BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Bosnier
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Bosnier » 24 mar 2011, 17:11

Evo dolazi i vaha da nas bodri :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 24 mar 2011, 17:19

Vi bas mislite dacemo uzeti ovu Rumuniju :lol:
Pa UEFA to nece dopustiti, oni imaju u planu suspenziju, a zbog toga im neigra pob.BIH..dako da sve bude u liniji, poslali su sudiju koji ce odg.tekmu..

Sudija=UEFA, zivi bili ehhh sta ce da nam rade.. :(
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

BH-Shejtan
Kontakt:

Post Postao/la BH-Shejtan » 24 mar 2011, 17:24

Na danasnjem treningu u ekipi rumunije nije se pojavio CHIVU i MUTU izgleda da su ''BOLESNI''

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 mar 2011, 17:37

ova utakmica je i nama i rumunima biti ili ne biti! e sad,nerjesen rezultat nikome ne odgovara..jer Bjelorusija ima 8 bodova i daleko su odmakli i BIH i Rumuniji..treba igrati muski,gristi,dati sve od sebe pa neka pobjedi bolji! imamo odlican tim,niakd nismo bili bolji,ali trebat ce nam i malo srece i hrabrosti pa da vec u Zenici izbacimo Rumune iz utrke za prve dvije pozicije! imamo napadace koji svakoj reprezentaciji mogu zabiti 3 gola,i Rumuna se ne trebamo bojati,oni igraju prljavo,cigani pravi,i ne smijemo nasjesti na njihove provokacije!

BH-Shejtan
Kontakt:

Post Postao/la BH-Shejtan » 24 mar 2011, 17:41

bosnas_ je napisao/la:ova utakmica je i nama i rumunima biti ili ne biti! e sad,nerjesen rezultat nikome ne odgovara..jer Bjelorusija ima 8 bodova i daleko su odmakli i BIH i Rumuniji..treba igrati muski,gristi,dati sve od sebe pa neka pobjedi bolji! imamo odlican tim,niakd nismo bili bolji,ali trebat ce nam i malo srece i hrabrosti pa da vec u Zenici izbacimo Rumune iz utrke za prve dvije pozicije! imamo napadace koji svakoj reprezentaciji mogu zabiti 3 gola,i Rumuna se ne trebamo bojati,oni igraju prljavo,cigani pravi,i ne smijemo nasjesti na njihove provokacije!
ee drug znas li mozda koji ce sudci biti.......=????

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 24 mar 2011, 17:48

BH-Shejtan je napisao/la:Na danasnjem treningu u ekipi rumunije nije se pojavio CHIVU i MUTU izgleda da su ''BOLESNI''
Nisu samo njih dvojica nego nije trenirao ni veznjak -poluspic Dan Alexa (zabio dva gola protiv Ukrajine). Pregledao sam malo njihove sportske portale koji fakat u minutu prate sta se kod njih desava. Navodno su Mutu i Alexa prehladjeni i bit ce ok za subotu. Oko Mutua je malo intrigantno jer svi daju dvosmislene izjave i niko ne garantuje da ce bas igrat - nisu sigurni 100% sta mu je. Mislim da je sve to fora i da ce on bit ok 100%. Sto se tice Chivu-a za njega je to normala da se malo odmara. Nije bio na treningu ali je trenirao kako izvjestavaju u teretani - njegova uobicajena rutina.

inace danas su ekipi dodali jos jednog provjerenog igraca - veterana Cosmina Contru. Trenirao je s njima i u slucaju da jedan od gore pobrojanih ipak izostane on ce doci u Sarajevo.

njihove novinarske ekipe su uveliko kod nas. Prate i nase treninge te prenose izjave nasih igraca. Zanimljivo je da su napravili reportazu o Bilinom Polju i da su stadion, hotel i inace Zenicu usporedili sa slikama iz Rumunije koje su se tamo mogle vidjeti kod njih 94-95. Malo su pretjerali jer iskreno oni u Rumuniji imaju svega 4 stadiona koja su vrhunska i bolja od Bilinog. Svi ostali stadioni su im losiji po svim segmentima. Isto tako vec izvjestavaju o navodno katastrofalanom terenu. Ta prica im bas i ne prolazi jer njihovi navijaci to vec shvataju kao alibi za eventualni poraz. Cak se zezaju postavljajuci na forumima eventualne komentare njihovog selektora u stilu " Teren je bio katastrofalan sto nasim tehnicki superiornijim igracima nikako nije odgovaralo"

