OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: OKK Sloboda Tuzla
Pekovicu tvoje misljenje nas toliko zanima da nam samo prodje pored jaja
-
- Kontakt:
Ja sam prosto morao da prokomentarisem jer je smijesno to sto pisete da mozete u play-off, da uskoro idete u ABA ligu da ovo da ono. Ja sam samo pokusao realno da ocijenim ekipu Slobode nista vise, i nemam nikakvu namjeru da provociram. Evo necu vise komentarisati OKK Slobodu da vam ne idem na zivce 

Naš cilj na početku ove sezone je bio opstanak u ligi, cilj je isti i sada.
Koji dio ove rečenice nije jasan pa se konstantno pišu jedni te isti komentari? ABA Liga kroz nekoliko godina - DA, ABA Liga ove ili slijedece sezone - NEMOGUĆE.
Koji dio ove rečenice nije jasan pa se konstantno pišu jedni te isti komentari? ABA Liga kroz nekoliko godina - DA, ABA Liga ove ili slijedece sezone - NEMOGUĆE.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- SaltCityAttack
- Kontakt:
@NikolaPekovic
Druze kakva ABA liga pa normalno da si daleko od toga..vazno je da su se temelji postavili .mi smo sad bez dugova I imamo publiku kao I sto ce se privuci I sponzori..pocet cemo polahko dolaziti I pokusavat cemo praviti ekipu za nesto vise..nekad je Ditu nosila publika imali su lovu zato zbog toga jer su imali publiku...uglavnom trebat ce vremena za ABA ligu a daj sad da igramo sa Bosnom Igokeom I Sirokim..ne znam sta sr desilo sa Borcem jesul se oni ugasili?
Druze kakva ABA liga pa normalno da si daleko od toga..vazno je da su se temelji postavili .mi smo sad bez dugova I imamo publiku kao I sto ce se privuci I sponzori..pocet cemo polahko dolaziti I pokusavat cemo praviti ekipu za nesto vise..nekad je Ditu nosila publika imali su lovu zato zbog toga jer su imali publiku...uglavnom trebat ce vremena za ABA ligu a daj sad da igramo sa Bosnom Igokeom I Sirokim..ne znam sta sr desilo sa Borcem jesul se oni ugasili?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Poraz u Bijeljini, steta, jednostavno nismo imali raspolozenog pojedinca koji bi povukao ekipu, Cook je jednom pokusao i vratio nas ali za pobjedu je trebalo daleko vise.
Uz ovo bih pridodao i katastrofalno sudjenje, i pored lose igre sudije su nam uzele sve lopte dok se utakmica lomila, onaj jadnik sto sudi Aba ligu ne smije da predje na Damirovu stranu da mu ne yebe majku.
Balije, kolji je vjerovatno standardni folklor koji ne izumire tako da se ne treba previse ni osvrtat.
Jedini smisleni play ove ekipe je Jaha uz Aleksa(kojeg nije bilo
) pa u kakvom god stanju bio, kad udje i koliko moze, igra i lici na nesto, a ovi ostali uspjeh je prevodjenje lopte a onda yebat ga nek se neko drugi snalazi.
Isto i onaj Hujdur, izgleda malo na pocetku na nalet odigrao a ostalo ko pichkica, pa jbt sve predispozicije ima a on ko tetkica kakva.
Centar koji ce drzat reket je ovoj ekipi najpotrebniji, narocito na strani, kuci i ide uz publiku i sve, ali na strani ti treba mrcina koja ce se "potuci".
Uz ovo bih pridodao i katastrofalno sudjenje, i pored lose igre sudije su nam uzele sve lopte dok se utakmica lomila, onaj jadnik sto sudi Aba ligu ne smije da predje na Damirovu stranu da mu ne yebe majku.
Balije, kolji je vjerovatno standardni folklor koji ne izumire tako da se ne treba previse ni osvrtat.
Jedini smisleni play ove ekipe je Jaha uz Aleksa(kojeg nije bilo

Isto i onaj Hujdur, izgleda malo na pocetku na nalet odigrao a ostalo ko pichkica, pa jbt sve predispozicije ima a on ko tetkica kakva.
Centar koji ce drzat reket je ovoj ekipi najpotrebniji, narocito na strani, kuci i ide uz publiku i sve, ali na strani ti treba mrcina koja ce se "potuci".
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Ide kombi kruzi gradom kad odjednom iz megafone se zacuje "ratatata" skinuo bevba Edina Avdica sa europskog prvenstva
ljudi ih pune na strani gdje stignu,a vamo neko bi pomislio da razvaljuju hahaha jos uzeli pjesmu sto se pustala po Mejdanu kada je igrala prava Sloboda,a ne ova novokomponovana.. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cestitam gradu na jedinstvu u vecerasnjoj utakmici, atmosfera super. Imamo zelju, nemamo kvalitet jbg. Svaka cast svima koji su bili na utakmici.
Nastavljamo ovako i naredne sezone abd. Zivjela Tuzla i Sloboda.
PS. Crnci nas ubili

PS. Crnci nas ubili

- SheldonCooper
- Kontakt:
Odkako napraviše faul i skinuše trakicu s glave onom ćelavom čovjek poludi i ubaci sve živo. Šteta što smo izgubili, kosica nas je sjebo. Kako lik sjeba tri napada zaredom, nevjerovatno.tuzlak1987 je napisao/la:Cestitam gradu na jedinstvu u vecerasnjoj utakmici, atmosfera super. Imamo zelju, nemamo kvalitet jbg. Svaka cast svima koji su bili na utakmici.
PS. Crnci nas ubili![]()
Atmosfera odlična, još kad je Ćiro ušao sve je explodiralo

