BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Evo dolazi i vaha da nas bodri 

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Vi bas mislite dacemo uzeti ovu Rumuniju
Pa UEFA to nece dopustiti, oni imaju u planu suspenziju, a zbog toga im neigra pob.BIH..dako da sve bude u liniji, poslali su sudiju koji ce odg.tekmu..
Sudija=UEFA, zivi bili ehhh sta ce da nam rade..

Pa UEFA to nece dopustiti, oni imaju u planu suspenziju, a zbog toga im neigra pob.BIH..dako da sve bude u liniji, poslali su sudiju koji ce odg.tekmu..
Sudija=UEFA, zivi bili ehhh sta ce da nam rade..

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
- Kontakt:
Na danasnjem treningu u ekipi rumunije nije se pojavio CHIVU i MUTU izgleda da su ''BOLESNI''
ova utakmica je i nama i rumunima biti ili ne biti! e sad,nerjesen rezultat nikome ne odgovara..jer Bjelorusija ima 8 bodova i daleko su odmakli i BIH i Rumuniji..treba igrati muski,gristi,dati sve od sebe pa neka pobjedi bolji! imamo odlican tim,niakd nismo bili bolji,ali trebat ce nam i malo srece i hrabrosti pa da vec u Zenici izbacimo Rumune iz utrke za prve dvije pozicije! imamo napadace koji svakoj reprezentaciji mogu zabiti 3 gola,i Rumuna se ne trebamo bojati,oni igraju prljavo,cigani pravi,i ne smijemo nasjesti na njihove provokacije!
-
- Kontakt:
ee drug znas li mozda koji ce sudci biti.......=????bosnas_ je napisao/la:ova utakmica je i nama i rumunima biti ili ne biti! e sad,nerjesen rezultat nikome ne odgovara..jer Bjelorusija ima 8 bodova i daleko su odmakli i BIH i Rumuniji..treba igrati muski,gristi,dati sve od sebe pa neka pobjedi bolji! imamo odlican tim,niakd nismo bili bolji,ali trebat ce nam i malo srece i hrabrosti pa da vec u Zenici izbacimo Rumune iz utrke za prve dvije pozicije! imamo napadace koji svakoj reprezentaciji mogu zabiti 3 gola,i Rumuna se ne trebamo bojati,oni igraju prljavo,cigani pravi,i ne smijemo nasjesti na njihove provokacije!
Nisu samo njih dvojica nego nije trenirao ni veznjak -poluspic Dan Alexa (zabio dva gola protiv Ukrajine). Pregledao sam malo njihove sportske portale koji fakat u minutu prate sta se kod njih desava. Navodno su Mutu i Alexa prehladjeni i bit ce ok za subotu. Oko Mutua je malo intrigantno jer svi daju dvosmislene izjave i niko ne garantuje da ce bas igrat - nisu sigurni 100% sta mu je. Mislim da je sve to fora i da ce on bit ok 100%. Sto se tice Chivu-a za njega je to normala da se malo odmara. Nije bio na treningu ali je trenirao kako izvjestavaju u teretani - njegova uobicajena rutina.BH-Shejtan je napisao/la:Na danasnjem treningu u ekipi rumunije nije se pojavio CHIVU i MUTU izgleda da su ''BOLESNI''
inace danas su ekipi dodali jos jednog provjerenog igraca - veterana Cosmina Contru. Trenirao je s njima i u slucaju da jedan od gore pobrojanih ipak izostane on ce doci u Sarajevo.
njihove novinarske ekipe su uveliko kod nas. Prate i nase treninge te prenose izjave nasih igraca. Zanimljivo je da su napravili reportazu o Bilinom Polju i da su stadion, hotel i inace Zenicu usporedili sa slikama iz Rumunije koje su se tamo mogle vidjeti kod njih 94-95. Malo su pretjerali jer iskreno oni u Rumuniji imaju svega 4 stadiona koja su vrhunska i bolja od Bilinog. Svi ostali stadioni su im losiji po svim segmentima. Isto tako vec izvjestavaju o navodno katastrofalanom terenu. Ta prica im bas i ne prolazi jer njihovi navijaci to vec shvataju kao alibi za eventualni poraz. Cak se zezaju postavljajuci na forumima eventualne komentare njihovog selektora u stilu " Teren je bio katastrofalan sto nasim tehnicki superiornijim igracima nikako nije odgovaralo"
- Principatus
- Kontakt:
Dobar izvjestaj badboy. Koliko sam i ja shvatio, je da im je trener ispod dobrog pritiska.
Dodatno mnogo pricaju o smjeni generacija i novim fudbalerima, novoj generaciji, koja ce se kvalifikovati za SP. Pa hajde da im pomognemo, da sto brze dodje ta smjena, onako prijateljski.
Dodatno mnogo pricaju o smjeni generacija i novim fudbalerima, novoj generaciji, koja ce se kvalifikovati za SP. Pa hajde da im pomognemo, da sto brze dodje ta smjena, onako prijateljski.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Tekmu ce odigrati UEFA=Sudije
Rumunija.
Tako dase nezanosite previse, bolje vam se unaprijed pripremiti za sok

