Ali dobro, sada mogu odmarat jos 20 godina. Na kraju su ipak uzeli jer da nisu bili bi najveci gubitnici otkad je ovog svijeta...
Higuain i Palacio

Ostali

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Lillard je napisao/la:Jbemti Svabe... Kako me ta gamad nervira..
nedim93 je napisao/la:Sudija za 10 odsudio, bez greške
objektivno, znam da ti plačeš što midžet nije osvojioRajaz je napisao/la:nedim93 je napisao/la:Sudija za 10 odsudio, bez greške
de hajde nađi tih 10 što manje što većihLillard je napisao/la:Objektivno, Talijan je odsudio kriminalno. Ako bi se trazile greske bilo bi ih barem 10 na jucerasnjoj utakmici, sto manjih, sto vecih.
Midžet nea nikakve veze sa sinocnjim sudjenjem Rizzolija koje je bilo zalosno. Aj ponovo pregledaj tekmu, poslusaj Matea Beusana pa nam javi kakvo je ustvari sudjenje bilo.nedim93 je napisao/la:objektivno, znam da ti plačeš što midžet nije osvojioRajaz je napisao/la:nedim93 je napisao/la:Sudija za 10 odsudio, bez greške
Prvo zuti kartoni. Hummelsu dao za glupost, kasnije u produzetku 'ladno je mogao podijelit 5-6 njih, vecinu Argentincima. Aguero, Biglia, Palacio, s druge strane Ozil, bilo ih je dosta..nedim93 je napisao/la:de hajde nađi tih 10 što manje što većihLillard je napisao/la:Objektivno, Talijan je odsudio kriminalno. Ako bi se trazile greske bilo bi ih barem 10 na jucerasnjoj utakmici, sto manjih, sto vecih.
Golman je u 16m zasticen ko sjeverni medvjed i ono je faul na golmanu i nista drugo. Da je Higuain pokupio loptu i onda Neuer njega bio bi penal, al golman je bio na lopti u zraku i igrac nalijece ispod njega. Sta je trebao spusiti koljeno i opusteno skocit pa da ga pokupi i slomi ko balerinu? Nemaju golmani bezveze dopustenje da s dignutim koljenom skacu. Mogu ubit nekog tako, ali je i dalje prekrsaj za njih. To je jednostavno tako i tako treba i da ostane.Donnie Darko je napisao/la: Ali onaj faul Higuaina na Neuerom je jedna od najglupljih odluka koje sam ja ikada vidio. Ne mora bit faul za Argentinu, penal karton ili šta ja znam, ali barem nek bude aut. Pitaj boga kako bi završilo da je bio neko manji od Higuaina ondje
A na avataru ti svabski grb hehenedim93 je napisao/la:nijedna pogrešna odluka koja je mogla dalje uticati na tok utakmice ili na ishod iste.
Pregledao sam utakmicu gotovo kao neutralac. Nisam pretjerani ljubitelj nijemaca, al evropljani su pa zato sam i navijao za njih.
Veliko iskustvo za ricolija i položen ispit
@Lillard žuti kartoni su slobodna sudijska procjena, ne postoji određeno pravilo kad se daje žuti karton, a sudar između Neuera i Higuaina je bio aut za argentinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.