15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Messi: "Bosnia are one of the best teams in Europe. You can't qualify for the World Cup and be mediocre in Europe."
Kad skontam da za par dana ovak cemo gledati Dzeku,Pjanu.... ludiloooo
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Jel određeno ko je sudija u ovom meču ?
Nadam se da neće biti kakav "đanka-lanka" sudija iz Azije-Afrike-Čamerike tj. da bude iz Evrope ... Ovaj Japanac sa utakmice Brazil-Hrvatska nije dorastao zadatku def ...
Neka uzmu neku drugu utakmicu da promovišu ravnopravnost, jednakost, vitalne interese Afrikanaca i Azijata i ostalih... Treba nam neki Mu*onja koji može reći "NE" Argentini ... Meni za želju Howard Webb ...
Nadam se da neće biti kakav "đanka-lanka" sudija iz Azije-Afrike-Čamerike tj. da bude iz Evrope ... Ovaj Japanac sa utakmice Brazil-Hrvatska nije dorastao zadatku def ...
Neka uzmu neku drugu utakmicu da promovišu ravnopravnost, jednakost, vitalne interese Afrikanaca i Azijata i ostalih... Treba nam neki Mu*onja koji može reći "NE" Argentini ... Meni za želju Howard Webb ...
OVaj brazil je rinaka od ekipe što logično nas meće kao prve favorite za osvajanje 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Jao Brazila kuku lele.nedim93 je napisao/la:OVaj brazil je rinaka od ekipe što logično nas meće kao prve favorite za osvajanje
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Za 72 sata pocinje prva utakmica nase Bosne i Hercegovine na svjetskom prvenstvu !
AJMO ZMAJEVI
AJMO ZMAJEVI
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
nedim93 je napisao/la:OVaj brazil je rinaka od ekipe što logično nas meće kao prve favorite za osvajanje
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakvo li nas tek sudjenje ceka protiv Argentine 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Ima li link?Goalgetter je napisao/la:Messi: "Bosnia are one of the best teams in Europe. You can't qualify for the World Cup and be mediocre in Europe."
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ma ti već sad znaš ko je kriv, bez obzira na suđenje.harry_90 je napisao/la:Kakvo li nas tek sudjenje ceka protiv Argentine
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja ne znam kako cu iscekati nedelju aBd..Kako poce ovo otvaranje i utakmica ja padoh u neku euforiju,do tada sam bio ok..Valjda covjek skontao to je to,tu smo,na SP-u
Nadam se da ce nas zaobici lose sudjenje..
Momcima treba biti dobar primjer vecerasnja utakmica..Izbjegavati neoptrebne kontakte, neoprezne startove,igrati mudro i zrelo..Jer sudit ce ovi sve siguran sam ovim velikim repkama u grupnim fazama,posebno ovim iz Juzne Amerike..
Nadam se da ce nas zaobici lose sudjenje..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
nadam se da nećemo kopirat Hrvate tj. stajat poluvrijeme na svojoj polovini....još Argentinci imaju jačči napad od Brazila....treba ih napast pa ili bos ili hadžija...
A.F.C. Bournemouth!
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Nisam siguran da postoji sudija koji smije oštetiti Seaharry_90 je napisao/la:Kakvo li nas tek sudjenje ceka protiv Argentine
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Sudija još nije određen ... http://www.fifa.com/worldcup/matches/ro ... index.html
Napasti, mozda i primiti 5 komada, sjbti samopouzdanje i otici kuci bez ispaljenog metka. Igrati pametno a ne glavom u zid.rambo16 je napisao/la:nadam se da nećemo kopirat Hrvate tj. stajat poluvrijeme na svojoj polovini....još Argentinci imaju jačči napad od Brazila....treba ih napast pa ili bos ili hadžija...
- sigurnoable
- Kontakt:
Mi imamo Argentince u nedjelju u 00:00 sati, mogu dati ruku!!! Nama je motivacija sigurno nakon ove vecerasnje utakmice jos vise porasla ali moramo se sjetiti da imamo Besica i Hajrovica u jako dobroj formi i oni ce bititi koji ce odlucivati o nasoj sudbini protiv Argentine.

pa eto...nek stanu na svoju polovicu i čekaju trenutak kad će kapitulirat...nerkolfc je napisao/la:Napasti, mozda i primiti 5 komada, sjbti samopouzdanje i otici kuci bez ispaljenog metka. Igrati pametno a ne glavom u zid.rambo16 je napisao/la:nadam se da nećemo kopirat Hrvate tj. stajat poluvrijeme na svojoj polovini....još Argentinci imaju jačči napad od Brazila....treba ih napast pa ili bos ili hadžija...
A.F.C. Bournemouth!
Bogami sudija veceras usmjeri pofino utakmicu, od pocetka se vidilo da navlaci za brazil, to 90 posto ce biti i sa nama u nedelju, nije neka teorija zavjere nego je tako, kolko bude trebalo navuce se argentiini
ako se ovakvo suđenje nastavi, bih neće proći dobro..
jer argentina će morat dobit kao i brazil večeras bez obzira kako
jer argentina će morat dobit kao i brazil večeras bez obzira kako
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Zar neb' bilo bolje da protiv tehnicki dominantnije i brze ekipe lagano cekamo neku svoju polukontru kontru, nego da napadnemo glupo i primio rano gol? S tim dođe nervoza, kartoni, losa gol razlika i sta sve ne. Hrvati da nisu pokradeni bod bi uzeli 90%.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.