Sta god da kazes ostajes glup,zato psssst!!!!Saurman je napisao/la:Nerko_Juventino je napisao/la:Glup si.Saurman je napisao/la:žabari ni bod nisu zasluzili al et...juventus je dosao u Minhen kao neka nizerazredna ekipa da odigra na nulu
vidim tvoj koficijent inteligencije ne moze smisliti pametan odgovortipicni žabar
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Re: FC Juventus Torino
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
-
- Kontakt:
izvini,al ko je udario Robbena matere ti,a pogotovo Buytena??ovaj drugi je lose stao nakon sto je nabio loptu..malo bolje pogledaj utakmicu..prosjecna utakmica izmedju dvije (tu noc) prosjecne ekipe..omerbavarac je napisao/la:Neka ste se u drugom poluvremenu povukli na svoju polovinu. Niste zasluzili ovaj bod ni 1%. Zahvalite igracima Bayerna sto nisu imali srece. A jos ste i prljavo igrali. Udri Robbena, pa povrijedi ga, udri Riberya, udri Buytena, pa to nije igra to je tuca.![]()
. Valjda pobijedite Maccabi.
![]()
p.s. Sad bi i mi mogli reci vi ste povrijedili Diega pa je zato izasao..jah..koje luposti..niste pobijedili i gotovo..rezultat je 0-0..i to sto Talijani ne znaju igrati gudbal,samo udaraju,pogledaj koliko su talijanske ekipe osvajale CL u historiji ovog takmicenja..Svabe ne znaju udarat a ne znaju ni osvajat nista..a KAD je ono Bayern bio prvi u Bundes ligi??? prije 500 i nesto dana(sretan vam jubilej)..i da je Van Bommel igrao protiv Juventusa bilo bi povrijedjenih i na nasoj strani,sreca on ne voli udarat...

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Omerbavarac
- Kontakt:
Za Buytena nisam ni mislio ono kad se zalio na povredu, nego ne jednu drugu situaciju koju nisi ocigledno primijetio. Robbena je udarao ko je stigao, sad ces reci da se sam povrijedio, a Riberya su lupali od pete do glave. Camoranesi, iako mi je drag igrac nije fer ispao tu noc, kao i vecina igraca stare dame.jasko_juve je napisao/la:izvini,al ko je udario Robbena matere ti,a pogotovo Buytena??ovaj drugi je lose stao nakon sto je nabio loptu..malo bolje pogledaj utakmicu..prosjecna utakmica izmedju dvije (tu noc) prosjecne ekipe..omerbavarac je napisao/la:Neka ste se u drugom poluvremenu povukli na svoju polovinu. Niste zasluzili ovaj bod ni 1%. Zahvalite igracima Bayerna sto nisu imali srece. A jos ste i prljavo igrali. Udri Robbena, pa povrijedi ga, udri Riberya, udri Buytena, pa to nije igra to je tuca.![]()
. Valjda pobijedite Maccabi.
![]()
p.s. Sad bi i mi mogli reci vi ste povrijedili Diega pa je zato izasao..jah..koje luposti..niste pobijedili i gotovo..rezultat je 0-0..i to sto Talijani ne znaju igrati gudbal,samo udaraju,pogledaj koliko su talijanske ekipe osvajale CL u historiji ovog takmicenja..Svabe ne znaju udarat a ne znaju ni osvajat nista..a KAD je ono Bayern bio prvi u Bundes ligi??? prije 500 i nesto dana(sretan vam jubilej)..i da je Van Bommel igrao protiv Juventusa bilo bi povrijedjenih i na nasoj strani,sreca on ne voli udarat...![]()
![]()

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Za Buytena nisam ni mislio ono kad se zalio na povredu, nego ne jednu drugu situaciju koju nisi ocigledno primijetio. Robbena je udarao ko je stigao, sad ces reci da se sam povrijedio, a Riberya su lupali od pete do glave. Camoranesi, iako mi je drag igrac nije fer ispao tu noc, kao i vecina igraca stare dame.
Hehehehehe, a kad je Juve bio u drugoj ligi
[/quote]
jesil ti cuo da je u pitanju koljeno kod Robbena??koljeno koje ga muci 5 godina..i sam se povrijedio,sam,upravo tako..vidis kako ti znas
a sto se tice Riberya,svakog igraca danas ce protivnicki igraci udarat ako puno vuce loptu i dribla,svakog..moras jednostavno dobit batine...a Ribery je to morao raditi jer nema s kim igrati u onakvoj postavi Bayerna..kome on da odlozi loptu?kome da doda?? Ottl,Schweinsteiger,Badstuber nisu uopste igraci koji su vrijedni pomena u ovoj ekipi..jedino sto u ekipi Bayerna vrijedi su Ribery,Robben i Lahm..ono sve ostalo je veoma prosjecno..veoma..i samo se oslanjaju na njih..a sto se tice Juventusa,to je klub koji je bio u drugoj ligi,ali se odmah vratio..da se gledalo pravedno na sve,svi klubovi bi trebali ispast iz te lige,jer se dotad namijestalo,kao i svugdje,osim Engleskoj,tu se nista ne moze namjestit..ja gledam sadasnjost i trenutnu situaciju..bayern ne moze da bude prvi u Bundes ligi,ne moze od Wf koji ima katastrofalnu odbranu il Bayera...al ipak,za njih je Mainz prevelik zalogaj.. bice bolje ba,osvojiti cete Kup makar ove godine..al i tu pazite,mozete naletit na Mainz opet,eh onda vam se lose pise..

