Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Derim

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Derim » 22 feb 2010, 22:06

Opste poznata diagnoza. U savezu je lopov do lopova,duduk do duduka,a ostalo neradnici. Poslije hvalospjeva i odbrane Cirini marifetluka Spahic pravi jos jednu gresku.Jedinu osobu u savezu sto im muti vodu,on napada.
Colakovic je grd ali od Colakovica svi su grdji.A Ciro poznat gost kod murija skoro u svim zemljama gdje je radio: Francuska,slucaj Marsej. Svica muljanje sa menadzerima oko pojedinih igraca sto ih je ne/zasluzeno pozivao u repku.
Bivsa YU....zadnji slucaj FIFA. Kod suseda poznat k'o lopov i pe.... Dragi kapitenu drzi se livade mani se media.

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 22 feb 2010, 22:09

NoName je napisao/la:Ma ko govori da je Spaha loš ili ga pljuje. Ja sam samo konstatovao da je on bubanj a da je Ušljo šipka. Nema u tome nište loše.

Nek mi neko nadje neku izjavu Spahe kojom govori o dotičnom... A Čolaka je odmah na zub čim je Ušlju nagazio. Samo se o tome radi. Možda Ušljo i nije tako loš, ne znamo mi.
samo mi nije jasno kako neko moze imati iole kakvo lose misljenje o kapitenu
covjek gine za nas
i danas mi je u glavi njegova igra protiv belgije na bilinom polju povredjen izudaran ali ipak i takav nosi ponosni grb
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 22 feb 2010, 22:09

Lara je napisao/la:
NoName je napisao/la:Laro, ufati se ti drugog sporta, fudbal je muška igra. Bil Rahimića ovako branila? ;)

Šalim se naravno.
Hahaha :mrgreen:
Paaa, saad ... moze bilo ko drugi ? Ibisevic ? Dzeko ? Miske ? :mrgreen:
Moze Pandza :mrgreen:
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 feb 2010, 22:18

Zato i jesmo tu gdje smo nigdje.Igraci koji odvaljuju muda na terenu dovoljno im je jedan pogresan korak ili slucajno kakav intervju da se to kanalizacijom polije.Ljudi koji iznesu cjele kvalifikacije na svojim ledzima opet se lagano pos...eru.Ako opet nesto progovori sto nije i ovo ili ono.Ako suti sto suti.
Kako rekoh ljudi prvo sami sa sobom rascistite.Da bi nasli tek onda drugu zrtvu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 22 feb 2010, 22:19

harishp je napisao/la:Jel to raja hoce terminatore ili fudbalere.Zajedno tesko ide.Odlucite se.
Niko od nas ne mice onom stvari ni milimetra.Ali smo brzi kad treba bljunuti po kojem.Onako reda radi i strogo iza debelih vrata.Tako da u biti nista bolji nismo od onih po kojim ''pisamo'' :evil:
Kao ti o Medunjaninu i Begovicu,naprimjer........
Razlikuje li ovdje iko raspravu od pljuvanja,ako ja kazem za Spahica da je igracina,da sam mu zahvalan za sve sto je dao za repku svih ovih godina,al da je kao kapiten u dosta situacija krivo postupio,presutio neke stvari,i dalje presucuje.JEL TO PLJUVANJE,daj bolan i harishp nemoj nam ti o pljuvanju molim te,proviri malo na temu Begovica i Medunjanina,pa ces vidjet sta je pljuvanje,sa moje strane sigurno nije :evil: :ugeek:
Rotor Volgograd...

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 22 feb 2010, 22:20

seha je napisao/la:De mi recite ko po vama valja od nasih igraca... Od onih koji su duzi period u reprezentaciji ??? Odgovor je niko.... Tako cete jednog dana pocet po Dzeki pljuvat ko sto je vecina pocela po Ibisu ... I tako ukrug
Da si ti prijatelju ziv i zdrav Dzeko je vec popljuvan prije 1-1,5 mjesec kad je izasao onaj snimak iz Zenice.
Tako da se sad krug zatvara,ako ne dodje neki novi igrac u repku nema se vise na koga pljunuti,i strucni stab je odradjen.
Raspravljalo se i o patriotizmu i o elokvenciji i o ponasanju,ko je sa kim u talu itd.
Cudne smo mi zivotinje......

