Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Stone Island
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Stone Island » 20 jun 2009, 21:04

secer je napisao/la: :D

Idi balo jedan :lol: Cuj poserem VAS SE :lol: :lol:
Primitivac jedan
Samo naprijed i dalje nam dokazuj da si zlatkov pulen i obozavalac copavog bravara(bivseg) :lol: :D
Lapsus,uglavnom shvatio si bit.
Zlatkov pulen ne,pristalica bravara koji je u svijetu bio poštovan za razliku od današnjih i ratnih lidera,političara,filozofa i sličnih ''obrazovanih'' !
Pristalica bravara koji je držao svu gamad na okupu i koji je stvorio državu koja je bila jedna od stabilnijih u svijetu a ne kao što danas imaš sve doktore nauka,profesore i slične pa je pola države gladno.
Bravara kojem je milion ljudi bilo na sahrani,svaka država svijeta pa i SAD,Velika Britanija i slični svjetski policajci su poslali svoje izaslanike da odaju počast ovom bravaru.Ali hajd' ti nekom zatupljenom dečku to objasni..

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 20 jun 2009, 21:15

E moj malogradjanine :lol:
Klanjas se masonu i najvecem kapitalisti(vlasnik 54 vile) u komunizmu, pijunu velikih sila..
Covjeku koji je smaknuo najvece umove i prve kod Bosnjaka a uzdizao maloumnike i njihove potomke jer je znao da ce ga takvi, zbog kriske hljeba ali i zbog straha, velicati.
Pendrekom ti je tatici i dedici usadio ljubav koju su prenjeli na tebe.
Balavac jedan ti si se nasao govoriti o nekome ili necemu.
Znaj da ti je bozanstvo kojem se klanjas vec odavno istruhlo i da nije besmrtan kao sto nije besmrtno ni njegovo djelo. Ostalo vas je par, par maloumnika od kojih vecina nije ni zapamtila copavog zagorca a i dalje pEvaju i poslE tita tito. Jes´, jes´ :lol: :lol:
Primitivac jedan :evil: :lol: :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jun 2009, 21:18

secer je napisao/la:E moj malogradjanine :lol:
Klanjas se masonu i najvecem kapitalisti(vlasnik 54 vile) u komunizmu, pijunu velikih sila..
Covjeku koji je smaknuo najvece umove i prve kod Bosnjaka a uzdizao maloumnike i njihove potomke jer je znao da ce ga takvi, zbog kriske hljeba ali i zbog straha, velicati.
Znaj da ti je bozanstvo kojem se klanjas vec odavno istruhlo i da nije besmrtan kao sto nije besmrtno ni njegovo djelo. Ostalo vas je par, par maloumnika od kojih vecina nije ni zapamtila copavog zagorca a i dalje pEvaju i poslE tita tito. Jes´, jes´ :lol: :lol:
mislis na one koji su progledali i ne podrzavaju piru blazevica
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 20 jun 2009, 21:18

Stone Island ja bih te banovao da sam admin pa covjece ja sam totalno drukcijeg politickog stava od tebe jesam li ti ikad ovdje prosipao to, tebe ovdje ljudi kolko toliko tolerisu sa tim sepinim slikama i mrtvom ideologijom zadzi to za sebe i boli nekog sto si ti komunjara jer nekom su valjali a nekima su zlo uradili
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jun 2009, 21:22

koji supljak majko mila. neznam jesi li mlad pa se ne sjecas tog vremena ili si stariji pa pokusavas ovim mladjim usaditi u glave neku "tvoju verziju" ali je to sve jedan veliki suuuupljak. nidje veze.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 20 jun 2009, 21:22

Ti umovi su i krivi za ovo danas što imamo.Eh da ih je još barem onoliko smaknuo.
Pendrek je bio samo onom ko je imao fix ideje koje su išle na štetu naroda Jugoslavije.
Nego ti pitaj taticu i mamicu,jesu li plakali za Titom ?

