Rose tricu pogodio i to ce mu podic samopouzdanje. Boozer mora malo se ukljucit u napadu, pa treci put u ovoj utakmici on zasere pas Rosa, de uhvati tu loptu hebemu.
12 druze, 12grof je napisao/la:Samo im James igra i zabija...ovi ostali ni bazen ne mogu pogoditi, sad Miller sam na trici ali sreca pa ne zna.
Hajmo izdržite još 10 minuta.
ma 12, živciram se bezveze...evo i ovaj Miller poce pogađatiTitova-Juga je napisao/la:12 druze, 12grof je napisao/la:Samo im James igra i zabija...ovi ostali ni bazen ne mogu pogoditi, sad Miller sam na trici ali sreca pa ne zna.
Hajmo izdržite još 10 minuta.
grof je napisao/la:ma 12, živciram se bezveze...evo i ovaj Miller poce pogađatiTitova-Juga je napisao/la:12 druze, 12grof je napisao/la:Samo im James igra i zabija...ovi ostali ni bazen ne mogu pogoditi, sad Miller sam na trici ali sreca pa ne zna.
Hajmo izdržite još 10 minuta.e u PM
a Wade?. pa i james nije imao bolji, jer u jendom trenutku je imao 5-14 sut James kako vidje ja.alfarouqaminu je napisao/la:rose ocajan veceras sut katastrofa
Nije ni Durant nista bolji.alfarouqaminu je napisao/la:rose ocajan veceras sut katastrofa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.