Ja ne znam sta vi fanovi Lakersa toliko kukate....Tesko mi je uopste razumijeti vas..Ok,trejdovi nisu prosli,otisao Odom,ali vi i dalje imate najjaci centarski tandem u ligi i sigurno top 5 igraca u Bryantu,ako ne i top 3majestic24 je napisao/la:Nesikiraj se...nece Howard doci u Lakerse. Ipak su Buss i Kupchak vezani za Lakerse. Mislim da je sposobnija uprava od KK Bosna nego od LaLakersaamerosm je napisao/la:Brook Lopez slomio nogu tako da jos jedino Lakersi ostaju u igri kada je u pitanju trade Hawarda.
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
To je ono sto ja govorim vec danima ali djaba, previse prazne price po raznoraznim stranicama i forumima i evo ti rezultata, sad odjednom nevalja uprava kojoj je dlaka falila da dovede CP3 i pri tome ostavi prostora za jos jednog strasnog igraca, uprava na celu kluba koji je tri puta zaredom bio u finalu...smijesnoNEZALAGANJE je napisao/la:Ja ne znam sta vi fanovi Lakersa toliko kukate....Tesko mi je uopste razumijeti vas..Ok,trejdovi nisu prosli,otisao Odom,ali vi i dalje imate najjaci centarski tandem u ligi i sigurno top 5 igraca u Bryantu,ako ne i top 3majestic24 je napisao/la:Nesikiraj se...nece Howard doci u Lakerse. Ipak su Buss i Kupchak vezani za Lakerse. Mislim da je sposobnija uprava od KK Bosna nego od LaLakersaamerosm je napisao/la:Brook Lopez slomio nogu tako da jos jedino Lakersi ostaju u igri kada je u pitanju trade Hawarda.![]()
Klupa jeste tanja,ali ste doveli igrace koji rade i koji su solidan back up....Pa svakom timu nesto fali,tako i vama,ali ocigledno niste navikli na to ili sta vec....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Balon Ne branim ja upravu Lakersa,to vi trebate ocijeniti,vec govorim s aspekta ekipe i konstantne price da je tim osudjen na propast i da nemate nikakve sanse... To,jednostavno,nije istina.....
Predviđaju im borbu za 8. mjesto zapada.To se može nazzasti propadanjemNEZALAGANJE je napisao/la:@Balon Ne branim ja upravu Lakersa,to vi trebate ocijeniti,vec govorim s aspekta ekipe i konstantne price da je tim osudjen na propast i da nemate nikakve sanse... To,jednostavno,nije istina.....
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma sve dok se ne odigra odredjeni broj utakmica,tim prognozama ne vjerujem.. Nema sanse da Lakersi budu tek 8. Jedino u slucaju ovih povreda,drugi nacin ne vidim..LBJ MVP je napisao/la:Predviđaju im borbu za 8. mjesto zapada.To se može nazzasti propadanjemNEZALAGANJE je napisao/la:@Balon Ne branim ja upravu Lakersa,to vi trebate ocijeniti,vec govorim s aspekta ekipe i konstantne price da je tim osudjen na propast i da nemate nikakve sanse... To,jednostavno,nije istina.....Inače vidio sam zanimljivu prognozu Miami osvaja uglavnom i Magic ne ide u PO
![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sunsi otpustili Pietrusa, za kojeg sam ja sve do prije 30 sekundi mislio da je trejdan za pick druge runde u Toronto. Whatever.
-
Thecoldfear
- Kontakt:
Pietrus u SunseDonnie Darko je napisao/la:Sunsi otpustili Pietrusa, za kojeg sam ja sve do prije 30 sekundi mislio da je trejdan za pick druge runde u Toronto. Whatever.
Mehmet Okur u Netse
lakersi potpisali jos 4 igraca i popunili igracki kadar na 15 igraca
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
izgleda da će boris diaw biti startni centar u bobcatsima,a kad je došao u nba na nba.com pisalo je da bek-krilo
- BernardBarnjak
- Kontakt:
moze igrati centra obzirom da ima 135 kg.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:izgleda da će boris diaw biti startni centar u bobcatsima,a kad je došao u nba na nba.com pisalo je da bek-krilo
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
Thecoldfear
- Kontakt:
nece on igrati centra, imaju 3 centra i zakljucani su sa 15 igraca, 3 centra DeSagana Diop, Melvin Ely i rookie Byron Mullens a tu mogu jos pomagati Biyombo i mozda Diawkakavdanakneiskustvu je napisao/la:izgleda da će boris diaw biti startni centar u bobcatsima,a kad je došao u nba na nba.com pisalo je da bek-krilo
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Thecoldfear je napisao/la:nece on igrati centra, imaju 3 centra i zakljucani su sa 15 igraca, 3 centra DeSagana Diop, Melvin Ely i rookie Byron Mullens a tu mogu jos pomagati Biyombo i mozda Diawkakavdanakneiskustvu je napisao/la:izgleda da će boris diaw biti startni centar u bobcatsima,a kad je došao u nba na nba.com pisalo je da bek-krilo
sve ok,ali niko od njih nije bio starter na centru u dvije pripremne tekme,vidićemo kako će to fercerati u sezoni
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Hocemo li se igrati predvidjanja ?