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
daj linkove za neke njihove glavne portale....badboy je napisao/la:Nisu samo njih dvojica nego nije trenirao ni veznjak -poluspic Dan Alexa (zabio dva gola protiv Ukrajine). Pregledao sam malo njihove sportske portale koji fakat u minutu prate sta se kod njih desava. Navodno su Mutu i Alexa prehladjeni i bit ce ok za subotu. Oko Mutua je malo intrigantno jer svi daju dvosmislene izjave i niko ne garantuje da ce bas igrat - nisu sigurni 100% sta mu je. Mislim da je sve to fora i da ce on bit ok 100%. Sto se tice Chivu-a za njega je to normala da se malo odmara. Nije bio na treningu ali je trenirao kako izvjestavaju u teretani - njegova uobicajena rutina.BH-Shejtan je napisao/la:Na danasnjem treningu u ekipi rumunije nije se pojavio CHIVU i MUTU izgleda da su ''BOLESNI''
inace danas su ekipi dodali jos jednog provjerenog igraca - veterana Cosmina Contru. Trenirao je s njima i u slucaju da jedan od gore pobrojanih ipak izostane on ce doci u Sarajevo.
njihove novinarske ekipe su uveliko kod nas. Prate i nase treninge te prenose izjave nasih igraca. Zanimljivo je da su napravili reportazu o Bilinom Polju i da su stadion, hotel i inace Zenicu usporedili sa slikama iz Rumunije koje su se tamo mogle vidjeti kod njih 94-95. Malo su pretjerali jer iskreno oni u Rumuniji imaju svega 4 stadiona koja su vrhunska i bolja od Bilinog. Svi ostali stadioni su im losiji po svim segmentima. Isto tako vec izvjestavaju o navodno katastrofalanom terenu. Ta prica im bas i ne prolazi jer njihovi navijaci to vec shvataju kao alibi za eventualni poraz. Cak se zezaju postavljajuci na forumima eventualne komentare njihovog selektora u stilu " Teren je bio katastrofalan sto nasim tehnicki superiornijim igracima nikako nije odgovaralo"
BTW
Zenicani, imate zadatak da naredne 2 noci pjevate i bacate petarde oko hotela

Ciganija dolazi za koji sat pa ih docekajte kako i zasluzuju
-
- Kontakt:
Vidjet cemo ko neka sila RUMUNIJA pa ima autoritet kod sudija i u UEF-iLos_Blanos2 je napisao/la:Tekmu ce odigrati UEFA=SudijeRumunija.
- Principatus
- Kontakt:
Jel onako kao protiv Portugala? Bilo nam je od velike pomoci... 
Bitnije je (korektno) jako navijanje svih 90+minuta.
Mozda neki transparenti umjesto onog monotonog "savez napolje".

Bitnije je (korektno) jako navijanje svih 90+minuta.
Mozda neki transparenti umjesto onog monotonog "savez napolje".
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Svi imaju autoritet kada igraju protiv nasBH-Shejtan je napisao/la:Vidjet cemo ko neka sila RUMUNIJA pa ima autoritet kod sudija i u UEF-iLos_Blanos2 je napisao/la:Tekmu ce odigrati UEFA=SudijeRumunija.

