NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE

Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston

dnalydal
Kontakt:

Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE

Post Postao/la dnalydal » 02 mar 2017, 16:22

bvb je napisao/la:
dnalydal je napisao/la:Pogriješno sam upisao kvotu na mom današnjem paru !Phoenix-Charlotte - broj koševa domaće ekipe (105,5) - VIŠE". Mahinalno sam stavio 1,85, a kvota je 1,62. Ima na screenshotu. Ako može neko od moderatora da ispravi. Pozdrav...

mod edit: popravljeno
Druze, ne mozes tipovati i hendikep i zbir koseva s iste utakmice koliko ja znam, a i ima logike. Eto samo da znas da ubacis nesto drugo ako zelis jer vjerovatno taj bonus nece biti uracunat. Jest te krenulo s greskama zadnjih dana. :lol:
Aha, izvini, nisam znao, odnosno sve mi se činilo da sam već vidio da je neko slično već kombinovao, ali nije ni važno... Postaviću nešto drugo... Ma šuti, dekoncentrisan sam, gomila problema, posla, pa sve to zajedno s alkoholom... ubitačan tempo :) Htio bih sve da stignem, a sve su prilike da ne stižem ništa... :)

Sella13
Kontakt:

Post Postao/la Sella13 » 03 mar 2017, 13:10

Zna li neko kad bi mogli ovi bonusi biti uplaceni :P ?

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 03 mar 2017, 14:07

Sella13 je napisao/la:Zna li neko kad bi mogli ovi bonusi biti uplaceni :P ?
Trebalo bi biti u ovom mjesecu :|
Igraj Široki ti si najbolji!

Sella13
Kontakt:

Post Postao/la Sella13 » 03 mar 2017, 14:28

96BadBoy je napisao/la:
Taman haha :P a ozbiljno zanima me do kada traje ova nagradna igra, valjda nece wwin prekinuti saradnju ? ako ima neko od admina da odgovori :)

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 03 mar 2017, 14:30

Sella13 je napisao/la:
96BadBoy je napisao/la:
Taman haha :P a ozbiljno zanima me do kada traje ova nagradna igra, valjda nece wwin prekinuti saradnju ? ako ima neko od admina da odgovori :)
Ozbiljno ti kazem,ja osvojio bonus ima 3 tjedna ce se napunit u nedjelju i jos nisu uplatili. :lol:
Igraj Široki ti si najbolji!

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 03 mar 2017, 18:10

U srijedu ste mi pisali da sam promašio par, a ustvari je pogođen. Strpo je Vašington 105 poena :) :

slika

slika

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 03 mar 2017, 18:35

Ispravljeno.

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 04 mar 2017, 00:08

Posto jedan dan nisam stavio u screenshot vrijeme (cetvrtak) ta tri para kao sto vidim nisu mi se ni racunala..
tako da ovaj skor koji sam napisao u zadnjem postavljanju parova nije tacan (necu sad editovati tamo da ne bi bilo sumnjivo)
ugl umjesto napisanih 6/9 skor je ustvari 5/6

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 06 mar 2017, 00:29

Zna li neko kako se računa ovaj unit?
Između Monologa i mene je za titulu ove sedmice. :)
Imam pogodak više, ali on čeka još jedan par.
Ako ga pogodi imaće isto pogođenih kao ja. Bonus nam je 0/3 obojici...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 mar 2017, 09:24

Po kvotama. Ja sam, ako se ne varam, imao samo dvije-tri pogođene kvote manje od 1.85.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 06 mar 2017, 09:29

I ja mislim da si ti. Samo nisam znao kako se ono uopšte izračunava. Čestitam! :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 mar 2017, 09:31

dnalydal je napisao/la:I ja mislim da si ti. Samo nisam znao kako se ono uopšte izračunava. Čestitam! :)
Što je najgore, ja u potpunosti zaboravio za bonus par od nedjelje. Htjedoh ubaciti Thomasa, al' ne stigoh navečer i to je to.
Hvala, hvala.
Ma hajde, kad legne sa onim bonusom od prije tri sedmice, ima da ode sve na overe/undere. :mrgreen: :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 06 mar 2017, 09:37