I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- tuzlak1987
- Kontakt:

Pa lik je Lebron James

Ali kad su poceli ljudi da se smiju kako je ocelavio

Rule napravi scenu, onaj jamajcanin veliki da je ostao mi bi nadrljali opasno

Pobjeda je bolja od orgazma!
ovaj lik igra za Capljinu
MONSTER DUNK
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- tuzlak1987
- Kontakt:
samo me zanima jel ovi igraju o ovom sastavu od početka sezone jer imaju par igraća koji igraju čitavu utakmicu. kao npr ona dva mala crnca, ovaj zvijer Alexander sto je na nasu sreću istjeran rano iz igre i onaj Milutinović...jer ovako igraju bas opasno i jaki su pa kontam da im nisu ovi igraći sada došli...Kod nas najgori ener, ostali bili manje losiji od njega
a onaj crnac nam ubaci 39 poena npr, Alexander onaj monster dunk opet imao, zakuca je ko lud

- SheldonCooper
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:samo me zanima jel ovi igraju o ovom sastavu od početka sezone jer imaju par igraća koji igraju čitavu utakmicu. kao npr ona dva mala crnca, ovaj zvijer Alexander sto je na nasu sreću istjeran rano iz igre i onaj Milutinović...jer ovako igraju bas opasno i jaki su pa kontam da im nisu ovi igraći sada došli...Kod nas najgori ener, ostali bili manje losiji od njegaa onaj crnac nam ubaci 39 poena npr, Alexander onaj monster dunk opet imao, zakuca je ko lud
Al mu je vratio Cook odma poslije sa prikucavanjem

I'm not insane, my mother had me tested!
Došlo im 5 igrača. među njima i one tri mrcine. sad će da deru sve redomtuzlak1987 je napisao/la:samo me zanima jel ovi igraju o ovom sastavu od početka sezone jer imaju par igraća koji igraju čitavu utakmicu. kao npr ona dva mala crnca, ovaj zvijer Alexander sto je na nasu sreću istjeran rano iz igre i onaj Milutinović...jer ovako igraju bas opasno i jaki su pa kontam da im nisu ovi igraći sada došli...Kod nas najgori ener, ostali bili manje losiji od njegaa onaj crnac nam ubaci 39 poena npr, Alexander onaj monster dunk opet imao, zakuca je ko lud

- nesvrstani
- Kontakt:
djulba je napisao/la:Došlo im 5 igrača. među njima i one tri mrcine. sad će da deru sve redomtuzlak1987 je napisao/la:samo me zanima jel ovi igraju o ovom sastavu od početka sezone jer imaju par igraća koji igraju čitavu utakmicu. kao npr ona dva mala crnca, ovaj zvijer Alexander sto je na nasu sreću istjeran rano iz igre i onaj Milutinović...jer ovako igraju bas opasno i jaki su pa kontam da im nisu ovi igraći sada došli...Kod nas najgori ener, ostali bili manje losiji od njegaa onaj crnac nam ubaci 39 poena npr, Alexander onaj monster dunk opet imao, zakuca je ko lud
gdje nece, pregazise onu mladost u kupu ko plitak potok

sto se tice okk, teska im je situacija, ovaj roster je limitiran i nekim igracima je ovo plafon, znaci
da se udare nogom u guzicu sto igraju pred punim mejdanom, da su neke stara vremena ovakvi nisu bili ni 20ti igrac...sada idu 2 gostucuje tekme realno 2 poraza, sami sebi zakomplikovase situaciju a imaju tezak raspored...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja lika nevjerovatnoharry_90 je napisao/la:Ide kombi kruzi gradom kad odjednom iz megafone se zacuje "ratatata" skinuo bevba Edina Avdica sa europskog prvenstvaljudi ih pune na strani gdje stignu,a vamo neko bi pomislio da razvaljuju hahaha jos uzeli pjesmu sto se pustala po Mejdanu kada je igrala prava Sloboda,a ne ova novokomponovana..

Ti imas nesto protiv Berbica ok hajde dobro zalago se da s eugasimo da se pokrenemo iznova da s epocne stvarat u buducnosti evrospka Sloboda ..barme su napravili korak koji je vratio kosarku u grad, a Berbic itekako poznaje kosarku iz an to jer je citav zivot oko toga ..
Vi se ljudi morate pomiriti sa tim da mi nismo jedini takvi ..eno KK Bosna prazna dvorana , haman im je sad Spars glavni u gradu zbog toga sto Bosna grca u dugovima..i oni ce kad tad morait napraviti korak kojeg smo i mi napravili, ali zapamti to bi opet bila ista Bosna kako god
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo izgleda da nas Mujo Tuljkovic pojacava ..fino je on pojacanje za ovu ligu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajd ja se samo nadam da nije propo ko kauc 

Odakle ti prijatelju ta informacija? Nadam se da je tacnaSaltCityAttack je napisao/la:evo izgleda da nas Mujo Tuljkovic pojacava ..fino je on pojacanje za ovu ligu

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ethel je napisao/la:Odakle ti prijatelju ta informacija? Nadam se da je tacnaSaltCityAttack je napisao/la:evo izgleda da nas Mujo Tuljkovic pojacava ..fino je on pojacanje za ovu ligu
Evo izgleda i Perisic dolazi nase dijete i reprezentativac bih..polahko samo pocet ce i ova dijeca navijat sto kobajagi bojkotuju nesto ..slozit ce ovi ekipu ubrzo koja ce pokusati parirati najboljim u drzavi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.