Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BHFreak
Kontakt:

Re: Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)

Post Postao/la BHFreak » 18 nov 2023, 19:45

galia95 je napisao/la:
18 nov 2023, 19:31
Čuj nije važno ko šta govori ahahaha. Evo još jednog apologete i advokata usranog saveza i chetalja sa dna kace Vice Zeljkovića.

Problem je upravo u tome što čelni ljudi u Savezu i jedno 50% igrača ne vole Bosnu i ne smatraju je svojom domovinom. Za Bosnu igraju samo zato što ih nisu pozvali da igraju za Srbiju i Hrvatsku. Eh da su bogdo igrači nabrijani, ne bismo sad bili tu gdje jesmo.
Pa kako ces ocekivati od srbina da voli repku kad je Bosnjo (citaj Pjanic) ne voli, tako da mi trebamo prvu u svojim redovima pocistit pa onda gledat druge.
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 18 nov 2023, 19:55

Identična mantra kao kod Trojkaša u politici. Ko fol trebamo počistiti u svojim redovima, pa onda odu u koaliciju sa Dodikom i Čovićem i palamude o "kompromisu i relaksaciji". I šta si postigao, ništa! Jesu li to dušmani zavoljeli Bosnu i Hercegovinu i počeli nas više cijeniti? Nisu! Ovakvim poltronskim i podaničkim odnosom prema neprijateljima smo i došli do ovakve pozicije i neviđene apatije, letargije i defetizma koje potresa ovaj narod.

Da ne duljim dalje, budite sigurni da su Vico Zeljković i Savo Milošević kvalitetno proslavili debakl protiv Portugala i Luksemburga i da zajedno uz čašicu rakije umiru od šege i uživaju u sunovratu bh. fudbala.

Mow
Kontakt:

Post Postao/la Mow » 18 nov 2023, 19:59

Arnelv52 je napisao/la:
18 nov 2023, 19:25
Nije bitno k'o šta govori nego ko šta radi. Otkad je postao predsjednik NS ja još nisam vidio nijednu jedinu stvar koja se može nedvosmisleno vezati za njega a da je u štetu BIH ili NSBIH. Optužuje ga se za sudije u PL, i ja mislim da sudije navlače Borcu, ali to još ne znači da je on to naredio ili nekako imao prste u tome.

Sa druge strane mnogo je agilniji od Begića i dosta je agilan bar u stvaranju slike da se nešto oko fudbala u BiH pomiče naprijed. Bude i loših stvari i stvari koje mu se mogu prigovoriti ali mu se ne može osporiti broj incijativa.
- Kako bolan ne steti BiH, pa ko postavlja i smjenjuje ove silne trenere?
- Ko je postavio sumnjive terene, koji eno truhnu jedan po jedan?
- Gdje nam je taj obecati nacionalni stadion?
- Kako bolan nije upleo prste, a bio u Borcu predsjednik i steli im vec 2. ili 3. sezonu?
- Kako moze biti agilniji od Begica, a jos se nigdje nije plasirao, a pritom smjenio Peteva kao, hajmo reci, na kraju ipak uspijesno rijesenje?
- Ko je branio ljiljane, pa porekao kroz Misimovica?
- Ko je uveo pravilo za ex-yu igrace, kako bi ostetio dodatno omladinski fudbal?
- Kakve bolan inicijative spominjes, kad covjek ne navija za drzavu ciji savez upravlja i radi svijesno protiv nje i bilo kakvog njenog uspijeha?
- Cija je ideja bila da se igra protiv rusije, kada joj je skoro cijeli svijet okrenuo ledja?
- Ko je dozvolio kriminalcima da budu dio IO-a?
- Ko je dozvolio Tegeltiji krimosu da vodi Borac?
Zadnja izmjena: Mow, dana/u 18 nov 2023, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 18 nov 2023, 20:00

Dzaba analiza i sva palamudjenja, nista od baraza i necemo otic na Euro, stavise dozivjet cemo debakl kao zadnjih utakmica.

Da bi se uspjelo moras imati ili sistem ili dobar kvalitet.
Ako si prosječan kvalitet(kao mi) onda moras imati dobar sistem i mentalitet a mi ga nemamo i nikad nećemo imati.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 18 nov 2023, 20:06

Zaključak: Državni neprijatelji su, uz pomoć domaćih kriminalaca i veleizdajnika koji bi majku prodali za šaku dolara, postigli svoj krajnji cilj - fudbalska reprezentacija BiH je dotakla apsolutno dno dna!

