don_burza je napisao/la:
Nek iz budzeta kupi sebi
Evo odma je sportsport ovu sliku objavio na fb stranici..
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
don_burza je napisao/la:
Nek iz budzeta kupi sebi
Inace on je puco pored pobjednika,sve ti je jasno... Samo ne znam sta ce taj momak u finalu bez Fazlijepropuh je napisao/la:Da on nije koji put lupio i pobjednikovu metu , satro mu se omaklo
pa ako ima disciplina u PES-u na Olimpijskim Igrama, dajte mene da vam/nam donesem zlatoSemper je napisao/la:Najjači su ovi koji ismijavaju naše olimpijce a u životu im najveći uspjeh prekucana Master liga na Pes-u.
Nikad ti nećeš skontat.Semper je napisao/la:Najjači su ovi koji ismijavaju naše olimpijce a u životu im najveći uspjeh prekucana Master liga na Pes-u.
To su naši najbolji sportisti, sramota bi bilo da nismo imali predstavnika.Mi se više ne možemo osramotiti jer svi od nas očekuju ovakve rezultate.Većina ovih koji ismijavaju su djeca koja nikada nisu ni pomislili da nešto trenirajualeksandar_veliki je napisao/la:Kakve veze ima PES sa sramocenjem drzave u Londonu. Ne trreba ih ismijavati, treba im ustavom zabraniti da se bave sportom.Semper je napisao/la:Najjači su ovi koji ismijavaju naše olimpijce a u životu im najveći uspjeh prekucana Master liga na Pes-u.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.