AC Milan

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

ronaldo99
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ronaldo99 » 31 avg 2021, 05:21

Cuj Mesias e svasta

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 31 avg 2021, 05:34

Ja se jos uvijek nadam da nisu jos odustali od Faivrea, a da je Mesi zamjena za Samua koji bi, nadam se, u toku dana trebao otići.
Al kad nas Mesi sve zajedno ovdje popisa :)
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 31 avg 2021, 05:39

muxa je napisao/la:
31 avg 2021, 05:34
Ja se jos uvijek nadam da nisu jos odustali od Faivrea, a da je Mesi zamjena za Samua koji bi, nadam se, u toku dana trebao otići.
Al kad nas Mesi sve zajedno ovdje popisa :)
Mah popisace nas kao i Suso,Samu,Kucka i ostali polovnjaci (Laxalt ) kojih se jos nismo rijesili.

Ne kontam Adlija vratis na posudbu,a dovedes ovog iz Crotonea,ne znam ja tog lika nikad nesto zapazio nisam

Evo gledam odigrao je 70 tekmi za Crotone i dao je 15 golova i imao 7 asist u seria a,definitivno bolji ucinak od Samua,ali opet lik ima 30 godina

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 31 avg 2021, 07:05

Junior Messias 🤣🤣

Makar ima fudbalsko ime i prezime. Onako fino zvuči :D
E što usraše na kraju sve, ne mogu da vjerujem. Napravili su ogroman korak od druge pozicije prema nazad, umjesto da bude obratno.

Nije mi jasna računica nikako, ali hajde :plac:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 31 avg 2021, 07:06

Nije kriv igrač koji dolazi već onaj ko ga dovodi.

Lik se počeo baviti fudbalom prije 5 godina. Lani je vjerovali ili ne učestovao u isto golova kao Hakan. A igrao je za najlošiji tim u ligi, koji se morao braniti protiv 90% ekipa u ligi. S te strane gledajući on je bolji igrač od Samua 100%. Sa svih ostalih strana on nije igrač za Milan. Niti će ikad biti.

Niti se uklapa u profil igrača koje Eliott traži.

Ako ne dođe danas AMF, zaista onda Krunić je prva opcija za tu poziciju, te Maldini junior. Na dvije pozicije ekipa je nedorečena. Na ostalih 9 je uredno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 31 avg 2021, 07:36

Ja se nadam da će Favrea dovesti u toku dana, jer očito i novinari nemaju pravi uvid u situaciju. Pa onda sa ovog neka rade šta god hoće.

Ako je istina da Jamesa mogu dovesti i poslije isteka prelaznog roka, onda možda ako ništa odigra Maldini na tu kartu da iščupa malo situaciju.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 31 avg 2021, 07:54

Šteta što je Diaz uzeo 10- ku, mogao je Messi da zaduži

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 31 avg 2021, 09:10

Crotone President Gianni Vrenna was caught by Milannews.it outside of a hotel in the city last night and confirmed the deal:

Negotiations closed?
“Yes. Deal on loan with option to buy. The guy is very happy, you will see what Messias will do at Milan.”

What did Milan do more to get the player?
“Milan strongly wanted him because they believe in the guy and we believe in him too. To carry out such a deal, we believe in the qualities and skills of the guy. Let’s hope the field speaks…”

A beautiful story for him…
“We hope this story can continue.”

You too have given him an important opportunity…
“Let’s say it was thanks to my son Raffaele, who strongly wanted him at Crotone. Now he goes to an important city. Among other things I’m a Milan fan so double happiness and satisfaction for me.”

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 31 avg 2021, 09:32

Sad kad dolazi Messias statistika za proslu sezonu prema whoscored :

14. najbolje ocijenjen igrač lige - 7.22

3. igrač s najvise driblinga u ligi - 2.9 (ispred njega su samo Rordigo de Paul i Boga)

5. igrač u ligi nad kojim je napravljeno najvise faulova - 2.6 (ispred njega su Rodrigo De Paul , Zaccagni i Belloti)
Zadnja izmjena: meepo, dana/u 31 avg 2021, 09:39, ukupno mijenjano 1 put.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 31 avg 2021, 09:39

Ma trebali su onda Zaccagnia uzet, a ne ovog Messiju iz druge lige :sick:

Nevjerovatan amaterski potez uprave, više su ispoštovali Gatussa i Gianpaola nego Piolija koji krpi postavu i izvlači 200% iz njih. Dosta stvari nisu mi jasne, al ajde čestitam Messiji nije mala stvar da imas 30 godina i 4 godine se baviš profesionalno sportom da potpises za Milan.

