AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: AC Milan
a ko kaže da benzema vrijedi i pola koliko ga je platio real, pa oni su poznati po preplaćivanju igrača, upravo zbog njih(između ostalih) je i tržište igrača otišlo u pm, pa prije 5-6 sezona wolfsburg bi džeku prodao prvom ko ponudi 10 miliona i još bili presretni
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
e al to je sve otislo u helac sa mancester cityiem i realom tako da se ne cudimo sto dzeko vrijedi 40 miliona. danas igrac odigra 3 dobre utakmice za redom i odma mu je cijena 20 miliona.tony-mortale je napisao/la:a ko kaže da benzema vrijedi i pola koliko ga je platio real, pa oni su poznati po preplaćivanju igrača, upravo zbog njih(između ostalih) je i tržište igrača otišlo u pm, pa prije 5-6 sezona wolfsburg bi džeku prodao prvom ko ponudi 10 miliona i još bili presretni
- tony-mortale
- Kontakt:
lijepi brazil, gdje se kupi kaka, pato i silva za manje od 40 miliona ukupno:)A_d_0 je napisao/la:e al to je sve otislo u helac sa mancester cityiem i realom tako da se ne cudimo sto dzeko vrijedi 40 miliona. danas igrac odigra 3 dobre utakmice za redom i odma mu je cijena 20 miliona.tony-mortale je napisao/la:a ko kaže da benzema vrijedi i pola koliko ga je platio real, pa oni su poznati po preplaćivanju igrača, upravo zbog njih(između ostalih) je i tržište igrača otišlo u pm, pa prije 5-6 sezona wolfsburg bi džeku prodao prvom ko ponudi 10 miliona i još bili presretni
jak skauting je milana u brazilu, plus većina se brazilaca snađe brzo u milanu, a cijene im još nisu otišle do neba.
- tony-mortale
- Kontakt:
borijelo
, ma da nije svjetska klasa se vidi iz aviona, huntelar je i po meni kvalitetniji igrač al borijela krenulo na početku utrpo par komada i bio siguran u prvoj postavi, a leonardo 99% vremena otkad je trener igra samo sa 1 klasičnim špicem, tako da se klas nije mogao nametnuti.
al sad reći da pipa inzagija može učiti je malo previše, on je jednostavno ostario, al je trpao svima redom do prije par sezona
al sad reći da pipa inzagija može učiti je malo previše, on je jednostavno ostario, al je trpao svima redom do prije par sezona
ma huntelaar jednostavno mora igrat u prvoj postavi. kakav boriello ko sto rece krenulo ga 2-3 utakmice i odma u prvoj ma nemoze on meda sa kasike. ovaj trojac bi bio dobar za ovu polusezonu Ronaldinho-Huntelar-Pato.
- tony-mortale
- Kontakt:
šta je ovo za par sati se igra u LP a nigdje nikoga, ne očekujem neku utakmicu sa puno golova, pa čak ni sa puno šansi, jer je noćas tek prvo poluvrijeme, leonardo je protiv livorna i udinesea igrao sa 3 defanzivna vezna tako da protiv manutd sigurno neće nešto dramatično mjenjati, mančester s druge strane se sigurno sjeća kako su zadnji put prošli na san siru tako da ni oni neće preotvoreno igrati. tradicija je na strani milana ali to sad ne znači puno, kladionice uglavnom daju 50-50 šansi noćas je to i najrealnije, sa svakom pobjedom bi bio zadovoljan, pa čak i sa 0-0, mada ni neki minimalni poraz ne znači ispadanje. još nema zvaničnih sastava, ali najviše se očekuje od dinja i pata, u vrhu napada najvjerovatnije huntelar, već tradicionalno najslabija karika bekovi naročito lijevi gdje će vjerovatno biti antonini
stadion davno rasprodan, očekujem odličnu atmosferu i sigurno neku jaku koreografiju na jugu, zadnji put protiv manutd je bila premoćna
FORZA MILAN, VINCI PER NOI
stadion davno rasprodan, očekujem odličnu atmosferu i sigurno neku jaku koreografiju na jugu, zadnji put protiv manutd je bila premoćna
FORZA MILAN, VINCI PER NOI
3-1 za nas aBd. brine me Rooney ovo su ostalo sve talasike. Trebamo napast od prve minute a tamo se pokusat odbranit.