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Mislim da su tu, pored cjelokupnog ambijenta i utakmice, najviše zbog našeg kapitena - Emira Spahića.Goalgetter je napisao/la:Kvalifikaconi susret između Bosne i Hercegovine i Rumunije za odlazak na Euro 2012 koji se igra u subotu na Bilinom Polju u Zenici sa početkom u 19:15 sati pratit će mnogobrojni domaći i strani novinari, među kojima će se, zanimljivo, naći i novinar Arsenal FC Magazine, zvaničnog štampanog glasila londonskog Arsenala.
Šta je to što je privuklo engleske kolege na dolazak na utakmicu naše reprezentacije ne znamo, ali zbog činjenice da se bave isključivo dešavanjima oko fudbalskog terena znamo da će novinare njemačkog magazina i internet portala Erlebnis Fussbal najviše zanimati izdanje publike na tribinama Bilinog Polja.

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
-
- Kontakt:
Ja sam optimista pred utakmicu izmedju BiH Rumunija i mislim da smo puno bolji od rumuna......svako ima svoj misljenje---Keenan.- je napisao/la:Svi imaju autoritet kada igraju protiv nasBH-Shejtan je napisao/la:Vidjet cemo ko neka sila RUMUNIJA pa ima autoritet kod sudija i u UEF-iLos_Blanos2 je napisao/la:Tekmu ce odigrati UEFA=SudijeRumunija.
Tako dase nezanosite previse, bolje vam se unaprijed pripremiti za sok.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
BH-Shejtan je napisao/la:Vidjet cemo ko neka sila RUMUNIJA pa ima autoritet kod sudija i u UEF-iLos_Blanos2 je napisao/la:Tekmu ce odigrati UEFA=SudijeRumunija.

Sva desavanja oko susp.saveza

A vidjecemo koliko ce rumunima da dopusti..
Mi jesmo jaci, ali ce nas sudija da ebe u mozak, a nas mentalitet balkanski

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
- Kontakt:
ee budi u nedjelju na forumu pa cemo se cuti i vidjet cemo ko je upravu...jer ja idemu u zenicu necu biti navece ovdje....Los_Blanos2 je napisao/la:BH-Shejtan je napisao/la:Vidjet cemo ko neka sila RUMUNIJA pa ima autoritet kod sudija i u UEF-iLos_Blanos2 je napisao/la:Tekmu ce odigrati UEFA=SudijeRumunija.
Tako dase nezanosite previse, bolje vam se unaprijed pripremiti za sok![]()
Nisi me skontao..
Sva desavanja oko susp.savezamislis da im tako odgovara pobjd. rep. BIH, zato ziv bio pa vidio, sudije cuda prave, scenari je spreman
tako dase nezanosim..zamislitze sebi sta sve sudije mogu da urade, tj. dase tok tekme promijeni u korist UEFE, onda hladne glave nam mgu kako tako zabiti susp
nemislim na crveni, dovoljno su i neke ciste akcije nasih rep. dase svira ofssd, a dase rumunima cist ofsd, ne svira
bice puno sjecanja igre, po tome je i poznat ovaj sudija iz Spanije..Malo, malo zuti, pa crveni..
A vidjecemo koliko ce rumunima da dopusti..
Mi jesmo jaci, ali ce nas sudija da ebe u mozak, a nas mentalitet balkanski
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@Shejtan OK bicu, nadam se dasi ti upravu
bar da bude posteno sudjenje..
Ali..
uvezi sudija tj. UEFE 

Ali..

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 24 mar 2011, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
znam ja sta je Mutu-u, nema bijelog na reprezentativnim okupljanjimaBH-Shejtan je napisao/la:Na danasnjem treningu u ekipi rumunije nije se pojavio CHIVU i MUTU izgleda da su ''BOLESNI''

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Goalgetter
- Kontakt:
Da se nije opet docepao KokainaPuma je napisao/la:znam ja sta je Mutu-u, nema bijelog na reprezentativnim okupljanjimaBH-Shejtan je napisao/la:Na danasnjem treningu u ekipi rumunije nije se pojavio CHIVU i MUTU izgleda da su ''BOLESNI''

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.