Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Pajina izjava nije smjesinija od te da je Bale najblji lijevi bek,al valjda je smijesno sto je paja napisao 

Rođen s tobom da budem
Ma nezz koji kur*ac vide u tim njegovim postovima,sve nsto,Paja ovo,Paja ono,dominira...Popustite nas maloFaraon iz Visokog je napisao/la:Pajina izjava nije smjesinija od te da je Bale najblji lijevi bek,al valjda je smijesno sto je paja napisao

Rotor Volgograd...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHHAHAHALIvada je napisao/la:od roditeljaNeprilagodjen je napisao/la:Od koga trazite odobrenje za gostovanje,materetiB o X je napisao/la:
Nažalost od našeg gostovanja u Tuzli za sada ništa, iako su obećali da će nam dati odobrenje ipak su se bjednici predomislili...![]()
![]()
![]()
ici ce kad ocjene poprave

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- the scouser
- Kontakt:
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Sabanov potpis....jos uvijek placem

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Sexmachineboy
- Kontakt:
i ja sam to oplak'o majke mithe scouser je napisao/la:Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Joj, HAHAHAHAHAHAHAthe scouser je napisao/la:Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!

Šabe je samo ponosni Bosanac....i voli Safeta.
Šta je tu smiješno?
Šta je tu smiješno?

Vom Jäger zum Gejagten
Sexmachineboy je napisao/la:izdrzi jos malo..jer neces jos dugofahrenheit je napisao/la:Strauss je napisao/la:

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Kad je tebe upoznala onda joj se i Ronney i Tevez počeli sviđat.GunnerS je napisao/la:Pa kažu ko prizna čitava ga raja zahebaje
![]()
![]()
Ma kakvi, ona zna samo za Raula i Morientesa( ono ko fol sviđali joj se, dok mene nije upoznala
)
![]()

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Hahaha legendarno.Sexmachineboy je napisao/la:Bosco je napisao/la:Kad je tebe upoznala onda joj se i Ronney i Tevez počeli sviđat.GunnerS je napisao/la:Pa kažu ko prizna čitava ga raja zahebaje
![]()
![]()
Ma kakvi, ona zna samo za Raula i Morientesa( ono ko fol sviđali joj se, dok mene nije upoznala
)
![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bogovska pjesma, fakat je presmješna.
Svaka čast ovom Sex lavu što ju je smislio.

Sexmachineboy je napisao/la:Evo ljudi smislio sam jednu pjesmicu za onog momka sto ide u Volgograd(da nebude ekrem jevric najveci talenat)![]()
-Dobro se obuci i odlazi,
nek Rusi vide ko im dolazi,
pomisli nekad i na nas(forumase)i rodni kraj,
i budi uvijek bosanski ZMAJ!
Budi brz,budi jak
za Rusku ligu prejak,
nemoj da nas brukas,
po ligama petice napravai krug i za minut si tuuu,
u svetom dresuu,
Pjanic i drustvo cekaju na tebe,
NEDAJ DA TE RUSKA LIGA SJEBE!!!
![]()
![]()
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem. HAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH.MOZAK je napisao/la:Ostavimo taktiku po strani..kod kornera!
Evo formacije za treninga..ovu bagru na gol pa ih gadjat![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
hahahahahaha. E jesam se ismijao. Posebno za ovo NAROD.Monolog je napisao/la:Ne mogu da vjerujem. HAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH.MOZAK je napisao/la:Ostavimo taktiku po strani..kod kornera!

- the scouser
- Kontakt:
A gledaj taktike bukvalno "po strani"Monolog je napisao/la:Ne mogu da vjerujem. HAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH.MOZAK je napisao/la:Ostavimo taktiku po strani..kod kornera!

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
- M. Scofield
- Kontakt:
-Paja je napisao/la:Sta, imao si aferu sa njim?Tarpi do bagro je napisao/la:Pajice,vidi,ja sam ti navijac Chelsea potpuno isto kao i navijac Sarajeva,to sto je meni takav avatar i nick ne znaci da navijam za Sarajevo,pitaj Walcotta boli li ga guza
haha Paja legenda, tema Chelsea
Audere est Facere
Jel to onaj mali sto ide u drugu Rusku ligu???Bosco je napisao/la:Bogovska pjesma, fakat je presmješna.Svaka čast ovom Sex lavu što ju je smislio.
Sexmachineboy je napisao/la:Evo ljudi smislio sam jednu pjesmicu za onog momka sto ide u Volgograd(da nebude ekrem jevric najveci talenat)![]()
Budi brz,budi jak
za Rusku ligu prejak,
nemoj da nas brukas,
u svetom dresuu,
![]()
![]()
Demir ako se ne varam

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
ahaakelner je napisao/la:Jel to onaj mali sto ide u drugu Rusku ligu???Bosco je napisao/la:Bogovska pjesma, fakat je presmješna.Svaka čast ovom Sex lavu što ju je smislio.
Budi brz,budi jak
za Rusku ligu prejak,
nemoj da nas brukas,
u svetom dresuu,
![]()
![]()
Demir ako se ne varam

Znam ja njeg,mislim ne bas ono licno i tako to,al ja sam iz Zavidovica,on iz Maglaja,blizu smo,gledao sam ga nekoliko puta dok je bio u Natronu 

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
hahahahahhaahaszlaja je napisao/la:OVO JE MODERNA VERZIJA:KODRO je napisao/la:
sini zvijezdo preko Zavidovića
i pozdravi SAFETA SUŠIĆA
najboljega fudbalera svijeta
kog nepamti danjašnja planeta
oj SAFETE zvijezdo od fudbala
Juga se tobom zaklinjala
još se piše u novine evo da ti treba
Baždarević Meho
vas dvoica kad igrate skupa
svima srce od radosti lupa
Dodji zvijezdo preko Zavidovića
i odnesi SAFETA SUŠIĆA
najgoreg selektora svijeta
kog ne pamti danasnja planeta
Oj Safete grobaru naseg fudbala
Juga se nekad tobom zaklinjala
Jos se pise u novine evo
da je Murinho za tebe Bazdarevic Meho
Ti kad odes sa nasih klupa
svima ce srce od radosti da lupa!

-
- Kontakt:
Hahahahahahahahhahah giganta