A to o božanstvu,vidiš li da je Kina jedina bez gubitaka u ovoj ekonomskoj krizi ? ;)
Tih kako ih ti zoveš ''maloumnika'' će biti sve više jer ovoj zemlji prijeti hrah i sve se vuče na to da će biti socijalnih nemira.A jedini krivci za ovo stanje su ti veliki umovi kod Bošnjaka,Hrvata i Srba ;)

P.S. Za balkanske narode i jeste pendrek,otkako imamo demokratiju,nikad u goroj situaciji nismo bili..

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 jun 2009, 21:25

A to o božanstvu,vidiš li da je Kina jedina bez gubitaka u ovoj ekonomskoj krizi ?
Kina osim jednopartijskog sistema i torture nema više ništa zajedničko s komunizmom.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 jun 2009, 21:25

sad ste malo odlutali od teme...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 20 jun 2009, 21:27

VanBasten je napisao/la:
A to o božanstvu,vidiš li da je Kina jedina bez gubitaka u ovoj ekonomskoj krizi ?
Kina osim jednopartijskog sistema i torture nema više ništa zajedničko s komunizmom.
Dovoljno.A to i nema baš puno veze s nama jer ovdje nije bio komunizam u obliku u kakvom je bio u SSSR-u,Kini,Kubi...mnogo,mnogo blaži ma htjeli to priznati ili ne.

Govorim o socijalizmu...

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 20 jun 2009, 21:28

nick je napisao/la:sad ste malo odlutali od teme...
malo više.. :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 jun 2009, 21:29

Pa dobro ljudi zar ovo nije tema o reprezentativcima, a ne Ćiri. Ko ima nešto da kaže u vezi Ćire ima temu Miroslav Ćiro Blažević i nek tamo piše.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 20 jun 2009, 21:30

el-fighter je napisao/la:Pa dobro ljudi zar ovo nije tema o reprezentativcima, a ne Ćiri. Ko ima nešto da kaže u vezi Ćire ima temu Miroslav Ćiro Blažević i nek tamo piše.
Zaključana !

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 20 jun 2009, 21:34

Mlad nisam i recimo da pamtim vrijeme kada se u redovima cekalo za "gibiru" i to goooodinama poslije rata.
Najzanimljvije je kada bi dosao neki od titica pa bi mu rulja uz aplauz napravila mjesto.
Znao je sepavi reci: Drugovi, partija je iznad zakona.
Nego, iznesite dobro koje ste imali a ja cu vam deset puta vise loseg.
Krecemo od farmerki iz Trsta, Fice na kredit pa do stanova za mnoge san nedosanjani.
Sto se tice pendreka bi je svima joji su se usudili misliti svojom glavom, ideje koje bi poljuljale vrlog vlastodrsca.
Znam da bi meni slijedilo 3 mjeseca zbog sovanja copavog zagorca.
Primitivac jedan balavi :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jun 2009, 21:38

secer je napisao/la:Mlad nisam i recimo da pamtim vrijeme kada se u redovima cekalo za "gibiru" i to goooodinama poslije rata.
Najzanimljvije je kada bi dosao neki od titica pa bi mu rulja uz aplauz napravila mjesto.
Krecemo od farmerki iz Trsta, Fice na kredit pa do stanova za mnoge san nedosanjani.
Sto se tice pendreka bi je svima joji su se usudili misliti svojom glavom, ideje koje bi poljuljale vrlog vlastodrsca.
imas mozda previse selektivno pamcenje. to sa ruljom i aplauzima nije toliko do ideologije koliko do naseg seljakluka, mislis da je sada drugacije kad se pojavi neki "visoki stranacki funkcioner" negdje u ruralnoj sredini?
pamtis li ko je bio drugi covjek u Jugi, odmah iza Tita? pamtis li olimpijadu u Sarajevu? Mikulica, Pozderca? imas selektivno pamcenje, kao sto rekoh.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 jun 2009, 21:43

secer je napisao/la:Mlad nisam i recimo da pamtim vrijeme kada se u redovima cekalo za "gibiru" i to goooodinama poslije rata.
u cjeloj opstino novo sarajevo je bio jedan milicioner :) i ne sjecam se da je iko ikog izbo nozem sad ih ima 300 i svaku noc je necije djete ili izbodeno upucano prebijeno...
teska tema i pogresna rubrika...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 jun 2009, 21:47