Monolog je napisao/la:
dnalydal je napisao/la:I ja mislim da si ti. Samo nisam znao kako se ono uopšte izračunava. Čestitam! :)
Što je najgore, ja u potpunosti zaboravio za bonus par od nedjelje. Htjedoh ubaciti Thomasa, al' ne stigoh navečer i to je to.
Hvala, hvala.
Ma hajde, kad legne sa onim bonusom od prije tri sedmice, ima da ode sve na overe/undere. :mrgreen: :lol:
Ja sinoć i sve vrijeme vrebam hoćeš li ili nećeš šta postaviti i čudim se :) A i ja htio Thomasa odmah ujutru, no ubi me ziherašenje s ovim brojem poena. Eto zbog toga sam i zijanio, ali ako ništa, od boljeg i iskusnijeg :thumbup:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 mar 2017, 10:35

Usput, treba samo vidjeti je l' dozvoljeno kombinovanje zbroja poena tima i igrača sa iste utakmice?!

To nije dozvoljeno u wwinu, a mislim da je @bvb već pisao o tome.

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 06 mar 2017, 10:38

Ne znam, do sada je bilo dozvoljeno. Ako se tako nešto zabrani onda bi trebalo unaprjed najaviti. Ali eto, kako god odlučite...

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 06 mar 2017, 10:41

Monolog je napisao/la:Usput, treba samo vidjeti je l' dozvoljeno kombinovanje zbroja poena tima i igrača sa iste utakmice?!

To nije dozvoljeno u wwinu, a mislim da je @bvb već pisao o tome.
To jest dozvoljeno, nije dozvoljeno kombinovanje zbroja poena i hendikepa, zbroja poena i pobjede, i tako tih nelogicnih stvari koje se nikada nisu mogle kombinovati ni u jednoj kladari. :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 mar 2017, 10:44

Ma ja, realno, kladionice su nas zayebale što se ne mogu kombinovati igrači i zbroj poena, jer tako smo mogli komotno igrati utakmicu za utakmicom, a to se očigledno nije isplatilo kladionicama. :mrgreen: Lakše pogoditi dva igrača i over, nego tri igrača. :mrgreen:

Ovo ovdje takmičenje bi trebalo da ide u koristi nama igračima, nikako kladionicama. :thumbup:

I, drago mi je da je to slučaj, tj. da se više gleda na naše "potrebe", nego na potrebe kladonica. :kafa: :salut:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 06 mar 2017, 10:51

Naravno, ne vidim nikakvu potrebu da i mi pratimo njihov trend i zabranjujemo te stvari, to sto su wwin, premier i ostali zabranili nema nikakve veze sa ovom ligom i nasim tipovanjem. :)

Usput, tabele rankinga za proslu sedmicu ce biti sutra vjerovatno, @bvb nam je otisao na nekih 10ak dana i nece biti tu, tako da on ne moze za to vrijeme praviti tabele pa je poslao meni kod, a ja nemam trenutno sekunde vremena da ga kompajliram i pravim tabele, tako da cu veceras u toku noci to odraditi kad nafatam sat dva slobodnog pa sutra postaviti i poslati dobitnike wwinu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 07 mar 2017, 10:12

Jučer mi nisu odigrana dva tipa (Towns i Portland "over"). Poplavio Target Centar u Minneapolisu. I oni imaju problem sa Vodovodom i starim cijevima :D . Da ne dođe do zabune pri računanju :)

Sella13
Kontakt:

Post Postao/la Sella13 » 07 mar 2017, 18:50

Ima li nade za ove bonuse :P

Zaključano

Natrag na “NBA/EL SS.ba takmičenje”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.