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 mar 2011, 18:06

Dobar izvjestaj badboy. Koliko sam i ja shvatio, je da im je trener ispod dobrog pritiska.
Dodatno mnogo pricaju o smjeni generacija i novim fudbalerima, novoj generaciji, koja ce se kvalifikovati za SP. Pa hajde da im pomognemo, da sto brze dodje ta smjena, onako prijateljski. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 24 mar 2011, 18:08

Tekmu ce odigrati UEFA=Sudije 8-) Rumunija.
Tako dase nezanosite previse, bolje vam se unaprijed pripremiti za sok :shock:

FK Željezničar

Podrška Papetu

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 24 mar 2011, 18:14

badboy je napisao/la:
BH-Shejtan je napisao/la:Na danasnjem treningu u ekipi rumunije nije se pojavio CHIVU i MUTU izgleda da su ''BOLESNI''
Nisu samo njih dvojica nego nije trenirao ni veznjak -poluspic Dan Alexa (zabio dva gola protiv Ukrajine). Pregledao sam malo njihove sportske portale koji fakat u minutu prate sta se kod njih desava. Navodno su Mutu i Alexa prehladjeni i bit ce ok za subotu. Oko Mutua je malo intrigantno jer svi daju dvosmislene izjave i niko ne garantuje da ce bas igrat - nisu sigurni 100% sta mu je. Mislim da je sve to fora i da ce on bit ok 100%. Sto se tice Chivu-a za njega je to normala da se malo odmara. Nije bio na treningu ali je trenirao kako izvjestavaju u teretani - njegova uobicajena rutina.

inace danas su ekipi dodali jos jednog provjerenog igraca - veterana Cosmina Contru. Trenirao je s njima i u slucaju da jedan od gore pobrojanih ipak izostane on ce doci u Sarajevo.

njihove novinarske ekipe su uveliko kod nas. Prate i nase treninge te prenose izjave nasih igraca. Zanimljivo je da su napravili reportazu o Bilinom Polju i da su stadion, hotel i inace Zenicu usporedili sa slikama iz Rumunije koje su se tamo mogle vidjeti kod njih 94-95. Malo su pretjerali jer iskreno oni u Rumuniji imaju svega 4 stadiona koja su vrhunska i bolja od Bilinog. Svi ostali stadioni su im losiji po svim segmentima. Isto tako vec izvjestavaju o navodno katastrofalanom terenu. Ta prica im bas i ne prolazi jer njihovi navijaci to vec shvataju kao alibi za eventualni poraz. Cak se zezaju postavljajuci na forumima eventualne komentare njihovog selektora u stilu " Teren je bio katastrofalan sto nasim tehnicki superiornijim igracima nikako nije odgovaralo"
daj linkove za neke njihove glavne portale....

BTW

Zenicani, imate zadatak da naredne 2 noci pjevate i bacate petarde oko hotela :)

Ciganija dolazi za koji sat pa ih docekajte kako i zasluzuju

BH-Shejtan
Kontakt:

Post Postao/la BH-Shejtan » 24 mar 2011, 18:15

Los_Blanos2 je napisao/la:Tekmu ce odigrati UEFA=Sudije 8-) Rumunija.
Vidjet cemo ko neka sila RUMUNIJA pa ima autoritet kod sudija i u UEF-i

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 mar 2011, 18:16

Jel onako kao protiv Portugala? Bilo nam je od velike pomoci... :D

Bitnije je (korektno) jako navijanje svih 90+minuta.
Mozda neki transparenti umjesto onog monotonog "savez napolje".
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 24 mar 2011, 18:17

BH-Shejtan je napisao/la:
Svi imaju autoritet kada igraju protiv nas :D.
FK Željezničar
Chelsea FC

