Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

Brnjoo
Kontakt:

Re: Hajduk-Torcida

Post Postao/la Brnjoo » 29 jul 2010, 20:49

Jel mozda neko primjetio da je Ljubicic, nakon sto je dobio onaj udarac u glavu i kad je izasao, sjeo na klupu i poceo plakati :?

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 29 jul 2010, 20:53

Hebo im pas mater, da im hebo, što me nanerviraše.. da im je.bo :evil: :twisted: :twisted:
pa kakva je ono obrana??! pa to se pliva sve u 16. Kad god ovi dođu na 20 metara, to je već pola gola. Majmuni jedni majmunski. Jao obrane, je.bote život.. :( :(
Poslije prvih 5minuta, bolji smo, al šta ćeš kad su debili u obrani :twisted: Ibro imao super šansu, pa Anas za malo, mamicu mu njegovu, pa Ljubičić super pucao, golman skinuo, pa slobodnjak...
ali obrana. je.be vam sve po spisku, ne igra se vaterpolo da plivate tako.. niste za prvu postavu Žminja.

fakat sam ljut jer ovaj Dinama nije ništa posebno, al šta ćeš kad su konjine u obrani

:twisted: :( :(

ajde bar gol u nastavku da damo...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2010, 21:04

A jedva docekali da se Pandze rijese.Kad ljudi imaju igraca iz odbrane za izvoz. :lol: :twisted:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 29 jul 2010, 21:09

Kako ću ja navijat za Hajduk kad igra protiv Dinama?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 29 jul 2010, 22:00

Odlican rezultat, zasto kazem odlican? Zato jer tko nam igra u obrani ovo je odlicno... Buljat, Maloča, Vejic i jos kad tome dodamo Rezica to je super... Buljat i Maloča nema te situacije koju oni ne mogu zakomplicirati. Vejic je danas igrao nekog libera, bgmi ja to nisam vidio ako netko je nek se javi. Rezic ciji je ono rođak majku mu jeeebem ciji je da je. Momak ako znas da ne znas i da ne mozes zasto se i dalje bavis nogometom, okani se to ti je moj prijedlog. Ne moze momak igrati ni za Solin a kamoli za Hajduk koji hoce nesto vise i u Europi i HR prvenstvu. Dalje u veznoj liniji kapetan Andric. Ovo danas nije bio A od Andrića, prespor, pretrom, nikakva kontakta nicega i nista. Ali nisu oni toliko krivi, kriv je najveci Špaco. Citave pripreme i sve igrace priprema za formaciju 4-2-3-1 i onda dođe utakmica i stavi formaciju 1-4-5, ali ne sa 5 napadaca ovo su vezni. Znaci bez napadaca sa nekim liberom :roll: . Kriva je i uprava sto omogućava Režiću da se i dalje bavi nogometom, a kamoli sto igra za prvih 11. Kriva je i zato sto nisu doveli nijednog igrača. Nisu krivi nego su glupi sto misle da se s ovim sastavom moze nesto vise uraditi u Europi. Daj Bože da je ovo samo jedna utakmica i da ce me biti stid sve ovo sto sam napisao nakon uzvrata ali teeško...

P.S. Zaboravih napisati Brkljača mora imati vecu minutazu, i ako dovode Vranjesa a njega tjeraju u Sibir u pm negdje nisu normalni.
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 29 jul 2010, 22:40

Prijedlog Špaci za uzvrat, nema veze sto je 3:1 za njih... ali ovaj sastav izvedi...

Subašić, Režić, M.Buljat, Vejić, Jonjić, Maloča, Buljat, Strinić, Jozinović, Andrić i Ibričić...
Znači formacija 8-1-1... **** te nogomet i taktika... :evil: :evil:
19 - ђ - 11

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 29 jul 2010, 22:55

A ne znam šta bih više pametno napisao. Ti si Barney sve dobro rekao.
Ne znam kad sam zadnji put bio ljut na Hajduka, ali sad jesam :twisted: nisam uopće tužan, već samo ljut i gnjevan.
Ovaj Dinamo nije ama baš ništa posebno. Ali mi, onakva obrana, onakav propuh, srljanje, slabo izbijanje. Pa je.bote, kad ti lopta dođe na 5metara, zvizneš je na tribinu da je više ne vidis, a ne ko pizda turneš mu u noge.

ne znam, fakat više ne znam.
Svake godine novi Hajduk, najavljivanje još boljeg i iskusnijeg tima, a ono klinac. Još kad kažu iz kluba, europa nas ove godine ne zanima. Pa koji će ti ku.rac samo prvenstvo?! je.beš prvenstvo...
Al, ajd, bolje 3:1, nego 2:0. Može se ovo stići, samo treba malo čudo da ne primimo gol u Splitu.