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 feb 2010, 22:23

demir44 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Jel to raja hoce terminatore ili fudbalere.Zajedno tesko ide.Odlucite se.
Niko od nas ne mice onom stvari ni milimetra.Ali smo brzi kad treba bljunuti po kojem.Onako reda radi i strogo iza debelih vrata.Tako da u biti nista bolji nismo od onih po kojim ''pisamo'' :evil:
Kao ti o Medunjaninu i Begovicu,naprimjer........
Razlikuje li ovdje iko raspravu od pljuvanja,ako ja kazem za Spahica da je igracina,da sam mu zahvalan za sve sto je dao za repku svih ovih godina,al da je kao kapiten u dosta situacija krivo postupio,presutio neke stvari,i dalje presucuje.JEL TO PLJUVANJE,daj bolan i harishp nemoj nam ti o pljuvanju molim te,proviri malo na temu Begovica i Medunjana,pa ces vidjet sta je pljuvanje,sa moje strane sigurno nije :evil: :ugeek:
Ti si Demire44 totalno deziorijentisan.Ebe te mahovina haman. :lol:
Na primjeru su ti totalno izvan primjera.To jest ned'o bog nikom.
Ali ti si rodjak od Dzems Bonda imas slicne brojeve pa ces to brzo skontati.
P.S Spahic se nije natezao ko' gladan sr..at za koga ce igrati za razliku od ovih tvojih dvojice.I tu je naprimjer bez primjera.A dobro bi Kroatama pasao sad umjesto Kovaca jelde. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 23 feb 2010, 13:47

Pa normalno da se nije natezao kad ga niko drugi nije ni htjeo,samo mi....Jos jednom ponavljam,svaka cast za sve sto je uradio za repku,u nogometnom smisu,al kao kapiten je mogao i morao u nekim situacijama drugacije reagovati 8-) A ispadas smijesan,da ne kazem glup,sa tim svojim poredjenjima i satro smislom za humor :roll: Ako ces normalno diskutovati o temi,slobodno,a ako ces svaki puta pokusavati uvrijediti nekog,napraviti ga smijesnim ili nesto slicno,bolje je da nista ne kazes odnosno napises(ako ne kontas,da ti pojasnim,Ti si Demire44 totalno deziorijentisan.Ebe te mahovina haman.
Ali ti si rodjak od Dzems Bonda imas slicne brojeve pa ces to brzo skontati
) ,nema potrebe za ovim,barem ako mislis normalno disktovati...
Rotor Volgograd...

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 23 feb 2010, 14:11

demir44 je napisao/la:Pa normalno da se nije natezao kad ga niko drugi nije ni htjeo,samo mi....Jos jednom ponavljam,svaka cast za sve sto je uradio za repku,u nogometnom smisu,al kao kapiten je mogao i morao u nekim situacijama drugacije reagovati 8-) A ispadas smijesan,da ne kazem glup,sa tim svojim poredjenjima i satro smislom za humor :roll: Ako ces normalno diskutovati o temi,slobodno,a ako ces svaki puta pokusavati uvrijediti nekog,napraviti ga smijesnim ili nesto slicno,bolje je da nista ne kazes odnosno napises(ako ne kontas,da ti pojasnim,Ti si Demire44 totalno deziorijentisan.Ebe te mahovina haman.
ja hocu normalno diskutovat a de ti meni reci kad spaha nije dobro postupio? jer ja mislim od kad je on kapiten da i nije bilo nekih situacija gdje bi se trebao on postavljati u kontranegativnom smislu...sigurno je da je trebao malo vise zborit o utakmici sa iranom onoj u vrijeme bole i kodre, a sto se tice i one utakmice kodro bola i co. u vrijeme protiv azerbejdzana ni spaha se nije odazvao nijednoj od te dvije tekme al kolko me pamcenje sluzi bio je na ovoj prvoj...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2010, 14:11

Velis nije ga niko htio,to si ti bio umjesto Srebrica u HNS pa znas o cemu se radi.Kloc jelde.A ovi tvoji su lafovi sto mogu vuci za nos cak dvije repke sve dok se zakon ne promjeni. :roll: Ako tebi jesu,meni nisu niti ce biti
@Demire 44 cudan si kako rekoh.Ugnjavis pola posta o zalbama nekim i citiranjem.
P.S A sta je sa ostalim bivsim kapitenima ili buducim,sadasnjim igracima.Svi sute kao zaliveni,cak i oni ispijaju sa Usljom i co pica i idu im na noge.Jedini koji je progovorio direktno i konkretno bio je Bola ovi ostali niti su bolji niti gori od Spahica.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 23 feb 2010, 17:51

