Salihovic ide u Bayern aBd,na ljeto...ili u neki drugi veliki klub,covjek je igracina,uz Dzeku nas najbolji igrac!Hare_BvB je napisao/la:Salihović i Ibišević na klupi.![]()
Dabogda izgubili 5-0.![]()
Vrijeme je da ovi momci bježe iz ovog kretenskog kluba.
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
toliko mi je drago sho ih je fribourg uzeo da je to za nepovjerovat...cuj salihovica drzat na klupi a ja retarda boza sacuvaj
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eto obilo mu se od glavu. Ocigledno je da forsira mladje igrace tipa Sigurdson ili Vukcevic, valjda zeli da ih proda sto skuplje.gruezi je napisao/la:toliko mi je drago sho ih je fribourg uzeo da je to za nepovjerovat...cuj salihovica drzat na klupi a ja retarda boza sacuvaj
Nadam se da Sejo nece produzavati ugovor, a isti vazi do kraja 2013 godine i da ce se skrasiti u nekom drugom klubu koji ce mu pruziti vise postovanja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sejo je extra igrač vidjelo se sinoć koliko nam je falio prethodne tri kvalifikacione utakmice....
u 40 minuti dobiaj zuti karton... igra od pocetka..
on ako hoce da bude vrhunski igrac mora popravit startove cesto kasni i dobija zute kartone...ubrzat u sprintu na 15 metara jedno 2 koraka i to je to ,sve ostalo je kako treba...mislim da bi felix magath od njeg napravio igracinu
E ebiga da mu je sad,da ima i to.Sad bi vec makar u Chelseu imao radni staz dvije tri godine.gruezi je napisao/la:on ako hoce da bude vrhunski igrac mora popravit startove cesto kasni i dobija zute kartone...ubrzat u sprintu na 15 metara jedno 2 koraka i to je to ,sve ostalo je kako treba...mislim da bi felix magath od njeg napravio igracinu
Sejica to karika kako zna i umije.I ocito je kad ovaj igra igra i ekipa.U stvari on bi u svakoj ekipi nasao mjesta,gotovo sam ubjedjen.Jako,jako zahvalan igrac.I tu je khaj phice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bravo sejooooooooooooooo!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Prizeman centaršut sa desne strane, mislim da je bio Beck, Sejo je sa penala lagano plasirao u mrežu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- spielführer_21
- Kontakt:
Ima li ko link za ovu tekmu? A da nije athde..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
to sejo desnom nogom pogodio

Dobar gol iz igre i to desna nogica.Beck ga nasao u bocu.
Sjajna igra Hoffe i sa deset igraca u drugom poluvremenu.
Vedo zamjenjen zbog taktickih hepekova,jer je Vorsah dobio crveni.A Salihovic je odigrao odlicnu utakmicu.i nesto pred kraj zamjenjen.
Sjajna igra Hoffe i sa deset igraca u drugom poluvremenu.
Vedo zamjenjen zbog taktickih hepekova,jer je Vorsah dobio crveni.A Salihovic je odigrao odlicnu utakmicu.i nesto pred kraj zamjenjen.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bravo Sejo! jedva cekam da napokon zaigra za reprezentaciju u kvalifikacijama!
Sejo je stvarno jako dobar igrač, rijetko oscilira u igri. Jedino šteta što opet dobi žuti karton danas i opet zbog prigovora, mada je na njemu definitivno bio faul. Ne znam da li će uskoro opet morati pauzirati jer je, čini mi se, i nedavno dobio žuti... A sudije u BL su danas inače imale dosta propusta, sudeći po ovim reportažama što pogledah na nekom njemačkom kanalu.
Definitions belong to the definers, not the defined
Sejo dobio žestok udarac, mislim da ga je udario onaj drvosječa Kahlenberg.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja sudije i govana.Hajde dati igracu zuti zbog zadrzavanja vremena ali dati zuti zbog prebrzog izvodjenja slobodnog.
Taman zbog budalasa sejo nece moci igrati prvi mec na proljece,peti zuti.
Inace ubi Vukove iz prekida.
Inace ubi Vukove iz prekida.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sejo opet veceras asistencija.U cetiri pet tekmi zaredom ili je asistencija ili gol.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
sejo treba igrat u jacem klubu 
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14