Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- BurningLegion
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Opera je hipsterskija.
Ovo hosts mi je odjednom nestalo na laptopu, da li neko zna kako da vratim to
Preko njega mogu blokirat web stranice i to

Pomozite u vezi patricija diska.
Imam dvije i obje su zive*plave(kad udjem u disk managment, ali kad udjem u my computer tu je samo jedna,
kako da tu drugu ozivim na nacin da se i ona prikaze tu,
i mogu li narediti da se na odredjenu podaci salju
Imam dvije i obje su zive*plave(kad udjem u disk managment, ali kad udjem u my computer tu je samo jedna,
kako da tu drugu ozivim na nacin da se i ona prikaze tu,
i mogu li narediti da se na odredjenu podaci salju
- OnlyUnited
- Kontakt:
Skini EaseUS Partition Recovery, i vrlo jednostavno ces se snaci sa ovim programom te vratiti particiju.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Kad ste već kod particija, meni je jedna plava a druga crvena. Šta znači ova crvena

- OnlyUnited
- Kontakt:
Pa vidim da je puna ali ne znam zašto, jer šta god da skidam i instaliram ide na ovaj plavi disk C: 
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ne znam uopste sta si instalirao ali provjeri, vidi da li se na drugoj particiji nalaze programi koje nisi prebacio.
Da nije možda do ovog backup-a što sam radio da sačuva (VEDO-PC), da li bi to uopće trebao imati ili da obrišem

To sam sredio, pojavila se i druga particija u My computer,
e sad kada podatke spasvam da li ce se puniti prvo ova jedna, pa kad se napuni automatski prebaciti na drugu, ili ja nekako mogu da upravljam time?
e sad kada podatke spasvam da li ce se puniti prvo ova jedna, pa kad se napuni automatski prebaciti na drugu, ili ja nekako mogu da upravljam time?
- OnlyUnited
- Kontakt:
Zanima se desno koliko prostora zauzimaju odredjeni fajlovi. Uslikaj ponovo ali da vidim pod SIze koliko otpada na VEDO PC i ovaj prvi fajl.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Pa to manuelo radis, "visak" sto zelis sacuvati prebacujes na drugu particiju. Znaci cut sto zelis, klik na drugu particiju i paste.Klare je napisao/la:To sam sredio, pojavila se i druga particija u My computer,
Ne piše, ali evo preko properties sam vidio. Ovo prvo dvoje po 4KB, treće sam uspio vidjeti ali samo na ovaj načinOnlyUnited je napisao/la:Zanima se desno koliko prostora zauzimaju odredjeni fajlovi. Uslikaj ponovo ali da vidim pod SIze koliko otpada na VEDO PC i ovaj prvi fajl.

i ovo četvrto ima 6MB
- OnlyUnited
- Kontakt:
Pa eto gdje ti je otislo. Sa ovim backup fajlom, system imageom te other files zauzima prostor cirka 250 GB i ostalo ti je slobodno 19,97...
Da li da to izbrišem, da li mi je uopće potreban taj backup ne sjećam se ni da sam ga uradio? Inače imam još 100GB slobodno na prvom disku.OnlyUnited je napisao/la:Pa eto gdje ti je otislo. Sa ovim backup fajlom, system imageom te other files zauzima prostor cirka 250 GB i ostalo ti je slobodno 19,97...
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ne znam za sto si radio backup, ali to ti je kopija originalnog izvora za slučaj da se taj izvor podataka osteti ili izgubi. To naravno moze biti neka datoteka ili program. Otvori i vidi mozda sta je spaseno. Osobno nisam nista backupirao na racunaru, a obicno ti ga trazi kod odredjenog ciscenja kompa raznim alatima, kod system restorea i mali milion drugih stvari. AKo vidis da ti nije vazno, brisi.
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 03 okt 2014, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
Oke, hvala ti
Pomagajte,
Skidao sam jedan program, i nabaci mi se youtube accelerator virus.
Njega sam jedva nekako deinstalirao, ali sada iako imam konekcije ni jedan browser mi je nema.
Sta da radim?
Skidao sam jedan program, i nabaci mi se youtube accelerator virus.
Njega sam jedva nekako deinstalirao, ali sada iako imam konekcije ni jedan browser mi je nema.
Sta da radim?
- OnlyUnited
- Kontakt:
Koje browsere koristis? Pokusaj ih resetovati.