Davis Cup

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

hodža
Kontakt:

Re: Davis Cup

Post Postao/la hodža » 10 jul 2011, 22:02

hodža je napisao/la:jao novinara :lol: :lol: :lol: :lol:

zaje.bali Baku Sliškovića sa engleskim :? :? :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. Amer će uzeti Topa :P i donijeti nam pobjedu ;) :lol: :lol:

kako je izdržao onaj prvi set to ni ptice ne znaju :lol: :lol:

ali kasnije je bio fantastičan...

trebali bi proći Dansku :?
FORZA MARŠAL !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 jul 2011, 22:30

Kako smo krenuli ,za 2-3 godine je za očekivati i da osvojimo ovaj Davis Cup . ;)
Ako pobjedimo Dance idemo u prvu grupu ,a ako prođemo tu prvu grupu igramo Play Of za popunu Svjetske grupe ,jel tako :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2011, 22:35

legenda reala je napisao/la:Kako smo krenuli ,za 2-3 godine je za očekivati i da osvojimo ovaj Davis Cup . ;)
Ako pobjedimo Dance idemo u prvu grupu ,a ako prođemo tu prvu grupu igramo Play Of za popunu Svjetske grupe ,jel tako :?:
Jeste, a kad popunimo Svjetsku grupu, e onda igramo protiv Velike Britanije :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 10 jul 2011, 22:44

legenda reala je napisao/la:Kako smo krenuli ,za 2-3 godine je za očekivati i da osvojimo ovaj Davis Cup . ;)
Zlatko Sose rece da cemo osvojiti DC 2015. godine. :D

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 10 jul 2011, 22:57

mdss je napisao/la:
fanatic je napisao/la:
mdss je napisao/la:AZRA HADZIC 11-26-1994 (16 years old) 721 mjesto na WTA listi rodena u australiji ali roditelji su iz bosne danas bila na DAVIS CUPU prijatelji su sa AMEROM DELICEM i kaze da bi mogla vrlo brzo zaigrati za BIH trenutno igra za AUSTRALIJU buduca zvijezda svijetskog tenisa :D
da mu nije malo mlada, ona 16 on 29 :lol:
to je u SAD normalno :lol:

http://img59.imageshack.us/img59/2563/a ... tralia.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

bom po ovoj slici ima ona vise od 16 god :D
Uh uh,ova bi vec sa 16 godina mogla u onu grupu sportskih ljepotica :mrgreen:
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

LejlaSA
Kontakt:

Post Postao/la LejlaSA » 10 jul 2011, 23:16

De ohladite sa takvim komentarima, cura ima tek 16 god...

Buč-Buč
Kontakt:

Post Postao/la Buč-Buč » 10 jul 2011, 23:19

LejlaSA je napisao/la:De ohladite sa takvim komentarima, cura ima tek 16 god...
17 godina ocami

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 10 jul 2011, 23:29

boli me racku nisam ni ja još punoljetan još koji mjesec bez posljedica :twisted:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 10 jul 2011, 23:31

Edin TM87 je napisao/la:Realno gledajuci Delic ima padove u igri kao i Federer, valjda starost cini svoje, napravi 3-4 izmjene i izbacuje lopticu u aut, sreca pa je ovaj Zopp dobro igr'o samo u prvom setu... Kad bi jos malo utrenirao kontrolu udaraca defitivno bi bio medju prvih 100. Protiv Danske ne bih trebali imat' problema...
I mene je malo nervirao s tim stalnim izbacivanjem lopte u aut nakon 3-4 razmjene udaraca, sto je bilo najvise evidentno u 1. setu. A Zopp je, po mom misljenju, u prvom setu previse rizikovao i stalno napadao. U pocetku 1. seta mu je vecina tih udaraca prolazila, dok je kasnije veci broj promasivao.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 jul 2011, 23:46

i admin je upozoravao na ovaj problem :mrgreen:
admin je napisao/la: kad pričamo o ugroženosti i manjinama na forumu, meni je vrlo čudno kako se ovi moralisti ne sjete da nemamo skoro pa nikako djevojaka na forumu, da postoji bar 4-5 šovinističkih tema koje potpuno isključuju žene, da ne govorim o kritičnom nivou načina na koji nekolikcina forumaša piše o ženama.

