Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

marseille_unique
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la marseille_unique » 10 dec 2009, 01:17

djetinjstvo je meni najbolji dio zivota, zovnes mamu na balkon kazes namazi mi krisku, uzletis zacas u zgradu uzmes krisku i nazad napolje, nema se vremena da se jede stalno, jer citav dan se igra fudbala, izades ujutro navece u kucu, joj to je bio zivot jbm ti tuzlanski asfalt, malo kdo majke i djeda u zgrade , malo srajom kdo svojih zgrada, onda price sa sdrugovima kako uci daba na tusanj sa fukarama, jbm ti to je bio zivot
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 10 dec 2009, 11:25

uhh ode ova tema u off topic da valja :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 10 dec 2009, 19:26

kako mislis manja, nismo mi oi iz madrida dolso ih jedva 50 na veledorme, sramota, to ti je to obicno u danasnjem fudbalu, klubovi sa parama nemaju nista osim para, a dusu i ono ostalo sto se parama ne moze kupiti nemaju, zalosno
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 10 dec 2009, 20:02

marseille_unique je napisao/la:kako mislis manja, nismo mi oi iz madrida dolso ih jedva 50 na veledorme, sramota, to ti je to obicno u danasnjem fudbalu, klubovi sa parama nemaju nista osim para, a dusu i ono ostalo sto se parama ne moze kupiti nemaju, zalosno
smijsan si..zabrana je bila iz KLUBA..zbog zadnjih desvanja na tekmi ATL.MADRID-OM... :mrgreen: a te budale sto su dosle to je njihova stvar...ULTRAS SUR..HALA MADRID

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 10 dec 2009, 20:19

pa to su pravi naviujaci kao i oni njihovi sugradani kad smo im mi zaprijetili nijedan nije smio da dode u ,arseille tako i reaolovi navijaci prekocuer kao i atlwticovi prije godinu
Tuzlanski_Malisa

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 10 dec 2009, 20:48

marseille_unique je napisao/la:pa to su pravi naviujaci kao i oni njihovi sugradani kad smo im mi zaprijetili nijedan nije smio da dode u ,arseille tako i reaolovi navijaci prekocuer kao i atlwticovi prije godinu
ma daj popravi malo grmtk.. :mrgreen: smijesan si kao i tvoj KLUB

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 10 dec 2009, 22:44

ovaj marsej svaki dan smjesniji i smjesniji
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 dec 2009, 12:49

fanatique 1899 je napisao/la:
Karim_Madrid je napisao/la:ej care pa gdje si ti nema te 100godina, de ti nama stavi koju slicicu postavi da vidimo navijace OM posle tekme protiv REALA o prije tekme nema veze..hajde :mrgreen:
Ma sta cu stavljati buraz, mrsko mi sad, jos malo pa spavanac, ja sam glavni sto se tice slika i klipova, a unique vam je za raspravu :mrgreen:

Ma mozes ba to i sa jednim akauntom nemoras jedan za ovo jedan za drugo korisitit....kontas. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 dec 2009, 12:52

i m eni su poceli ic na ku*** ovi sto stalno zapinju za dva nika. i ako ima dva akaunta, to nije vas problem, nego njegov. Ohladite malo vise.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 11 dec 2009, 14:36

Wolverine je napisao/la:i m eni su poceli ic na ku*** ovi sto stalno zapinju za dva nika. i ako ima dva akaunta, to nije vas problem, nego njegov. Ohladite malo vise.
nemoras da ga branis :lol: gdje ce covijek da ohladi kad uzdize taj OM...

rafaelo
Kontakt:

Post Postao/la rafaelo » 11 dec 2009, 14:45

zar ima neko da navija za marseille ..pffff poor poor
Victory Through Harmony by Herbert Chapmann