jesil ti cuo da je u pitanju koljeno kod Robbena??koljeno koje ga muci 5 godina..i sam se povrijedio,sam,upravo tako..vidis kako ti znas

- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobar, dobar. D ane spamam o Bayernu na temi Juventusa, jer nije prikladno, a mozda se i moderatori ne slazu da to isto radim. Samo cu se nadovezati na tvoj post sto se tice Juventusa. Da nisu namijestali ne bi bili ni izbaceni.
A samo mi reci s kim to Diego ima da igra. Da nije mozda Zebina ili Poulsen???

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
heh..taj Zebina uopste nije igrao tu noc,niti je u ikakvim planovima Ferrare..A sto se tice Poulsena,pogledaj malo gdje je igrao prije taj covjek..npr.u jednom Schalke-u u generaciji koja vas je derala..frajer je ostario,al opet igra u jednom od najboljih klubova na svijetu..omerbavarac je napisao/la:Dobar, dobar. D ane spamam o Bayernu na temi Juventusa, jer nije prikladno, a mozda se i moderatori ne slazu da to isto radim. Samo cu se nadovezati na tvoj post sto se tice Juventusa. Da nisu namijestali ne bi bili ni izbaceni.![]()
Michael Rensing - nikad nece biti golman,kad ne moze branit prije Butta koji ima 40 godna,sve ti je jasno..
Hans-Jörg Butt - dobar golman,solidan..al malo star..
Thomas Kraft - nikad cuo,a vjerujem ni ti..
Edson Braafheid- ovaj je dosao sad ja mislim iz Holandije,desni bek koji se boji ici naprijed..prosjecan..
Daniel Van Buyten- kud ces dalje kad igra za jednu Belgiju,gdje trpaju odakle stignu..
Martín Demichelis-dobar igrac,al et nije igrao..
Philipp Lahm .. najjaci igram odbrane Bavaraca..
Christian Lell -da ne pricam o ovom TALENTU..heh..katastrofa..
Andreas Görlitz - i ovaj je tu negdje..
Breno..samo pogledaj dvije utakmice od prosle sezone s Barcelonom,sve ce ti bit jasno..
Holger Badstuber.. mlad igrac,bice dobar..
Franck Ribéry ..musliman,mora igrati dobro,ha ja

Danijel Pranjić.. najgori bek u historiji Bayerna..
Hamit Altıntop..prosjecan igrac..
Andreas Ottl.. ja ne znam sta ce mu ovaj covjek,a na klupi mu Timoščuk..jbg Njemac,pa zato..
Mark van Bommel..najprgaviji igrac danasnjice uz Gattusa..
Alexander Baumjohann..procitaj mu prezime evo ti plazma U BOJI..

Arjen Robben..dzaba ga kupili,sjajan igrac,al je poznato sve o njegovom koljenu..
Bastian Schweinsteiger..ND-nedefinisan..
Anatolij Timoščuk..dobar igrac,al ga Van Gaal ne koristi,ne znam sto..
Luca Toni- kazu da je dobar u trecoj ligi tamo u rezervama..pred njim svijetla buducnost

Ivica Olić..znanje-0 bodova,trka,zelja,pozrtvovanost-svaka cast..
Miroslav Klose..prije bio dobar,sad ga ozljede zezaju..
Thomas Müller..heh..nasljednik Gerda Müllera..dijete da 3 gola i odmah nasljednik velikana..naravno..hhehhh
Previse anonimusa u ekipi..stvarno..i ovo sto vrijedi Van Gaal ne zna slozit,vec mu moraju igrati Nijemci zbog uprave kluba..Švabe jbg..nadam se da cemo se susreti tamo u polufinalu,i onda cemo vidit ko je bolji i sve..ovo je tek pocetak sezone..sve najbolje..

