New York Knicks

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Bavarac7
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la Bavarac7 » 16 mar 2012, 19:36

Admir_Sa je napisao/la:zijanit cemo veceras, a dobiti kuci u nedjelju

Ja mislim da obe uzimamo, večeras lakše, sutra teže :)

Bavarac7
Kontakt:

Post Postao/la Bavarac7 » 16 mar 2012, 19:39

Carlo je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:Znaci "nabrijan" Granger.
Uh, on onda ide veceras u over ;)
Poznato je da Carmelo slabo igra odbranu, a sada je tu jos njihov direktan sudarslika
Amare kaze da treba Carmelo pokazati da je vodja i povuci kada je najpotrebnije.
Vjerujem da će i Melo biti nabrijan zbog ove izjave Grangera, valjda će se potruditi njegovo lijeno dupe i odigrati odbranu onako kako i zna, a naravno i u napadu, te ako Bog da nadam se da će biti nesebičan kao što je bio protiv Portlanda :)
Mislim da će Melo večeras igrati u inat Grangeru, da će sve dati da ga pobijedi i da ga pojede.
I onda će mu **** majku ali ono indirektno, kavalirski preko medija :D

@ za ovo Linsanity is over:

Svakako da će Lin sada da smanji malo tempo, ali gledajte iz drugog ugla, sad će da igra bez pritiska, tj. sa manjim pritiskom u gostujućim halama, dok u MSG-u je on glavni, on će da dize publiku na noge, zajedno sa Novakom i vanjskim sutevima, a svi dobro znamo svaki kos Lina kako podigne ekipu.
Imam jedno pitanje: igrali Collison večeras za Pacerse?

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 mar 2012, 19:40

Bavarac7 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:zijanit cemo veceras, a dobiti kuci u nedjelju

Ja mislim da obe uzimamo, večeras lakše, sutra teže :)
ja navijam za Indianu :roll:
nema potpisa

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 mar 2012, 21:16

Bavarac7 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:Znaci "nabrijan" Granger.
Uh, on onda ide veceras u over ;)
Poznato je da Carmelo slabo igra odbranu, a sada je tu jos njihov direktan sudarslika
Amare kaze da treba Carmelo pokazati da je vodja i povuci kada je najpotrebnije.
Vjerujem da će i Melo biti nabrijan zbog ove izjave Grangera, valjda će se potruditi njegovo lijeno dupe i odigrati odbranu onako kako i zna, a naravno i u napadu, te ako Bog da nadam se da će biti nesebičan kao što je bio protiv Portlanda :)
Mislim da će Melo večeras igrati u inat Grangeru, da će sve dati da ga pobijedi i da ga pojede.
I onda će mu **** majku ali ono indirektno, kavalirski preko medija :D

@ za ovo Linsanity is over:

Svakako da će Lin sada da smanji malo tempo, ali gledajte iz drugog ugla, sad će da igra bez pritiska, tj. sa manjim pritiskom u gostujućim halama, dok u MSG-u je on glavni, on će da dize publiku na noge, zajedno sa Novakom i vanjskim sutevima, a svi dobro znamo svaki kos Lina kako podigne ekipu.
Imam jedno pitanje: igrali Collison večeras za Pacerse?
Ma samo da ekipa pobjeđuje. Mene jeWoodson iznervirao kada je ubacio Barona umjesto Lina u 5 minuti prve četvrtine što je skroz nerazumno, ali hajde. Valja će nam Baron za play-offa, a nadam se da će Lin ući ponovo u formu i malo više ulaziti u reket, a ne igrati na Mela.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 16 mar 2012, 23:25

Večeras protiv Pacersa, najljućih protivnika :D Pobjedu protiv Portlanda nebi trebalo uzeti kao relevantan odgovor na promjenu trenera. Jednostavno Knicksi su morali prekinuti seriju poraza bilo je samo pitanje vremena.
Tek od večeras i naredne 2-3 utakmice će se vidjeti da li učinjena i koliko učinjena pozitivna stvar!

Trade je završen i očekivano Knicksi nisu ništa mjenjali
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 mar 2012, 23:35

SheldonCooper je napisao/la:Večeras protiv Pacersa, najljućih protivnika :D Pobjedu protiv Portlanda nebi trebalo uzeti kao relevantan odgovor na promjenu trenera. Jednostavno Knicksi su morali prekinuti seriju poraza bilo je samo pitanje vremena.
Tek od večeras i naredne 2-3 utakmice će se vidjeti da li učinjena i koliko učinjena pozitivna stvar!

Trade je završen i očekivano Knicksi nisu ništa mjenjali
Naravno, pored Netsa meni najnenajdraži tim :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Nadati se da će Melo odlučiti tekmu na obje strane parketa kao ovdje ili riješiti je ranije :)

GO KNICKS!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 mar 2012, 00:31

Za par minuta počinje tekma, huh... Evo linka:

http://www.firstrowsports.eu/watch/1134 ... acers.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Bavarac7
Kontakt:

Post Postao/la Bavarac7 » 17 mar 2012, 00:37

Drugi put postavljam pitanje. Igra li Collison večeras za Pacerse?

