”Scholsey” je te itekako nadmudrio, najbolje bi bilo da stanes da se ne brukas vise.
Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)
-
- Kontakt:
Haha ma nema veze sa tim, ja bi prvi zelio da Dennis igra ligu 5 i da je glavni igrac ali imali smo prevelika ocekivanja.Federer17 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:04Ti si od nekoga ko je kao informacije dobivao i sirio od Tahirovica i Hadzikadunica (slucaj brojSindikat12 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 11:20Zadnji par godina u Švedskoj kad je se potezala tema Gigovic vs Tahirovic skoro pa uvijek je receno da je Gigovic puno veci potencijal. I izgleda da ide ka kome zakljucku.) i, koliko se sjecam, nerijetko ih hvalio i u kontekstu glavnih igraca repke spominjao, dosao do toga da ih nesto vazda osporavas, druge boljim smatras i sl. Nisu te valjda otpilili pa ti krivo...?
![]()
Pa da, primjera radi Klopp u Liverpoolu.. jer je i on odmah nakon prve prijateljske uspostavio sistem, uigrao prvu postavu, procijenio gdje mu škripi, i tako dalje. Ili Nagelsmann (pošto radi u repci) - par prijateljskih i Tschüss, Švabe melju.
Inače to ide prebrzo. Pogotovo u fudbalu, čas posla sklopiti funkcionalnu ekipu. Nego pokeraš ne zna.
Inače to ide prebrzo. Pogotovo u fudbalu, čas posla sklopiti funkcionalnu ekipu. Nego pokeraš ne zna.

The saddest thing in life is wasted talent.
- JayCatwright
- Kontakt:
pojma nemaš, Kloppu je prva utakmica bila ligaška sa Tottenhamom u gostima, a njemci su i prije Nagelsmana bili kita
Pa da, mi smo prije pokeraša bili prvaci svijeta.
The saddest thing in life is wasted talent.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Da smo napadali i kad bi bilo 5:0, onda bi bilo trebali smo se braniti, kad smo se branili, primimo tricu, trebali smo napadati. Pričamo o Engleskoj, a ne o Lihtenštajnu. Serete samo jer smeta pokeraš a ne što ste realni.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Vasilj - Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Kolašinac- Dedić, Krunić, Katić, Bašić, Gazibegović- Demirović, Tabaković
Mislim da bi Katić na zadnjem veznom bio bolji i od Hadžiahmetovića i Tahirovića, Bašića nismo puno vidjeli ali djeluje da bolje drzi loptu u nogama i da je fizički jači od Hajradinovića. Sa Demirovićem i Tabakovićem nisam najsretniji mislim da bi čak bolji i dalje bio napad Džeko - Nemanja Bilbija ali hajde.
Takođe mi sami u špicu ni Demirović ni Tabaković ne ulijevaju povjerenje pa je 3-6-1 najrealnija opcija, tu onda umjesto jednog od njih upada Gigović.
Zadnja izmjena: Daduli, dana/u 04 jun 2024, 13:56, ukupno mijenjano 3 puta.
Glory Glory Man United
- JayCatwright
- Kontakt:
Normalno da smeta pokeraš obzirom da je doveden na kartu patriotizma i da zamaže oči bošnji, što i nije teško
Nadajmo se da će Gigović i ostala skupina polovnjaka saznati kako izgleda Donnarumma za par dana
Nadajmo se da će Gigović i ostala skupina polovnjaka saznati kako izgleda Donnarumma za par dana
Sta se brinete biti ce bolje. Jer gore ne moze biti.
Majke miile nekima treba zabraniti pristup forumu
Otpisujete igrače i sudite nakon jedne jedine zajedničke utakmice gdje su se prvi put sastali i zaigrali zajedno u ekipi? Pa da sastavite prajm Ronalda, Messija. Mbappea i Cavija isto bi vam izgledali na terenu
Treba vrijeme i prostor da se momci uigraju i naviknu jedni na druge na terenu. Plus naša dva ponajbolja igrača nisu igrala- Kola i Dedić. Dajte dozovite se i pustite selektora da radi svoj posao

