Za ne povjerovati.Phill Jackson je napisao/la:Sir Alex Ferguson has ruled out Manchester United defender Rio Ferdinand for another three to four weeks with a thigh injury.
Izvrsno,sjajno..jos je povrjeđen

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Za ne povjerovati.Phill Jackson je napisao/la:Sir Alex Ferguson has ruled out Manchester United defender Rio Ferdinand for another three to four weeks with a thigh injury.
Izvrsno,sjajno..jos je povrjeđen
E sad su ga zijanili,kad se vrača Vidič pa neče valda Brown-Oshej držat odbranu i to sa Fosterom na goluDevil je napisao/la:Manchester ostao bez jos jednog stopera i Jonathan Evans mora na operaciju.![]()
http://www.manutd.com/default.sps?pageg ... id=6638149Raul_64 je napisao/la:E sad su ga zijanili,kad se vrača Vidič pa neče valda Brown-Oshej držat odbranu i to sa Fosterom na goluDevil je napisao/la:Manchester ostao bez jos jednog stopera i Jonathan Evans mora na operaciju.![]()
Pa dobro zavisi iz kojeg ugla gledas,siguran sam da ce ti svaki navijac Mancestera reci da je Rooney vazniji Mancesteru od Ronalda,Rooney radi puno vise za ekipu u svakom smislu od igranja i naprijed i nazad,tacno je da je Ronaldo dao vise golova al opet i ja mislim da je Rooney taj koji je potrebinji Mancesteru bez njega i ne mogu da zamislim Mancesterkenank7 je napisao/la:šta bolan Berbatov izjavljuje kako je Rooney bolji od CR7 ???![]()
![]()
![]()
![]()
Jeste mu dali one žute tablete???![]()
![]()
![]()
![]()
miky_hz je napisao/la:Pa dobro zavisi iz kojeg ugla gledas,siguran sam da ce ti svaki navijac Mancestera reci da je Rooney vazniji Mancesteru od Ronalda,Rooney radi puno vise za ekipu u svakom smislu od igranja i naprijed i nazad,tacno je da je Ronaldo dao vise golova al opet i ja mislim da je Rooney taj koji je potrebinji Mancesteru bez njega i ne mogu da zamislim Mancesterkenank7 je napisao/la:šta bolan Berbatov izjavljuje kako je Rooney bolji od CR7 ???![]()
![]()
![]()
![]()
Jeste mu dali one žute tablete???![]()
![]()
![]()
![]()
Valencia kad dotakne loptu koncert zvizdukamajestic24 je napisao/la:1:0 Roooooneeeyyyy!!! Bolji smo,imali nekoliko dobrih prilika,al nismo ih iskoristili.
ma zabije al frajer se samo vuce po terenu jao kako me nervira onako!majestic24 je napisao/la:2:0 Berbatov. Napokon da i on zabije.
Uz malo pomoc onog odbranbenog, promace mi gol Berbatova tamo gledao lolBayern, vidio sam ova dva Rooneya, kakav je dao Berbatov, mada mi je i dalje cudno da je Berbatov smotani uspio postici pogodak...majestic24 je napisao/la:3:0...Rooney,Rooney,Rooney,Rooney,Rooney,Rooney,Rooney,Rooney,Rooney!!!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.