NK Zvijezda Gradačac

LjumanM95
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la LjumanM95 » 09 feb 2012, 17:32

Odlična web stranica zaista. Nemate se šta buniti, izgled i nije toliko bitan koliko sadržaj i tekstovi koji će se tu pisati odnosno kako ćete se vi navijači obavještavati tu. Mada bih trebalo još nešto dodati o historiji kluba, barem ukratko, te o Red Dragonsima. Ali ima vremena, sve će doći na svoje. Bilo je i vrijeme da jedan stabilan Premijerligaš kao što je Zvijezda dobije svoju web stranicu.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 09 feb 2012, 18:58

Dzabe pišete vezano za website i ja i skorić i mnogi drugi smo pokušavali da pokrenemo sajt. Ali iz uprave nisu htjeli ni da cuju, nemaju para itd,... čak sam im pisao i elaborat i nosio dole kako bih stranica izgledala kako bih oni unosili vijesti. itd... Nije mogao neko od navijača da dobije da tender taj... ali dobio je neki anonimus po tom pitanju i sada ljudi kukaju... al sreća je u tome što se moze procitati istina na stranici izgled je nebitan...

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 09 feb 2012, 19:38

Realinjo...u ono vrijeme kad je Durgutović baco na guzicu bekove poput Jovina, Krmpotića,Rojevića, Miljuša, Cvetkovića...je bilo ko danas da igraš ligu prvaka i to treba cijenit, njegovo ime je zlatnim slovima upisano u golemoj istoriji Borca da je jedan od najzaslužniji za osvajanje kupa Jugoslavije Sa Borcem je ušao u prvu Jugoslovensku ligu i dugo godina igro za Borac.

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 09 feb 2012, 20:29

[quote="maksi"]Realinjo...u ono vrijeme kad je Durgutović baco na guzicu bekove poput Jovina, Krmpotića,Rojevića, Miljuša, Cvetkovića...je bilo ko danas da igraš ligu prvaka i to treba cijenit, njegovo ime je zlatnim slovima upisano u golemoj istoriji Borca da je jedan od najzaslužniji za osvajanje kupa Jugoslavije Sa Borcem je ušao u prvu Jugoslovensku ligu i dugo godina igro za Borac.
Pricas gluposti,imam snimak dva puta se sassto s loptom i to je to ja sam bio navijac Zvezde!!!Ali vidim da ga ti volis i ne branim ti uzivaj,pitaj ga da ti sredi da zavrsis za trenera i da preko njega dobijes licencu pa budi i ti kao on!!Ili da za njega prodajes djeci stucne,dresove ili kopacke,kada ga toliko gotivis.Onaj Privatnik sto nikad nije lopte sutno )trener za djecu a Samir Dure (koji je citav zivot u nogometu i sportista)nemoze,To ti je AMIR DURGUT!!Hvala na paznji do sledece emisije,svaka rasprava u tom pravcu je bez predmeta zaista!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 feb 2012, 20:33

ebote jeste nasli o cemu ce te se prepirati.durgut je dobar za fizicku spremu igraca a za taktiku je i dalje tutuk i bolje je da on radi u zvijezdi nego neko sa strane
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 09 feb 2012, 22:35

astra1922 je napisao/la:ebote jeste nasli o cemu ce te se prepirati.durgut je dobar za fizicku spremu igraca a za taktiku je i dalje tutuk i bolje je da on radi u zvijezdi nego neko sa strane
Upravu si ...Amir je dobar i zna al ga pojedini nevole jer im djeca nisu kod Amira igrala.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 10 feb 2012, 06:35

Nakon jučerašnje utakmice protiv FK ,,Modriča-Maxima" upitali smo trenera Amira Durgutovića za mišljenje.
"Najveći dobitak jučerašnje utakmice je taj što niko nije bio povrijeđen na ovakvom hladnom i neuvjetnom vremenu za igru. Rezultat je bio u drugom planu. Ova utakmica je pružila glavnom treneru Zoranu Kuntiću priliku da isproba sposobnosti igrača koji su došli na probu. Igra se uglavnom odvijala na sredini terena, a Modriča nije imala niti jednu šansu osim gola kojeg je postigao Milanović. Jedina šansa koju je Zvijezda imala je bila preko Mašića te šutovi sa poludistance. Obe ekipe nisu pokazale neku zanimljivu igru vjerovatno zbog hladnoće i snijega. Sve dok se vrijeme ne stabilizuje i dok ne dođu zeleni tereni nema bolje igre."
Dragon Town

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 10 feb 2012, 08:17

Evo u danasnjem Sportu pise da je Emir Halilovic otisao na probu u inostranstvo i da zbog toga nije nastupio protiv Modrice.Ako on ode onda cemo biti jos vise oslabljeni.Ne znam zabrinut sam za nas ako ode Halilovic, a nismo doveli adekvatna pojacanja.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 10 feb 2012, 08:32

Kod nas ko na vašaru ko će igrat?