Stone Island je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Dovoljno.A to i nema baš puno veze s nama jer ovdje nije bio komunizam u obliku u kakvom je bio u SSSR-u,Kini,Kubi...mnogo,mnogo blaži ma htjeli to priznati ili ne.

Govorim o socijalizmu...

Kina je izdala ideologiju, zato je i opstala. Mao kad bi vidio Peking ( s Coca Cola reklamama i ost.) vratio bi se u grob,al prvo bi naredio streljane kompletnog vrha današnje KKP.

Diktatura je bila, blaža, teža, uglavnom diktatura.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 jun 2009, 21:53

Bila je ona:

druže Tito nešto bi te pit'o
gdje je moje sa tavana žito

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jun 2009, 21:54

ma ostavite se šolitike dobicete ban svi kao sto sam i ja...
al ne mogu da shvatim ljude koji znaju da je ciro govorio kako Bosna nikad nece imati reprezntaciju, odnosno ako nemas reprezntaciju nemas ni drzavu, vrijedja nase istinske legende, Baku i Hadzibegica, dijeli nasu trzavu na tri entiteta, i kaze da bi volio da bude selektor Herceg Bosne, a znamo svi da su se pravi BH krscani borili pod ljiljanima (npr.Zeljko KomsicSiber i ostali, nemogu sad da mipadnu na pamet), a herceg bosnu su izmislile ustase koje su nepozeljne u Bosni...
i nakon svega ovoga neko kaze da je ciro veliki Bosanac i veliki patriota Bosne...aferim ljudi...

a sto se tice fudbala, i svega oko fudbala, tu ima vise negativnih nego pozitivnih stvari i opet je piro legnda, bh legenda...za mene nije i niti ce kad biti...
za mene ce on biti jedno veliko gov.no, da nemoze stati u solju...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jun 2009, 21:56

ZELJO DO GROBA je napisao/la: i nakon svega ovoga neko kaze da je ciro veliki Bosanac i veliki patriota Bosne...aferim ljudi...
A to je rekao, ko?

P.S. Vidim ponovo otišlo u pogrešnom smjeru, nema tu mjesta za mene. Navratit ću ponovo kad počne pričati o fudbalu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 jun 2009, 21:59

anlayan je napisao/la:Božić u slovačkom prvaku !

Mario Božić, bh. internacionalac koji je ove sezone uspješno nosio dres mađarskog Ujpesta, prema svemu sudeći prelazi u slovačkog prvaka, Slovana iz Bratislave. Špekuliše se da će odšteta iznositi 250-300 hiljada eura. Mario Božić je bivši mladi reprezentativac Srbije, te potencijalni reprezentativac naše zemlje. Debitovao je za našu selekciju u kvalifikacijskom susretu protiv Mađarske. Božić bi odlaskom Rahimića nakon Svjetskog prvenstva, mogao zauzeti njegovo mjesto, s obzirom na to da igra na poziciji zadnjeg veznog.

Izvor: **** 8-)

samo su nepoštenjaci preuzeli sa mog bloggera i stavili na http://www.****/site/index.php?option=com_content&view=article&id=368:boi-u-slovakom-slovanu&catid=1:latest-news&Itemid=57

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
daj ljudi otišli smo od teme ovdje smo stali kada je ova tema u pitanju pa hajmo sad nastaviti....
ovo je sada bilo nepotrebno na ovoj temi...
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Google Adsense [Bot], sagitarius i 17 gostiju.