Obicni blind pick game iz mrtve dosade se pretvori u jedan od najzanimljivijih gejmova koje sam mozda ikad odigrao.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bronze/Silver. Sad Bronze 1MortemHz je napisao/la:Koji si ti ono rank?
ahahahaha a nisam ni vidio da si napisao dole ispod. Ja odgledao komplet video do tog dijela, i na 7:30 kontam koji qracSveti je napisao/la:
Pustite od 7:28 i pojacajte do kraja
Meni rodjak poslo. Umro sam kad poce klimat glavom u ritmuSMR187 je napisao/la:ahahahaha a nisam ni vidio da si napisao dole ispod. Ja odgledao komplet video do tog dijela, i na 7:30 kontam koji qracSveti je napisao/la:
Pustite od 7:28 i pojacajte do kraja
Ja na ovom novom acc moram makar do golda dogurati nakon 10 prvih meceva, valjda ne bude afk idiota.SMR187 je napisao/la:Bronze/Silver. Sad Bronze 1MortemHz je napisao/la:Koji si ti ono rank?
Ma ja sam pokusavao do pocetka sezone i na ovom acc da udjem u silver al ne mere. Izgubio jedno 6 partija zaredom i nisam ni htio vise, kontam samo mi jos treba u b2 da ispanem. Cirkus.MortemHz je napisao/la:Ja na ovom novom acc moram makar do golda dogurati nakon 10 prvih meceva, valjda ne bude afk idiota.SMR187 je napisao/la:Bronze/Silver. Sad Bronze 1MortemHz je napisao/la:Koji si ti ono rank?
Prvo Jin Air 95 minuta, 1300 CS-a, a onda Splyce i UOL igraju lud meč. Al, prošle sezone nisu ovoliko dugo trajali mečevi, 30 minuta i kraj, a sad 40 minuta smatram kao brz game.nerkolfc je napisao/la:Sta se ovo danas desava?? Rekordi padaju na sve strane u LCK, base race u EU. Falio mi je LCS
Sad još da G2 izgubi....nerkolfc je napisao/la:Kako Fnatic zna izgubiti malo ko to moze. Rekkles oba gejma ovaj vikend kao da je neki low elo igrač, pozicioniranje mu nula i sad poraz zbog toga.
Hajde sto je H2K los, nego imas +6 kuli prije 20 minuta i onda apsolutno pojma nemaju sta da rade a toliko iskustva u ekipi. Kassa i Vayne pusteni da skejluju iako nisu imali nikakav wave clear i izgubis naravno.Otelo je napisao/la:Sad još da G2 izgubi....nerkolfc je napisao/la:Kako Fnatic zna izgubiti malo ko to moze. Rekkles oba gejma ovaj vikend kao da je neki low elo igrač, pozicioniranje mu nula i sad poraz zbog toga.
Prvo je Giants igrao odlično i izgubio, onda UOL dominira i baca game, i na kraju Fnatic gubi za H2Whaaaaaat
Baš loš Fnatic, pogotovo Rekless. Jedino Caps da je nešto uradio, ostali loši, a znaš da si odigrao loše kad izgubiš od ovog H2K tima...
Pa to, imaš dominaciju prvih 20 minuta bez da si napravio first blood i onda ideš all tim na supporta protivnika, umjesto da držiš vision nad baronom.nerkolfc je napisao/la:Hajde sto je H2K los, nego imas +6 kuli prije 20 minuta i onda apsolutno pojma nemaju sta da rade a toliko iskustva u ekipi. Kassa i Vayne pusteni da skejluju iako nisu imali nikakav wave clear i izgubis naravno.Otelo je napisao/la:Sad još da G2 izgubi....nerkolfc je napisao/la:Kako Fnatic zna izgubiti malo ko to moze. Rekkles oba gejma ovaj vikend kao da je neki low elo igrač, pozicioniranje mu nula i sad poraz zbog toga.
Prvo je Giants igrao odlično i izgubio, onda UOL dominira i baca game, i na kraju Fnatic gubi za H2Whaaaaaat
Baš loš Fnatic, pogotovo Rekless. Jedino Caps da je nešto uradio, ostali loši, a znaš da si odigrao loše kad izgubiš od ovog H2K tima...
A dobro, nije ga ubio, ali ga je nadigrao od prve do zadnje minute.nerkolfc je napisao/la:Haha kakav dan, Roccat wow. Ova sezona općenito počela super zanimljivo.
Cuj Pob da ubije Bjerga, vece su sanse da TSM izadje iz grupe na Worlds nego da se to desi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.