FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"

akanirarats
Kontakt:

Re: FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"

Post Postao/la akanirarats » 03 sep 2019, 23:02

Niko se nije prodao @Sara
Ali ovom „drugaru“ izgleda vise gode tekbiranja i ostala sr8nja....
Ne godi ti Sloboda (sve vrijeme si tu) i sad kao TittyCity dobar </3

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 03 sep 2019, 23:04

Kako nisu, salines tuzla siti? Jasta neg su se prodali.. :mrgreen:
izdaja! :lol:

akanirarats
Kontakt:

Post Postao/la akanirarats » 03 sep 2019, 23:05

VolimTz je napisao/la:
akanirarats je napisao/la: A zasto se tebi evo "ogadila" nasa navijacka skupina?
Neozbiljnost. Licni interesi pojedinaca. Neki bitni ljudi nisu kontali ultra fazon. Drago mi je da ova djeca djeluju sama, i bolje sto im niko ne smeta. Starija ekipa je ugusila jednu dobru generaciju Fkr. Mozda zadnju koja je bila 100% mentalita ultra. Danas ima te djece ali nema vise interesa za tribinu, nigdje. Vjeruj mi da su me oduševile dvije ljiljanke protiv TC, primjetim ja to, nisam zlonamjeran.
Drugar, znam svu bratiju koja je minulih 20ak godina bila na nasoj tribini i ajde da kazemo da je bilo manje dobrih stvari, ali kako da niko od pravih slobodasa niiiikad nije otisao u SiminHanče? Ne godi ti skupina, ok ti se izdvojiš i uz kospe pratis utakmicu, ali kao SIMPATIZER SLOBODE!!!! A ne ovog podrinjskog sekreta!!! Stid i sram da te bude!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 03 sep 2019, 23:07

Ma nema promjene dresa prvo i zadnje pravilo :lol:
Kritikujem i ja care sve sto ne valja citas valjda al nema promjene dresa sta god bilo...
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 03 sep 2019, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.

akanirarats
Kontakt:

Post Postao/la akanirarats » 03 sep 2019, 23:07

Sariel1987 je napisao/la:Kako nisu, salines tuzla siti? Jasta neg su se prodali.. :mrgreen:
izdaja! :lol:
U Mejdan samo Loop jednom sedmično i da se svi kolektivno lupimo! Kako nema Dite ne treba nam ni dvorana!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 03 sep 2019, 23:12

Mejdan je oronuli simbol nekih boljih vremena..
I grehota je i njega ne obnoviti..

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 03 sep 2019, 23:13

Jest vala, stid i sram. Cega ? Na Tusanj nisam krocio par godina. Ni TC ni Slo..

Koliko ti je djece otislo u "SiminHance" i vratilo se u kop, pojma nemas. Buraz, presaberite se malo prvo koga i zasto vrijedjate non stop. Od Zivinica, Lukavca, Banovica, Sarajeva, a evo sad i Podrinja. Sve je to moj narod.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 03 sep 2019, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

akanirarats
Kontakt:

Post Postao/la akanirarats » 03 sep 2019, 23:14

Moze li kako naredna u-12 reprezentacija u bocanju da odigra utakmicu u Mejdanu protiv Srbije? Da iz?ebemo i popljujemo capajebo i aplaudiramo gostujucoj himni?

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 03 sep 2019, 23:15

Velis nisu kontali utlra fazon.a jel ultra fazon promijenit dres i klub?
Bezveze izgovor realno. U cemu je problem biti iskren pa reci pravi razlog? :)
Moj narod tako reci.a mi nismo vas narod?Znaci ipak mi i vi.polako nadolazi :mrgreen:
Fakat.u.cemu je problem biti iskren

akanirarats
Kontakt:

Post Postao/la akanirarats » 03 sep 2019, 23:17

VolimTz je napisao/la:Jest vala, stid i sram. Cega ? Na Tusanj nisam krocio par godina.

Koliko ti je djece otislo u "SiminHance" i vratilo se u kop, pojma nemas. Buraz, presaberite se malo prvo koga i zasto vrijedjate non stop. Od Zivinica, Lukavca, Banovica, Sarajeva, a evo sad i Podrinja. Sve je to moj narod.
Drugar, da li si razmisljao da nam svima iz skolskih dana smetaju TM GRACANICA, BANOVICI, ZIVULJE (identicna situVVVacija sa HZ)???? Uz sve to ja npr uopste nisam patriotski nastrojen i NABIJEM ovu trenutacnu "drzavu" na rinaku <3
Sve je to tvoj narod :urnebes:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 03 sep 2019, 23:20

akanirarats je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:Jest vala, stid i sram. Cega ? Na Tusanj nisam krocio par godina.

