mujezin je napisao/la:Hajmo malo logički, kakvog uticaja ima Safet, savez ili neko treci u ambasadi SAD-a?
I zasto je Zuka morao onako reagovati, a vidim i da se pokajao nakon toga, jer vjerovatno je skontao da neki dokument nije spremio ili nesto lijepo popunio.
Zao mi je momka, ali Safet ovdje nije kriv
Naravno da Safet nije kriv za ovo, ali je preglupo da samo on nije dobio vizu a drugi jesu.
Nema logike, mora biti neka greska jer nigdje nije receno da je on ODBIJEN niti zasto.
robijas_Ri je napisao/la:Uredu evo citam u Zukanovicevu izjavu najnoviju. Na sportsport zeli srecu momcima, a na **** izjava teorije zavjere.... Uredu ako je zaista tako da su mu ,,namjestili" iz saveza neka dokaze to i prvi sam protiv svega i saveza i Susica...
Eto tebi ce neko nesta dokazivati.Neko neke stvari skonta prije neko kasnije.
fcz je napisao/la:J.e.b.e.m majku svima koji su ucestvovali u ovoj odluci!
Da je normalna situacija u ovoj reprezentaciji, igraci bi stali uz Zukanovica, ali vjerujem da ovi normalni momci poput Begovica, Pjanica, ne zele da se zamjeraju Dzeki i Spahicu - a siguran sam da je odluka, ako nije potekla iz njihovih glava, onda barem aminovana od njih dvojice.
Sad je vec jasno da ovako seljacko-lopovski organizovani ne mozemo uraditi nista na SP, jer bismo svakako imali strasno tezak zadatak cak i da je sve OK u ekipi. Eh, ako cemo vec gubiti, moja je zelja da najveci krivci budu Hadzic, amidza i amidzin veznjak, Vrsajevic, Dzeko i Spahic. Ako nista, nek im javnost malo sere po glavama.
Nadam se samo da ce Fanaticosi ostati dosljedni borbi protiv lopova, jer su oni ocito jos uvijek tu.
SAVEZ NAPOLJE!!!!!!!!!
pa jesi ti normalan?
Savrseno normalan i k tomu jos savrseno objektivan i nepristrasan, buduci da nisam opterecen slijepim branjenjem svojih idola, sto se za tebe nikako ne moze reci.
Ammare je napisao/la:Zukanovic je neargumentovane budalastine pricao zato i nek su ga izbacili sa spiska.
Cuj popljuvao savez je mu USA ambasada nije izdala vizu. Pileci mozak momal ima.
Nerijetko se desava da USA ambasada bez ikakvog obrazlozenja vizu ne izda odredjenoj osobi i oni nisu duzni objasnjavati.
Realno, i ja bih ga izbacio sa spiska.
Napokon dobar potez Papeta.
[youtube][/youtube]
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
robijas_Ri je napisao/la:Uredu evo citam u Zukanovicevu izjavu najnoviju. Na sportsport zeli srecu momcima, a na **** izjava teorije zavjere.... Uredu ako je zaista tako da su mu ,,namjestili" iz saveza neka dokaze to i prvi sam protiv svega i saveza i Susica...
dobar si jarane dobar ti dokazi sve stele koje rade po bh telekomima bolnicama i elektroprivredama mozda dobijes neku nagradu za korupciju i mito
Ovo je amaterizam, neprofesionalizam od svih strana. Zuka je trebao ranije papire predat a i savez nije trebao čekati zadnji dan da rješava to pitanje. Riješi to 1-2 sedmice da imaju papire i da ne bi došlo do ovoga. Ali kako god bilo ovo Zuka nije zaslužio, ne treba se svaka izjava kojak ide protiv nekog kažnjavat, ako je rekao da neko treba snosit odgovornost što ovo nije uradio, apsolutno je upravu. Koliko god se savez prao od ovoga, ne čeka se 5 do 12 da se stvari riješavaju.
