Budo stalno povrijedjen,Sodic igra nako..prosjecnorudarprijedor je napisao/la:![]()
![]()
a ovaj Drljaca nikad ja cuo za njega...mada imamo 3 desna beka u ekipi....(Budo.Soda i Krivi:D )
budo se oporavio ima mjesec dana.....al opet to je mjesto uvijek bilo kriticno..mozda ga Drljaca zakrpi..gogineman je napisao/la:Budo stalno povrijedjen,Sodic igra nako..prosjecnorudarprijedor je napisao/la:![]()
![]()
a ovaj Drljaca nikad ja cuo za njega...mada imamo 3 desna beka u ekipi....(Budo.Soda i Krivi:D )
a krivi igra...hmm...NIKAD
Odakle ti informacije?Bily Piton je napisao/la:Mikić i Drljača(dva najbolje ocjenjena igrača Laktaša u jesenjem djelu)potpisuju za Rudar.Mikić sredina,Drljača desni bek.
Amar_BiH je napisao/la:Odakle ti informacije?Bily Piton je napisao/la:Mikić i Drljača(dva najbolje ocjenjena igrača Laktaša u jesenjem djelu)potpisuju za Rudar.Mikić sredina,Drljača desni bek.
Auh da dodje Kusljic, kakav bi to tandem bio u napadu...Mikic je mraka od igraca,za Drljacu ne znam al saznacubistrikboy je napisao/la:Veznog igrača Borislava Mikića i stopera Ljubišu Drljaču dijele još samo formalnosti od prelaska iz Laktaša u prijedorski Rudar, za koji su svojevremeno i igrali.
- Sa Mikićem i Drljačom smo postigli sporazum na obostrano zadovoljstvo i oni će se vratiti u svoj matični klub te će nam biti veliko pojačanje u ostvarenju ambicija da u prvoj premijerligaškoj sezoni izborimo opstanak - kaže predsjednik Upravnog odbora Rudara Branislav Rokvić.
On je najavio još nekoliko pojačanja, a jedno od njih mogao bi biti i napadač Goran Kušljić, koji je i jesenas igrao za prijedorski klub, ali kao posuđeni igrač Olimpika. U međuvremenu je dobio ispisnicu od „Vukova“ i kao slobodan igrač vjerovatno će potpisati za Rudar.
S druge strane, Prijedor bi mogao napustiti Asmir Avdukić, za kojeg se ozbiljno interesira banjalučki Borac. Rokvić, međutim, tvrdi kako će učiniti sve da zadrži prvog golmana.
Avaz
Sanse da cemo otici u Evropu su priblizne sansama da cemo ispuniti uslove za Evropunjonjo3717 je napisao/la:Ako 'vako bude kako najavljuju,idemo u Evropu...![]()
Trenutno korisnika/ca: bvsic, MrkiMedo, nastrojeni21 i 43 gosta.