Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

GunnerS
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la GunnerS » 01 feb 2010, 11:12

Mislim da ste vi prokockali prošlu tekmu, msm da je prošla, protiv Tenerifa u gostima kad ste igrali 0:0 :(

Sad je stvarno bilo teško dobit, msm, Sevilla nije ekipa s kojom možeš računat 3 boda bez velike borbe...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 01 feb 2010, 21:06

evo navijaci pokusali zajebavati golmana vaseg, a on zajebao njih hahahaha :D

http://www.as.com/futbol/video/particul ... ftb_17/Ves

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 01 feb 2010, 21:09

Casillas je napisao/la:evo navijaci pokusali zajebavati golmana vaseg, a on zajebao njih hahahaha :D

Da je bogdom sta odbranio bolje bi mu bilo.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 01 feb 2010, 21:15

Casillas je napisao/la:evo navijaci pokusali zajebavati golmana vaseg, a on zajebao njih hahahaha :D

hahahha zato ga je negredo lobovo ko djete :lol:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 01 feb 2010, 21:17

primjetio sam to sa cesarom,imao je u toku utakmice svoje "obracune" sa navijacima,al njemu se nema sta prigovorit,i ako je primio 2 gola bio je odlican,da nema njega bilo bi nam puno teze.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 01 feb 2010, 21:47

adnan_nanda je napisao/la:primjetio sam to sa cesarom,imao je u toku utakmice svoje "obracune" sa navijacima,al njemu se nema sta prigovorit,i ako je primio 2 gola bio je odlican,da nema njega bilo bi nam puno teze.
ah isto su navijaci valencije radili casillasu... samo sto je on imao muda otici do onog MALOG hahaha

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 01 feb 2010, 22:33

adnan_nanda je napisao/la:primjetio sam to sa cesarom,imao je u toku utakmice svoje "obracune" sa navijacima,al njemu se nema sta prigovorit,i ako je primio 2 gola bio je odlican,da nema njega bilo bi nam puno teze.
moramo priznat da nas je izvadio skoro u svakoj utakmici, po najmanje 3 ili 4 sigurna gola je odbranio...podsjeca na onog starog Cesara iz najboljih dana...Moya mu nije ni do cjevanice, ali Renan ima potencijala da postane jedan od boljih golmana...samo je problem sto u Valenciji to ne vide, i nemaju nekog posebnog povjerenja u njeg, mada je momak pravo dobro branio prosle sezone do povrede...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 feb 2010, 23:03

amadeus21 je napisao/la:
moramo priznat da nas je izvadio skoro u svakoj utakmici, po najmanje 3 ili 4 sigurna gola je odbranio...podsjeca na onog starog Cesara iz najboljih dana...Moya mu nije ni do cjevanice, ali Renan ima potencijala da postane jedan od boljih golmana...samo je problem sto u Valenciji to ne vide, i nemaju nekog posebnog povjerenja u njeg, mada je momak pravo dobro branio prosle sezone do povrede...
Dovoljno je pogledati utakmicu sa Tenerifa Cezar nas je tu spasio poraza,a mislim da ce Renan na kraju sezone ipak se vratiti u Valenciju jer je Cezar vec pri svom igrackom kraju....
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 02 feb 2010, 15:34

hoce, vratit ce se Renan, i on i Guaita s obzirom da se i ovaj solidno pokazao dosad na posudbi.. a i platili su 2 miliona duga koji su imali za Renana...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 feb 2010, 23:12

amadeus21 je napisao/la:hoce, vratit ce se Renan, i on i Guaita s obzirom da se i ovaj solidno pokazao dosad na posudbi.. a i platili su 2 miliona duga koji su imali za Renana...
Jel moguce da se H.Viana vrati cujem da odlicno igra u Bragi??.....Inace danas je CF VALENCIA na posudbu u Valladolid poslala Asiera Del Horna koji ce tamo ostati do ljeta.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 03 feb 2010, 10:16

