Armenija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Armenija-BiH
E ljudi moze li mi neko reci u koliko sati se igra tekma sljedece subote, posto kad je Dinamo tamo igrao bilo je popodne oko 5, hitno je, pls
Po armenskom vremenu se igra u 20. sati. znaci u BIH se igra kad je 17. sati.The Game je napisao/la:E ljudi moze li mi neko reci u koliko sati se igra tekma sljedece subote, posto kad je Dinamo tamo igrao bilo je popodne oko 5, hitno je, pls

Jeste odigrao je katastrofalno.Ali zar nije malo bezobrazno reci cirino veliko iznenadzenje.Bosnier je napisao/la:ma kakav crni hrgovic, njega nisu trebali zvati lik je propo kao igrac i kao covjekamerosm je napisao/la:Cirino veliko iznenadjenje za ove dvije utakmice, Mirko Hrgovic je Bielefeldu danas poklonio pobjedu i to nakon sto je Fuerth vodio 2-0, veliki Mirko je vratio dodao Katongu loptu koji je preokrenuo rezultat, i svi govoli su pali preko njegove strane. Inace Bielefeld je pobjedio s 4-2.
Prvo sto kukamo sto stavlja Salihovica na lijevog beka,pa onda i Ibricica ako ovoga nema.
onda sto se Papac ugnijezdio u Skotskom gnijezdu i boli ga cose za repkom.To vec nije iznenadzenje,vec cinizam.
Jedini on pametan a ostali budale.
Da ne govorim da ni spahic vijerovatno nece moci zaigrati i prestoji zestoko krpljenje.
Tako da to cinicno ,,veliko iznenadzenje prica,,nije ti uopste na mjestu.
Samo sto u slucaju ove lose igre moze biti veliki strah i strepnja.jer nesto bolje i kvalitetnije i nemamo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
E hvala ti majstore.Tarik14 je napisao/la:Po armenskom vremenu se igra u 20. sati. znaci u BIH se igra kad je 17. sati.The Game je napisao/la:E ljudi moze li mi neko reci u koliko sati se igra tekma sljedece subote, posto kad je Dinamo tamo igrao bilo je popodne oko 5, hitno je, pls
- miralem444
- Kontakt:
ej ljudi evo spansku ligu na hayatu ne prenosi marijan..znaci sutnuli su covjeka.hebem im sve..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
e jbm im sve , onaj seid teftedarija ga sutno mame mu se naj....
marjan king !
marjan king !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- miralem444
- Kontakt:
ma bizi..hebem i ja onom seidu sve po spisku...ma sto seru
- belaj_bager
- Kontakt:
ma onaj hajat je ciganska televizija
Marjan nije ni trebao dolaziti u tu malograđansku-mahalsku televiziju...izlevatio ga Hadžifejzovic,naobecavao mu svašta garant i na kraju pušiona i noga...Marjan je doktor za sport kad pogledamo ostale parmake koji tamo godinama parazitiraju (Priganica,Delić,Bikić,Lipa,Teftedarija) ali seljacki mentalitet ne dozvoljava nove standarde i zdravu konkurenciju vec ce radije dati otkaz covjeku.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Zivio govornik. Ima ih i sa govornim manama, pa opet prenose sportske dogadjaje, ili vode razlicite sportske emisije. Bas mrzim hayatdrop je napisao/la:Marjan nije ni trebao dolaziti u tu malograđansku-mahalsku televiziju...izlevatio ga Hadžifejzovic,naobecavao mu svašta garant i na kraju pušiona i noga...Marjan je doktor za sport kad pogledamo ostale parmake koji tamo godinama parazitiraju (Priganica,Delić,Bikić,Lipa,Teftedarija) ali seljacki mentalitet ne dozvoljava nove standarde i zdravu konkurenciju vec ce radije dati otkaz covjeku.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- rob do bagro
- Kontakt:
i znaci nece prenosit ni repku onda ako su ga otjerali...puu mame vam se najebem svima sa Hayat tv-a
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Znaci, moj prijatelj je bio upravu : Said Teftedarija je dao otkaz Marjanu. 

A ovaj sada komentator je puko totalno kaze da Real igra leprsavu i njegovu prepoznatljivu igru. Ja sam negdje citao da ce Marjan raditi prijenos utakmice u Armeniji, kako je rekao s Hayatom potpisuje ugovor na mjesec dana. A bilo bi odlicno kad bi BHT dovela Marjana, imaju LP, EPL sto je dovoljno. A onaj zalizani supak (kao da ga je krava lizala) nek ide u PM.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
nemojte rano zaključivati na svom facebook profilu marjan ništa nije objavio prema tome polako sa zaključcima 

- miralem444
- Kontakt:
daj boze..ma ovaj komentator koda je na dzenazu doso...jos kaze leo mesi proglasen najboljim igracem na svijetu...a nije messi je proglasen najboljim igracem evrope za proslu sezonu..prije meca protiv sahtara..ma glupn komentarise.amerosm je napisao/la:A ovaj sada komentator je puko totalno kaze da Real igra leprsavu i njegovu prepoznatljivu igru. Ja sam negdje citao da ce Marjan raditi prijenos utakmice u Armeniji, kako je rekao s Hayatom potpisuje ugovor na mjesec dana. A bilo bi odlicno kad bi BHT dovela Marjana, imaju LP, EPL sto je dovoljno. A onaj zalizani supak (kao da ga je krava lizala) nek ide u PM.
ma i na BHT je ista seljacka kadrovska politika iza koje stoje razniji lobiji i nacionalni kljucevi...nema ko iza Marjana stati,u tome je fol...valjda otjerati one nepismene novinare poput Ahmetovica,tatinog sina Bilića,onog nesretnika iz Zenice (ne mogu se sad sjetiti prezimena,znam da prenosi Bundes ligu ko da je dženaza u pitanju)...sve se uvalilo preko veza i nacionalnih kljuceva u državnu TV (ko fol kadrovska križaljkaamerosm je napisao/la:A ovaj sada komentator je puko totalno kaze da Real igra leprsavu i njegovu prepoznatljivu igru. Ja sam negdje citao da ce Marjan raditi prijenos utakmice u Armeniji, kako je rekao s Hayatom potpisuje ugovor na mjesec dana. A bilo bi odlicno kad bi BHT dovela Marjana, imaju LP, EPL sto je dovoljno. A onaj zalizani supak (kao da ga je krava lizala) nek ide u PM.

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Molim sve forumaše da prijavljuju postove tapkaroša koji prodaju ulaznice, kako bismo ih što prije odstranili sa foruma. Hvala.
Samo da pitam,Marjan nije veceras prenosio Real,jel nesto bilo ili? posto nisam u toku 

- bayernovac
- Kontakt:
I Meni nije jasno Ipak očekujemo "Bjezi,Bjezi da te ne uhvate"AdinoOo je napisao/la:Samo da pitam,Marjan nije veceras prenosio Real,jel nesto bilo ili? posto nisam u toku
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
- velez_mostar
- Kontakt:
Bacih sad pogled na spisak koji je Terim objavio,na ****,i nisam nigdje Aurelija vidio!Zna li neko,o cemu se radi,posto je to njihov kljucni igrac u defanzivnim zadacima na sredini terena!?Nije valjda da ce igrati bez destruktivca i poslati na teren sve ofanzivne vezne igrace,pa to mu je ravno smrti!:D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.