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 10 feb 2012, 08:57

Emir je veliki igrač i skoro sam siguran da će proći.Jedino ono sto moze zaustaviti njegov odlazak su uslovi-koliko se nudi.Često te ekipe,manje poznate u koje odlaze naši igrači na probu misle da nasi igrači igraju dzaba pa ih mogu dobiti i plaćati budi -posto.To je istina za većinu ekipa u BiH,al na sreću za Zvijezdu ne.Mislim da se na Emiru neće zaustaviti.Ima tu njih jos koji će iskoristiti posljednji momenat i tada mozda taktikom Gavarića pokusat ucijeniti klub.Lagano nas neko slabi,priprema za nizi rang ili je to nesposbnost upravljanja klubom.Jedno je istina,a vrijeme će pokazati sta od ovo dvoje.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 feb 2012, 10:20

alarm na banji raspad sistema :mrgreen: ma ako ode halil valjda dobiju kakvih para pa nam dovedu kakvih zamjena mozda se to i ceka.ja mislim da nece otic.nevjerijem da ce iko platit 150000eura a moze ga na ljeto dzabe dovesti

Nova sezona nova nafaka

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 10 feb 2012, 11:30

astra1922 je napisao/la:alarm na banji raspad sistema :mrgreen: ma ako ode halil valjda dobiju kakvih para pa nam dovedu kakvih zamjena mozda se to i ceka.ja mislim da nece otic.nevjerijem da ce iko platit 150000eura a moze ga na ljeto dzabe dovesti
Astra upravu si.Mislim da je Jović umiješan u sve ovo, sad se pitam kakav je Jović pravio ugovor sa Gavarom pa nam ode pa Halilom koji će izgleda otić.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 feb 2012, 11:37

maksi je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:alarm na banji raspad sistema :mrgreen: ma ako ode halil valjda dobiju kakvih para pa nam dovedu kakvih zamjena mozda se to i ceka.ja mislim da nece otic.nevjerijem da ce iko platit 150000eura a moze ga na ljeto dzabe dovesti
Astra upravu si.Mislim da je Jović umiješan u sve ovo, sad se pitam kakav je Jović pravio ugovor sa Gavarom pa nam ode pa Halilom koji će izgleda otić.
jovic nije pravio ugovor sa gavarom to su nasi poslije odlaska jovica pravili a za halilov ugovor ne bi trebalo biti problema tu nam je jovic pomogao jer je napravio poveliko obestecenje u slucaju njegovog odlaska,mislim da je 150 ili 200 hiljada eura.nasi su pustili gavaru jer je posao ucjenjivati upravu i kvariti atmosferu u ekipi pa je donesena odluka da je bolje da ide ;)

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 10 feb 2012, 12:43

Ako bude dobra ponuda Emiru mislim da mu klub neće praviti probleme oko obestećenja jer se radi o korektnom momku.Mislim da bi se ta cifra mogla prepoloviti.I da dobijemo 150.000 evra nama je tesko dovesti kvalitet a filozofija kluba,kako mnogi pisu,nema ambicija za dovodjenje skupih igrača jer to sada nije prioritet.Sve u svemu odlazak Halilovića bi bio veliki hendikep koji se sigurno ne može nadoknaditi.Dok drugi dovode fine igrače mi nismo u stanju održat postojeće.....nije nimalo dobro.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 feb 2012, 12:56

pa ko je citao sport spominjel se ime ekipe jesul rusi kakvi

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 10 feb 2012, 12:56

mislim da neće on nigdje otići ipak

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 10 feb 2012, 12:59

a jeste se zabrinuli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ljudi sta je vama necemo ispast :D :D :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 feb 2012, 13:14

seven je napisao/la:mislim da neće on nigdje otići ipak
jel opet mislis da on zbog fizickih predispozicija nemoze napraviti transfer u neki bolji klub :D

Nova sezona nova nafaka

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 10 feb 2012, 13:23

astra1922 je napisao/la:
seven je napisao/la:mislim da neće on nigdje otići ipak
jel opet mislis da on zbog fizickih predispozicija nemoze napraviti transfer u neki bolji klub :D
Neće on nigdje ostst će do ljeta a onda pravac Sarajevo.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 10 feb 2012, 14:53

astra1922 je napisao/la:pa ko je citao sport spominjel se ime ekipe jesul rusi kakvi
Ne pise u tekstu u koju je drzavu otisao, nego samo da je u inostranstvu.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.