Adi_Zepce je napisao/la:
amadeus21 je napisao/la:hoce, vratit ce se Renan, i on i Guaita s obzirom da se i ovaj solidno pokazao dosad na posudbi.. a i platili su 2 miliona duga koji su imali za Renana...
Jel moguce da se H.Viana vrati cujem da odlicno igra u Bragi??.....Inace danas je CF VALENCIA na posudbu u Valladolid poslala Asiera Del Horna koji ce tamo ostati do ljeta.
u Bragi razvaljuje Braga je bila prva u portugalskom prvenstvu mislim da ih je benfica sada pretekla nisam siguran :? a dobra vijest za vas je sto ce ostati fernandez ;)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 04 feb 2010, 23:44

---------------Primera División--------------
--------------------21. kolo-------------------

slika slika
Valencia CF-------vs-------Real Valladolid
-------------06.02.2010 /18:00-------------
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 04 feb 2010, 23:49

Liverpool's bid to sign Standard Liege's Milan Jovanovic could be under threat after his agent said there were a few other clubs interested.

The Merseysiders were believed to be on the brink of securing a pre-contract agreement with the Serbia forward, whose deal with the Belgian club expires in the summer.

However, the 28-year-old's agent Zoran Stojadinovic claims the player's future has yet to be decided, with reports suggesting Valencia were in advanced talks.

Extra igrac,lijevak,pravi dribler,moze i krilo i napadaca igrat,,molite Boga da vam dodje :)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 05 feb 2010, 15:33

znam... a neki sajtovi jedva docekali da objave kako je on potpiso vec za LIverpool...odavno je on u pregovorima s valencijom, tako da ocekujem da dovedemo jos jednog dobrog igraca,a dzaba...ma otici ce i villa i silva kako je krenulo, prov dolazi dominguez na mejsto silve, a sad i jovanovic na mjesto ville... :( :( :( :( :( :( :(
AMUNT VALENCIA!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 feb 2010, 00:24

amadeus21 je napisao/la:znam... a neki sajtovi jedva docekali da objave kako je on potpiso vec za LIverpool...odavno je on u pregovorima s valencijom, tako da ocekujem da dovedemo jos jednog dobrog igraca,a dzaba...ma otici ce i villa i silva kako je krenulo, prov dolazi dominguez na mejsto silve, a sad i jovanovic na mjesto ville... :( :( :( :( :( :( :(
Nazalost takva je politika Valencie al jbg ostajemo uz nju i kad ode pomenuti dvojac :)

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 06 feb 2010, 00:29

Adi_Zepce je napisao/la:
amadeus21 je napisao/la:znam... a neki sajtovi jedva docekali da objave kako je on potpiso vec za LIverpool...odavno je on u pregovorima s valencijom, tako da ocekujem da dovedemo jos jednog dobrog igraca,a dzaba...ma otici ce i villa i silva kako je krenulo, prov dolazi dominguez na mejsto silve, a sad i jovanovic na mjesto ville... :( :( :( :( :( :( :(
Nazalost takva je politika Valencie al jbg ostajemo uz nju i kad ode pomenuti dvojac :)
nije to do politike, to je do finansijskih poteskoca...
AMUNT VALENCIA!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 feb 2010, 00:56

Jbg.tako je kako jest. Sad se trebate okrenut mislim mlađim igračima koji su ponajbolji i stvorit sebi opet najbolje. Mislim da to Valencija može i mora sad... VIlla i Silva se mogu prodat Bogam' za dobru lovu i treba što više izvuć jer trebate te minuse u financijama izravnat :(
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 feb 2010, 01:34

amadeus21 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
nije to do politike, to je do finansijskih poteskoca...
A i kad nije bilo financijski poteskoca prodavali smo najbolje primjerice Mendietu i Lopeza u Lazzio

www.valencia-balkan.net

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 06 feb 2010, 10:23

moraju pokriti troskove stadiona kad njega zavrsi imace neku novcanu stabilnost od zarade ulaznica ;)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 06 feb 2010, 19:44

2:0 85' minuta... Villa strijelac drugog gola. Cestitke na pobjedi.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.