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 24 mar 2011, 18:18

Goalgetter je napisao/la:Kvalifikaconi susret između Bosne i Hercegovine i Rumunije za odlazak na Euro 2012 koji se igra u subotu na Bilinom Polju u Zenici sa početkom u 19:15 sati pratit će mnogobrojni domaći i strani novinari, među kojima će se, zanimljivo, naći i novinar Arsenal FC Magazine, zvaničnog štampanog glasila londonskog Arsenala.
Šta je to što je privuklo engleske kolege na dolazak na utakmicu naše reprezentacije ne znamo, ali zbog činjenice da se bave isključivo dešavanjima oko fudbalskog terena znamo da će novinare njemačkog magazina i internet portala Erlebnis Fussbal najviše zanimati izdanje publike na tribinama Bilinog Polja.
Mislim da su tu, pored cjelokupnog ambijenta i utakmice, najviše zbog našeg kapitena - Emira Spahića. :D
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

BH-Shejtan
Kontakt:

Post Postao/la BH-Shejtan » 24 mar 2011, 18:19

Keenan.- je napisao/la:
Svi imaju autoritet kada igraju protiv nas :D.
Ja sam optimista pred utakmicu izmedju BiH Rumunija i mislim da smo puno bolji od rumuna......svako ima svoj misljenje---

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 24 mar 2011, 18:20

:lol: :lol: Nisi me skontao..

Sva desavanja oko susp.saveza :? mislis da im tako odgovara pobjd. rep. BIH, zato ziv bio pa vidio, sudije cuda prave, scenari je spreman :( tako dase nezanosim..zamislitze sebi sta sve sudije mogu da urade, tj. dase tok tekme promijeni u korist UEFE, onda hladne glave nam mgu kako tako zabiti susp :( nemislim na crveni, dovoljno su i neke ciste akcije nasih rep. dase svira ofssd, a dase rumunima cist ofsd, ne svira :mrgreen: bice puno sjecanja igre, po tome je i poznat ovaj sudija iz Spanije..Malo, malo zuti, pa crveni..
A vidjecemo koliko ce rumunima da dopusti..
Mi jesmo jaci, ali ce nas sudija da ebe u mozak, a nas mentalitet balkanski :?

FK Željezničar

Podrška Papetu

BH-Shejtan
Kontakt:

Post Postao/la BH-Shejtan » 24 mar 2011, 18:30

Los_Blanos2 je napisao/la:
:lol: :lol: Nisi me skontao..

Sva desavanja oko susp.saveza :? mislis da im tako odgovara pobjd. rep. BIH, zato ziv bio pa vidio, sudije cuda prave, scenari je spreman :( tako dase nezanosim..zamislitze sebi sta sve sudije mogu da urade, tj. dase tok tekme promijeni u korist UEFE, onda hladne glave nam mgu kako tako zabiti susp :( nemislim na crveni, dovoljno su i neke ciste akcije nasih rep. dase svira ofssd, a dase rumunima cist ofsd, ne svira :mrgreen: bice puno sjecanja igre, po tome je i poznat ovaj sudija iz Spanije..Malo, malo zuti, pa crveni..
A vidjecemo koliko ce rumunima da dopusti..
Mi jesmo jaci, ali ce nas sudija da ebe u mozak, a nas mentalitet balkanski :?
ee budi u nedjelju na forumu pa cemo se cuti i vidjet cemo ko je upravu...jer ja idemu u zenicu necu biti navece ovdje....

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 24 mar 2011, 18:33

kome treba zapad 35KM 8-) 8-)
ser del barça es el millor que hi ha !

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 24 mar 2011, 18:35

@Shejtan OK bicu, nadam se dasi ti upravu :) bar da bude posteno sudjenje..
Ali.. :? uvezi sudija tj. UEFE :(
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 24 mar 2011, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 mar 2011, 18:36

znam ja sta je Mutu-u, nema bijelog na reprezentativnim okupljanjima :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 mar 2011, 18:37

Puma je napisao/la:
znam ja sta je Mutu-u, nema bijelog na reprezentativnim okupljanjima :mrgreen:
Da se nije opet docepao Kokaina :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.