RK Čelik
Re: RK Čelik
Kako finale Kupa 21. i 22. aprila kad je čolin koncert 21.aprila???
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
De pročitaj još jednom.samocelik je napisao/la:Kako finale Kupa 21. i 22. aprila kad je čolin koncert 21.aprila???
Čelik Zenica 1945
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ne mora značiti da će dobiti organizacijusamocelik je napisao/la:Kako finale Kupa 21. i 22. aprila kad je čolin koncert 21.aprila???

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa fino ti piše polufinala su na rasporedu 21. a finale 22..tako da ako i dobijemo organizaciju polufinala bi se igrala na Bilimištu,ne znam šta ti tu nije jasno..samocelik je napisao/la: Kako finale Kupa 21. i 22. aprila kad je čolin koncert 21.aprila???
Jao do mene procitao samo prvu recenicu ostatak teksta nisam ni citao

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
S obzirom da je Zenica prijavila dvije dvorane, veliki favorit za organizaciju završnice Kupa je Goražde.
Čelik Zenica 1945
**** im Čola mater
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Moze mi neko objasnit kako se igra liga 6? Je li kao i kosarka?
1.kolo: Izviđač - Sloga, Bosna - Goražde, Borac - Čelik.
2. kolo: Sloga - Čelik, Goražde - Borac, Izviđač - Bosna
3.kolo: Bosna - Sloga, Borac - Izviđač, Čelik - Goražde
4. kolo: Sloga - Goražde, Izviđač - Čelik, Bosna - Borac
5.kolo: Borac - Sloga, Čelik - Bosna, Goražde - Izviđač
1.kolo: Izviđač - Sloga, Bosna - Goražde, Borac - Čelik.
2. kolo: Sloga - Čelik, Goražde - Borac, Izviđač - Bosna
3.kolo: Bosna - Sloga, Borac - Izviđač, Čelik - Goražde
4. kolo: Sloga - Goražde, Izviđač - Čelik, Bosna - Borac
5.kolo: Borac - Sloga, Čelik - Bosna, Goražde - Izviđač
SAMO ČELIK !
U narednoj sezoni naša zemlja će imati četiri predstavnika u evropskim takmičenjima, jednog u Ligi prvaka, jednog u novoofrmiranoj Evropskoj ligi (drugoplasirani u prvenstvu), te dva u Challenge Kupu (trećeplasirani u prvenstvu i pobjednik Kupa).
Znaci mozemo sanjati da cemo igrati neki od kupova
Republika Zenica
Ne mora značit, 5. smo najmanje, sad treba odigrat maksimalno protiv Goražda, Sloge i Izviđača, šta bude - bude... Mislim da je Borac tu siguran prvak...
Čelik Zenica 1945
Ne znam dali ce cetvrit moci igrati u Challenge Kupu ako Borac osvoji i ligu i kup, ali i da je tako opet su nam sanse male, jer mislim da ce sloga imati 6 bodova protiv nas zbog onog pustanja za ulazak u zavrsnicu... Jedino se nadati da dobijemo izvidjac ili gorazde kod kuce i uz to da imamo bolju gol razliku... Daj Boze da sta bude al sanse nam nisu toliko velikeNimla_RZ je napisao/la:Ne mora značit, 5. smo najmanje, sad treba odigrat maksimalno protiv Goražda, Sloge i Izviđača, šta bude - bude... Mislim da je Borac tu siguran prvak...
Republika Zenica
Iskreno mi jos nismo zreli za Evropu, iz razloga sto ovoj ekipi treba iskustva. Mozda u sljedecoj sezoni da se pojacamo s par dobrih igraca i onda vec mozemo o tome pricat. Moje misljenje je da nam Evropa ne treba, da ne sramotimo ni sebe ni grad ni drzavu. Realno mi po kvalitetu od ovih sest ekipa smo na petom mjestu, al opet ja kazem jedino mjerilo je teren tako da cemo sve vidjetdubioza je napisao/la:U narednoj sezoni naša zemlja će imati četiri predstavnika u evropskim takmičenjima, jednog u Ligi prvaka, jednog u novoofrmiranoj Evropskoj ligi (drugoplasirani u prvenstvu), te dva u Challenge Kupu (trećeplasirani u prvenstvu i pobjednik Kupa).

RZ88!
Ne zna se hoće li se ta liga uopće igrati, a ako bi se igrala ne zna se koliko mjesta bi dobila Bosna i Hercegovina, 2 najvjerovatnije, 3 ponovno - teško.Viper je napisao/la:Ko ide u SEHA ligu?
Čelik Zenica 1945
Realno je puno i dva kluba. Borac iole ima kakav takav kvlitet za Seha ligu, a ostale su amaterske ekipe htjeli mi to priznatiili ne. Dzaba bacaju se pare (kojih inace i nema ) na ove nase amaterske klubove. Dok god te pare ne budemo usmjeravali u mladje kategorije nas rukomet nema napretka. Nama je bolje da imamo kvalitetne lige mladjih kategorija, nego da placamo ove polu igrace da igraju Pl.
Završni turnir muškog rukometnog Kupa Bosne i Hercegovine bit će odigran ovog vikenda u dvorani "Mirsad Hurić" u Goraždu. Turnir će večeras u 18.00 sati otvoriti branilac naslova banjalučki Borac m:tel i Izviđač Mi grupa iz Ljubuškog, dok će u drugom susretu snage odmjeriti organizator turnira RK Goražde i zenički Čelik (20.00). Finalni susret igrat će se u nedjelju u 17.00 sati. Žrijebanje sudijskih parova i delegata za sve tri utakmice bit će održano danas.
Čelik Zenica 1945
RK Gorazde - RK Celik 15-11 poluvrijeme 

Drug gdje pratis ?delpy je napisao/la:RK Gorazde - RK Celik 15-11 poluvrijeme
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
javio mi prijatelj iz GorazdaamEl_rooB je napisao/la:Drug gdje pratis ?delpy je napisao/la:RK Gorazde - RK Celik 15-11 poluvrijeme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.