GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Nek počnu sa starim liscem iz Udina, i pobjeda je tu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Titova-Juga
- Kontakt:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Italijani bi sutra vrlo lahko mogli igrati i na remi, jer posljednje kolo igraju protiv Iraca, a 'rvati protiv Španaca, a čini mi se nemogućim da će Španci nakon remija protiv Italijana dozvoliti sebi još jedan propust u grupnoj fazi.
Ne bih ja toliko rizikovao i nadao se sigurnoj pobjedi protiv Iraca, ipak treba sutra upregnuti i svim silama pokusati doci do tri boda !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ja ne znam smije li Balotelija iko izostaviti iz prvih 11 ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pape bi smio, ali nenamjerno. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
hahahaha 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- alan_kardec
- Kontakt:
Čitajući ove neke izjave Bilića i igrača, i čitajući forume u hr, njih je, čini se, obuzela euforija, a to im ne valja ali nikako.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
I ja tako mislim, skupo će ih koštati ova euforija.
Sutra Italija 2:0 lagano pobjedjuje Hrvatsku!
Odbrana im je losa skroz, dok su azzuri jaci u sredini i napadu, i hrvati nemaju sta da ocekuju. Upoznat sam da do sada nisu pobjedili hrvate u 5 utakmica ali...
Irska je najlosija repka na prvenstvu, i pobjediti njih nije neko mjerilo. I nasi bi ih pobjedili da nisu hladili .... zadnjih nekoliko sedmica.
Odbrana im je losa skroz, dok su azzuri jaci u sredini i napadu, i hrvati nemaju sta da ocekuju. Upoznat sam da do sada nisu pobjedili hrvate u 5 utakmica ali...
Irska je najlosija repka na prvenstvu, i pobjediti njih nije neko mjerilo. I nasi bi ih pobjedili da nisu hladili .... zadnjih nekoliko sedmica.
Fina gradska raja navija za Azzure
FORZA ITALIA
FORZA ITALIA
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nigdje baš u hrv medijima novinama ne ćeš nać ovu Bilićevu izjavu da li je to možda samo odgovor jer je Pirlo rekao da je njihova motivacija posebna i da danas očekuje jaču Italiju i da oni su bolji .Ne znam čitala sam portale ništa posebno jutarnje sportske novine. U Zagiu i nema baš neke euforije ljudi su svijesni svi čekaju 18 h .Mislom kafići,plazam fan zona ali s ve to u granicama
Modrić je igračina igra hrv.repke bez njega je nula,momak mozak igre,jednostavan nije zvijezda,šutira ,fakat je klasa.
Naravno Italija tvrda teška ali da li se može 2 utakmice u nizu odradit vrhunski vidjet ćemo ,svakako navijam za kockaste,i sretno Španjolskoj Furiji.
Nekako prognoze kako čujem u Zg su 2-1 ili 1-1 sretno momcima pa ko je bolji na terenu nek pobijedi,malo čitam sudac je Webb ovi iz engleske lige igrači nisu baš zadovoljni
Modrić je igračina igra hrv.repke bez njega je nula,momak mozak igre,jednostavan nije zvijezda,šutira ,fakat je klasa.
Naravno Italija tvrda teška ali da li se može 2 utakmice u nizu odradit vrhunski vidjet ćemo ,svakako navijam za kockaste,i sretno Španjolskoj Furiji.
Nekako prognoze kako čujem u Zg su 2-1 ili 1-1 sretno momcima pa ko je bolji na terenu nek pobijedi,malo čitam sudac je Webb ovi iz engleske lige igrači nisu baš zadovoljni
- brzitesanj
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
Forza Italia 
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Danas ce zabari da dokazu koliko su losi. Đilkoš im trpa tri komada.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Lično komšijama želim prolaz,Italija nek čeka svjetsko.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 14 jun 2012, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Italija-Hrvatska 2-0
Španija-Irska 3-0
3.kolo
Španija-Hrvatska 3-0
Irska-Italija 0-2
1.Španija
2.Italija
3.Hrvatska
4.Irska
Hrvati su dobra ekipa ali nemaju šanse sa žabarima i furijom.
Španija-Irska 3-0
3.kolo
Španija-Hrvatska 3-0
Irska-Italija 0-2
1.Španija
2.Italija
3.Hrvatska
4.Irska
Hrvati su dobra ekipa ali nemaju šanse sa žabarima i furijom.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Italija - Hrvatska 2-1
Španjolska - Irska 1-1
Španjolska - Irska 1-1
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Neka je Italija favorit, to ne znaci da se nece izaci na teren i poginuti za pobjedu. 
...Život za Široki...
Samo da pozdravi admina koji mi briše postove samo zato jer nisu u skladu sa atmosferom koja je na ovoj temi usmjerena protiv hrvatske.Bravo admine rodila te majka.
Što se tiče utakmice, biće gusto ali se nadam pobjedi hrvatske.Sva 3 znaka su opcija, tako da podcjenjivanje hrvatske od strane pojedinih članova ovog foruma je razumljivo samo iz njima (a i nama) znanih razloga.
Što se tiče utakmice, biće gusto ali se nadam pobjedi hrvatske.Sva 3 znaka su opcija, tako da podcjenjivanje hrvatske od strane pojedinih članova ovog foruma je razumljivo samo iz njima (a i nama) znanih razloga.
ma kog bi vi pobjedili ....najslabiji ste na balkanu ...srce kaze danas na hrvatsku,kvaliteta na italiju,a kladim se na oba dajuAkhenaten je napisao/la:Sutra Italija 2:0 lagano pobjedjuje Hrvatsku!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Forza Azzurri...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.