Jedino rješenje je formirati nekakav ekvivalent Komitetu za normalizaciju koji je 2011. koliko-toliko doveo stvari u red zahvaljujući Ivici Osimu, Dušku Bajeviću i ostalim velikanima bh. fudbala. Rastjerati chetalje, ujkane, balije, kriminalce, neznalice, dovesti bivše fudbalere i legende u Savez i vratiti navijačima vjeru u reprezentaciju.

Sve dok u Savezu ne budemo gledali Salihamidžića, Barbareza, Bolića, Baljića, Spahića, Papca, Glavaša... zbog idiotske mantre o " kompromisu", prepušteni smo na milost i nemilost onima koji bi najradije željeli da uopšte ne postojimo!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 18 nov 2023, 20:08

BHFreak je napisao/la:
18 nov 2023, 19:45
galia95 je napisao/la:
18 nov 2023, 19:31
Čuj nije važno ko šta govori ahahaha. Evo još jednog apologete i advokata usranog saveza i chetalja sa dna kace Vice Zeljkovića.

Problem je upravo u tome što čelni ljudi u Savezu i jedno 50% igrača ne vole Bosnu i ne smatraju je svojom domovinom. Za Bosnu igraju samo zato što ih nisu pozvali da igraju za Srbiju i Hrvatsku. Eh da su bogdo igrači nabrijani, ne bismo sad bili tu gdje jesmo.
Pa kako ces ocekivati od srbina da voli repku kad je Bosnjo (citaj Pjanic) ne voli, tako da mi trebamo prvu u svojim redovima pocistit pa onda gledat druge.
Ovi neki kao da ne prate ko kod nas igra. Kaze lik 50% ne vole Bosnu
Pa jbt koji to 50%? Jedino ako ne misli na neke Bosnje.
Vecinom se pljuju Pjanic, Dzeko, Demirovic, Amir, Civic.
Npr Stevanovic se vise bori nego vecina nasih igraca al nije neki kvalitet. Kao i Cimirot

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 18 nov 2023, 20:08

Mow je napisao/la:
18 nov 2023, 19:59
Arnelv52 je napisao/la:
18 nov 2023, 19:25
Nije bitno k'o šta govori nego ko šta radi. Otkad je postao predsjednik NS ja još nisam vidio nijednu jedinu stvar koja se može nedvosmisleno vezati za njega a da je u štetu BIH ili NSBIH. Optužuje ga se za sudije u PL, i ja mislim da sudije navlače Borcu, ali to još ne znači da je on to naredio ili nekako imao prste u tome.

Sa druge strane mnogo je agilniji od Begića i dosta je agilan bar u stvaranju slike da se nešto oko fudbala u BiH pomiče naprijed. Bude i loših stvari i stvari koje mu se mogu prigovoriti ali mu se ne može osporiti broj incijativa.
- Kako bolan ne steti BiH, pa ko postavlja i smjenjuje ove silne trenere?
- Ko je postavio sumnjive terene, koji eno truhnu jedan po jedan?
- Gdje nam je taj obecati nacionalni stadion?
- Kako bolan nije upleo prste, a bio u Borcu predsjednik i steli im vec 2. ili 3. sezonu?
- Kako moze biti agilniji od Begica, a jos se nigdje nije plasirao, a pritom smjenio Peteva kao, hajmo reci, na kraju ipak uspijesno rijesenje?
- Ko je branio ljiljane, pa porekao kroz Misimovica?
- Ko je uveo pravilo za ex-yu igrace, kako bi ostetio dodatno omladinski fudbal?
- Kakve bolan inicijative spominjes, kad covjek ne navija za drzavu ciji savez upravlja i radi svijesno protiv nje i bilo kakvog njenog uspijeha?
- Cija je ideja bila da se igra protiv rusije, kada joj je skoro cijeli svijet okrenuo ledja?
- Ko je dozvolio kriminalcima da budu dio IO-a?
- Ko je dozvolio Tegeltiji krimosu da vodi Borac?
Svaka čast! Od A do Ž! 👍 :bow:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 18 nov 2023, 20:14

galia95 je napisao/la:
18 nov 2023, 20:06
Zaključak: Državni neprijatelji su, uz pomoć domaćih kriminalaca i veleizdajnika koji bi majku prodali za šaku dolara, postigli svoj krajnji cilj - fudbalska reprezentacija BiH je dotakla apsolutno dno dna!