Eto tebi ce neko nesta dokazivati.Neko neke stvari skonta prije neko kasnije.
Ne meni, nego svima, javno pokazi sta imas a ne samo rekla kazala pa po fildzanu toz promijesi. Isto tako i drugu stranu cekam, rekli su da odgovor iz ambasade nisu dobili zbog cega, ali da ce dobiti, i to isto jedva cekam da se vidi pravi razlog odbijanja.
nije više ljudi u pitanju dal je Zukanović zasluzio ili nije izbacivanje iz reprezentacije vec je pitanje osjecaja ljudi koji vode tim prema atmosferi u ekipi ...
jel normalno da desetak dana prije SP pravimo sebi ovakvu medvjedju uslugu , navlacimo na sebe gnjev i srdzbu navijaca , dodatni raskol i nepovjerenje u ekipu i sta jos sve ne..
zbog toga se ovo jednostavno nije smjelo desiti ..
al hajde ti to objasni čobanu koji zakasni na avion za izvlačenje parova SP-a...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
mostar_mo je napisao/la:nije više ljudi u pitanju dal je Zukanović zasluzio ili nije izbacivanje iz reprezentacije vec je pitanje osjecaja ljudi koji vode tim prema atmosferi u ekipi ...
jel normalno da desetak dana prije SP pravimo sebi ovakvu medvjedju uslugu , navlacimo na sebe gnjev i srdzbu navijaca , dodatni raskol i nepovjerenje u ekipu i sta jos sve ne..
al hajde ti to objasni čobanu koji zakasni na avion za izvlačenje parova SP-a...
upravo to , trebao je ostat gluh na zukine izjave koje su po meni cak i korektne... Docekat ga u brazilu ako mu se ne svidja ne treba dobit ni minute i nakon toga reci mu sve u cetri oka a ne ovako napraviti havariju 10 dana prije SP... Al dzaba mi smo takav narod
Majko mila sta se radi sa ovom repkom. Pa mene samo zanima sta je to Zukanovic izjavio pa da ga obrisu sa spiska, momak nista nije rekao ni protiv saveza, ni selektora, ni saigaca. Stvarno mi je doslo da vise ne geldam tekme nase repke pa nezna se koji su veci debili savez, selektor ili pojedini igraci koji kroje repku po svojim zeljama!
Jbg Ervine, ko ti je kriv sto nisi na vakat skont'o da se trebas sprijateljit sa Spahom i Dzekom.
Sad bi bio siguran, k'o Ibricic!
Elem,ode ovo sve u p.m., mislim da ce nas narod ismijavat posle Brazila. Volio bih da grijesim.
„Samo su me obavijestili da ne moram ni dolaziti u Brazil. Sad mi je samo žao što sam izgubio živce i dane, maltretirao svoju familiju, jer su prolazili kroz sve ovo. Volio bih da je to bilo kratko i jasno, a ne ovako“
Inžinjer s dvojkom nema mozga ni da nazove igrača, da mu saopšti ovakvu vijest, nego to mora ići "ta trane".
mostar_mo je napisao/la:nije više ljudi u pitanju dal je Zukanović zasluzio ili nije izbacivanje iz reprezentacije vec je pitanje osjecaja ljudi koji vode tim prema atmosferi u ekipi ...
upravo to , trebao je ostat gluh na zukine izjave koje su po meni cak i korektne... Docekat ga u brazilu ako mu se ne svidja ne treba dobit ni minute i nakon toga reci mu sve u cetri oka a ne ovako napraviti havariju 10 dana prije SP... Al dzaba mi smo takav narod
X bilo je načina raznoraznih da ga sankcioniše al sad kad nam treba kako tata Ćiro kaže ˝galvanizacija˝ on pravi ovakav potez ..
ma sta se i ja glupiram, da je valjao ne bi mu najveci domet trenerske karijere bio tamo neki trecerazredni klub u Turskoj ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više