Ma kako god bilo, jest da me ovo sje.balo: I kad gube i kad tuku uvijek vjeran svom Hajduku...
:( :(

p.s. neće me biti jedno 10-12 dana buduci da idem u BiH, a i na tekmu u četvrtak... do skorog viđenja..
laku noć
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 29 jul 2010, 23:40

dubrava je napisao/la:A ne znam šta bih više pametno napisao. Ti si Barney sve dobro rekao.
Ne znam kad sam zadnji put bio ljut na Hajduka, ali sad jesam :twisted: nisam uopće tužan, već samo ljut i gnjevan.
Ovaj Dinamo nije ama baš ništa posebno. Ali mi, onakva obrana, onakav propuh, srljanje, slabo izbijanje. Pa je.bote, kad ti lopta dođe na 5metara, zvizneš je na tribinu da je više ne vidis, a ne ko pizda turneš mu u noge.

ne znam, fakat više ne znam.
Svake godine novi Hajduk, najavljivanje još boljeg i iskusnijeg tima, a ono klinac. Još kad kažu iz kluba, europa nas ove godine ne zanima. Pa koji će ti ku.rac samo prvenstvo?! je.beš prvenstvo...
Al, ajd, bolje 3:1, nego 2:0. Može se ovo stići, samo treba malo čudo da ne primimo gol u Splitu.

Ma kako god bilo, jest da me ovo sje.balo: I kad gube i kad tuku uvijek vjeran svom Hajduku...
:( :(

p.s. neće me biti jedno 10-12 dana buduci da idem u BiH, a i na tekmu u četvrtak... do skorog viđenja..
laku noć
hahaha upravo to :mrgreen: :mrgreen:
19 - ђ - 11

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jul 2010, 00:02

@Dubrava kako si opisao igru Hajduka stcem utisak da si gledao nasu tekmu. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 30 jul 2010, 00:30

Ma kakav novi Hajduk sa starim igracima heh, jesam se nadao ali sam znao da ce izgubiti. Jbg, necemo ovako u Evropu
100% sportski i krajnje opušten potpis

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 30 jul 2010, 11:43

RiNo je napisao/la:Ma kakav novi Hajduk sa starim igracima heh, jesam se nadao ali sam znao da ce izgubiti. Jbg, necemo ovako u Evropu
Bojim se da sa ovakom obranom ne mozemo ni u HNL a kamoli u Europu...
19 - ђ - 11

steve-o
Kontakt:

Re: Hajduk

Post Postao/la steve-o » 01 avg 2010, 21:53

izgleda opet vam spasava bod(ove) ibro ;)

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 01 avg 2010, 21:56

steve-o je napisao/la:izgleda opet vam spasava bod(ove) ibro ;)
Čovjek zadužen za to ;) ;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 avg 2010, 23:55

Kad im ode i Dobrovoljac ce mu po usima klepe paliti. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 01 avg 2010, 23:59

harishp je napisao/la:Kad im ode i Dobrovoljac ce mu po usima klepe paliti. :lol:
nevjerujem da ce mu dati torcida da ide, hajducko srce je ipak on ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 avg 2010, 00:02

steve-o je napisao/la:
harishp je napisao/la:Kad im ode i Dobrovoljac ce mu po usima klepe paliti. :lol:
Ma kokuzi,zafalilo im para. :mrgreen:
P.S Bio je i Hrgan 'A-jducka hercika pa im suknu do balcaka.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 avg 2010, 00:03

Ako ispadnu u četvrtak Ibro ode
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 02 avg 2010, 00:08

harishp je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
Ma kokuzi,zafalilo im para. :mrgreen:
P.S Bio je i Hrgan 'A-jducka hercika pa im suknu do balcaka.
ma ibra je poseban, nebih on sigurno nikad otisao u dinamo ko' seljak hrgovic :P

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 avg 2010, 00:09

A Dinamu ,puna saka brade. :mrgreen:
Hrgan cudna sorta ,ko da je iz Citluka a ne iz Sinja..... vazda korist vidi. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 02 avg 2010, 00:13

harishp je napisao/la:A Dinamu ,puna saka brade. :mrgreen:
Hrgan cudna sorta ,ko da je iz Citluka a ne iz Sinja..... vazda korist vidi. :mrgreen:
cini mi se da maminjo nemoze ibru organski nesto... samo da mi je znati sto ;)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.