Jedino rješenje je formirati nekakav ekvivalent Komitetu za normalizaciju koji je 2011. koliko-toliko doveo stvari u red zahvaljujući Ivici Osimu, Dušku Bajeviću i ostalim velikanima bh. fudbala. Rastjerati chetalje, ujkane, balije, kriminalce, neznalice, dovesti bivše fudbalere i legende u Savez i vratiti navijačima vjeru u reprezentaciju.

Sve dok u Savezu ne budemo gledali Salihamidžića, Barbareza, Bolića, Baljića, Spahića, Papca, Glavaša... zbog idiotske mantre o " kompromisu", prepušteni smo na milost i nemilost onima koji bi najradije željeli da uopšte ne postojimo!
Salihamidzic je jedini koji nesto zna. Ovi ostali su tarabe sto se tice struke da nesto naprave, likovi za sutanje lopte, harmonike i pokera.
Nemoj me pogresno svatiti, slazem se za da je trenutni savez smece.
Al se grdno varas da bi neko kao Baljic, Spaha i Barbarez nesto napravili. Trebaju pare i strucnjaci i mladi ljudi koji se ne boje posla.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 18 nov 2023, 20:22

soko je napisao/la:
18 nov 2023, 20:14
galia95 je napisao/la:

Salihamidzic je jedini koji nesto zna. Ovi ostali su tarabe sto se tice struke da nesto naprave, likovi za sutanje lopte, harmonike i pokera.
Al se grdno varas da bi neko kao Baljic, Spaha i Barbarez nesto napravili. Trebaju pare i strucnjaci i mladi ljudi koji se ne boje posla.
Slažem se, možda se ništa ne promijeni, ali barem su bivši fudbaleri koji su igrali za reprezentaciju, za razliku od Vice i nekakvog yebenog Čolpe i Džemidžića. U svakom renomiranom fudbalskom savezu na planeti sjede proslavljeni fudbaleri i legende, a ne političari, kriminalci, ugostitelji, pijačari, saboteri i neprijatelji države.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 18 nov 2023, 20:30

galia95 je napisao/la:
18 nov 2023, 20:22
soko je napisao/la:
galia95 je napisao/la:

Slažem se, možda se ništa ne promijeni, ali barem su bivši fudbaleri koji su igrali za reprezentaciju, za razliku od Vice i nekakvog yebenog Čolpe i Džemidžića. U svakom renomiranom fudbalskom savezu na planeti sjede proslavljeni fudbaleri i legende, a ne kriminalci, ugostitelji, pijačari, saboteri i neprijatelji države.
Buraz to je tacno. Samo sto kod njih legende kad zavrse sa igranjem fudbala, zavrse neke trenerske skole i gledaju da sto vise uspiju.
Ovi nasi, posto su nesto zaradili love, odmaraju i kojekakve zajebancije. Cuga uz Sinana, Enesa itd. Nema tu uspijeha dok su vecina naroda takvi.
Imamo mi tog Hasana, malo nas je takvih samo sto njega vise Bayern zanima neg BiH.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 18 nov 2023, 20:35

soko je napisao/la:
18 nov 2023, 20:30
galia95 je napisao/la:
soko je napisao/la:

Slažem se, možda se ništa ne promijeni, ali barem su bivši fudbaleri koji su igrali za reprezentaciju, za razliku od Vice i nekakvog yebenog Čolpe i Džemidžića. U svakom renomiranom fudbalskom savezu na planeti sjede proslavljeni fudbaleri i legende, a ne kriminalci, ugostitelji, pijačari, saboteri i neprijatelji države.
Buraz to je tacno. Samo sto kod njih legende kad zavrse sa igranjem fudbala, zavrse neke trenerske skole i gledaju da sto vise uspiju.
Ovi nasi, posto su nesto zaradili love, odmaraju i kojekakve zajebancije. Cuga uz Sinana, Enesa itd. Nema tu uspijeha dok su vecina naroda takvi.
Imamo mi tog Hasana, malo nas je takvih samo sto njega vise Bayern zanima neg BiH.
Sve se slažem brate. Nažalost tako to ide kod nas. Ipak, radije bih da u Savezu gledam kockara Barbu i pjevača Balju nego likove koji igraju i navijaju za druge države i ponosno govore kako im Bosna nije domovina.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 18 nov 2023, 20:53

Sama činjenica da Savo Milošević samoinicijativno nije podnio ostavku nakon najveće blamaže u istoriji reprezentacije i da će dobiti pozitivan izvještaj, za razliku od Hadžibegića i Kodre koji su zbog iste stvari automatski dobili nogu, dovoljno govori o smetljarima koji vode fudbalski savez i njihovim stvarnim namjerama.

