katalonci su Schalkeu ponudili četiri milijuna eura, no Nijemci zahtijevaju deset milijuna i ispod tog iznosa ne želi pustiti svoga nogometaša.
Rafinhin ugovor s klubom iz Gelsenkirchena traje do 2011., a zanimljivo je da je ovo ljeto Brazilac vodio razgovore oko prelaska u Bayern, no do realizacije posla ipak nije došlo. Schalke je Rafinhu doveo prije četiri godine iz Coritibe za pet milijuna eura, pa je jasno da bi bio na gubitku kada bi pristao na Barceloninu prvu ponudu.
Veceras kad bude utakmica stavit cu linkibra_barca je napisao/la:ljudi, moze li mi ko reci na kojoj stranici da gledam nasu barcu veceras, unaprijed hvala
miky_hz je napisao/la:Veceras kad bude utakmica stavit cu linkibra_barca je napisao/la:ljudi, moze li mi ko reci na kojoj stranici da gledam nasu barcu veceras, unaprijed hvalapola sata gledati stream i onda se prebaciti u fotelju i gledati na sportklubu prenos8-)
to volimm , ibra messi i henrymiky_hz je napisao/la:Evo ga sastav sluzbeno objavljen
--------------Valdes----------------
--Alves-----Pique-----Puyol---Maxwell---
--------------Yaya Toure-----------
-----------Xavi----------Keita---------
---Messi--------Ibra------------Henry---
U ovom trenutku najaci sastav s obzirom da nema Iniesta, samo sto je Maxwell poceo a Abidal na klupi valjda sto je slabo iftario
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.