podsjeti me na naslove iz Bitangi i princeza: "Gladijajator", "Svršavanje vojnika Rajana" i ostala djela

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
eh to ahahahtruts je napisao/la:In Diana Jones![]()
![]()
![]()
podsjeti me na naslove iz Bitangi i princeza: "Gladijajator", "Svršavanje vojnika Rajana" i ostala djela
bagrcavi je napisao/la:ovo je legenda garant.
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Maloprije ja i jaran prolazimo pored nekih treba, kad ovaj hudnik u nesreći u tom trenutku kihnu, al haj ne bi to bilo ništa ofirno, da njemu nije patika spala kako je kihno jako.![]()
Ja oplako sviju mi, trebe legleeee hahaahaha
"Maratonci prče počasni guz"truts je napisao/la:In Diana Jones![]()
![]()
![]()
hahahahahaMarley je napisao/la:Prica mi drug kako je on kad je bio mladji stalno dosadjivo starom da mu iz videoteke iznajmi film Indiana Jones, a tad se maloljetnici nisu mogli uclanjivat jer je trebao broj licne karte i dr podaci. I tako nagovori on starog, ode stari jedan dan i uzme film sa nazivom "In Diana Jones" po nazivu se moze pretpostavit o kakvom se flmu radi. I sad krenuli oni to gledat, porodica se okupila, mati, sestra, otac... Fim iz pocetka normala, malo price, pocinju se ljubit i to je ok, kad odjednom pocinju se skidat,ajd i to moze proc ima takvih scena u flmovima, problem krenu kada se "radnja" poce odvijat. Uzme njegov stari daljinski od videa da premota taj dio, a oni na filmu rade li rade
. Ugasi njegov stari film i kaze, bolan Amele kakav ti je ovo film. A ni njemu nije bilo nista jasno, nije znao objasnit da je pogresan film jer ga ni on nije nikad gledao nego cuo od drugih da pricaju o njemu
Joj drug suosječam seBelmin6 je napisao/la:eh ovako..
Prošle godine mi tek krenuli na praksu u bolnicu, i sad mi na odjelu očnih bolesti. Tu smo morali biti 6 sati, a ubijaš se dosadom, tu ni sestre nemaju posla. I sad u mojoj grupi bila samo tri muška, dva jarana i ja. Dosadno meni i ovom jednom, i šta cemo, kako cemo, hajmo zajebat nešto ovog treceg. Nafuramo mi njega da iz prve sobe treba 4 kreveta odvuc u zadnju sobu, a iz zadnje sobe 4 kreveta dovuc u prvu sobu. Mi njemu to objasnimo, haj hoce on to sam odradit, da se dokaze prof. da mu da sto bolju ocjenu. Pita on nas a sta cu s ovim nocnim ormaricima, mi mu kazemo ma stavi ih na krevet i odvuci![]()
. I hajd izvukao je on prvi krevet s ormaricem, i s*eba se on vuci ono, vec na pola hodnika s krevetom. Kad izlazi sestra, zaprepastena sta vidi ?! Kaze ona njemu, ma sta to radis? Kad on njoj hladno, sto me tako gledas, znas sta radim, mogla si malo pomoci. Zena poludila, nas troojica istjerani s prakse, i kod direktora zavrsili, smanjili nam vladanje, al eto sve je dobro proslo. I dan danas cim odem na taj odjel, oplacem radi njega
![]()
truts je napisao/la:In Diana Jones![]()
![]()
![]()
I mom prijatelju se nesto slicno desilo , umjesto u Vodicama ljetovao u Neumu...DakaZdici je napisao/la:Jutros ja i stari krenuli iz Zavidovića za Zagreb. Pičimo mi tako, i kod skretanja za Tešanj upitam ja starog jesil ponio pasoš? On govori, sebi nisam, imam ličnu, a ti? Reko nisam ni ja. Sjeb mi pravo bio
Ostavi mene na Hifi na petlji, dodje jaran po mene i ****, nazad kuci
Cega se sjetis ? Lika i price iz bajke ?uschtipak je napisao/la: Ni'e provala al' je mnogo simpaticno.
Prica mi lik, za curicu od sestre mu. (ne znam tacno koliko godina je maloj) Poslala je mater u spajz da donese 3 paradajza. Vraca se mala, nosi cijelu kesu istom ce 'Evo ćetli'.Msm da to nikad necu zaboravit'. Vazda se nasmijem kad se sjetim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.