Bavarac7
Kontakt:

Post Postao/la Bavarac7 » 17 mar 2012, 00:39

Bavarac7 je napisao/la:Drugi put postavljam pitanje. Igra li Collison večeras za Pacerse?
Starting Lineup: PG Lin, SG Fields, SF Melo, PF STAT, C Chandler | IND: PG Collison, SG George, SF Granger, PF West, C HIbbert

Našao.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 mar 2012, 01:12

24-14 za Knickse

Kakva prva četvrtina, odlična. Odbrambeno smo fantastično odigrali, dok smo ofanzivno malo zakazali, ali nema veze. Vodimo deset poena razlike što je najbitnije, kakav buzzer beater Davisa pored trojice :D

Melo - 6 poena, 3 asistencije, skoka
Chandler - 6 poena

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 mar 2012, 01:14

nista ne valja ovaj carmelo, on je problem, jelde :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 17 mar 2012, 01:17

izgleda davis odlucio da preuzme mjesto prvog PG 8-) nalozio se drama :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 mar 2012, 01:18

LenBias je napisao/la:nista ne valja ovaj carmelo, on je problem, jelde :mrgreen:
Sada nije, naravno. Kod D'antonija je bio ogroman problem i on je jedini kočio tim, vidjećemo hoće li nastaviti ovako igrati sljedećih par utakmica, ja bih volio da nastavi igrati timski kako igra sad.

@delpiero, dobar je Davis pravo, ali Woodson je rekao da će Lin ostati prvi play :)

Također moram pohvaliti Shumpa koji je predobar odbrambeni igrač.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 17 mar 2012, 01:34

Steta sto ova zvijer od Chandlera nije igrao citavu karijeru u Knicksima :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 mar 2012, 01:47

silenT je napisao/la:oooooooooooo fuck fuck mislio da je tekma u 1:30... mrzim se :o

al nema veze bitno je da vodimo :D

... edit... čim ja gledam Lin ubada trice 8-)
Amerikanci su promjenili vrijeme pa je sad razlika 5 sati, a ne 6, ebiga :) Ali dobro je nećeš propustiti show u drugom poluvremenu :)
delpiero20 je napisao/la:Steta sto ova zvijer od Chandlera nije igrao citavu karijeru u Knicksima :D
Chandler je pokazao Hibbertu kako se odbrana igra, a i u napadu je odličan, mislim da ima 12 poena :D

50-31

Nažalost, Baron je povrijeđen tako da se neće vraćati na teren, nadam se da nije ozbiljnija povreda. Moram pohvaliti sve igrače, a posebno Mela koji se okrenuo za 360 stepeni, samo da ga neureknem, neka nastavi ovako. Chandler majstor, još jednom je dokazao da je on naš najvažniji i najbolji timski igrač. ODBRANA NAM JE ODLIČNA, svi su je odlično odigrali posebno Shump :)

Chandler - 12 poena, 4 skoka, 3 bloka
Lin - 9 poena, 3 asistencije
Melo - 8 poena, 5 skokova, 4 asistencije

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 17 mar 2012, 01:57

Zanimljivo je da su iz NO nudili Chandlera u Oklahomu danasnju i ovi pristanu i on padne na ljekarskom ili tako nesto...

Trade je bio Joe Smith, Wilcox i prava za nekog lika koji sada igra po Turskoj za Chandlera... :lol:

Kakva bi to danas Oklahoma bila da je presao

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 mar 2012, 02:06

delpiero20 je napisao/la:Zanimljivo je da su iz NO nudili Chandlera u Oklahomu danasnju i ovi pristanu i on padne na ljekarskom ili tako nesto...

Trade je bio Joe Smith, Wilcox i prava za nekog lika koji sada igra po Turskoj za Chandlera... :lol:

Da, da... Čuo sam za to, neki dan Mike Breen je pričao o tome na MSGu. Uglavnom, kazna ih je stigla, neka se sad muče sa Perkinsom :)

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 17 mar 2012, 02:11

Igra i rezultat za nepovjerovat :lol: :lol: ali da ne prejudiciramo sačekajmo još 2-3 utakmice pa da vidimo kako će izgledat!

Lijepa kolektivna igra samo još da Fields i Amare malo šta ubace :D
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 mar 2012, 02:15

delpiero20 je napisao/la:Zanimljivo je da su iz NO nudili Chandlera u Oklahomu danasnju i ovi pristanu i on padne na ljekarskom ili tako nesto...

Ko im je kriv kad se malo nisu kockali + imali bi Green-a da trade-u za nekog igraca koji je koristan i snadje se u svakoj ekipi npr. kao G.Wallace i sl. : ili Green + Westbrook za Paul-a ili Williamsa
Bila ona djecija emisija: sta bi bilo kad bi bilo...: a bilo bi da bi bili prvaci prosle i ove i naredne 2 najmanje ;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 mar 2012, 02:23

Novak je mašina za trice :lol: također treba ga pohvaliti za odbranu, napredovao je pravo ;)

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []