San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
Thomas Robinson otkupljen od DEN i prema brojnim javljanjima,zanimamo se za njega.Decko je potencijal i ima samo 23 god.Neki kazu da ima konekcije s nama,a i laiku je vidljivo da nam treba svjeze krvi.Da li ce FO zaista i htjeti ovog momka nakon potpisa Williamsa je veliko pitanje!? 
Je li to onaj momak s Kansasa, Davisova godina drafta ?
Bio je odlican u NCAA, a vidim da se pogubio u NBA. Dosta sam te godine pratio NCAA, volio bih tog momka vidjeti kod nas. Što kažeš @NEZALAGANJE, treba nam malo svježe krvi, pogotovo pod obrucima.
Ajde nek se malo trznu, treba malog potpisati.
Bio je odlican u NCAA, a vidim da se pogubio u NBA. Dosta sam te godine pratio NCAA, volio bih tog momka vidjeti kod nas. Što kažeš @NEZALAGANJE, treba nam malo svježe krvi, pogotovo pod obrucima.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da,to je taj momak.Nikako da nadje svoju priliku u ligi,a ako bi iko znao s njim,znali bi mi....Defintivno nam treba svjeze krvi,bilo gdje u rosteru,samo da je tu....Nadam se da ga zaista zelimo...Takodje,one je malo undersized za poziciju koju igra,te mora popraviti skok i odbrano ,iako ima strasnu atletiku.Mora poraditi i na tom da mu sut s poludistance bude konstantniji,jer je ocigledno da ledjima ne moze igrati...Belmin6 je napisao/la:Je li to onaj momak s Kansasa, Davisova godina drafta ?
Eto ode T-Rob u Netse.. 
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Teglis zaostatak kroz cijeli susret kod Jazza, -9 ulazak u 4/4.
4p za 5 minuta u otvaranju poslj. qtr. kuknjava
4p za 5 minuta u otvaranju poslj. qtr. kuknjava
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma ovo je pateticno u najmanju ruku...Cini mi se da su konacno i kriticari pogodili da je ekipa stara i potrosena....Da ne pisem nesto dalje o buducnosti,dok sam "vruc"...Uzivajmo u zadnjim nastupima legendi,zaboravite na sve ostalo! 
Ja sam govorio na pocetku sezone da Utahu nece biti bas lako dobiti gore, mladi su igraju srcem. Niste jedini, GSW, Portland, Cavsi svi su pali gore
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije to do UTA samo...Ova ekipa ne moze dalje.Godine,povrede ove sezone i dugi PO nastupi su ucinili svoje...alemsa je napisao/la:Ja sam govorio na pocetku sezone da Utahu nece biti bas lako dobiti gore, mladi su igraju srcem. Niste jedini, GSW, Portland, Cavsi svi su pali gore
Nebi ja vas tek tako otpiso, na ovom Zapadu (od trenutnih ekipa), je samo bitno uci u PO
Nula bodova...
Ne da necemo uhvatiti HC, nego ni ovu sedmu poziciju zadrzati necemo...
Ne da necemo uhvatiti HC, nego ni ovu sedmu poziciju zadrzati necemo...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ginobili mostly optimistic Spurs can get it together but confessed: "Playing like we did today, we are not a playoff team."
Hajde barem su i on svjesni toga i iskreni...
Hajde barem su i on svjesni toga i iskreni...
Boze sacuvaj 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cant shoot? check.
Low energy? check
Bad start to the 3rd quater? check.
Poor 3 pts shooting? check.
Bad TP game? check.
Baynes gets a lot more minutes than Tiago? check.
Kawhi no show? check.
We had it all !!
E ovo me nasmijalo jutros!

Low energy? check
Bad start to the 3rd quater? check.
Poor 3 pts shooting? check.
Bad TP game? check.
Baynes gets a lot more minutes than Tiago? check.
Kawhi no show? check.
We had it all !!
E ovo me nasmijalo jutros!
Nista, uzeti 8 mjesto i pocistiti Golden u prvoj rundi 
Tražimo najslabijeg protivnika. Clipperse ne možemo dobiti u prvoj rundi jer ni oni neće biti HC idemo na drugog najslabijegLuminary je napisao/la:Nista, uzeti 8 mjesto i pocistiti Golden u prvoj rundi
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nebi nam bilo lose igrat s Spursima, fin su matchupKawhi je napisao/la:Tražimo najslabijeg protivnika. Clipperse ne možemo dobiti u prvoj rundi jer ni oni neće biti HC idemo na drugog najslabijegLuminary je napisao/la:Nista, uzeti 8 mjesto i pocistiti Golden u prvoj rundi
Sta je s Dwightom?alemsa je napisao/la:Nebi nam bilo lose igrat s Spursima, fin su matchupKawhi je napisao/la:Tražimo najslabijeg protivnika. Clipperse ne možemo dobiti u prvoj rundi jer ni oni neće biti HC idemo na drugog najslabijegLuminary je napisao/la:Nista, uzeti 8 mjesto i pocistiti Golden u prvoj rundi
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Govore da se oparavlja brze nego sto je ocekivano, daj Boze da bude i priblizno isti
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sinoc jos jedan poraz,ali kako rece Pop:"It seems like we lost by a lot, but we actually played better tonight than we have in a while." Istina,bolje smo djelovali,ako se izuzme Parker,a i Ginobili je u istoj rupi samo se o njemu ne pise previse,jer je ovaj prvi apsolutno zasjenio sve.Ostali igraci polako hvataju ritam i to je bitno,jer ocekujem da ce i ovaj dvojac nadoci.Parker i sam kaze da se ne osjeca najbolje,ali je nelogicno da od predstave u kojoj je imao 20+p i 10+ ass protiv LAC prije 7 dana,dozivi ovakav pad.Definitivno je ovo i mentalni problem,a znamo da on s tim ima problema s vremena na vrijeme."Obezbjedili" smo i negativan rekord RRT-a po prvi put otkako ga igramo.Ono sto je pozitivno je cinjenica da imamo 25 utakmica do kraja RS-a i da je skoro nemoguce da ne udjemo u ritam za taj period.Ako se to i desi,ostace zal sto cemo krenuti s niske pozicije,a tada su nam sanse bukvalno na minimumu za nesto znacajnije u PO-u.Upravo to je ono sto sada svi trebamo i gledati,igru ekipe i nas ritam,a ne poziciju koju stvara svima pritisak,kako timu,tako ocigledno i navijacima...
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 3 gosta.