hodža je napisao/la:jao novinara![]()
![]()
![]()
![]()
zaje.bali Baku Sliškovića sa engleskim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. Amer će uzeti Topai donijeti nam pobjedu
![]()
![]()
kako je izdržao onaj prvi set to ni ptice ne znaju

ali kasnije je bio fantastičan...
trebali bi proći Dansku

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
hodža je napisao/la:jao novinara![]()
![]()
![]()
![]()
zaje.bali Baku Sliškovića sa engleskim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. Amer će uzeti Topai donijeti nam pobjedu
![]()
![]()
Jeste, a kad popunimo Svjetsku grupu, e onda igramo protiv Velike Britanijelegenda reala je napisao/la:Kako smo krenuli ,za 2-3 godine je za očekivati i da osvojimo ovaj Davis Cup .![]()
Ako pobjedimo Dance idemo u prvu grupu ,a ako prođemo tu prvu grupu igramo Play Of za popunu Svjetske grupe ,jel tako
Zlatko Sose rece da cemo osvojiti DC 2015. godine.legenda reala je napisao/la:Kako smo krenuli ,za 2-3 godine je za očekivati i da osvojimo ovaj Davis Cup .![]()
Ako pobjedimo Dance idemo u prvu grupu ,a ako prođemo tu prvu grupu igramo Play Of za popunu Svjetske grupe ,jel tako
Uh uh,ova bi vec sa 16 godina mogla u onu grupu sportskih ljepoticamdss je napisao/la:to je u SAD normalnofanatic je napisao/la:da mu nije malo mlada, ona 16 on 29mdss je napisao/la:AZRA HADZIC 11-26-1994 (16 years old) 721 mjesto na WTA listi rodena u australiji ali roditelji su iz bosne danas bila na DAVIS CUPU prijatelji su sa AMEROM DELICEM i kaze da bi mogla vrlo brzo zaigrati za BIH trenutno igra za AUSTRALIJU buduca zvijezda svijetskog tenisa
http://img59.imageshack.us/img59/2563/a ... tralia.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
bom po ovoj slici ima ona vise od 16 god
17 godina ocamiLejlaSA je napisao/la:De ohladite sa takvim komentarima, cura ima tek 16 god...
boli me racku nisam ni ja još punoljetan još koji mjesec bez posljedicaLejlaSA je napisao/la:De ohladite sa takvim komentarima, cura ima tek 16 god...
I mene je malo nervirao s tim stalnim izbacivanjem lopte u aut nakon 3-4 razmjene udaraca, sto je bilo najvise evidentno u 1. setu. A Zopp je, po mom misljenju, u prvom setu previse rizikovao i stalno napadao. U pocetku 1. seta mu je vecina tih udaraca prolazila, dok je kasnije veci broj promasivao.Edin TM87 je napisao/la:Realno gledajuci Delic ima padove u igri kao i Federer, valjda starost cini svoje, napravi 3-4 izmjene i izbacuje lopticu u aut, sreca pa je ovaj Zopp dobro igr'o samo u prvom setu... Kad bi jos malo utrenirao kontrolu udaraca defitivno bi bio medju prvih 100. Protiv Danske ne bih trebali imat' problema...
i admin je upozoravao na ovaj problemLejlaSA je napisao/la:De ohladite sa takvim komentarima, cura ima tek 16 god...
fakat, prije je bila @lily pa ona što je za chelsea navijala, sad aktivno pišu još samo @reds_forever i @bada..admin je napisao/la: kad pričamo o ugroženosti i manjinama na forumu, meni je vrlo čudno kako se ovi moralisti ne sjete da nemamo skoro pa nikako djevojaka na forumu, da postoji bar 4-5 šovinističkih tema koje potpuno isključuju žene, da ne govorim o kritičnom nivou načina na koji nekolikcina forumaša piše o ženama.
ili ste samo u vjeri i podršci inostranstvu moralni, dok ostale stvari nisu toliko bitne?
Taman za mene još teniserka možel boljeLejlaSA je napisao/la:De ohladite sa takvim komentarima, cura ima tek 16 god...
Normala ba ,i ovaj Amer je pretjerao ,jbt uzima ti vršnjakinje i onda tebi nema ništa ,zato se ti njemu osveti digni mu koju tridesetogodišnjakinjuLBJ MVP je napisao/la:Taman za mene još teniserka možel boljeLejlaSA je napisao/la:De ohladite sa takvim komentarima, cura ima tek 16 god...
Ma nisam im nesta upucen u tenis.Cuj Pless ne igra vec nekoliko godina,ja sam mislio da je jos tu,sad je on oko 30.ja mislim.A secam se i toga protiv Nalbandiana,ako se ne varam u sledecoj rundi ga je Ivo u svom stilu savladao,dva puta po 7:6.Virtu4l je napisao/la:Ma tu su Nielsen i P.edersen, prvi je vrijedan spomena, drugi je nekad bio potencijal. Vidim spominješ Plessa, i meni on odmah padne na um kad se spomene Danski tenis, ali Pless ne igra već par godina, ostao mi je u sjećanju kada je savladao Nalbandiana, kada je Nalbi bio u životnoj formi.Devil je napisao/la:Sada sledi megdan sa Dancima,iskreno nisam upoznat sa njihovim sastavom,verovatnu su tu Pless,Nielsen,**** ostale ne znam,ali mogu reci da je sreca pogledala BIH reprezentaciju jer je dala u drugi deo zreba gde nisu Britanci sa Murrayom koji je neku nesrecu dobio 6:0,6:0,6:0..
Ja bi prije rekao da je Fish gluplji! Naprosto ne mogu da vjerujem koliko je sansi propustio.Virtu4l je napisao/la:Mnogo je glup ovaj David Ferrer...
Da, pravi radnik. Fish je imao puno neforsiranih, a malo winnera... ne može on pimplati sa Davidom, mora se malo i rizikovati...BegAx je napisao/la:Eto kraj. Dobar mec i zasluzena pobjeda Ferrera. Veliki je borac ovaj David Ferrer.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.