A zamisli da je mozda moguce da su igraci Ludogertsa napravili dva penala u 25min i to opravdana ?
Sto ne mogu ovih sa nedostatkom sivih celija
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
A zamisli da je mozda moguce da su igraci Ludogertsa napravili dva penala u 25min i to opravdana ?
+1Nydalen je napisao/la:Najgori su mi ovi troleri sto prate tekmu preko livescore i komentarisu.
Cuj kako?! 0:4 u sred MinKenamuamerc je napisao/la:Ma boli ih uvo, nije ovo mekteb. Uzeli su klempu pa ko te sad pita kako.
Ma ko Viza za buducnost.don_burza je napisao/la:Utakmica u madridu interesantna ko dnevnik u sedam osmogodisnjaku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Potpuno izgubljen. Jbte, ne kontam kako se suci ne pripreme na takvu atmosferu u Madridu...IlCapitano je napisao/la:Brych očajno sudi.
A u prvom poluvremenu isti taj pomoćni sudija svira ofsajd iako Ronaldo nije bio u ofsajdu i čist gol poništi. Naravno, to se ne priča, bitno je da se priča kako je nešto Ludogoretsu poništeno.ZaZelju je napisao/la:Jeste li vidjeli ovaj ofsajd sviran na igracu Ludogoretsa? Ovaj fudbal mi se poceo gaditi. Ne znam sto ove drugi timovi uopce igraju kad Real, Barcelona i ostali 'veliki' klubovi uvijek na kraju moraju pobijediti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.