ili ste samo u vjeri i podršci inostranstvu moralni, dok ostale stvari nisu toliko bitne?
fakat, prije je bila @lily pa ona što je za chelsea navijala, sad aktivno pišu još samo @reds_forever i @bada.. :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 jul 2011, 00:11

Taman za mene još teniserka možel bolje :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jul 2011, 00:49

LBJ MVP je napisao/la:
Taman za mene još teniserka možel bolje :mrgreen:
Normala ba ,i ovaj Amer je pretjerao ,jbt uzima ti vršnjakinje i onda tebi nema ništa ,zato se ti njemu osveti digni mu koju tridesetogodišnjakinju :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jul 2011, 00:51

Virtu4l je napisao/la:
Devil je napisao/la:Sada sledi megdan sa Dancima,iskreno nisam upoznat sa njihovim sastavom,verovatnu su tu Pless,Nielsen,**** ostale ne znam,ali mogu reci da je sreca pogledala BIH reprezentaciju jer je dala u drugi deo zreba gde nisu Britanci sa Murrayom koji je neku nesrecu dobio 6:0,6:0,6:0. :lol: .
Ma tu su Nielsen i P.edersen, prvi je vrijedan spomena, drugi je nekad bio potencijal. Vidim spominješ Plessa, i meni on odmah padne na um kad se spomene Danski tenis, ali Pless ne igra već par godina, ostao mi je u sjećanju kada je savladao Nalbandiana, kada je Nalbi bio u životnoj formi.
Ma nisam im nesta upucen u tenis.Cuj Pless ne igra vec nekoliko godina,ja sam mislio da je jos tu,sad je on oko 30.ja mislim.A secam se i toga protiv Nalbandiana,ako se ne varam u sledecoj rundi ga je Ivo u svom stilu savladao,dva puta po 7:6.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 jul 2011, 01:00

Ono nije humano šta mu je radio :D
Spasiti 11 set lopti u jednom taj brejku :? Kapa do poda majstore.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jul 2011, 01:11

Mnogo je glup ovaj David Ferrer...
Voli te tvoje Sarajevo.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 11 jul 2011, 01:14

Virtu4l je napisao/la:Mnogo je glup ovaj David Ferrer...
Ja bi prije rekao da je Fish gluplji! Naprosto ne mogu da vjerujem koliko je sansi propustio. :roll: Iako navijam za USA mislim da nije zasluzio pobjedu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jul 2011, 01:21

Ma imali su obojica brejk lopti, ali Davis je konstantno vodio i dozvoljavao Ameru da se vrati... čak i u taj brejku četvrtog seta...
Voli te tvoje Sarajevo.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 11 jul 2011, 01:23

Eto kraj. Dobar mec i zasluzena pobjeda Ferrera. Veliki je borac ovaj David Ferrer.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jul 2011, 01:25

BegAx je napisao/la:Eto kraj. Dobar mec i zasluzena pobjeda Ferrera. Veliki je borac ovaj David Ferrer.
Da, pravi radnik. Fish je imao puno neforsiranih, a malo winnera... ne može on pimplati sa Davidom, mora se malo i rizikovati...
Voli te tvoje Sarajevo.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 jul 2011, 01:33

Cestitke Delicu i ostalim momcima nase DC reprezentacije na ovoj pobjedi. Delic je danas bio odlican. Prvi set je bio jedan od boljih koji sam ikada gledao. Spasiti 11 set lopti ( i to vecinom na servis protivnika) je stvar za koju se mali broj tenisera moze pohvaliti. Amer je danas pokazao da ima klasu za Top 100 i da ce tamo vjerovatno brzo stici.

Ovaj Brkic nie za odbacit. Momak ima 21 godinu, a danas je pokazao solidnu igru. Jos kad nam se vrati Basic, Dzumhur skupi jos malo vaznih meceva bit ce to veoma dobra reprezentacija.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.