SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Yahoo SS.BA liga - 2. sezona
ubacite i mene sljedeće sezone ako bude mjesta 
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
jose je napisao/la:Ništa od ovih nekih "osveta", prošli bolje plasirani u polufinale:
Vidimo se sljedece sezone
P.S.Cestitke
Imamo isto igrača tokom ove sedmice (za razliku od regularne sezone, kad sam te dobio na višak igrača).Tracy3McGrady je napisao/la: Slijedi Jose, dobio me u ligi tako da ce biti vrlo tesko, samo da ne bude povreda pa neka bolji pobjedi.
Što se tiče povreda, Eric Gordon mi je questionable za večeras. Ako mi se on opet povrijedi, biće veoma teško.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Samo reci za to, gdje gledas to koliko igraca imamo, jel pise negdje ili brojis, ja sam danas prebrojao (imamo po 59) ali kontam d aima negdje da pise?!jose je napisao/la:Imamo isto igrača tokom ove sedmice (za razliku od regularne sezone, kad sam te dobio na višak igrača).Tracy3McGrady je napisao/la: Slijedi Jose, dobio me u ligi tako da ce biti vrlo tesko, samo da ne bude povreda pa neka bolji pobjedi.
Što se tiče povreda, Eric Gordon mi je questionable za večeras. Ako mi se on opet povrijedi, biće veoma teško.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ma ne piše, i ja sam brojao.Tracy3McGrady je napisao/la:Samo reci za to, gdje gledas to koliko igraca imamo, jel pise negdje ili brojis, ja sam danas prebrojao (imamo po 59) ali kontam d aima negdje da pise?!jose je napisao/la:Imamo isto igrača tokom ove sedmice (za razliku od regularne sezone, kad sam te dobio na višak igrača).Tracy3McGrady je napisao/la: Slijedi Jose, dobio me u ligi tako da ce biti vrlo tesko, samo da ne bude povreda pa neka bolji pobjedi.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Za sada dobro stojim protiv Jose-a, vodim 7:2 ali ce to biti gusto do kraja.
A u durgom polufinalu je rezultat 5:4 za Demu ali ih dijeli jedna izgubljena lopta sto ce biti vrlo zanimljivo pratiti do kraja.
A u durgom polufinalu je rezultat 5:4 za Demu ali ih dijeli jedna izgubljena lopta sto ce biti vrlo zanimljivo pratiti do kraja.
i dijele nas 3 povrijedjenja igraca za mene Aldridge,Alen i Maggete da je bilo manje povreda bio bi u finalu poonavlja mi se prosla sezona kad su me isto povrede poremetile.Sad jedino da se njemu desi koja povreda a za sad su mu svi zdraviTracy3McGrady je napisao/la:Za sada dobro stojim protiv Jose-a, vodim 7:2 ali ce to biti gusto do kraja.
Ja sam morao otpustiti dva najbolja igraca, K.Love-a i E.Gordona, tako da se ne nadam pobjedi. Ali eto...
zaboravih da mi se i chandler povrijedio te opet kidd,ta miller,znaci 6 povreda u sedmici tesko ce bit izdrzat,trenutno je 4-4 ako udjem ovako u finale to ce bit veliko iznenadjenje.Da nije bilo povreda vec bi osigurao finale.Meni se svaku noc neko povrijedi hehe i to kad je najbitnije
- Kobe Bryant
- Kontakt:
odlican potezjose je napisao/la:Ja sam morao otpustiti dva najbolja igraca, K.Love-a i E.Gordona, tako da se ne nadam pobjedi. Ali eto...
T-Mac shampion , ako nista utjeha , da me je shampion izbacio
****, u tom trenutku je to bio logičan potez. Lomio se matchup, a prognoze su govorile da se ni Gordon ni Love nece vise vracati do kraja sezone. Evo za Gordona su slagali, vidjecemo za Love-a.Kobe Bryant je napisao/la:odlican potezjose je napisao/la:Ja sam morao otpustiti dva najbolja igraca, K.Love-a i E.Gordona, tako da se ne nadam pobjedi. Ali eto...![]()
![]()
![]()
T-Mac shampion , ako nista utjeha , da me je shampion izbacio
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Auuuu bit ce uzbudljivo veceras, Jose poveo 5:4 a kod mene Calderon odsutan a fali mi asista :/ ali imam 10 prema 9 igraca plus Jose ostao bez Kevin Love-a.
