Naslov u Oslobodjenjuseha je napisao/la:Jest neobicno bez POMPEZNIH najava od strane selektora ...
Pape: Istini za volju, **** cemo im majku
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Naslov u Oslobodjenjuseha je napisao/la:Jest neobicno bez POMPEZNIH najava od strane selektora ...
Ovo je moj čovjek. Potpisujem od A do Ž.NoName je napisao/la:Adminu predlažem da hitno poveća prostor na serveru obzirom da će do početka kvalifikacija ova tema imati nekih 2569284583 komentara![]()
Kuže je prijatelj našeg fudbala i ova izjava je bila usmjerena ka tome da nas i Rumuni (što već jesu) i Francuzi (njima je to u krvi) podcjene. Nisu slučajne ove izjave, svjestan je on snage naše reprezentacije kao i svoje.
Ovaj Švabo na klupi Bjelorusa je mudar. Ako budemo pametni nas će Bjelorusija odvesti na EP.
Dan nakon izvlačenja, kad su se strasti malo slegle, i dalje mislim da smo dobili optimalnu grupu, sa najlošijim iz jakih i najjačim iz najlošijih šešira. Ovo je za nas grupa istine u kojoj ćemo napokon moći da pokažemo da zaista znamo i mi da igramo taj fudbal i da rezultat prošlih kvalifikacija nije bio slučajnost.
MinistaR je napisao/la:ibrakadabra
Sve postove odnosno video golova utakmica sam ti spojio u jedan post. Nema potrebe da za svaki video kreiraš novi post. Tema je ovako čitkija i preglednija.
Jest vala, jesam vrijedan. Nego, budeš li imao još neki video edituj svoj post gdje sam ti postavio sve video isječke.ibrakadabra je napisao/la:MinistaR je napisao/la:ibrakadabra
Sve postove odnosno video golova utakmica sam ti spojio u jedan post. Nema potrebe da za svaki video kreiraš novi post. Tema je ovako čitkija i preglednija.
sta bi ja bez tebe
Nije to ona romunija od prije.MaliMemo je napisao/la:Cigani ovaj Rumuni dva puta igra nerjeseno sa Francuzima, kod kuce i u Francuskoj !!!!
Treba li bi se mi malo zabrinut ...
Francuzi imaju igrace da budu prvaci svijeta ,al imaju problem sa samim sobom.Da hoce na svijetskom doci do polufinala i nesretno ispasti da onaj debil od domenica ne dobije nogu.A u drugu ruku kontam ako dobije nogu poslije svijetskog ,dok dodje novi ,dok se snadje otjera pola ekipe i uspostavi red mi ih mozemo oderati.Zato treba igrati sa njima prvu tekmu i to po mogucnosti u francuskoj.NoName je napisao/la:Ne smijemo nikog da podcjenimo. U svakoj utakmici moramo imati pristup kakav smo imali na gostovanju u Estoniji i ja sam apsolutno siguran da prolazimo. Kao prvi.
Nek nas Francuska pobijedi oba puta opet možemo ići kao prvi. Oni će sigurno rasuti bodove, nije to Španija.
Nista od Hasana i Papca, ti se nece vratit, nazalost.zorz je napisao/la:Nemojte se zavaravati grupa je teska pravo ba sta vam je.iskreno nama moze pomoci Bjelorusija i Albanija da se plasirami,a tesko podmukla grupa pravo u pm?ali eto nadati se najboljem?ps treba nam salihamidzic i papac to je bezdaljnjeg
Kad je neko bolji ja skodam kapu ,samo neznam gdje vi vidite snagu rumuna.Oni su pali k....cu za usi.zorz je napisao/la:Nemojte se zavaravati grupa je teska pravo ba sta vam je.iskreno nama moze pomoci Bjelorusija i Albanija da se plasirami,a tesko podmukla grupa pravo u pm?ali eto nadati se najboljem?ps treba nam salihamidzic i papac to je bezdaljnjeg
Vjerovatno bi sada bili u avionu za JAR da smo umjesto Španije imali Francuze. Definitivno, dobili smo najbolju opciju iz prvog šešira.NoName je napisao/la:Ne smijemo nikog da podcjenimo. U svakoj utakmici moramo imati pristup kakav smo imali na gostovanju u Estoniji i ja sam apsolutno siguran da prolazimo. Kao prvi.
Nek nas Francuska pobijedi oba puta opet možemo ići kao prvi. Oni će sigurno rasuti bodove, nije to Španija.
Mutu? Lobont?ibrakadabra je napisao/la:Kad je neko bolji ja skodam kapu ,samo neznam gdje vi vidite snagu rumuna.Oni su pali k....cu za usi.zorz je napisao/la:Nemojte se zavaravati grupa je teska pravo ba sta vam je.iskreno nama moze pomoci Bjelorusija i Albanija da se plasirami,a tesko podmukla grupa pravo u pm?ali eto nadati se najboljem?ps treba nam salihamidzic i papac to je bezdaljnjeg
Nema vise Hadžija,belodedica,petreskua.lupeskua itd.
Treba im sve naplatiti i to sa kamatom.
Mi smo reprezentacija u usponu,igramo sve bolje i bolje a rezultat ce doci vremenom.
Bjelorusija igra tvrd fudbal,neatraktivan,vise se brane nego sto napadaju.MinistaR je napisao/la:Vjerovatno bi sada bili u avionu za JAR da smo umjesto Španije imali Francuze. Definitivno, dobili smo najbolju opciju iz prvog šešira.NoName je napisao/la:Ne smijemo nikog da podcjenimo. U svakoj utakmici moramo imati pristup kakav smo imali na gostovanju u Estoniji i ja sam apsolutno siguran da prolazimo. Kao prvi.
Kao što rekoh, mene najviše strah Bjelorusije, odlično poznajem menatlitet te reprezentacije, posebno jer igraju nekakav naporan nogomet, gdje protivniku ne ostavljaju puno prostora. Znaju to i Hrvati od prošlih kvalifikacija. I Albanija nije za odbaciti, oni će ginuti za svaki bod.
Mislim da će na kraju rasplet biti sljedeći. Francuska će pred kraj uteći na prvo mjesto, dok ćemo mi i Bjelorusi igrati za drugo, odnosno treće i Rumuni na četvrtom. Imam osjećaj da će biti gusto, odnosno da će varirati mali broj bodova između prvih par selekcija. Biće napeto, što bi rekli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.