FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 14
@HighburyHigh Pokušao sam otvoriti ovaj link s tvojim fajlom, ali ne može. A što se tice ovo OEMname, kada promjenim ime, i udjem u fifu opet se to deseva. Kada opet otvorim ono regedit, desi mi se ovo:

pa ne ulazim nikakoAeGon099 je napisao/la:pa kako ulaziš u igru ?aS_Roma je napisao/la:skinuo sam fifu nigdje mi nema ikone za instalaciju

ova skidrow verzija ti je instaliran samo trebas ekstraktovat one partove i ubacit crackaS_Roma je napisao/la:pa ne ulazim nikakoAeGon099 je napisao/la:pa kako ulaziš u igru ?aS_Roma je napisao/la:skinuo sam fifu nigdje mi nema ikone za instalacijune mogu uci , skinuo fifu sa skindrowa i kad udjem tamo u foldere nigdje ikone za instalaciju niti bilo sta , ono kao raspakovano je vec sve .. veze nemam sta je
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kome Fifa ne radi neka skinu noSTEAM verziju i instaliraju ovaj file:
http://www46.zippyshare.com/v/5714314/file.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokrenuti kao admin, instalirat i restartovat racunar
http://www46.zippyshare.com/v/5714314/file.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokrenuti kao admin, instalirat i restartovat racunar

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Moze li samo pomoc oko 1stvari.. sto se tice joysticka skin'o sam button setup ali mi je ost'o problem da mi je Y (1) tj dugi pas zapravo dodavanje ili ti X (3) kako se to moze ispraviti? Ja sam prob'o mijenjati i u samoj igri ali dzaba..
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- invincible1921
- Kontakt:
mozel mi neko poslat link NONSTEAM fife po mogucnosti torrent ako ne moze taj onda bilo kakv 

=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
instaliro sam fifu 14 i kad ulazim u igru izbaci mi fifa has stopped working :S ZASTOOOOOOO

=\_1921_/=
Kako cu skinuti key generator ?
- invincible1921
- Kontakt:
bilo ko,ocajan saminvincible1921 je napisao/la:instaliro sam fifu 14 i kad ulazim u igru izbaci mi fifa has stopped working :S ZASTOOOOOOO![]()
![]()

=\_1921_/=
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne valja crackinvincible1921 je napisao/la:bilo ko,ocajan saminvincible1921 je napisao/la:instaliro sam fifu 14 i kad ulazim u igru izbaci mi fifa has stopped working :S ZASTOOOOOOO![]()
![]()

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Skines nosTeam verziju FIFE,patch #2 i patch #3.Igru pokrenes kao admin i to je to.Kod mene nema bugova mada nakon sat vremena igranja sruši se u career modu u glavnom meniju.Sad su izbacili i neki beta patch #4 pa cemo vidit da li to rješava problem crashanja nakon sat vremena igranja

Hoce li vam taj Crack? 

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- invincible1921
- Kontakt:
pa skino sam nonsteam u tom i jes fora :S pa sta da uradim sa tim fajlom kako da ga instal ?Unofficialpage je napisao/la:Ne valja crackinvincible1921 je napisao/la:bilo ko,ocajan saminvincible1921 je napisao/la:instaliro sam fifu 14 i kad ulazim u igru izbaci mi fifa has stopped working :S ZASTOOOOOOO![]()
![]()
Skini noSTEAM verziju i onaj file sto sam postavio
=\_1921_/=
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj bat file, instaliraj kao admin. I restartuj racunar, instaliraj update 1, on od 3 gb i crack v4 i trebalo bi da radi 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- invincible1921
- Kontakt:
pa kako brate da instal,kliknem run as admin izbaci mi onaj crni prozor pise PRESS ANY KEY TO CON ja pritisnem i samo se izgasi :SUnofficialpage je napisao/la:Ovaj bat file, instaliraj kao admin. I restartuj racunar, instaliraj update 1, on od 3 gb i crack v4 i trebalo bi da radi
=\_1921_/=
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa ja tako se i instalirainvincible1921 je napisao/la:pa kako brate da instal,kliknem run as admin izbaci mi onaj crni prozor pise PRESS ANY KEY TO CON ja pritisnem i samo se izgasi :SUnofficialpage je napisao/la:Ovaj bat file, instaliraj kao admin. I restartuj racunar, instaliraj update 1, on od 3 gb i crack v4 i trebalo bi da radi

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- invincible1921
- Kontakt:
aha ok ok sad cu to probatUnofficialpage je napisao/la:Pa ja tako se i instalirainvincible1921 je napisao/la:pa kako brate da instal,kliknem run as admin izbaci mi onaj crni prozor pise PRESS ANY KEY TO CON ja pritisnem i samo se izgasi :SUnofficialpage je napisao/la:Ovaj bat file, instaliraj kao admin. I restartuj racunar, instaliraj update 1, on od 3 gb i crack v4 i trebalo bi da radiPokusaj prvo ubacit update 1 i crack v4 pa onda to instaliraj

=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
zalijepi crack V4 i pokreni kao admininvincible1921 je napisao/la:ma fifa has stopped working i bog ...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- invincible1921
- Kontakt:
idalje je stopped workingOtelo je napisao/la:zalijepi crack V4 i pokreni kao admininvincible1921 je napisao/la:ma fifa has stopped working i bog ...
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.