MVP = Durant
EAST :
1. MIA
2. CHI
3. NY
4. BOS
5. PHI
6. IND
7. ORL
8. ATL
--------------
9. MIL
10.DET
11.CLE
12.NJ
13.CHA
14.TOR
15.WAS
EAST finals : MIA - CHI
Stvari koje bi volio da se dese u PO : Zdravi NY protiv MIA
WEST:
1. OKL
2. DAL
3. LAC
4. MEM
5. SAS
6. POR
7. LAL
8. DEN
-------------------------
9. GS
10. NO
11. UTA
12. SAC
13. MIN
14. HOU
15. PHO
WEST finals: stvarno nemogu da predvidim , ali vjerovatno Oklahoma 99% , drugi suparnik zasad nepoznat.
WEST je stvarno opet puno jaci od EAST-a koji imaju 2,5 ekipe , tako da se nemogu zakleti da ce i SAC i MIN ove god. biti iznenadjenje .
MVP = Durant
EAST :
1. MIA
2. CHI
3. NY
4. BOS
5. PHI
6. IND
7. ORL
8. ATL
--------------
9. MIL
10.DET
11.CLE
12.NJ
13.CHA
14.TOR
15.WAS
Stvari koje bi volio da se dese u PO : Zdravi NY protiv MIA
WEST:
1. OKL
2. DAL
3. LAC
4. MEM
5. SAS
6. POR
7. LAL
8. DEN
9. GS
10. NO
11. UTA
12. SAC
13. MIN
14. HOU
15. PHO
WEST finals: stvarno nemogu da predvidim , ali vjerovatno Oklahoma 99% , drugi suparnik zasad nepoznat.
WEST je stvarno opet puno jaci od EAST-a koji imaju 2,5 ekipe , tako da se nemogu zakleti da ce i SAC i MIN ove god. biti iznenadjenje .
jesi siguran da je Mullens RookieThecoldfear je napisao/la:nece on igrati centra, imaju 3 centra i zakljucani su sa 15 igraca, 3 centra DeSagana Diop, Melvin Ely i rookie Byron Mullens a tu mogu jos pomagati Biyombo i mozda Diawkakavdanakneiskustvu je napisao/la:izgleda da će boris diaw biti startni centar u bobcatsima,a kad je došao u nba na nba.com pisalo je da bek-krilo
-
Thecoldfear
- Kontakt:
jbgdema je napisao/la:jesi siguran da je Mullens RookieThecoldfear je napisao/la:nece on igrati centra, imaju 3 centra i zakljucani su sa 15 igraca, 3 centra DeSagana Diop, Melvin Ely i rookie Byron Mullens a tu mogu jos pomagati Biyombo i mozda Diawkakavdanakneiskustvu je napisao/la:izgleda da će boris diaw biti startni centar u bobcatsima,a kad je došao u nba na nba.com pisalo je da bek-krilo
hehe mozda tebi ali daleko je on od Rookia,inace mislio sam da ce bit bolji igrac
-
Thecoldfear
- Kontakt:
ma prosjek mrtvidema je napisao/la:hehe mozda tebi ali daleko je on od Rookia,inace mislio sam da ce bit bolji igrac
MVP = Griffin
EAST :
1. CHI
2. MIA
3. NY
4. BOS
5. PHI
6. IND
7. MIL
8. ATL
--------------
9. ORL
10.CLE
11.NJ
12.CHA
13.DET
14.WAS
15.TOR
WEST:
1. LAC
2. SAS
3. OKC
4. DAL
5. POR
6. MEM
7. NO
8. LAL
9. DEN
10. PHO
11. SAC
12. MIN
13. HOU
14. UTA
15. GS
WEST finals: LAC-SAS
Finale lige LAC-CHI gdje CHI uzima
EAST :
1. CHI
2. MIA
3. NY
4. BOS
5. PHI
6. IND
7. MIL
8. ATL
--------------
9. ORL
10.CLE
11.NJ
12.CHA
13.DET
14.WAS
15.TOR
WEST:
1. LAC
2. SAS
3. OKC
4. DAL
5. POR
6. MEM
7. NO
8. LAL
9. DEN
10. PHO
11. SAC
12. MIN
13. HOU
14. UTA
15. GS
WEST finals: LAC-SAS
Finale lige LAC-CHI gdje CHI uzima
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
MVP-Jan Vesely,za ostalo ne znam.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@LBJ Ruke ti se pozlatile
Da je nama do finala,ja ne bi imao dileme da bi prosli 
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
jbgdema je napisao/la:jesi siguran da je Mullens RookieThecoldfear je napisao/la:nece on igrati centra, imaju 3 centra i zakljucani su sa 15 igraca, 3 centra DeSagana Diop, Melvin Ely i rookie Byron Mullens a tu mogu jos pomagati Biyombo i mozda Diawkakavdanakneiskustvu je napisao/la:izgleda da će boris diaw biti startni centar u bobcatsima,a kad je došao u nba na nba.com pisalo je da bek-krilo
a elya su otpustili
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.