Moto GP
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: Moto GP
Dominacija Hernandeza 
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Joj budale.AnkleBreaker je napisao/la:Dominacija Hernandeza
Ma da mislim sada nas očekuje ludnica. Kiša roka i iz zemlje i iz neba.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
E jbg ne prekidajte je 
12 krugova sprint ako se uslovi poprave
Manijak opet rutinski
Manijak opet rutinski
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
Kakvo sranje od pravila, cuj hajmo opet svi na start a razlika po 20 sec.
Taman covjek nesto prati zanimljivo, i opet ti useru. Ode sezona sad u pm...
Taman covjek nesto prati zanimljivo, i opet ti useru. Ode sezona sad u pm...
Mi smo Željini, Željo je naš!
Tri prvoplasirana kod prekida odustala ccc yebavali se toliko i na kraju popusise 
Pa kakva utrka sta je ovo bilo
Zao mi Dovija, Hernandeza i Rosija al jbg tako je kako je.
Na kraju Miller dobi. Ne mozes vjerovat.
Opet cu reci najbolji sport na svijetu.
Zao mi Dovija, Hernandeza i Rosija al jbg tako je kako je.
Na kraju Miller dobi. Ne mozes vjerovat.
Opet cu reci najbolji sport na svijetu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- akisarajevo92
- Kontakt:
koliko Rossi mora biti psihicki jak da svaki put izadje jaci iz ovakvih stvari ..
Borio se za pobjedu, dok je npr Marc samo vozio i cekao svoju priliku da uzme bod vise
Borio se za pobjedu, dok je npr Marc samo vozio i cekao svoju priliku da uzme bod vise
Don't believe the hype.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Sta tek reci za Lorenca,koji je prelos tokom citavog vikenda jos ce pobjeci rossijuakisarajevo92 je napisao/la:koliko Rossi mora biti psihicki jak da svaki put izadje jaci iz ovakvih stvari ..
Kad je meni ovoliko krivo mogu misliti kako je Rossiju,ovo stvarno moze psihicki slomiti svakoga,sada je prica o sampionatu zavrsena za doktora,a vozi mnogo bolje nego prosle sezone
Meh, ode sampionat u qrac , Marc skoro trku prednosti u odnosu na Lorenza koji je u daleko losijoj formi ove sezone, Vale do kraja moze samo da vozi za svoju dusu i sto vise pobjeda bez nekog pritiska
Jackass
Lorenzo standardno ocajan po kisi, sam je rekao da se plasi voziti po istoj
@aki pa normalno da ce Marc ziheraski voziti, na Lorenzu i Rossiju je da smanjuju zaostatak
Nije ovo vise onaj divlji Marc koji ide na pobjedu bez obzira na okolnosti, prosla sezona mu je bila dobra skola
Jackass
@aki pa normalno da ce Marc ziheraski voziti, na Lorenzu i Rossiju je da smanjuju zaostatak
Nije ovo vise onaj divlji Marc koji ide na pobjedu bez obzira na okolnosti, prosla sezona mu je bila dobra skola
- SuperPippo
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem sta se desilo citavu trku dominantan i taman kad je preuzeo vodstvo ovo mu se desi sad je u zaostatku skoro dvije trke za Markezom. Prvila sranje jebote ljudi zaostajali preko 15 sekundi i novi pocetak trke **** to. Markez cijelu trku nije nikoga obisao i zavrsi drugi lorenco katastrofa pa taj nije zasluzuo pobjedu ove godine a kamoli da uzme titulu. Koliko samo Rosi neka srece nakon Mugela da se ovo desi pa bio bi prvi u generalnom i to ubjedljivo.miki_92 je napisao/la:Meh, ode sampionat u qrac , Marc skoro trku prednosti u odnosu na Lorenza koji je u daleko losijoj formi ove sezone, Vale do kraja moze samo da vozi za svoju dusu i sto vise pobjeda bez nekog pritiska
Jackass
ne znam sta da kazem, i jeste glupo s njegove strane sto je bio agresivan u ovim uslovima , mozda najgoru trku je odabrao za to kad uzmes u obzir da je tek polovina sezoneRossi : “It is my fault, I've been a dumbass”
ali kad imas taj zaostatak koji te stalno tjera da ides do max i osjecas se dobro citav vikend tesko je ne probati uzeti pobjedu i sto vise smanjiti zaostatak
u prethodne 3 sezone Rossi samo 2 utrke nije zavrsio(Mugello 2013 i Aragon 2014), ove godine vec 3 

- SuperPippo
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:u prethodne 3 sezone Rossi samo 2 utrke nije zavrsio(Mugello 2013 i Aragon 2014), ove godine vec 3
Ne znam vise sta da kazem toliko sam iznerviran od utrke da to nije normalno a cak mislim da su bile vece sanse da ove godine osvoji titulu nego prosle kad uzmes u obzir da je u Mugelu bio ispred Markeza i sad u Holandiji znaci imao bi nekih 10tak bodova zaostatka sto je bukvalno jedna utrka. Ovako sam sebi skocio na stomak.