addebisi je napisao/la:
demir44 je napisao/la:Pa normalno da se nije natezao kad ga niko drugi nije ni htjeo,samo mi....Jos jednom ponavljam,svaka cast za sve sto je uradio za repku,u nogometnom smisu,al kao kapiten je mogao i morao u nekim situacijama drugacije reagovati 8-) A ispadas smijesan,da ne kazem glup,sa tim svojim poredjenjima i satro smislom za humor :roll: Ako ces normalno diskutovati o temi,slobodno,a ako ces svaki puta pokusavati uvrijediti nekog,napraviti ga smijesnim ili nesto slicno,bolje je da nista ne kazes odnosno napises(ako ne kontas,da ti pojasnim,Ti si Demire44 totalno deziorijentisan.Ebe te mahovina haman.
ja hocu normalno diskutovat a de ti meni reci kad spaha nije dobro postupio? jer ja mislim od kad je on kapiten da i nije bilo nekih situacija gdje bi se trebao on postavljati u kontranegativnom smislu...sigurno je da je trebao malo vise zborit o utakmici sa iranom onoj u vrijeme bole i kodre, a sto se tice i one utakmice kodro bola i co. u vrijeme protiv azerbejdzana ni spaha se nije odazvao nijednoj od te dvije tekme al kolko me pamcenje sluzi bio je na ovoj prvoj...
Nije ispravno postupio kad je Ciro napao Misimovica da je prodao utakmicu protiv Portugala,mogao je makar kao kapiten stati u odbrani saigraca,to je moje misljenje...
Druga situacija---Ta utakmica sa Iranom,sam si je spomenuo i zna se na sto mislim
I opet utakmica sa Iranom,ova sto se prica da je prodata,nek se kao kapiten javi i kaze sta i kako je bilo,jel bilo prodaje,i sve te detalje,odnosno istinu(iako ja ne vjerujem da je ta utakmica prodata)
Treca situacija---kad se Salihamidzic oprostio,on kao kapiten umjesto da kaze da mu je zao,da smo izgubili vaznog igraca,a on samo sto nije rekao da ga boli **** za Hasanom...Takodje je mogao i s Papcom razgovarati,kapitenski,drugarski...
Cetvrta situacija...Samo najveci levati,i oni koji ne znaju sta je fudbal,mogu povjerovati u pricu da je Spaha igrao povrijedjen...Kad god je kakva vazna utakmica,Spaha povrijedjen,hoce,nece,moze,ne moze,i na kraju svaki put,stisnut cu zube ,i bude najbolji...Pametnom dovoljno
Harishp,on je jedino za Sandzak mogao igrati u vrijeme kada je debitovao za BiH,al posto nemaju repke,pisi propalo...A Hrvati su imali tada takvih igraca na izvoz,doduse sad bi mogao i kod njih biti kapiten po kvaliteti,al tada,cisto sumnjam :roll:
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2010, 18:02

Spahic ima veze sa Sandzakom ko' ti sa Mauricijusom.Otac mu je Makedonac a mati Hercegovka. ;)
Dovoljno receno o poznavanju doticnog i sta bi bilo kad bi bilo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 23 feb 2010, 18:09

harishp je napisao/la:Spahic ima veze sa Sandzakom ko' ti sa Mauricijusom.Otac mu je Makedonac a mati Hercegovka. ;)
Dovoljno receno o poznavanju doticnog i sta bi bilo kad bi bilo.
Ajd da ti začepim usta sveznajući,

His parents were from various parts of Yugoslavia. His father Ramiz is originally from the Montenegrin part of Sandžak, and his mother Fatima is from Gacko in Bosnia and Herzegovina. They were both working in Dubrovnik, where they met and formed a family. Emir has two brothers: older Nermin and younger Alen. Younger brother Alen is also a football player.

Izvor: http://en.wikipedia.org/wiki/Emir_Spahi%C4%87;

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2010, 18:13

Wikipedia :shock: moze da pise ko hoce i sta hoce.Tako su raju ubjedili da je Edin Dzeko iz Doboja a ovaj ga ni na slici vidio nije :lol: .Sveznajuci sa wikijem i jos ''ajd'' 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 23 feb 2010, 18:23

harishp je napisao/la:Wikipedia :shock: moze da pise ko hoce i sta hoce.Tako su raju ubjedili da je Edin Dzeko iz Doboja a ovaj ga ni na slici vidio nije :lol: .Sveznajuci sa wikijem i jos ''ajd'' 8-)
A ti to osobno poznajes Spahica pa znas da Wiki izmislja stvari :shock: :roll:
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2010, 18:27