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Roberto Baggio: "Juventus može do Scudetta"
Bivši nogometaš Juventusa, legendarni talijanski reprezentativac Roberto Baggio vjeruje kako će utrka za prvaka Italije ove sezone ovisiti ponajviše o Juventusu. 'Božanski repić' smatra kako je došlo vrijeme da Scudetto uzme Stara Dama, budući da su transferu ovog ljeta to omogućili.
"Juventus može osvojiti Scudetto. Bianconeri imaju jaču momčad nego prošle sezone i mislim da mogu osvojiti naslov prvaka." rekao je Baggio novinarima na proslavi stogodišnjice osnivanja Bologne.
Juventus sutra gostuje kod Palerma, nadajući se da pobjedom mogu preskočiti vodeću Sampdoriu.
Bivši nogometaš Juventusa, legendarni talijanski reprezentativac Roberto Baggio vjeruje kako će utrka za prvaka Italije ove sezone ovisiti ponajviše o Juventusu. 'Božanski repić' smatra kako je došlo vrijeme da Scudetto uzme Stara Dama, budući da su transferu ovog ljeta to omogućili.
"Juventus može osvojiti Scudetto. Bianconeri imaju jaču momčad nego prošle sezone i mislim da mogu osvojiti naslov prvaka." rekao je Baggio novinarima na proslavi stogodišnjice osnivanja Bologne.
Juventus sutra gostuje kod Palerma, nadajući se da pobjedom mogu preskočiti vodeću Sampdoriu.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cooooooolllllllljasko_juve je napisao/la:heh..taj Zebina uopste nije igrao tu noc,niti je u ikakvim planovima Ferrare..A sto se tice Poulsena,pogledaj malo gdje je igrao prije taj covjek..npr.u jednom Schalke-u u generaciji koja vas je derala..frajer je ostario,al opet igra u jednom od najboljih klubova na svijetu..omerbavarac je napisao/la:Dobar, dobar. D ane spamam o Bayernu na temi Juventusa, jer nije prikladno, a mozda se i moderatori ne slazu da to isto radim. Samo cu se nadovezati na tvoj post sto se tice Juventusa. Da nisu namijestali ne bi bili ni izbaceni.![]()
Michael Rensing - nikad nece biti golman,kad ne moze branit prije Butta koji ima 40 godna,sve ti je jasno..
Hans-Jörg Butt - dobar golman,solidan..al malo star..
Thomas Kraft - nikad cuo,a vjerujem ni ti..
Edson Braafheid- ovaj je dosao sad ja mislim iz Holandije,desni bek koji se boji ici naprijed..prosjecan..
Daniel Van Buyten- kud ces dalje kad igra za jednu Belgiju,gdje trpaju odakle stignu..
Martín Demichelis-dobar igrac,al et nije igrao..
Philipp Lahm .. najjaci igram odbrane Bavaraca..
Christian Lell -da ne pricam o ovom TALENTU..heh..katastrofa..
Andreas Görlitz - i ovaj je tu negdje..
Breno..samo pogledaj dvije utakmice od prosle sezone s Barcelonom,sve ce ti bit jasno..
Holger Badstuber.. mlad igrac,bice dobar..
Franck Ribéry ..musliman,mora igrati dobro,ha ja![]()
![]()
Danijel Pranjić.. najgori bek u historiji Bayerna..
Hamit Altıntop..prosjecan igrac..
Andreas Ottl.. ja ne znam sta ce mu ovaj covjek,a na klupi mu Timoščuk..jbg Njemac,pa zato..
Mark van Bommel..najprgaviji igrac danasnjice uz Gattusa..
Alexander Baumjohann..procitaj mu prezime evo ti plazma U BOJI..![]()
![]()
Arjen Robben..dzaba ga kupili,sjajan igrac,al je poznato sve o njegovom koljenu..
Bastian Schweinsteiger..ND-nedefinisan..
Anatolij Timoščuk..dobar igrac,al ga Van Gaal ne koristi,ne znam sto..
Luca Toni- kazu da je dobar u trecoj ligi tamo u rezervama..pred njim svijetla buducnost![]()
![]()
Ivica Olić..znanje-0 bodova,trka,zelja,pozrtvovanost-svaka cast..
Miroslav Klose..prije bio dobar,sad ga ozljede zezaju..
Thomas Müller..heh..nasljednik Gerda Müllera..dijete da 3 gola i odmah nasljednik velikana..naravno..hhehhh
Previse anonimusa u ekipi..stvarno..i ovo sto vrijedi Van Gaal ne zna slozit,vec mu moraju igrati Nijemci zbog uprave kluba..Švabe jbg..nadam se da cemo se susreti tamo u polufinalu,i onda cemo vidit ko je bolji i sve..ovo je tek pocetak sezone..sve najbolje..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
heh..svaka vam cast za x protiv Koelna..jbg jaka ekipa,budite zadovoljni..hhhehhhhhh..toliko od mene u ovom postu

