Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Olympique Lyonnais
Tamo je samo jedan kloc - Claude Puel. Šta uradi polufinale Lige Prvaka. Umjesto da on sada vodi ekipe poput Sochauxa, Lensa i Nancy-ja, on uništava jednu odličnu ekipu Lyona. Čestitke idu predsjedniku ovog francuskog kluba. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mislio sam za drugi gol
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
ova mi prica lici pomalo na one crnce u americi, cim kritika odmah racista itd - samo kad ovdje covjek prizna sto je ocigledno cijelom svijetu(da je lovren trenutno najveci kloc u svom timu) odmah mrzis hrvate i takva sranja.. 
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
Da. Solidnog Modrića, Ćorluku, Eduarda sve nosioci igre 9. reprezentacije svijeta.tik-tak je napisao/la:doista sta marketing radi uvalis igracinu modrica,onda solidnog corluku i eduarda a onda pocinjes da redas kloceve tipa ovog lovrena drugim ekipama za ogromne pare,a u nasoj ligi sad mogu nabrojati 10 boljih stopera od ove klocine
ps.nemojte samo reci da ga mrzim sto je hrvat
Klocevi su svi veznjaci Lyona koji do 75. minute nisu ni jednu akciju napravili, opucali na gol..Steve je napisao/la:ova mi prica lici pomalo na one crnce u americi, cim kritika odmah racista itd - samo kad ovdje covjek prizna sto je ocigledno cijelom svijetu(da je lovren trenutno najveci kloc u svom timu) odmah mrzis hrvate i takva sranja..
Zadnja izmjena: jacky09, dana/u 03 nov 2010, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
...što je više lome to je volim jače...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne @Steve, ja sam prvi koji će reći da je Lovren ispodprosječan igrač. Čovjek ne bi trebao igrati u nekom klubu Lyonovog renomea, ali je @Tik-tak u svojim prijašnjim postovima pokazao da je nacionalista, stoga mu ono i napisah.Steve je napisao/la:ova mi prica lici pomalo na one crnce u americi, cim kritika odmah racista itd - samo kad ovdje covjek prizna sto je ocigledno cijelom svijetu(da je lovren trenutno najveci kloc u svom timu) odmah mrzis hrvate i takva sranja..
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
nisam mislio na tebe jarane, vec na druge pojedince ovdje na forumu.. sto se tice van terena ja nemam apsolutno nista protiv covjeka, cak sam i cuo price kako je redovno dolazio u rodnu Bosnu dok je igrao u zagrebu pa cak i da mu je visila BH-zastava u autu..Monolog je napisao/la:Ne @Steve, ja sam prvi koji će reći da je Lovren ispodprosječan igrač. Čovjek ne bi trebao igrati u nekom klubu Lyonovog renomea, ali je @Tik-tak u svojim prijašnjim postovima pokazao da je nacionalista, stoga mu ono i napisah.Steve je napisao/la:ova mi prica lici pomalo na one crnce u americi, cim kritika odmah racista itd - samo kad ovdje covjek prizna sto je ocigledno cijelom svijetu(da je lovren trenutno najveci kloc u svom timu) odmah mrzis hrvate i takva sranja..
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
Ocjene prema Skysports:
Lloris 7, Lovren 6, Diakhate 5, Reveillere 6, Cris 6, Bastos 7, Gonalones 6, Briand 7, Gourcuff 8, Pjanic 5, Pied 5, Makoun 6, Lacazette 8, Gomis 7.
Očito ima i većih kloceva ovde.
Lloris 7, Lovren 6, Diakhate 5, Reveillere 6, Cris 6, Bastos 7, Gonalones 6, Briand 7, Gourcuff 8, Pjanic 5, Pied 5, Makoun 6, Lacazette 8, Gomis 7.
Očito ima i većih kloceva ovde.
Zadnja izmjena: jacky09, dana/u 03 nov 2010, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sve si im rekojacky09 je napisao/la:Ocjene prema Skysports:
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- majestic24
- Kontakt:
Na osnovu cega je Loris dobio 7 da mi je znati???? Ove mi ocjene nista neznace. Dovoljno mi je ovo "Gourcuff 8".
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Igrali Pjanic
on samo ima motiv protiv Reala da zabije
Benfici ni meda
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ti si već davno trebao biti baniran. Ne znaš ni raspravljati na nekom nivou, imaš max. 12 godina.tik-tak je napisao/la: a ti si obicna zakrpa i lazes ocito da ocrnis moj ugled
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prvi put se susrećem sa terminom "ugled na forumu".tik-tak je napisao/la:a ti si obicna zakrpa i lazes ocito da ocrnis moj ugled
Nego, da me ne etiketiraš kao osobu koja želi ocrniti tvoj ugled
tik-tak je napisao/la:NAJVECE ZLO FORUMA
Dosta offtopica!