Kao što neko reče, Petev je zbog dobrog rezultata kažnjen otkazom, a Savo će za ovu blamažu biti nagrađen vođenjem reprezentacije u baražu.

Enough said!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 18 nov 2023, 21:03

galia95 je napisao/la:
18 nov 2023, 20:35
soko je napisao/la:
18 nov 2023, 20:30
galia95 je napisao/la:

Sve se slažem brate. Nažalost tako to ide kod nas. Ipak, radije bih da u Savezu gledam kockara Barbu i pjevača Balju nego likove koji igraju i navijaju za druge države i ponosno govore kako im Bosna nije domovina.
I ja bi. A ko zna da li bi oni htjeli.
Ja jedino vidim neki uspijeh preko timova poput Sarajeva, Zelje, Veleza, Slobode itd da daju vise prostora mladim igracima. I nekako te mlade igrace nauciti da se moraju 100% posvetiti fudbalu. Onda gledati da se sto vise dokazu u Europi, pokupe nesto novca i taj novac ulagati prema boljem. To je tezak, dug i naporan put al samo se tako moze uspijeti.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 18 nov 2023, 21:10

Kad si rekao Slobode..možeš komotno i Čelika,Stupčanice,Famosa,..isto ti je to..

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 18 nov 2023, 21:32

aqarius je napisao/la:
18 nov 2023, 21:10
Kad si rekao Slobode..možeš komotno i Čelika,Stupčanice,Famosa,..isto ti je to..
Pa napisao sam itd. I mislio sam ne sviju
I to ti je npr kod nas balkanaca problem, pogotovo iz BiH, svi se nekako dijelimo. Ja sam iz krajine.
Djelimo se na bosnje, srbe, hrvate. Pa onda zapad istok, grad selo Dobar jaro iz Tuzle neki dan prica kao je vidio neke nase. Kaze ne kulturni, zena ima unu frizuru vidi se da je iz krajine. Ja gledam u njega halo ba, kaze a nisam ja tako mislio, jebt nas kad smo stoke.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 nov 2023, 21:40

aqarius je napisao/la:
Dobro, covjek misli na ove "nase bosnjacke" klubove, koji ne vole Hrvatsku ili Srbiju, a igraju nasu ligu jer moraju. Sasvim je nebitno je li napisao Celik, Sloboda, Zeljo itd itd..
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 18 nov 2023, 22:30

soko je napisao/la:
18 nov 2023, 21:32
aqarius je napisao/la:
Pa napisao sam itd. I mislio sam ne sviju
I to ti je npr kod nas balkanaca problem, pogotovo iz BiH, svi se nekako dijelimo. Ja sam iz krajine.
Djelimo se na bosnje, srbe, hrvate. Pa onda zapad istok, grad selo Dobar jaro iz Tuzle neki dan prica kao je vidio neke nase. Kaze ne kulturni, zena ima unu frizuru vidi se da je iz krajine. Ja gledam u njega halo ba, kaze a nisam ja tako mislio, jebt nas kad smo stoke.
Ma zezam se drug...usput i ja sam iz Krajine..nemam ništa ni sa jednim klubom..jedino možeš nekog simpatisati nego konstatujem otkud Slobodau društvu premijerligaša ..zahaturiće ti onda ovi ostali prvoligaši...u svakom slučaju bolan svi kontaju šta si htio reći..budi ti meni pozdravljen..sabura do nekih boljih dana

TheClown
Kontakt:

Post Postao/la TheClown » 18 nov 2023, 22:45

Najlaksa grupa !
"Najbolji" igraci !
Najbolji raspored !
Najbolji navijaci !

Patis se sa Lihtenstajnom ...
:kafa:
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."

"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 nov 2023, 00:28

Preletio sam sad snimak utakmice.

Svi su loši bili, ali ako bi se mogla birati jedna svjetlija tačka to bi bio Hamulic. Nesto je pokušavao, imao i dva udarca glavom, jedan zaustavio stoper na liniji maltene a drugi pored stative.
Istina da je izgubio nekoliko lopti ali on je jedini igrač koji je s krila pokušavao nesto jos od faking Hajrovica i zbog toga plus.
Od ovih s klupe - Demir.

- Krunic - 90.minuta, dres kao da je tek opran i iz susilice izvađen.
- Vasilj - da je Sehic stojao na golu bilo bi ispisano nekih 78 stranica.
...i ostalo sve loše ali definitivno je vezni red bio najlosiji. Tačnije nepostojeci.

Sada će to protiv Slovacke da poprave Tahirovic i Bašić.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hansbosna, lol89 i 22 gosta.