- Omerbavarac
- Kontakt:
Fulao si temu.jasko_juve je napisao/la:heh..svaka vam cast za x protiv Koelna..jbg jaka ekipa,budite zadovoljni..hhhehhhhhh..toliko od mene u ovom postu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- rob do bagro
- Kontakt:
prvo ti pogledaj svoj juventus kako je igro...pa onda nase komentarisi,na temi FC Bayernjasko_juve je napisao/la:heh..svaka vam cast za x protiv Koelna..jbg jaka ekipa,budite zadovoljni..hhhehhhhhh..toliko od mene u ovom postu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
nisam ja nista fulao...ovdje citavo vrijeme citiram tebe i nikog drugog..a izvini koji ste u prvenstvu?? pazite,sljedece kolo idete Freiburgu..makar x..ko kuca... buhahhahhahhhahhahhhh

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako pazljivo citas postove vidio si i sam da sam napisao da ne zelim spamati na ovoj temi o Bayernu. Brate za ovo se dobija ban.jasko_juve je napisao/la:nisam ja nista fulao...ovdje citavo vrijeme citiram tebe i nikog drugog..a izvini koji ste u prvenstvu?? pazite,sljedece kolo idete Freiburgu..makar x..ko kuca... buhahhahhahhhahhahhhh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Nije igro,vec igrao..I da ti kazem da je Juventus drugi u prvenstvu i da nema poraza ove godine..Navijate za najgoru mogucu ekipu na svijetu..Pogledaj vasu postavu i igrace...Mene bi bilo stid..A pogotovo trener,nije sposoban da trenira ni klub u nasoj ligi..Al et,demokratski je imati stav i svoje misljenje,a ja sam svoje iznio i ne pada mi na pamet da vise pisem o Bayernu..Samo naprijed Bayern...Bice bolje,tjesite serob do bagro je napisao/la:prvo ti pogledaj svoj juventus kako je igro...pa onda nase komentarisi,na temi FC Bayernjasko_juve je napisao/la:heh..svaka vam cast za x protiv Koelna..jbg jaka ekipa,budite zadovoljni..hhhehhhhhh..toliko od mene u ovom postu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Omerbavarac
- Kontakt:
Jasko, moze jedno pitanje??? Iskreno mi odgovori. Koliko imas godina??
- rob do bagro
- Kontakt:
da ti prvo kazem ovaj Bayern ima tradiciju i vise uspjeha nego ta tvoj ciganski juve...al necu vise da se svadjamo ko je bolji ko nejasko_juve je napisao/la:Nije igro,vec igrao..I da ti kazem da je Juventus drugi u prvenstvu i da nema poraza ove godine..Navijate za najgoru mogucu ekipu na svijetu..Pogledaj vasu postavu i igrace...Mene bi bilo stid..A pogotovo trener,nije sposoban da trenira ni klub u nasoj ligi..Al et,demokratski je imati stav i svoje misljenje,a ja sam svoje iznio i ne pada mi na pamet da vise pisem o Bayernu..Samo naprijed Bayern...Bice bolje,tjesite serob do bagro je napisao/la:prvo ti pogledaj svoj juventus kako je igro...pa onda nase komentarisi,na temi FC Bayernjasko_juve je napisao/la:heh..svaka vam cast za x protiv Koelna..jbg jaka ekipa,budite zadovoljni..hhhehhhhhh..toliko od mene u ovom postu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- L'Avvocato
- Kontakt:
ahahaha robe moj jesi smiješan 

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- rob do bagro
- Kontakt:
sto brateL'Avvocato je napisao/la:ahahaha robe moj jesi smiješan

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa kralju jel to moramo uporedit uspjehe i tradiciju da bi dokazivali koji je klub veći ... ja ti mogu navesti sve uspjehe Juventusa , zbrojati i crno na bijelo dokazati da imaju više oficijalnih titula od Bayerna, ako je potrebnorob do bagro je napisao/la:sto brateL'Avvocato je napisao/la:ahahaha robe moj jesi smiješan

Mislim, da ne bude zabune , Bayern je jedan od najuspješnijih klubova sigurno i stvarno klub sa masivnom tradicijom ali reći da je Juve ciganski klub i da pri tome ima manju tradiciju od njih je čisti apsurd.
nadam se ipak, da si se samo zezao

★★★
-
- Kontakt:
Inter večeras sretno pobijedi, sutra moramo tražiti 3 boda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.