Drugar, da li si razmisljao da nam svima iz skolskih dana smetaju TM GRACANICA, BANOVICI, ZIVULJE (identicna situVVVacija sa HZ)???? Uz sve to ja npr uopste nisam patriotski nastrojen i NABIJEM ovu trenutacnu "drzavu" na rinaku <3
Sve je to tvoj narod :urnebes:
Što na moderatora
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 03 sep 2019, 23:24

Sjecas li se posjete Fkr Gringosima iz Vukovija. Donijeli parolu "vi imate glumce i novce a mi srce i borce", navijali zajedno, bez tih "coban" predrasuda. Par godina kasnije u kopu sretnem par momaka iz Vukovija, tada bili djeca, odusevili se. Dugo su pratili klub svugdje. To je pravi pristup.

Cuj smetaju ti, jedino ako te je neko maltretiro. Upoznao sam i te TM Živinice jos dok sam bio u fazonu, rega momci.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 03 sep 2019, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 03 sep 2019, 23:25

Svejedno ne kontam sto mi nismo tvoj narod?
Valjda navijas za klub u fudbalu ne za narod???

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 sep 2019, 23:28

VolimTz je napisao/la:"Verni Tuzlaci" najjaca ekipa delija iz BiH, uz delije iz Sa. Po 200 ljudi znalo otici na utakmice, mahom iz istocnog dijela grada. Kad ne igra zvezda pratili Slobodu. Azur (ako se dobro sjecam) pokojni je "izbio" oko milicajcu u Zg, prije one cuvene tekme Dinamo - zvezda. Sjecaju ga se srbi na forumima i dan danas. Na kraju pogide na Kapiji 95. od srpske granate, paradoksalno. Pored "vernih tuzlaka" bili su i grobari, bbb, torca, cak i firma Tuzla. Staragarda bi znao reci koliko je ljudi pratilo samo Slobodu a koliko dva kluba, to stvarnl ne znam.

Vi fakat mislite da su ljudi koji vise ne prate Slobodu cuvali ovce cijeli zivot i da ne znamo nista.

@sariel

Taj sto je to vodio je navijao za Zelju. Zao mi je sto nisam bio tu da to sprijecim. Ti koji su ispratili to sto je on poveo su bila djeca s kojom je bilo lako manipulisati. Radi se o idiotu, kleptomanu, zavrsio je u zatvoru zbog krađa.
Pa pratilo je Slobodu prije rata fin broj ljudi...mislim na kop....znalo se do 500 ljudi sabrat...al i tad su loše furke uvijek isplivavale....plus, kasnilo se sa salovima i pirotehnikom opasno ....al bilo je jakih furki...sto se tice ostalih tu je cigana najviše bilo pa onda groblje al ovih prvih duplo vise....strašnu su ekipu oni imali u Tuzli...možda poslije beogradskih ekipa da.je tuzlanska uz nišku bila najjača...par likova je gotivilo torcidu al.su ih nekako svi sa simpatijama gledali...radnički klub,dalmacija i ludilo...bojsa 2 lika sam znao...smijala se raja...čuj, purgeri....hahahahaha....i.tu bih još dodao legendarnog pipsa, staru Vošu te miđonija hordasa mada je i to egzotika bila...dobra vremena
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 03 sep 2019, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 03 sep 2019, 23:31

Delije bile ebene :mrgreen:
Znas jeko pratio dinamo? Na gostovanja iso? :mrgreen:

akanirarats
Kontakt:

Post Postao/la akanirarats » 03 sep 2019, 23:31

@VolimPodrinje Tuzlaci su uvijek bili i vise nego korektni prema bilo kakvim (ajde da ih nazovemo manjinama) i sam znas kako je to sve zavrsilo...
Znas i sam da kojekakvim 000j b000ze dr000gi karinama i sekretu drustva nikad nista nije nedostajalo! Ali mora vam se priznati da jako puno slicnosti sa ć i futima imate! Samo daj iskoristi do iznemoglosti.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 sep 2019, 23:33

Sariel1987 je napisao/la:Delije bile ebene :mrgreen:
Znas jeko pratio dinamo? Na gostovanja iso? :mrgreen:
Tomo ustasa debeli...i sad kera istog po sjenjaku voda....hahaha...i jedan žgoljavac sa irca...ne mogu da mu se imena sjetim...goldi, meni se čini
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

akanirarats
Kontakt:

Post Postao/la akanirarats » 03 sep 2019, 23:33

Evo ga i tu je....
@StaraTrandjoRinaka <3
Jos malo i iz taksija prelazis u bus TittyCitya <3
Zamisli tu gotivu <3

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 03 sep 2019, 23:34

Ja brate da ne znam Zvornicana koji su bili u stanju krvi dati za tu istu Slobodu popusio bi tvoju pricu. Nisu bola svi isti.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 03 sep 2019, 23:35

Jok to ba jos jos ima ih :lol:
Al polufinale lp :lol:

Volimtz dure je ba.sad ti zvornicani plebiscitarno prate slogu i podjebaju sve u vezi slobode

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, ristagrad, Vanja8 i 30 gostiju.