Mozemo se mi odbraniti ali dati gol je problem,mislim da bi nam najbolje bilo 2-0......dosta jelde
Rooney je opasan upravu si samo njega treba dobro cuvati i to je to,pokusati preko Pata dati gol i to je to

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
ma napasti od prve minute napadacki trojac sigurno moze razbit odbranu koja je 50% slabija bez vidica. Rooneya dobro markirati i ja mislim da je gotov posao. Nani ce sam sebe uzet a ovo ostalo je sve defanzivno.robovi88 je napisao/la:Mozemo se mi odbraniti ali dati gol je problem,mislim da bi nam najbolje bilo 2-0......dosta jeldeRooney je opasan upravu si samo njega treba dobro cuvati i to je to,pokusati preko Pata dati gol i to je to
![]()
- _forzamilan_
- Kontakt:
ja bi bio zadovoljan i sa 0-0 jer bi u tom slučaju gol u gostima vjerovatno značio i prolaz milana dalje. 2-0 bi bilo idealno. FORZA MILAN! btw bonera igra umjesto abatea na desnom beku od prve minute.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- tony-mortale
- Kontakt:
zadnja dva gostovanja manutd-a Milanu
3 puta dosad igrali u knock-out fazi i sva tri puta milan išao dalje, s tim što na san siru nisu nikad primili gol.
doduše sad je ovo neki drugi milan i neki drugi mančester, milan sigurno tehnički puno moćniji ali trkački je prednost na strani man. Vjerovatno će ferguson staviti nekog veznjaka kao flastera na ronaldinju jer ne vidim kako ga to brown sam može zaustviti, dueli pato-evra možda i najvažniji, a valjda će i pirlo odigrati jednom dobru utakmicu nakon skoro 2 godine čistog prosjeka. Izgleda na desnom beku umjesto abatea bonera, igrao je dobro otkad se oporavio ali na štoperskoj poziciji, sad ne znam kakvi su to eksperimenti leonarda, ali nije se još pojavio zvaničan sastav timova tako da su to sve još uvijek nagađanja
3 puta dosad igrali u knock-out fazi i sva tri puta milan išao dalje, s tim što na san siru nisu nikad primili gol.
doduše sad je ovo neki drugi milan i neki drugi mančester, milan sigurno tehnički puno moćniji ali trkački je prednost na strani man. Vjerovatno će ferguson staviti nekog veznjaka kao flastera na ronaldinju jer ne vidim kako ga to brown sam može zaustviti, dueli pato-evra možda i najvažniji, a valjda će i pirlo odigrati jednom dobru utakmicu nakon skoro 2 godine čistog prosjeka. Izgleda na desnom beku umjesto abatea bonera, igrao je dobro otkad se oporavio ali na štoperskoj poziciji, sad ne znam kakvi su to eksperimenti leonarda, ali nije se još pojavio zvaničan sastav timova tako da su to sve još uvijek nagađanja
- tony-mortale
- Kontakt:
evo 99% sastav sa talijanskog foruma
Dida, Bonera, T.Silva, Nesta, Antonini, Pirlo, Beckham, Ambrosini, Pato, Huntelaar, Ronaldinho.
Ipak bez gatuza koji je kristinu zadnji puz uštopao i još istukao ali ambro je prejak u zadnje vrijeme, bekica ima posebam motiv, tako da sam sve više optimista
Milan milan solo con te
Milan milan sempre per te
Dida, Bonera, T.Silva, Nesta, Antonini, Pirlo, Beckham, Ambrosini, Pato, Huntelaar, Ronaldinho.
Ipak bez gatuza koji je kristinu zadnji puz uštopao i još istukao ali ambro je prejak u zadnje vrijeme, bekica ima posebam motiv, tako da sam sve više optimista
Milan milan solo con te
Milan milan sempre per te
Znaci, ipak Tiago Silva igra?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- sarajlija89
- Kontakt:
pato je preopasan,kakav je to igrac samo..nezz...zavisice od veznog reda..ko tu dobije bitku pobijedice....milan sa nestom je mnogo jaci i sigurniji,nesta je po meni stub ove ekipe..na drugoj strani vidic ne igra jel tako..a znamo da je pato neuhvatljiv...iako mislim da je manchester bolji...samo ime milana i tradicija ne dozvoljavaju da se neko proglasi favoritom protiv njih...
moja prognoza 0-2
realno 
moja prognoza 0-2
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mancesterova najveca sansa je Dida...
Mada bi volio da Milan prodje,iako ce biti tesko malu prednost dajem Mancestru jel smatram da su nesto kvalitetniji,tradicija je na strani Milana,Mancester je u boljoj formi...
Sve u svemu nadam se dobroj tekmi
Mada bi volio da Milan prodje,iako ce biti tesko malu prednost dajem Mancestru jel smatram da su nesto kvalitetniji,tradicija je na strani Milana,Mancester je u boljoj formi...
Sve u svemu nadam se dobroj tekmi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
[youtube][/youtube]
ovako ce veceras Pato da ih sve kitom po celu udara.
ovako ce veceras Pato da ih sve kitom po celu udara.
jedan je Kaka 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
i ja kazem.JameS 23 je napisao/la:jedan je Kaka
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.