Puel je veoma blizu otkaza, vec smo poceli protestirati njegovu mizernu politiku kojom je Lyon vodio do losih rezultata.
Puel je veoma blizu otkaza, vec smo poceli protestirati njegovu mizernu politiku kojom je Lyon vodio do losih rezultata.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Otkad Kallstrom postade lijevi bek!!!!!!!!!!!!!
Jos gubimo 1:0.
Puel napolje!!!!!
Jos gubimo 1:0.
Puel napolje!!!!!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Dejan Lovren po ocjenama je većine francuskih medija bio najgori igrač svog Lyona u porazu 4-3 od Benfice u četvrtom kolu Lige prvaka. Iako je zabio posljednji gol za Francuze, mediji su ga 'razapeli' zbog igre u obrani ne uzimajući u obzir da je igrao na 'krivoj' poziciji, lijevom beku. No sada je u obranu svog igrača oštro stao Lyon s konkretnim statističkim podacima.
- Francuski novinari ne mogu pobjeći porivu da olako ocjenjuju druge. Lovren je pravi primjer za to. Hrvatski je nogometaš središnji branič, a igrao je na lijevom beku, gdje nikad prije nije igrao - piše francuski klub u priopćenju. Klub je objavio i službene statističke podatke koji su podebljali njihove tvrdnje.
Dejan Lovren je na utakmici u Lisabonu:
- pretrčao 9995 metara (treći u momčadi Lyona)
- imao 64 dodavanja (najviše u Lyonu)
- imao 53 točna dodavanja, što je 83% (najviše u Lyonu)
- Lijepa statistika za igrača koji je bio najlošiji na terenu - sarkastično je zaključio klub.
- Francuski novinari ne mogu pobjeći porivu da olako ocjenjuju druge. Lovren je pravi primjer za to. Hrvatski je nogometaš središnji branič, a igrao je na lijevom beku, gdje nikad prije nije igrao - piše francuski klub u priopćenju. Klub je objavio i službene statističke podatke koji su podebljali njihove tvrdnje.
Dejan Lovren je na utakmici u Lisabonu:
- pretrčao 9995 metara (treći u momčadi Lyona)
- imao 64 dodavanja (najviše u Lyonu)
- imao 53 točna dodavanja, što je 83% (najviše u Lyonu)
- Lijepa statistika za igrača koji je bio najlošiji na terenu - sarkastično je zaključio klub.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Lloris
Reveillere
Cris
Lovren
Kolodzieczak
Toulalan
Kallstrom
Bastos
Gourcuff
Pied
Gomis
Vercoutre
Diakhate
Briand
Gonalons
Lacazette
Makoun
Pjanić
Reveillere
Cris
Lovren
Kolodzieczak
Toulalan
Kallstrom
Bastos
Gourcuff
Pied
Gomis
Vercoutre
Diakhate
Briand
Gonalons
Lacazette
Makoun
Pjanić
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Kako je ovaj Lyon slab Bože sačuvaj. Za sada ne da nisu opucali na gol nego nisu ozbiljnije prešli centar igrališta.
Gledam od 9. minute.. možda su prije toga i opucali po golu čak. 
Solidna utakmica u prvom poluvremenu, na početku dosadna ali kasnije se razvila igra posebno pred golom Nice.
Prvo odlična prilika za Gomisa nakon centaršuta Bastosa ali Gomis promasuje dobru priliku.. onda dobar udarac Gourcuffa ali malo kraj gola. A onda u 29. minuti sjajan centaršut na drugu stativu Gourcuffa i gol Pieda. U 35. minuti Lyon imao priliku povećati vodstvo nakon što je sudac svirao penal nakon faula na Gomisu koji nije postojao jer se Gomis sam spetljao.. ali Bastos promašuje. Bastos je još imao dva udarca ali oba puta neprecizno. Do kraja je Gomis imao dobru priliku nakon dodavanja Reveillerea ali je pucao neprecizno preko gola, kao i Toulalan koji je iskosa pucao točno u Ospinu. Nice potpuno bezopasna.. i ono malo što su pokušavali obrana Lyona je lako zaustavljala.
Prvo odlična prilika za Gomisa nakon centaršuta Bastosa ali Gomis promasuje dobru priliku.. onda dobar udarac Gourcuffa ali malo kraj gola. A onda u 29. minuti sjajan centaršut na drugu stativu Gourcuffa i gol Pieda. U 35. minuti Lyon imao priliku povećati vodstvo nakon što je sudac svirao penal nakon faula na Gomisu koji nije postojao jer se Gomis sam spetljao.. ali Bastos promašuje. Bastos je još imao dva udarca ali oba puta neprecizno. Do kraja je Gomis imao dobru priliku nakon dodavanja Reveillerea ali je pucao neprecizno preko gola, kao i Toulalan koji je iskosa pucao točno u Ospinu. Nice potpuno bezopasna.. i ono malo što su pokušavali obrana Lyona je lako zaustavljala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.