La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- OfficialAgent
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
jednostavno izdominiran argumentima ali evo priznajem spanska ispred engleske ali priznaj i ti francuska ispred spanske po onome sta je Lyon uradio Realu nekoliko puta u " evropskim takmicenjima"

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
Drzi se ti transfera. 
- OfficialAgent
- Kontakt:
POBJEDA

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
- tyler durden
- Kontakt:
Care , nisi ni prvi a ni zadnji sto ulijeces ko padobranac na temu ovdje i pokusavas dokazat stvari , koje odavno vec nisu takveOfficialAgent je napisao/la:POBJEDA
![]()
![]()
![]()
![]()
popusti nas ovdje sa svojim imbecilnim postovima.
Prvi koji je uspio završiti na ignore listi u 4 godine mog forumskog staža. 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
100% junajtedovac nema dilemeOfficialAgent je napisao/la: jednostavno te pitam kad je porto osvojio LP znaci portugalska liga najjaca na svijetu
100% madridist nema dileme
- tyler durden
- Kontakt:
100% ajnštajnJesseP je napisao/la:100% junajtedovac nema dilemeOfficialAgent je napisao/la: jednostavno te pitam kad je porto osvojio LP znaci portugalska liga najjaca na svijetu
100% madridist nema dileme
- OfficialAgent
- Kontakt:
zanimljivo da se uvijek madridisti udruze protiv mene i da jedino oni pokusavaju dokazati nesto u sta ni sami ne vjeruju

- tyler durden
- Kontakt:
OfficialAgent je napisao/la:zanimljivo da se uvijek madridisti udruze protiv mene i da jedino oni pokusavaju dokazati nesto u sta ni sami ne vjeruju
samo nastavi ovako trolat , pa ces uskoro na offical holiday
- OfficialAgent
- Kontakt:
tyler durden je napisao/la:OfficialAgent je napisao/la:zanimljivo da se uvijek madridisti udruze protiv mene i da jedino oni pokusavaju dokazati nesto u sta ni sami ne vjeruju
samo nastavi ovako trolat , pa ces uskoro na offical holiday
samo procitaj moj zadnji post na temi barce i sve ce ti biti jasno odg.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Primera Division (Liga BBVA)
JoseMourinho je napisao/la:Prvo kada uporedjujete ligu vs ligu, gleda se 20 timova vs 20 timova, kad se diže primera spominju se dva tima uredu koja jesu jaka medju najjačim na svijetu para ko blata imaju, al spansa liga nije jaca znaci nema tepretske šanse(i ko to kaže sam sebe laze) jer uporedite svih 20 timova epl i svih 20 primere i vidjet ćete jasno koja je liga jaca, bolja, gledanija, skuplja itd... liga nisu dva tima
Pobjednik lp Madrid,kup uefa Sevilla,drugi finalist lp Atletico,ove sezone je primera izdominirala evropu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- tyler durden
- Kontakt:
tipicnomadridist je napisao/la:Pobjednik lp Madrid,kup uefa Sevilla,drugi finalist lp Atletico,ove sezone je primera izdominirala evropu.
tyler durden je napisao/la:tipicnomadridist je napisao/la:Pobjednik lp Madrid,kup uefa Sevilla,drugi finalist lp Atletico,ove sezone je primera izdominirala evropu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- OfficialAgent
- Kontakt:
ljudi moji kup uefa vise ne postoji svatite ali posto ste tipicni madridisti necu vam zamjeriti

Zadnja izmjena: OfficialAgent, dana/u 19 jul 2014, 14:12, ukupno mijenjano 2 puta.
A jesi dosadan u pm.
- tyler durden
- Kontakt:
sVatili !OfficialAgent je napisao/la:ljudi moji kup uefa vise ne postoji svatite ali posto ste tipicni madridisti necu vam zamjeriti![]()
aj popusti

LA LIGE POCINJE 23. AUGUSTA
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Po meni nikad jaca Primera u zadnjih 5-6 godina nas ocekuje
. Barca i Real standarno jaki s jos pojacanja kao sto su Rakitic, Suarez, odnosno Kros, James. Siguran sam da ce ta dva kluba jos se pojacati. Zatim, Atletico s Mandzom, vjerovatno Chicharitom ili Torresom, a uz to jos zadrzali Turana, Gabija, Kokea. Valencia s Rodrigom, Gomesom, Otamendijem, vjerovatno Enzom Perezom, mozda Jacksonom Martinezom, pa s velikom pojacanjima i u odbrani. Sevilla sa svojim napadom Bacca, Gameiro i Aspas. Villarreal s bracom Dos Santos, zatim Bilbao s Munainom, Ibeijem i dr. Jako lijepo bi bilo da Sociedad zadrzi Grizmana, jos su doveli onog Islanđanina. I drugi klubovi su se fino pojacali, ima i u drugim ekipama kvalitetnih igraca. Bit ce fkt zanimljiva Primera. Jedva cekam da pocne 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
+1Adi_Zepce je napisao/la:Po meni nikad jaca Primera u zadnjih 5-6 godina nas ocekuje
1.Barcelona
2.Madrid
3.Valencia
4.Bilbao
5.Sevilla
6.Atletico
7.Celta
8.Sociedad
9.Espanyol
10.Villarreal
11.Deportivo
12.Malaga
13.Eibar
14.Granada
15.Levante
16.Cordoba
17.Almeria
18.Elche
19.Getafe
20.Rayo
Citirajte me sljedeće god.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.