Fantasy - sportsport.ba liga
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Fantasy - sportsport.ba liga
@edo3majka: evo izbacio sam T-Maca iz ekipe, pozuri da ga pokupis prije nekog drugog.

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Vidio sam i nisam mogao vjerovati, hvala ti. Evo i ja sam ponudio Trade Ted Mosbyu Session/Hamilton - Lewis/Lopezjose je napisao/la:@edo3majka: evo izbacio sam T-Maca iz ekipe, pozuri da ga pokupis prije nekog drugog.![]()
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Ja sam povukao jedan rizican potez: uzeo sam Delfina sa drop-liste, iako je jos povrijedjen. Nadam se da ce se brzo oporaviti i imati dobru statistiku.edo3majka je napisao/la:Vidio sam i nisam mogao vjerovati, hvala ti. Evo i ja sam ponudio Trade Ted Mosbyu Session/Hamilton - Lewis/Lopezjose je napisao/la:@edo3majka: evo izbacio sam T-Maca iz ekipe, pozuri da ga pokupis prije nekog drugog.![]()
igra li ovaj BH Fanatik ako igra poslo sam mu ponnudu 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ne igra vec dugoRule_hz je napisao/la:igra li ovaj BH Fanatik ako igra poslo sam mu ponnudu
- majestic24
- Kontakt:
dema hocu li te ja ovo dobiti

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
hehe nebi rekao ali vidjecemomajestic24 je napisao/la:dema hocu li te ja ovo dobiti![]()
![]()
- majestic24
- Kontakt:
hehe...sto si tako siguran da ces dobiti? Blokade,ukradene , asistencije te postotak slobodnih bacanja su sigurno moji. Takodjer ,do kraja sedmice ce mi nastupati dosta centara tako da bi se procenat i suta iz igre mogao okrenuti u moju korist. Sto se tice pogresaka tu sam najbolji u cijeloj ligidema je napisao/la:hehe nebi rekao ali vidjecemomajestic24 je napisao/la:dema hocu li te ja ovo dobiti![]()
![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Eto zbog zahvalnosti sam ti ponudio Dirkajose je napisao/la:@edo3majka: evo izbacio sam T-Maca iz ekipe, pozuri da ga pokupis prije nekog drugog.![]()
majka daj mi piercea:):) svega ti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Evo vagao sam i pristao (jos da komesar odobri). Gubim skokove, blokade i nesto poena, a dobijam trice i asistencije. Naravno preuzimam i rizik koji se zove Baron Davis koji nije bas neka konstanta, a i Dirk se jos nije vratio pravim brojevima.edo3majka je napisao/la:Eto zbog zahvalnosti sam ti ponudio Dirkajose je napisao/la:@edo3majka: evo izbacio sam T-Maca iz ekipe, pozuri da ga pokupis prije nekog drugog.![]()
Dobro je da i trade vazi tek od ponedjeljka, tako da nece uticati na nas ovosedmicni dvoboj.
Koga nudis?Rule_hz je napisao/la:majka daj mi piercea:):) svega ti
@Jose, drago mi je da si pristao, jer ova igra nije zanimljiva ako drzimo samo do istih igraca, meni treba promjena i sa ova dva igraca sam dobio na sirini jer nisam imao dovoljno igraca na oziciji Sf/PF/C, veceras moram ostaviti Gordona na klupi a Hamilton da igra samo zato sto nemam igraca koji bi mogao zamjeniti Centra
edo3majka je napisao/la:Koga nudis?Rule_hz je napisao/la:majka daj mi piercea:):) svega ti
@Jose, drago mi je da si pristao, jer ova igra nije zanimljiva ako drzimo samo do istih igraca, meni treba promjena i sa ova dva igraca sam dobio na sirini jer nisam imao dovoljno igraca na oziciji Sf/PF/C, veceras moram ostaviti Gordona na klupi a Hamilton da igra samo zato sto nemam igraca koji bi mogao zamjeniti Centra
evo ti joe jonshon i g. hill dobivas 30 poena, 7 skokova i 7 asistencija;) za 19 p 5 sk i 4 a
ili ces da dodas nelsona dam ti i ibaku 10 p i 7 skokova
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
mene bas **** ta vanjska pozicija puno imam centara i moram neke na klupu ostaviti a iz rostera slobodnih igraca nemam koga da ubacim za sutersku poziciju
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Cek samo da razmislimRule_hz je napisao/la:mene bas **** ta vanjska pozicija puno imam centara i moram neke na klupu ostaviti a iz rostera slobodnih igraca nemam koga da ubacim za sutersku poziciju
Eto ponudio sam ti trade 3 na 2 ako si zainteresovan.
Zadnja izmjena: edo3majka, dana/u 21 jan 2011, 10:48, ukupno mijenjano 1 put.
edo3majka je napisao/la:Cek samo da razmislimRule_hz je napisao/la:mene bas **** ta vanjska pozicija puno imam centara i moram neke na klupu ostaviti a iz rostera slobodnih igraca nemam koga da ubacim za sutersku pozicijuda ti pogledam roster.
reci sta ti se svidja sem horwarda imas u opticaju i duncana ako zelis mozemo neki sminka trade odradit:):):)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kao sto rekoh, poslao sam ti ponudu, u pitanju je upravo DuncanRule_hz je napisao/la:edo3majka je napisao/la:Cek samo da razmislimRule_hz je napisao/la:mene bas **** ta vanjska pozicija puno imam centara i moram neke na klupu ostaviti a iz rostera slobodnih igraca nemam koga da ubacim za sutersku pozicijuda ti pogledam roster.
reci sta ti se svidja sem horwarda imas u opticaju i duncana ako zelis mozemo neki sminka trade odradit:):):)
Ja upravo ponudih Kidda za Duncana, ali eto...edo3majka je napisao/la:Kao sto rekoh, poslao sam ti ponudu, u pitanju je upravo DuncanRule_hz je napisao/la:edo3majka je napisao/la: Cek samo da razmislimda ti pogledam roster.
Uglavnom, trazim pf/c, pa ako ima ponuda, bujrum.
jose je napisao/la:Uglavnom, trazim pf/c, pa ako ima ponuda, bujrum.
imam blaira i ibaku
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.