Al šta su mislili oni ovim transferom da mi je znat :urnebes:

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 31 avg 2021, 11:13

Vitiello i Angele prenose da nema više pojačanja. Krasno. :roll:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 31 avg 2021, 11:16

Nevezano za ovog Messiasa nikad mi neće biti jasni komentari tipa "ne može ti pojačanje biti igrač iz Serrie B".
Tako se pisalo i kad je Benacer trebao doći, dovodimo igrača iz kluba koji je ispao iz lige bla bla...
Verati iz drugoligaša ode u PSG a poslije navijači svih klubova ovdje pišu kako je šteta što se tad propustila prilika i što ga oni nisu doveli.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 31 avg 2021, 11:23

muxa je napisao/la:
31 avg 2021, 11:16
Nevezano za ovog Messiasa nikad mi neće biti jasni komentari tipa "ne može ti pojačanje biti igrač iz Serrie B".
Tako se pisalo i kad je Benacer trebao doći, dovodimo igrača iz kluba koji je ispao iz lige bla bla...
Verati iz drugoligaša ode u PSG a poslije navijači svih klubova ovdje pišu kako je šteta što se tad propustila prilika i što ga oni nisu doveli.
Bravo :clap:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 31 avg 2021, 11:58

Al nije mi jasno gdje sad na kraju zape sa ovim francuzom,na kraju su nasi dali 15mil i ovi opet odbili. Izgleda kao sad nece da prihvate kaznjavaju igraca jer je odbio ici na zadnje gostovanje :mrgreen:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 31 avg 2021, 12:02

Upravo to. Ubjeđen sam da bi naši povećali ponudu i da bi se dogovorili al on debil odbio putovati sa ekipom prošlo kolo i sad ovi odustali od prodaje. Pametni.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 31 avg 2021, 12:04

Jos postoji mogucnost da taj Faivre dodje.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 31 avg 2021, 12:05

Ja se nadam al teško

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 avg 2021, 12:07

Ili su popizdili što je Milan opet poslao ponudu ispod 15m ili što nisu imali vremena za zamjenu ili kombinacija oboje. Bilo kako bilo, stvar je završena (bar do januara).

Ali neka, tako i treba kad čekaš zadnji dan za transfere. :clap:

Btw ako vama treba pojašnjavati da ne može igrač od 30 godina ići u istu rečenicu sa nekim ko je imao 20/21 godinu poput Veratija i Benasera, onda se tu više nema šta dalje diskutovati.
Ali eto, da ponovim ono što bi trebalo biti očigledno... ne vjerujem da iko ima problem sa igračima iz druge lige, dokle god je mlad i talentovan. Dovoditi lika od 30 godina sa jednom profesionalnom sezonom iza sebe na goruću poziciju, iako su imali TRI mjeseca da smisle igrača, e to je problem. I ne postoji ništa na svijetu što može opravdati ovakav transfer.

Ovakvih transfera smo imali more jedno, počevši od Lapadule koji je žario i palio u Seriji B, do goveda, Laxalta i mnogih drugih igrača. Svi redom su ispali promašaji, a ne sumnjam da će i ovaj dostavljač završiti isto.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 31 avg 2021, 12:14

rope11 je napisao/la:
31 avg 2021, 12:07
Ili su popizdili što je Milan opet poslao ponudu ispod 15m ili što nisu imali vremena za zamjenu ili kombinacija oboje. Bilo kako bilo, stvar je završena (bar do januara).

Ali neka, tako i treba kad čekaš zadnji dan za transfere. :clap:

Btw ako vama treba pojašnjavati da ne može igrač od 30 godina ići u istu rečenicu sa nekim ko je imao 20/21 godinu poput Veratija i Benasera, onda se tu više nema šta dalje diskutovati.
Ali eto, da ponovim ono što bi trebalo biti očigledno... ne vjerujem da iko ima problem sa igračima iz druge lige, dokle god je mlad i talentovan. Dovoditi lika od 30 godina sa jednom profesionalnom sezonom iza sebe na goruću poziciju, iako su imali TRI mjeseca da smisle igrača, e to je problem. I ne postoji ništa na svijetu što može opravdati ovakav transfer.

Ovakvih transfera smo imali more jedno, počevši od Lapadule koji je žario i palio u Seriji B, do goveda, Laxalta i mnogih drugih igrača. Svi redom su ispali promašaji, a ne sumnjam da će i ovaj dostavljač završiti isto.
Hajd sad opet pročitaj moj post al sa razumijevanjem ;)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 31 avg 2021, 12:17

Sve u svemu ja mogu reci da je ova ekipa puno jaca od prosle godine,definitivno imamo sirinu vecu i to je najveci plus.

Ali sve je to dzabe,meni je i dalje najveci minus odlazak za dzabe dva igraca na kojem se moralo uzeti minimum 100mil,a katastrofa ce tek biti kad se isto desi sa Kessiem i Romangolijem

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []