NBA Playoffs

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

dema
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la dema » 01 maj 2013, 10:32

Vinni Del Negro sta reci,taj ni s Heatom nebi u finale usao.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 01 maj 2013, 10:40

lumani je napisao/la:
JHam je napisao/la:@lumani ja nisam zakljucio da ne pratis,malo bolje procitaj(ne vjerujem da si dalje od tog procito...), rekao sam da ti to ne mogu objasniti ako ne pratis denver duze(ne samo ovu sezonu) a evo i LenBias ti je naveo "razlog",jer od dolaska Anthony-a i pod trenerskom palicom GK-a mi ekstra igramo u regularnoj sezoni a dosta dosta losije u PO-u, sto ne moze biti do igraca jer iz one ekipe kad je igrao melo samo je Ty ostao od igraca(kojeg je ovaj mozak od trenera igrao poslije Cartera njemu dragog igraca(tipa Miller sad..)) a jedino sto je svake godine isto je trener..a ako pratis denver kao sto tvrdis onda ne vidim razlog tvom pitanju jer znas kolike oscilacije Karl ima sto se tice PO-a i regularne sezone.. ;)

Procitao sam ja sve,ne brini se ;) Sta ti mogu reci osim,playoff je playoff :!: Uvjek neki timovi odigraju iznad mogucnosti,a neki nazalost ispod ;)
Problem je sto mi ispod mogucnosti igramo 10 godina, nemoguce da je to do igraca jer i corava koka jednom zrno ubode..nego dok tvrdoglavog trenera koji ne vidi mane niske postave protiv ove postave GSW-a, ne vidi mane igranja s 2 PG-a gdje otima bukvalno Lawsonu loptu iz ruku i daje je Milleru, ne vidi svoje mane i ne zeli da ih vidi po cijenu svih poraza i svih gresaka..za millera je rekao da mu je mjesto u zavrsnoj petorci zagarantovano iako ima veoma losu utakmicu(pa to ni sabit nebi izjavio takvu glupost) i iskreno se nadam da cemo izgubiti ukoliko to znaci da on odlazi s klupe...ima tu trenera koji bi sigurno uspjeli izvuci max. iz ove ekipe i uspjeli dogurati do finala zapada, pogotovo ako dovedemo jos Korvera na ljeto jer nam je on na vrhu liste zelja.

@LenBias potrazi na eBayu ne vjerujem da ces naci taj dres na piku :) :)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 maj 2013, 13:49

Kako shvatiti ozbiljno ekipu kao što su Clippersi :roll:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 01 maj 2013, 16:09

dema je napisao/la:Vinni Del Negro sta reci,taj ni s Heatom nebi u finale usao.
Covjek me nasmijava tokom time outa... "WE GOTTA REBOUND!!! WE GOTTA RUN INTO STUFF!!!"

Cuj "run into stuff". :lol: :lol: :lol:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 01 maj 2013, 16:55

kad naprave streak od 16,17 pobjeda onda su igraci zasluzni za to. A kad gube Del Negro kriv.....

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 01 maj 2013, 17:10

alemsa je napisao/la:kad naprave streak od 16,17 pobjeda onda su igraci zasluzni za to. A kad gube Del Negro kriv.....
mi smo imali streak od 15 pobjeda za koji je bila zasluzena normalna rotacija, sad smo izgubili 3 zbog nenormalne rotacije, jesu li tu igraci krivi ili trener??

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 01 maj 2013, 17:26

Trener je kao i u svakom sportu odgovoran za rezultate. Samo sto je u Clippersima slucaj da su igraci odgovorni za pobjede a trener za poraze

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 01 maj 2013, 17:31

alemsa je napisao/la:Trener je kao i u svakom sportu odgovoran za rezultate. Samo sto je u Clippersima slucaj da su igraci odgovorni za pobjede a trener za poraze
slika :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 maj 2013, 18:46

Clippersi su bezveze ekipa.Top 3 playmaker,gomila istrošenih veterana,2 smiješna igrača pod košem i Jamal+Bledsoe s klupe su zreli za metlu u ovoj seriji,ali zahvaljujući Hollinsu uzeli su dvije.Ne isključujem ni mogućnost da uzmu još dvije zahvaljujući stručnjaku na klupi Grizzliesa.

Vinny nije neki trener,ali izvlači maksimum iz onog što ima.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 maj 2013, 18:47

:lol: :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 01 maj 2013, 19:08

:lol: :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 01 maj 2013, 19:38

LBJ MVP je napisao/la:Clippersi su bezveze ekipa.Top 3 playmaker,gomila istrošenih veterana,2 smiješna igrača pod košem i Jamal+Bledsoe s klupe su zreli za metlu u ovoj seriji,ali zahvaljujući Hollinsu uzeli su dvije.Ne isključujem ni mogućnost da uzmu još dvije zahvaljujući stručnjaku na klupi Grizzliesa.

Ne zezaj, prvu su izgubili cisto sto Zach nije bio na nivou, drugu su izgubili buzzer beaterom. Onda na scenu nastupa Zach i 3 pobjede nisu problem.
nek prica k'o sta hoce, kad imas 2 kvalitetna big mana u ekipi, i kad odigraju tekmu na nivou rijetko kad ces izgubiti tekmu, djaba im 30 CP3-a, kad big mani fataju rebounds posebno ofanzivne sto ti odma daje 2nd chance points, pa mu das loptu na post up, odma double na njemu jedan igrac mora ostat sam na sutu, pa kad dere obruc a odbranu da i ne spominjem. Sta ce oni kad im je Griffin kita od igraca, a Jordan nista bolji (mada je mlad), ne znam koji su experti posmatrali draft pa draftase Griffina prvim pickom, a nije ni cudo kad je Thabeet bio drugi pick ispred Hardena i Currija, koji su by far najbolji igraci tog drafta.

Svaki iole ozbiljni contender mora imati minimalno jednog kvalitetnog big mana

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 01 maj 2013, 19:45

alemsa je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Clippersi su bezveze ekipa.Top 3 playmaker,gomila istrošenih veterana,2 smiješna igrača pod košem i Jamal+Bledsoe s klupe su zreli za metlu u ovoj seriji,ali zahvaljujući Hollinsu uzeli su dvije.Ne isključujem ni mogućnost da uzmu još dvije zahvaljujući stručnjaku na klupi Grizzliesa.

Ne zezaj, prvu su izgubili cisto sto Zach nije bio na nivou, drugu su izgubili buzzer beaterom. Onda na scenu nastupa Zach i 3 pobjede nisu problem.
nek prica k'o sta hoce, kad imas 2 kvalitetna big mana u ekipi, i kad odigraju tekmu na nivou rijetko kad ces izgubiti tekmu, djaba im 30 CP3-a, kad big mani fataju rebounds posebno ofanzivne sto ti odma daje 2nd chance points, pa mu das loptu na post up, odma double na njemu jedan igrac mora ostat sam na sutu, pa kad dere obruc a odbranu da i ne spominjem. Sta ce oni kad im je Griffin kita od igraca, a Jordan nista bolji (mada je mlad), ne znam koji su experti posmatrali draft pa draftase Griffina prvim pickom, a nije ni cudo kad je Thabeet bio drugi pick ispred Hardena i Currija, koji su by far najbolji igraci tog drafta.

Jao jesi me zbunio sa englesko-bosanskim rijecnikom!! haha

uglavnom imas pravo. Ali mislim da bi Griffin sa dobrim sutom bio jako dobar igrac. Vec je popravio slobodna bacanja sto je ohrabrujuce.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 maj 2013, 21:02

Hoće li biti večeras onaj free league pass? :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 01 maj 2013, 21:05

Carlo je napisao/la:Hoće li biti večeras onaj free league pass? :D
sta ce ti kad imas prijenos na SK :P :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 maj 2013, 21:32

alemsa je napisao/la:

Pa slažem se s tobom i ti se slažeš sa mnom samo me ovo "ne zezaj" buni. :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 maj 2013, 21:42

Bravo, kazem ti da se drzis basketa.

http://hangtime.blogs.nba.com/2013/05/0 ... bahpsplit2" onclick="window.open(this.href);return false;

Inace, gubi Memphis iduce dvije i ispada.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 01 maj 2013, 21:50

LBJ MVP je napisao/la: Pa slažem se s tobom i ti se slažeš sa mnom samo me ovo "ne zezaj" buni. :mrgreen:
To se odnosilo da su zijanili odnosno da su Clippe dobile zbog Hollinsa :)

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 maj 2013, 21:53

alemsa je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Pa slažem se s tobom i ti se slažeš sa mnom samo me ovo "ne zezaj" buni. :mrgreen:
To se odnosilo da su zijanili odnosno da su Clippe dobile zbog Hollinsa :)
Ma Hollins je solidan trener, al tvrdoglav i cesto grijesi. Ludost je bila pustiti Vasqueza a i sada vrlo malo daje sansu Wrotenu. Onda u napadu je dosta limitiran. Sreca pa ima Zacha i Marca.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 maj 2013, 21:58

Ma Hollins vozi Ferrarija kao da ima golfa dvojku i to me nervira.Sigurno ima ekipu koja može rame uz rame sa 3 najjače,2 sada bez Westbrooka.Otvoren mu je put do finala zapada,vidjećemo šta će uraditi.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.