FUCKING HATE SPURSSSSSSSSSS

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 11 dec 2009, 20:56

neka malo po malo. rpije tri godine imali smo slabu ekipu i malo para evo za tri godine smo dosa napredovali svake godine u ligi prvaka, prvo treci bili a prosle godine drugi u prvenstvu, ove godine uzimamo ligu francusku a sljedece godine u ligi prvaka idemo do kraja i kad uhvatimo taj korak nece nas niko skinuti sa trona, marseille iz godine u godinu sve jaci polako ali sigurno, osjeti se to u zraku, marseille en force
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 11 dec 2009, 21:01

slika
Tuzlanski_Malisa

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 11 dec 2009, 22:30

marseille_unique je napisao/la:neka malo po malo. rpije tri godine imali smo slabu ekipu i malo para evo za tri godine smo dosa napredovali svake godine u ligi prvaka, prvo treci bili a prosle godine drugi u prvenstvu, ove godine uzimamo ligu francusku a sljedece godine u ligi prvaka idemo do kraja i kad uhvatimo taj korak nece nas niko skinuti sa trona, marseille iz godine u godinu sve jaci polako ali sigurno, osjeti se to u zraku, marseille en force
malo po malo,iz godine u godinu...pa mozda vi i do 2075god. uspjete osvojiti LP :lol: :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 11 dec 2009, 23:08

@rafaelo Za Marseille se nenavija, Marseille se voli ;)
Navijaci Liverpoola i nekih drugih engelskih timova nemogu Marseille zato sto im je Drogba cjepač mreža, a naravno to je djete iz škole Marseille-a... Ne samo Drogba, nego mnogi drugi da ih sada ne nabrajam... Ako je fudbal najvaznija "sporedna" stvar na svijetu, zamisli koliko je sporedan ovaj forum, pa pored toga svega, ja, koji vas pola mogu naučiti bontonu i lijepom ponašanju, treba da koristim dva nicka da bi Marseille bio popularniji vama, vama koji ga nepodnosite :?
ALLEZ MARSEILLE
Ahahahahahahaaa,,ne mogu se prestat smijat :lol: :lol: :lol:

Ako je Drogba poceo u Marseillu onda sam ja Samuel. L. Jackson,a ne Phill Jackson :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 11 dec 2009, 23:11

Phill Jackson je napisao/la:
@rafaelo Za Marseille se nenavija, Marseille se voli ;)
Navijaci Liverpoola i nekih drugih engelskih timova nemogu Marseille zato sto im je Drogba cjepač mreža, a naravno to je djete iz škole Marseille-a... Ne samo Drogba, nego mnogi drugi da ih sada ne nabrajam... Ako je fudbal najvaznija "sporedna" stvar na svijetu, zamisli koliko je sporedan ovaj forum, pa pored toga svega, ja, koji vas pola mogu naučiti bontonu i lijepom ponašanju, treba da koristim dva nicka da bi Marseille bio popularniji vama, vama koji ga nepodnosite :?
ALLEZ MARSEILLE
Ahahahahahahaaa,,ne mogu se prestat smijat :lol: :lol: :lol:

Ako je Drogba poceo u Marseillu onda sam ja Samuel. L. Jackson,a ne Phill Jackson :mrgreen:
stvarno zalosno...

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 11 dec 2009, 23:14

Drogba imao oko 25-6 godina kad je igrao za Marseille i kaze dijete Marseillea :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 11 dec 2009, 23:18

htio si pokazati da se nimalo nije promjenio :D :?:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 11 dec 2009, 23:20

Pipita je napisao/la:Drogba imao oko 25-6 godina kad je igrao za Marseille i kaze dijete Marseillea :mrgreen:
Niste me razumjeli, frajer se proslavio u Marseille-u, to je to.
ti si rekao DIJETE MARSEJA a to znaci da je prosao omladinske skole Marseja sto normalno nije.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 dec 2009, 00:22

fanatique 1899 je napisao/la:Sto ste bukvalci, ba?
djete neprovaljuj se vise molim te,o Lyonu nemoj nista govorit jer ste vi iza nas jednu deceniju,kad budete redovno u Ligi Prvaka prolazili grupnu fazu mozete se nazivat Veliki Klub dotad tisu misu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.