u Argentini je imao jako dobar pace prije one obavezne zamjene motora zbog guma, ne kazem da bi pobjedio Marqueza ali bilo bi mnogo vise borbe do kraja, ovako je Marquez odmaglio poslije zamjene na drugom motoruSuperPippo je napisao/la:
Ne znam vise sta da kazem toliko sam iznerviran od utrke da to nije normalno a cak mislim da su bile vece sanse da ove godine osvoji titulu nego prosle kad uzmes u obzir da je u Mugelu bio ispred Markeza i sad u Holandiji znaci imao bi nekih 10tak bodova zaostatka sto je bukvalno jedna utrka. Ovako sam sebi skocio na stomak.
onda COTA i izlijetanje, pa Italija i problem s motorom i sad Assen...
dosta pehova u sezoni kad je najbrzi vozac na gridu uz Marqueza i ubjedljivo najbolje cuva ove Michelinove gume jer je on od svih vozaca najvise i vozio na njima u proslosti
jedina neka pozitivna stvar je sto je Yamaha i dalje bolja masina od Honde po suhom, cak Honda nema vise prednosti ni na "svojim" stazama ali 42 boda je previse, Lorenzo i ima neke sanse ako digne formu i skonta kako da koristi Michelin tokom trke
Mick Doohan je posljedni covjek koji je uzeo titulu u kraljevskoj klasi sa 3 DNF utrke 1998. , ali konkurencija je bila znatno slabija

- SuperPippo
- Kontakt:
Trenutno je najbrzi i najbolji na gridu to se vidjelo iz utrke u utrku ali ove sezone bas nema srece. Ma po meni Lorenco ove godine ne moze nista uraditi vidio si u posljednjih par utrka nista nije mogao pogotovo u Asenu gdje nije obisao nikog cak mislim da ce Pedrosa ispred njega zavrsiti u ukupnom poretku na kraju sezone. Dobro si to rekao za Dohana on je imao bukvalno smjesnu konkurenciju u odnosu na ovo danas ali jedno odustajanje Markeza moze sve vratiti na pocetak jer da zavrsi dvije trke ispred njega imace skoro isto bodova ma da i sam mislim da je puno 42 boda.miki_92 je napisao/la:u Argentini je imao jako dobar pace prije one obavezne zamjene motora zbog guma, ne kazem da bi pobjedio Marqueza ali bilo bi mnogo vise borbe do kraja, ovako je Marquez odmaglio poslije zamjene na drugom motoruSuperPippo je napisao/la:
onda COTA i izlijetanje, pa Italija i problem s motorom i sad Assen...
dosta pehova u sezoni kad je najbrzi vozac na gridu uz Marqueza i ubjedljivo najbolje cuva ove Michelinove gume jer je on od svih vozaca najvise i vozio na njima u proslosti
jedina neka pozitivna stvar je sto je Yamaha i dalje bolja masina od Honde po suhom, cak Honda nema vise prednosti ni na "svojim" stazama ali 42 boda je previse, Lorenzo i ima neke sanse ako digne formu i skonta kako da koristi Michelin tokom trke
Mick Doohan je posljedni covjek koji je uzeo titulu u kraljevskoj klasi sa 3 DNF utrke 1998. , ali konkurencija je bila znatno slabija
Marquez samara konkurenciju sa vidno slabijim motorom.
Cim Honda malo proradi, a svi znamo da ce jako brzo sustici Yamahu kao i prosle godine, samaranje ce se nastaviti.
Nevjerovatno kako je momak sazrio, pravi sampion.
Lorenco ocito osjeca poslijedice prelaska u Ducati.
Ili je motivacija u pitanju, ili ga jednostavno sabotiraju u Yamahi. Nemoguce da bude 19, 20 na gridu.
Cim Honda malo proradi, a svi znamo da ce jako brzo sustici Yamahu kao i prosle godine, samaranje ce se nastaviti.
Ili je motivacija u pitanju, ili ga jednostavno sabotiraju u Yamahi. Nemoguce da bude 19, 20 na gridu.
- SuperPippo
- Kontakt:
Šamara konkurenciju kad Rossi odustane od Teksasa je u sjeni Rosija u direktnom okršaju nije ništa uspio postići ali puno je zreliji i kao što kažeš sazrio je kao pravi šampion i to se vidi polako i još će se vidjeti kako sezona odmiće. Lorenco se neće ni vidjeti do kraja sezone ne mislim da ga sabotiraju nego ima problema sa psihom vjerovatno.Evander je napisao/la:Marquez samara konkurenciju sa vidno slabijim motorom.
e moj Pippo s kim ti diskutujes 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.