U drugom duelu Kosevsko Brdo vodi takodje 5:4 protiv Deme
Osim trica i skokova, sve ostalo je "u 5 deka". Istina, gotovo sigurno gubim poene, jer nemam nekog izrazitog strijelca (recimo Gordona, koji sad za tebe puni tu rubriku). Mislim da mi se piše poraz, ali eto... nadam se da ce biti dostojanstven.Tracy3McGrady je napisao/la:Auuuu bit ce uzbudljivo veceras, Jose poveo 5:4 a kod mene Calderon odsutan a fali mi asista :/ ali imam 10 prema 9 igraca plus Jose ostao bez Kevin Love-a.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Vec je dostojanstven (ako bude) jer si iznenada izgubio 2 vazna igraca ali nikad se ne zna, ja sam takodje kroz sezonu izgubio mnogo prejakih igraca ali sam imao vremena da reagujem. Ja mislim da ulazim kao favorit veceras ali asisti mi trebaju a Calderon ne igra veceras sto znaci da u asistima vjerovatno gubim.jose je napisao/la:Osim trica i skokova, sve ostalo je "u 5 deka". Istina, gotovo sigurno gubim poene, jer nemam nekog izrazitog strijelca (recimo Gordona, koji sad za tebe puni tu rubriku). Mislim da mi se piše poraz, ali eto... nadam se da ce biti dostojanstven.Tracy3McGrady je napisao/la:Auuuu bit ce uzbudljivo veceras, Jose poveo 5:4 a kod mene Calderon odsutan a fali mi asista :/ ali imam 10 prema 9 igraca plus Jose ostao bez Kevin Love-a.
Eto čestitam @T-Mac_Majka i sretno u finalu.
Ipak sam časno ispao, poraz od samo 4:5.
Ostaje žaljenje za pogrešnim potezom i izbacivanjem Gordona koji mi je sinoć presudio sa svojih 8/8 sa slobodnih bacanja (izgubio sam slobodna bacanja za 0,03). A sinoć sam (iznenada) ostao i bez još jedine preostale "zvijezde" Pierce-a, tako da su potonule sve lađe prije ponoći.
Ipak ne vadim se, svi smo mi imali problema sa povredama više-manje, jedino sad nemaš vremena za vađenje.
U borbi za 3. mjesto ne očekujem ništa, jer mi je ekipa "rasprodana", tako da se @Bullsima nema ko suprotstaviti.
Ipak sam časno ispao, poraz od samo 4:5.
Ostaje žaljenje za pogrešnim potezom i izbacivanjem Gordona koji mi je sinoć presudio sa svojih 8/8 sa slobodnih bacanja (izgubio sam slobodna bacanja za 0,03). A sinoć sam (iznenada) ostao i bez još jedine preostale "zvijezde" Pierce-a, tako da su potonule sve lađe prije ponoći.
Ipak ne vadim se, svi smo mi imali problema sa povredama više-manje, jedino sad nemaš vremena za vađenje.
U borbi za 3. mjesto ne očekujem ništa, jer mi je ekipa "rasprodana", tako da se @Bullsima nema ko suprotstaviti.
kao sto rekoh povrede ce odlucit.Meni se u jednoj sedmici desilo toliko povreda da je to bilo nemoguce nadoknadit tako brzo.
Povredise se Alen,Aldridge,Chandler,Kidd,Maggette,Miller.Eh onda mi Delembert igrao po 5 minuta nesto ga trener nije gotivio i ja ga odbacim i sinoc izgubim za 2 blokade a on sinoc imaoo 2 blokade.Jos njemu Ben Gordon sinoc donio 2 blokade i pobjedu.I njeg sam sutnuo kad jedno 10ak tekmi nije trice ubacio niti bio dvocifren.
imao je ukupno 8 vise nastupa ,s tim nastupima bi lako dobio.Steta opet zaglavi u polufinalu ko i prosle godine
sretno finalistima
Povredise se Alen,Aldridge,Chandler,Kidd,Maggette,Miller.Eh onda mi Delembert igrao po 5 minuta nesto ga trener nije gotivio i ja ga odbacim i sinoc izgubim za 2 blokade a on sinoc imaoo 2 blokade.Jos njemu Ben Gordon sinoc donio 2 blokade i pobjedu.I njeg sam sutnuo kad jedno 10ak tekmi nije trice ubacio niti bio dvocifren.
imao je ukupno 8 vise nastupa ,s tim nastupima bi lako dobio.Steta opet zaglavi u polufinalu ko i prosle godine
sretno finalistima
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Uh kakva polufinala, slobodna bacanja odlucila i na drugoj strani 2 blokade odlucile pobjednike. Stvarno mi je drago jer ipak sam kroz citavu sezonu ganjao igrace koji su na FA listi. U finalu ce biti zanimljivo u finalu, iskreno nadao sam se Kosevskom u finalu jer Dema je (bez povreda) opasniji iako ni ovaj nece biti lagan zadatak jer smo kroz sezonu bili tu negdje.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Od 12 postavljenih igraca njih 5 nije ni minute igralo, i od vodstva od 7:1 se pretvorilo u 5:4 i jos imam 3 povrjedjena igraca

Tracy3McGrady je napisao/la:Od 12 postavljenih igraca njih 5 nije ni minute igralo, i od vodstva od 7:1 se pretvorilo u 5:4 i jos imam 3 povrjedjena igraca![]()
![]()
i meni boga mi 3jica a dolje u u bencu 3jica zabili drama poena a ne igrase mi prva 3 stim da je ovo tek pocetak ima jos iduca sedmica bit ce sveka kod nas dvojice ev brojao sam igrace tu je to sve u par deka sve zavisi do raspolozenja igraca a i povreda boga mi.. ev uzeo sam i nenea nisam se nado da ce igrat sinoc i odigra stavim bradlya u benc lik ode preko 20p drama... **** ce bit u svakom slucaju sretno:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.