Otpisujete igrače i sudite nakon jedne jedine zajedničke utakmice gdje su se prvi put sastali i zaigrali zajedno u ekipi? Pa da sastavite prajm Ronalda, Messija. Mbappea i Cavija isto bi vam izgledali na terenu
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Naježih se, koja nostalgija
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Pogrešno ti malo to tumačiš... Danas kod igrača sa 22 godine postoji mogućnost da iza sebe ima 5 godina profesionalnog igranja, što ga u poređenju sa vršnjacima čini superiornim. Ali treba uzeti u obzir da se rok trajanja igrača produžio za 4-5 godina, tako da će npr Huseinbašić ili Gigović za 5 godina biti u punoj snazi, fizički i mentalno, a pred njima će biti još 10ak godina igranja.JayCatwright je napisao/la: ↑04 jun 2024, 12:47nema šta, strašan pomak ti je kad nekog igrača koji već ima 22 godine, što je u današnje vrijeme već ostario igrač, odnosno ne možeš ga više nazvati mlađim igračem, a koji je u Danskoj rezerva i ti ga nazivaš budućom okosnicom. Odlična okosnica da budemo u petom bubnju narednih 20 godina
Tako da, dođe ti na isto.
-
- Kontakt:
Kakva konstatacijaCentre forward je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:16Griliš je bolji igrač od svih naših ofanzivaca koji su trenutno na terenu.
Očekivao sam da Trent bude malo veći belaj za našu odbranu.

Bas cudno sto je igrac Man Citya bolji od svih nasih ofanzivaca...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Realno,nismo ništa izgubili jer smo i prije Barbareza bili gola qita.Ne znam čemu neko razočarenje...kad -tad morao se napraviti rez...ovi je nešto novo što može biti i bolje i gore od starog,u stvari gore ne može..Ima tu par igrača koji su za naše uslove solidni...e to solidno da li može biti dovoljno za neki plasman na euro ili sp.pred nama ja.Ono što sam siguran je da niti jednom bukvalno niti jednom igraču koji je došao iz naše lige ne treba dozvoliti uopšte da priđe terenu u svojstvu reprezentativca .Ti su igrači od malih nogu učeni pogrešno,pogrešno trenirani,ne znaju i ne mogu igrati na evropskom nivou, i babo ručo.
+1
Mislim da trebamo uigravati Tahirović-Gigović- Huseinbašić. Momci su jako mladi, skoro igrali za mlade reprezentacije, kontinuiranim uigravanjem njih trojice mislim sa će se podizati i ekipa. Čak mislim da će Tahirović i Gigović igrati jako dobro skupa i da će funkcionisati strašno dobro. Moramo biti svjesni da će biti grešaka i istrpiti to, ali i stilski odgovaraju jedan drugom.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Apsolutno se slazem, momci iz PL kad odu u teretanu naopako i tegove dizu.aqarius je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:50Realno,nismo ništa izgubili jer smo i prije Barbareza bili gola qita.Ne znam čemu neko razočarenje...kad -tad morao se napraviti rez...ovi je nešto novo što može biti i bolje i gore od starog,u stvari gore ne može..Ima tu par igrača koji su za naše uslove solidni...e to solidno da li može biti dovoljno za neki plasman na euro ili sp.pred nama ja.Ono što sam siguran je da niti jednom bukvalno niti jednom igraču koji je došao iz naše lige ne treba dozvoliti uopšte da priđe terenu u svojstvu reprezentativca .Ti su igrači od malih nogu učeni pogrešno,pogrešno trenirani,ne znaju i ne mogu igrati na evropskom nivou, i babo ručo.
-
- Kontakt:
Meni ne smeta ni pokeras nj Vico ni ovaj ni onaj. Ali mi smeta da u prijateljskoj utakmici ne sutiras na gol. Ili se treba sto prije pomiriti s realnoscu,ali vala i to je tesko. Pa nismo valjda j3beni San Marino.
Smeta ti što si pripadnik sekte zvane FKS. Da je Buljubašić bio sigurno bi zabio, a Ćataković bi bio bolji od Demirovića? Jel tako bi?Mocvara1991 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:58Meni ne smeta ni pokeras nj Vico ni ovaj ni onaj. Ali mi smeta da u prijateljskoj utakmici ne sutiras na gol. Ili se treba sto prije pomiriti s realnoscu,ali vala i to je tesko. Pa nismo valjda j3beni San Marino.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Gojak je u najboljim danima bio bolji od Tahirovica. Cimirot je imao solidnu karijeru i upitno je da li ce Gigovic doci do tog nivoa.DamirT je napisao/la: ↑04 jun 2024, 12:36Ma vec ima pomaka sa ovim mladjim momcima. Prije par godina okosnicu nam cinili igraci tipa Gojak vjeciti talenat, Saric iz Arabije, duh Cimirot, Loncar itd. Napredovat ce ovi momci, polako jbt, ne bi ni Francuska za jednu utakmicu sve promijenila. Covjek je dobio ugovor na 4 godine da nesto napravi postepeno.
Ova godina nam ne sluzi za nista drugo nego koliko toliko uigravanje te da vidimo gdje su ovi novi momci u odnosu na protivnike u Ligi nacija. Tek od kvalifikacija za SP im mozemo pomalo suditi jer ce doci protivnici slicni nasim, a ni tu ih ne trebamo tjerati jer necemo sigurno otici na SP.
Na forumu se konstantno potcjenjuju igraci koji su krenuli iz nase lige dok se dijasporci uzdizu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.