Dosta puta jos u Zagrebu dok je bio je izjavio.Da mu nikad nije padalo na pamet da zaigra za Hrvatsku u kojoj rodjen niti za Makedoniju gdje mu je otac rodom.Vec samo za BIH.
Mudonja ti je porijeklom Sandzaklija kad vec gledas za koga je ko mogao da odigra. ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 23 feb 2010, 18:38

harishp je napisao/la:Dosta puta jos u Zagrebu dok je bio je izjavio.Da mu nikad nije padalo na pamet da zaigra za Hrvatsku u kojoj rodjen niti za Makedoniju gdje mu je otac rodom.Vec samo za BIH.
Mudonja ti je porijeklom Sandzaklija kad vec gledas za koga je ko mogao da odigra. ;)
Neznam ko je Mudonja,to neki bik sa koride iz tvog sela:
Mene ne zanima ko je gdje rodjen,uopste,bitno je da za reprezentaciju igra dobro,naprimjer kao Spaha...
Pun mi je kur*ac patriota tipa Supica,Nurkovica,Guse,Jakirevica,Jolica,Milenkovica,Bajica i slicnih,kad njihov patriotizam mozes popisati,jer nemaju veze sa fudbalom.....
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2010, 18:54

Sazvakano je to odavno o patriotizmu.niti ga cestito ima niti ga ljudi priznavaju pogotovo ne u repci.
Radi se o necemu drugom o svom ja i da stojis iza necega.Pjanic se na glavu okrenuo dok nije zaigrao za BIH.
Dok su ovakvi poletili da vide velika takmicenja i tek kad su skontali da nema ni 1% sanse da bude ni na klupi u seniorskoj dobra je i BIH.Ima ih jos ali su ovi ''najsladji'' :roll:
A za selo od 300 hiljada stanovnika nema korida za takve Mudonje o kojem pisemo.Ti ko biva haman iz Sevilje pa samo bakove sa pedigreom imate.
P.SUostalom znas ti dobro dobro koji Mudonja,jedan jedini. 8-) :lol:
P.SII Najzalosnije sto sad ni Spahic ne valja a brane se takvi kao ovi sto vole da sijednu jednom guzicom na dvije stolice.Nikakve veze.Ako ih progovori i 10% ostalih igraca bit ce dobro.Ali taj fim gledat neces.I jos ih raja i gotivi kraljevi,carevi a ovi strogo po strani i sto dalje od repke.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 feb 2010, 18:57

demir44 je napisao/la:
addebisi je napisao/la:
Nije ispravno postupio kad je Ciro napao Misimovica da je prodao utakmicu protiv Portugala,mogao je makar kao kapiten stati u odbrani saigraca,to je moje misljenje...
Druga situacija---Ta utakmica sa Iranom,sam si je spomenuo i zna se na sto mislim
I opet utakmica sa Iranom,ova sto se prica da je prodata,nek se kao kapiten javi i kaze sta i kako je bilo,jel bilo prodaje,i sve te detalje,odnosno istinu(iako ja ne vjerujem da je ta utakmica prodata)
Treca situacija---kad se Salihamidzic oprostio,on kao kapiten umjesto da kaze da mu je zao,da smo izgubili vaznog igraca,a on samo sto nije rekao da ga boli **** za Hasanom...Takodje je mogao i s Papcom razgovarati,kapitenski,drugarski...
Cetvrta situacija...Samo najveci levati,i oni koji ne znaju sta je fudbal,mogu povjerovati u pricu da je Spaha igrao povrijedjen...Kad god je kakva vazna utakmica,Spaha povrijedjen,hoce,nece,moze,ne moze,i na kraju svaki put,stisnut cu zube ,i bude najbolji...Pametnom dovoljno
Harishp,on je jedino za Sandzak mogao igrati u vrijeme kada je debitovao za BiH,al posto nemaju repke,pisi propalo...A Hrvati su imali tada takvih igraca na izvoz,doduse sad bi mogao i kod njih biti kapiten po kvaliteti,al tada,cisto sumnjam :roll:
Bravo Demire, svaka ti je na mjestu, pakas je sve pokazao kada je stao u odbranu Blazevica a nije stao u odbranu Misimovica, Papca, Hasana koji su zrtve NS BiH.
Spaha je igrac sa bazena, usketov haver veliki, puna mi je kapa njega i njegovog patriotizma.
Sto nije podrzao Bolica i Besliju kada su razotkrili dolare u Teheranu, ni Spaha ni Barba "idoli nacije" nisu podrzali svoje suigrace misleci na svoju guzicu.

Ista stvar kod Barbareza, ispod casti mu je biti pomocnik najvecem bh igracu svih vremena, pisam se na takav patriotizam.
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2010, 19:02

@Mirzza iskreno Braco je bio sa Bolom zajedno u vezi Teherana.Pa ni rijeci ne rece.A ako je iko imao razloga da progovori onda je to bas Braco.Ja ga gotivim ali bi sa tim bio dupli gospodin.Ovako ode iz repke povijena repa kao ''najgori i najcrnji''.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], COYGBiH, Google Adsense [Bot], JackW, Kaunas, lol89, Proximic, Sveti, zgembo89 i 75 gostiju.